- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.001
Kalabalıkta yiyemediğin için gözüm arkada değil ablaOdaklanmış durumdayim
Bugün büyük gorumcemin gelinin cocuk mevludu var, aile arasinda
Spor ve diyet için mucize bekliyorumNeyi bekliyon :))
Benim kocaya tost yaptim, bende cay iciyirum
Camasir mak. Bitti, ötüyor bi taraftan :)
Onu asip sonra hazirlanmaya başlarım
İşte tam olarak sistem buTam kızı aldım çıkıyordum ben de geleyim bari dedi
allah kolaylık versin çok zorEğitim öğretim devam etmek zorunda.
Evden yapmak daha iyi gibi gözüküyordu ama daha zormuş.
Akşam 22 gibi yattım.
Kalktığımda okul WhatsApp gruplarında 423 mesaj
Evi b.k götürüyor, tabiri caizse
Takıma da yetişemez oldum.
Akıl sağlığım yerinde kalsın diye dua ediyorum artık
yemezsin senama bugun yegenimin dogumgunu varr
asil ben bugunu kacalaksiz atlatmam lazimm
yoğurtla yeseydin abla daha doyurucu oluyor akşam için öyle yiyim bendeAksam erken yiyince baya aciktim
Bugün erken yaptim kahvaltiyi
Yulafezme süt kuruyemis 2 incir
Doydummuneinn
Allah kolaylık versin ablaayy ne hoş uyuşmasın diye yer değişiyorlar vallaha alem bu adamlar
benim ütü de bu güne kaldı dün yoruldum yapamadım her hafta yığınla ütü yapmak boynumuz borcu sanki
afıyet olsun canısı pazar pazar dınlenmek de yok sızı karınca gıbısınız hepınız masallahSlm millet
Yastik içi silikonlari aralarini acmaktan kollarim ellerim ağrıdi bitti sonunda aksam guzelce doldururum
Sade kahvemi içtim yaninda cevizle
bır karınca da burda ellerıne sağlık ayrıca afıyet olsun kuşummOh evi mis yaptımkahvemi içiyorum canım çay cekti bide çay demlerim
Aynı benim kocam. Ben de bugün çıkmak istiyorum red cevabı alırsam moralim bozulur diye söylemeye cesaret edemiyorum
Doymak icin değil ölmemek için yemek lazım
Hangi sayfada yaptin kız
Aleovera jeli de öneririm sivilcelere çok iyi geliyoÇay ağacı sabunu ve yüz kremini kullanıyorum abla daha kısa sürede sönüyor sivilceler ama gene de çıkıyor
benım sıvılcelerım ıcın doktor sebamed onermıstı ben o yuz temızleme jelıyle gıderdım sıvılcelerımı. bır de yuz temızleme cıhazı aldım ovalaya ovalaya temızledım sabah aksam 1 haftada yok olduKızlar size bişey sorucam. Benm cildim hassas alerjik bi yapım var. Maskeden dolayı çenemlde bir sürü sivilce çıkıyor bunun ne için ne yapmalı
Sağol canımbır karınca da burda ellerıne sağlık ayrıca afıyet olsun kuşumm
benım de cagrılar bıraz azaldı bı bakayım braya dedım dun okadar yogundu kı ugrayamadım buraya iş bıtınce de uyumusum hemen
bugun az konustum 5 bucuk saat konusmusum ama laftan anlamayanlar gelınce sıkıntılı oluyor anlasana beee dıye bagırasım gelıyorSağol canım
Allah kolaylık versin senin işinde zor gercekten, sürekli birileriyle konuşmak aralıksız zordur, birde dengesizlerde olabiliyor allah sabır versin
Çocuk buldu doğayı keyfini çıkarıyor napsınDünya kadar alıntı yaptım gitti gene niye ben bebeği uyutuyorum ya kavga edip geliyor sipam yada düşüp bı yerini patlatip Ankara'daki masum köylü köyünde aslan kesildi
Kolay gelsin canım. Bende çocukları yıkıcam sonra sporaEve döndüm.
Bizmkilerde pikniği bitirmiş, dönüyorlarmış.
Çocukları banyo yaptırıp yürüyüşe çıkacağım.
Sonrada yürüyüşe
iyiki kocayi bicaklamamisBizim çatlak bi veli vardı kocası koltuk almıyor diye tutmuş tüm koltukları bıçaklamış
ben cok bekledim, mucize falan yok babySpor ve diyet için mucize bekliyorumŞimdi de ev süpüreyim bari
yogurtta yoktuyoğurtla yeseydin abla daha doyurucu oluyor akşam için öyle yiyim bende
Haftasonu normal cnmBurası ne kadar sessiz saatlerdir
Insanin çenesi agrir yaabugun az konustum 5 bucuk saat konusmusum ama laftan anlamayanlar gelınce sıkıntılı oluyor anlasana beee dıye bagırasım gelıyor
İyi kurtarmışsın abla sizinki de su böreği mi ? Erzurumluların olmazsa olmazıdır mevlitlerde iftarlardaBende yeni geldim eve, kahve iciyorum
Orda etin yaninda 1 dil. Börek yedim salataylapilav baklava pastaya dokunmadim
15.15 civariydi
Aksam baharatli süt icmeyi dusunuyorum
Valla millet kac dilim baklavanin üstüne kremali pastayida götürdü
İçim gitmedi desem yalan olur
Kizlar ben gercekten hep aç hissediyorum
Orda 2.boregi almamak icin zor tuttum kendimi
Acliktan başımda agriyor
Heralde vücudun alisma evresi
Gayet başarılı olmuş ablaBende yeni geldim eve, kahve iciyorum
Orda etin yaninda 1 dil. Börek yedim salataylapilav baklava pastaya dokunmadim
15.15 civariydi
Aksam baharatli süt icmeyi dusunuyorum
Valla millet kac dilim baklavanin üstüne kremali pastayida götürdü
İçim gitmedi desem yalan olur
Kizlar ben gercekten hep aç hissediyorum
Orda 2.boregi almamak icin zor tuttum kendimi
Acliktan başımda agriyor
Heralde vücudun alisma evresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?