- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.961
ben de mecbur yapıcam tüm her şeyi ütülü hazırda sever eş koca hazretleriyemiycem insalalhkalabaliktan istifa caktirmam yemedigimi
beni dinleyenmi var..isci caliscak bende normal isimde caliscam diyo.soncu benim kahve diye daha cok zaman ayircak geliri gideri kagit kurek ,eksik yedik sonuctan sen ilgilenecen diyorum .yok bisey olmaz diyo.beni dinleyenmi var
bende esimi bekleyemedim yaptim kahvaltimi uyyo daha.abarttim biraz galiba
yakinda gezilecek yerler varsa daha aglamaya baslamadan varmis olursun.2 dk aglasada bisey olmaz hava almis olursunuz
bugun yapmam lazim artik daha fazla birikmeden
bence guzel ama kaptanim bi kac peynir cesidi ayni anda yenmemeli demisti yorumlarda26.09.2020
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
Salatalık
1 dilim light ekmek
3 kupa şekersiz çay
öğlen 15.30
Meyveli yoğurt ( 3 kaşık ev yoğurdu, 2yk yulaf ezmesi, 1 küçük muz, 1 yeşil elma, tarçın, çörekotu)
1 kupa sade kahve
akşam 19.00
Fırın tavuk 1 parça
Bol limonlu göbek salata
3 yk yoğurt
2 lt su
@Pnrrr-20 basen+içbacak 15 dk = 45p
afiyet olsun canim26 Eylül
8.30
2 yk otlu çökelek
2 ceviz
domates salatalık nane
1 dilim cavdar ekmeği
14.00
1 kara erik
3 ceviz
1 bardak ayran
18.30
4 yk kıymalı yumurta (domatesli biberli)
6 yk salata
2 dilim çavdar ekmeği
su:1.5 lt
spor 1 saat normal tempo yürüyüş 20 dk bölgesel 100 puan @Pnrrr-20
gofret olmamis26 Eylül menü
Sabah(8:00)
1 dilim ekmek
1 YK minci
Domates salatalık
1/2 kk peynir
Öğle(14:30)
1 kase yayla çorbası
4 YK kurufasulye
Ara(16:00)
Kahve 2in1
1 tane çikolatalı gofret
Akşam(19:00)
1 kase çorba
Su: 3lt
afiyet olsun guzel ama yogurdu biraz daha erken yiyebilsen daha iyi olurdu26eylül menusu
Uyanınca limonlu su
12:30
2haslanmis yumurta 3ceri domates 4zeytin bi salatalık kıl biber közlenmiş kırmızı biber bi dilim tm buğday ekmeği yesil çay
18:30 ( kizkardesimde)
4kasik et sote,5kasik patates salatası,şekersiz çay
22:00 3kasik yogurt
Su 3lt
Spor yok
bu kadar yogunlugun icinde hatirlamaman normal kaptanim:)26 Eylül Cumartesi
09:30=== Yarım biberli hariç ne yediğini hatırlamıyorum, çok zorladım ama aklıma gelmedi, gelirse yazarım
14:30=== Fırında levrek
2 kase salata
1 dilim ekmek
19:00=== 1 fincan kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
afiyet olsun canim:)Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
Yeşillik
1 t.k böğürtlen reçeli
Arada sütlü neskafe
Akşam 19.30
2 kepçe Mercimek çorbası
Yarım tabak yumurtalı ıspanak
1 tane küçük kabak dolması
Domates salatası,ezme
2,5 lt su spor belim duzelene kadar yapamiycam
gunu cok erken kapatmissin iyi dayanmissin:)26 Eylül menüm
10.00
1 dlm peynir
1 dlm karpuz
13.00
2 haşlama içli köfte
2 sarma
20.00
2 salatalık
Su:2 lt
yogurdu salataligi biraz daha erken yeseydin keske26 Eylül
13.30 (kızçemle uyu uyan sersem bi saat oldu)
Çeyrekle yarım ara beyaz ekmekle kaşarlı sucuklu tost
Domates salatalık
15.00
Yarım muz
17.00
2 yumurta
3 kaşık erişte
22.00
2 kaşık yoğurt 1 salatalık. Şu an karar verdim
2 lt su
bugünkü menüm kötü ve sağlıksız bence.saatler dengesizdi Bi türlü kendime gelemedim
guzel menu afiyet olsun26 Eylül menüm
11.30:kahvaltı
3çatal sucuklu yumurta
2 minik parça pastırma
Semizotu bir miktar deyim süt için
Yarım domates
Bir dilim ekmek
15.30
Türk kahvesi
17.00
Nescafe
20.00 akşam yemeği
Bir palamut yarısı
6 yk salata
Su: 2,5 litre
Spor:yok
misafirlikteyiz yemek o yüzden geç oldu
guzel.menu afiyet olsunMENUM:
9:30 kahve yanına 2 parca bitter cikolata
12:00 1 bardak sut ile yulaf, 10badem
15:00 2 dilim cavdar ekmegi, 1 dilim peynir, 1 dilim salam
17:30 kahve
18:30 1 tabak sebzeli bulgur pilavı (yaklasik 7 yk kadar), 3 yk taze fasulye, Ayran
2.5 lt Su
30dk tempolu yuruyus 90puan
Biraz karın icin hareketler yaptm ama zaman tutmadim kısaydi oglan uyandı ama uzerinde durucam dogumdan sonra gobek kaldı cunki
kabak tatlisnda iyi tutmussun kendini.artik kabagin sezonuda geldi:)Hellööög 26 Eylül Menüsü
Saat 10
Yarım yumurta kavurmalı
Saat 15
4 kaşık bamya yemeği
4 kaşık kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
Saat 20 (nikah yemeği olduğu için geç saate kaldım)
Izgara somon
Salata
2 çatal kabak tatlısı
Su 2 lt
bende mizik acarim hep:)ben de mecbur yapıcam tüm her şeyi ütülü hazırda sever eş koca hazretleriben de ortada ütülenecekler oldu mu sevmiyorum hepsi ortadan kalksın ki stres olmayayım , ben gece film dizi ne olursa pc den açıp onu izlerken yapıcam :)
Şifa olsun inşallah ablaçayı demledim altını kapattım oğlan ekmek de aldı geldi ama babası hala kalkmadı sabah yine erken kalkıp oturup sonra geri yatmış bekliyoruz kalkarsa kahvaltı yapıcaz ben de sıcak suya bal elma sirkesi koydum onu içicem :)
Ay benimki de öyleydi artık alıştı baktı ki ben eve kapanmıyorum o dışarı çıktıBen de dışarı çıkmak istiyorum ama kocam bu sefer de koronayı bahane ediyor çıkmamak için. Yarabbim adamın hayatı 3 oda 1 salon ben zorlamasam iş dışında senelerce dışarı çıkmadan ve hiç sıkılmadan öylece yaşayabilir. En kötü özelliği bu. Ona kalsa evde küflenicem
Benim hep takım başka bişey yok sade gömlek daha zor yaohh iyi yapmışsın gülüm , benim ki de hep takım giyiyor bu hafta hem takım hem kısa kollu giydi hava durumuna göre yani , bir de oğlanınkiler bazen kendiminkini ütülemiyorum valla :)
Çay ağacı sabunu ve yüz kremini kullanıyorum abla daha kısa sürede sönüyor sivilceler ama gene de çıkıyorçay ağacı ürünleri mi kullansan gülüm
Nasıl alıştırdın tüyo pleaseAy benimki de öyleydi artık alıştı baktı ki ben eve kapanmıyorum o dışarı çıktı
Bi cesaret etsem onla yalnız çıkmaya sonra kim takar babasınıyakinda gezilecek yerler varsa daha aglamaya baslamadan varmis olursun.2 dk aglasada bisey olmaz hava almis olursunuz
İyimiş ne diyimkv ayda bir kere çamaşır makinesi açıyordu kaynım boşanıp yanına yerleşti şimdi her hafta açıyormuş kaynım da kv ye almaz diye eşim memleketteyken almaya karar vermiş alsın annesi el değil ki , benim ki hala sağlam bozulursa alacakmış ,ister alsın ister almasın hiiiç umurum da değil :)))
Ya bu huyu olmasa herkese benimki gibi bi koca dilicem inanki ama şu eve tıkık hali beni ondan acaip soğutuyorAynı benim kocam. Ben de bugün çıkmak istiyorum red cevabı alırsam moralim bozulur diye söylemeye cesaret edemiyorum
Ya menüyü yazınca epeydir bi şey yemediğimi ve göğüslerimin bomboş olduğunu fark ettim. Ondan yedim aslındayogurdu salataligi biraz daha erken yeseydin keske
Adamın yüzüne bakmaz olmuşum son günlerdetemizlik yapacak enerjisi yokmuş
İnşaallah hepimiz gülelim tartıdagunaydin kizlarrr
yarin tartiii
bugunu kacamaksiz gecirirsek yarin uzulmeyiz aksine tartidaki eksiler mutlu ederr❤❤❤
Ona cazip gelecek şekilde planlar yaptım, arkadaşlarla özellikle toplanmalar felan. Sonra sürekli program yapıp hazırladım alıştı artık. O hiç öyle şuraya buraya gidelim demez ama ben ayarlarım hadi gidelim derim. Öyle öyle alıştı piknipe bile gidiyoruz artıkNasıl alıştırdın tüyo please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?