- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.981
Geçmiş olsun canım ilaç alsanaSelamm herkese. Başım ağrıyor ben yürürken kafamı biri tutsa ne iyi olur :)
Benimki için ya hava sıcak ya soğuktur ya çocuk küçüktür şu anda da Korona var çok şükürOna cazip gelecek şekilde planlar yaptım, arkadaşlarla özellikle toplanmalar felan. Sonra sürekli program yapıp hazırladım alıştı artık. O hiç öyle şuraya buraya gidelim demez ama ben ayarlarım hadi gidelim derim. Öyle öyle alıştı piknipe bile gidiyoruz artık
Hepsi aynı hepsi valla ben surat asıyordum öyle böyle alıştı çok şükürBenimki için ya hava sıcak ya soğuktur ya çocuk küçüktür şu anda da Korona var çok şükür
seninkinden memnunsan sorun yok cnmhadi yaaa kötü olmuş sığmaması o kadar uğraşmışsınız da neyse dediğin gibi hayırlısıyla oğlanı evlendirip geline postalarsan yer açılır elbet:)
annesinin makine 4 kiloluk bizim ki 6 kiloluk annesi battaniye yıkar diye alıyor ordayken söylenmiş makine küçük diye :))
ben elyaf yorganları bile yıkıyorum tıkış tıkış tam temiz olmuyor diye 2 kere ykıyorum benim ki bozulursa alacakmış 12 senedir kullanıyorum bozulmuyor ki sapasağlam:)
o öyle olmaz cnm, dogru dürüst evlilik hayati kalmaz bide stresi eklenir üstünedinleyenmi var..isci caliscak bende normal isimde caliscam diyo.soncu benim kahve diye daha cok zaman ayircak geliri gideri kagit kurek ,eksik yedik sonuctan sen ilgilenecen diyorum .yok bisey olmaz diyo.beni dinleyenmi var
Bidaha gidelimmi diye sormaBenimki için ya hava sıcak ya soğuktur ya çocuk küçüktür şu anda da Korona var çok şükür
Mucize bekliyorum
Ne stresin var kizzz :) bulmuşsun mum gibi kocayıİnşaallah hepimiz gülelim tartıda
1 haftadır sabitim hep stresten
Odaklanmış durumdayimMucize bekliyorum
Neyi bekliyon :))Beklerken bari toz alayım
Odaklanmis durumdayim ve mucize bekliyorum arasinda gidip geliyorum
Sen cik canim bebisi de ona birak bi hava alBen de dışarı çıkmak istiyorum ama kocam bu sefer de koronayı bahane ediyor çıkmamak için. Yarabbim adamın hayatı 3 oda 1 salon ben zorlamasam iş dışında senelerce dışarı çıkmadan ve hiç sıkılmadan öylece yaşayabilir. En kötü özelliği bu. Ona kalsa evde küflenicem
Ooooo maşallah yaa ben daha bi tarafımı kaldıramadımBugün evde olunca erken spor yapayim dedim 50 dk hafif yoga yaptimaksam da 20 dk civari kol egzersizi calisirsam benden iyisi yok
Tam kızı aldım çıkıyordum ben de geleyim bari dediSen cik canim bebisi de ona birak bi hava al
Ayşe yapamaz onu canım, sen ile ben yaparızSenin yerinde olsam çingar cikaririm
Sonu ne olursa
Bu da güzel, sormak yok, gidiyoruz demek var.Yarin şuraya gidecez, ona göre kendini ayarla de :))
Sağol canm ben ilaç sevmiyorumGeçmiş olsun canım ilaç alsana
Bizim çatlak bi veli vardı kocası koltuk almıyor diye tutmuş tüm koltukları bıçaklamışseninkinden memnunsan sorun yok cnm
Degilsen arkadan kablosunu falan kesiver
o öyle olmaz cnm, dogru dürüst evlilik hayati kalmaz bide stresi eklenir üstüne
Her Allahin günü işten cikip oraya gidecek, kapanmadan gelmicek
Senin yerinde olsam çingar cikaririm
Sonu ne olursa olsun
Bidaha gidelimmi diye sorma
Yarin şuraya gidecez, ona göre kendini ayarla de :))
Psikomanyak bi babayla yaşayınca normal kategorideki kocam bana melek gibi geliyoNe stresin var kizzz :) bulmuşsun mum gibi kocayı
Aman diyim abla dikkat. Dolabındaki giyemediğin kıyafetler aklına gelsinOdaklanmış durumdayim
Bugün büyük gorumcemin gelinin cocuk mevludu var, aile arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?