Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de mecbur yapıcam tüm her şeyi ütülü hazırda sever eş koca hazretleri ben de ortada ütülenecekler oldu mu sevmiyorum hepsi ortadan kalksın ki stres olmayayım , ben gece film dizi ne olursa pc den açıp onu izlerken yapıcam :)

bence guzel ama kaptanim bi kac peynir cesidi ayni anda yenmemeli demisti yorumlarda
afiyet olsun canim
gofret olmamis
afiyet olsun guzel ama yogurdu biraz daha erken yiyebilsen daha iyi olurdu
bu kadar yogunlugun icinde hatirlamaman normal kaptanim:)
afiyet olsun canim:)
26 Eylül menüm
10.00
1 dlm peynir
1 dlm karpuz

13.00
2 haşlama içli köfte
2 sarma

20.00
2 salatalık

Su:2 lt
gunu cok erken kapatmissin iyi dayanmissin:)
yogurdu salataligi biraz daha erken yeseydin keske
guzel menu afiyet olsun
guzel.menu afiyet olsun
kabak tatlisnda iyi tutmussun kendini.artik kabagin sezonuda geldi:)

Şifa olsun inşallah abla

Ay benimki de öyleydi artık alıştı baktı ki ben eve kapanmıyorum o dışarı çıktı

ohh iyi yapmışsın gülüm , benim ki de hep takım giyiyor bu hafta hem takım hem kısa kollu giydi hava durumuna göre yani , bir de oğlanınkiler bazen kendiminkini ütülemiyorum valla :)
Benim hep takım başka bişey yok sade gömlek daha zor ya bide kızımın okula giydikleri . Kendininkileri en son işe giderken ütülemişmişim

yakinda gezilecek yerler varsa daha aglamaya baslamadan varmis olursun.2 dk aglasada bisey olmaz hava almis olursunuz
Bi cesaret etsem onla yalnız çıkmaya sonra kim takar babasını
İyimiş ne diyim
Aynı benim kocam. Ben de bugün çıkmak istiyorum red cevabı alırsam moralim bozulur diye söylemeye cesaret edemiyorum
Ya bu huyu olmasa herkese benimki gibi bi koca dilicem inanki ama şu eve tıkık hali beni ondan acaip soğutuyor
yogurdu salataligi biraz daha erken yeseydin keske
Ya menüyü yazınca epeydir bi şey yemediğimi ve göğüslerimin bomboş olduğunu fark ettim. Ondan yedim aslında

Nasıl alıştırdın tüyo please
Ona cazip gelecek şekilde planlar yaptım, arkadaşlarla özellikle toplanmalar felan. Sonra sürekli program yapıp hazırladım alıştı artık. O hiç öyle şuraya buraya gidelim demez ama ben ayarlarım hadi gidelim derim. Öyle öyle alıştı piknipe bile gidiyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…