Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yok, kızkardeşim çoğu kıyafet ütü istemez oldu diyor.
bi kac kisi kullaniyo onlarda memnun.yumsacik yapiyo diyorlar
simdi o kahveyi alip isletmeyi dusunuyo.kendi calismiycakmis isci caliscakmis sozde
Eki Görüntüle 2696847 gelin kahve içelim , kızım uyuyor oğlum kendini yollara attı kuzenleri ve babaannesi ile bunlar disinda geriye kalan herkes çay alıyor :)
manzara cok guzell
Bende her mevsim bahar havası olan şehri araştırıyorum
Haberi olan varsa söylesin.
Kışlar soğuk olabilir ama kar olmasın
antalya olabilirmi:)oralar kisinda havasi guzel diye biliyorum:)
temsizce bende elimi yumruk yaptim baktım imkani yok doymam yumrugum kadar
bende yaptimm ama tek degilde 2 yumrugum kadar olabilir yani istesem doyarim
bende yemek uedikten yarim saat sonra uykum geliyo halsizlesiyorum kemiklerim felan sizliyo
bendede olabilirmiki
küçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
Tekrar koymak zor bisey degil
Gözüm doymaz herseyden önce :))
bende katiliyorum abla.kafada bitiyo.yemek isteyene renk buyuk kucuk tabak farketmiyo
Ev derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
bence ustten bi temizlik yap sonra ailenle piknige git:))

Ben de dışarı çıkmak istiyorum ama kocam bu sefer de koronayı bahane ediyor çıkmamak için. Yarabbim adamın hayatı 3 oda 1 salon ben zorlamasam iş dışında senelerce dışarı çıkmadan ve hiç sıkılmadan öylece yaşayabilir. En kötü özelliği bu. Ona kalsa evde küflenicem

Hava guzelse acik hava olan biyerlere gitseniz
Bu corana bitecege benzemiyor zaten

Hava guzelse acik hava olan biyerlere gitseniz
Bu corana bitecege benzemiyor zaten
Ben d sayın şeyi söylüyorum ama dışarı çıkmamak için hep bi bahanesi var Kızı alıp yalnız çıkayım diyorum arabada arkada ağlarsa falan diye cesaret edemiyorum

ayy ne hoş uyuşmasın diye yer değişiyorlar vallaha alem bu adamlar
benim ütü de bu güne kaldı dün yoruldum yapamadım her hafta yığınla ütü yapmak boynumuz borcu sanki

Dünkü yorumları yanlış sayfada yapmışım kusura bakmayın

annenler kaç senelik evli
neyine kızayım benim adamın çenesiyle baş edilmez hep o haklı çıkar boş boşuna sinirlensem kendimi üzücem yazık bana diyip gülüp geçiyorum çoğu zaman :)

Sağll balım ama ben naptın o kader ütüyü bırakıp gezmeye çıktım hava alıp dönücemm akşama yaparım artık. Bide eşim sürekli takım giydiği için bıktım gömlekten
ohh iyi yapmışsın gülüm , benim ki de hep takım giyiyor bu hafta hem takım hem kısa kollu giydi hava durumuna göre yani , bir de oğlanınkiler bazen kendiminkini ütülemiyorum valla :)

hadi yaaa kötü olmuş sığmaması o kadar uğraşmışsınız da neyse dediğin gibi hayırlısıyla oğlanı evlendirip geline postalarsan yer açılır elbet:)
annesinin makine 4 kiloluk bizim ki 6 kiloluk annesi battaniye yıkar diye alıyor ordayken söylenmiş makine küçük diye :))
ben elyaf yorganları bile yıkıyorum tıkış tıkış tam temiz olmuyor diye 2 kere ykıyorum benim ki bozulursa alacakmış 12 senedir kullanıyorum bozulmuyor ki sapasağlam:)

Baskalarinin doğum günü pastalsrina izin yooookkkkkk :)))
yemiycem insalalh kalabaliktan istifa caktirmam yemedigimi
Buna sakın izin verme
beni dinleyenmi var..isci caliscak bende normal isimde caliscam diyo.soncu benim kahve diye daha cok zaman ayircak geliri gideri kagit kurek ,eksik yedik sonuctan sen ilgilenecen diyorum .yok bisey olmaz diyo.beni dinleyenmi var
Aksam erken yiyince baya aciktim
Bugün erken yaptim kahvaltiyi
Yulafezme süt kuruyemis 2 incir
Doydummu neinn
bende esimi bekleyemedim yaptim kahvaltimi uyyo daha.abarttim biraz galiba
Ben d sayın şeyi söylüyorum ama dışarı çıkmamak için hep bi bahanesi var Kızı alıp yalnız çıkayım diyorum arabada arkada ağlarsa falan diye cesaret edemiyorum
yakinda gezilecek yerler varsa daha aglamaya baslamadan varmis olursun.2 dk aglasada bisey olmaz hava almis olursunuz
ayy ne hoş uyuşmasın diye yer değişiyorlar vallaha alem bu adamlar
benim ütü de bu güne kaldı dün yoruldum yapamadım her hafta yığınla ütü yapmak boynumuz borcu sanki
bugun yapmam lazim artik daha fazla birikmeden

tamam cnm sagol

Kolay gelsin cnm

En iyisini yapiyon gezin bol bol insallah

Wuu fark varmış aynen ama ben 1 ay icin genede az vermisim :/
hem de nasıl fark ,, aşk olsun pınarım 1 ayda hepsini verip beni mi ezecektin kız psikolojim alışsın az diye bilinç altın beni çok sevdiğin için bu ay biraz az verdirmiş

Değişik bir kocan var.senin de ihtiyacın varsa öncelik sen olmalıydın. Sen de aldır

Bir erkekler çok bilen Kadın sevmiyor z
kv ayda bir kere çamaşır makinesi açıyordu kaynım boşanıp yanına yerleşti şimdi her hafta açıyormuş kaynım da kv ye almaz diye eşim memleketteyken almaya karar vermiş alsın annesi el değil ki , benim ki hala sağlam bozulursa alacakmış ,ister alsın ister almasın hiiiç umurum da değil :)))

Aynı benim kocam. Ben de bugün çıkmak istiyorum red cevabı alırsam moralim bozulur diye söylemeye cesaret edemiyorum
Aksam erken yiyince baya aciktim
Bugün erken yaptim kahvaltiyi
Yulafezme süt kuruyemis 2 incir
Doydummu neinn
Doymak icin değil ölmemek için yemek lazım
Hangi sayfada yaptin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…