Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seng :)) merhaba canım. öncelikle kolay gelsin zor bir işin üstesinden gelmeye calısıyorsun. umarım kolaylaştırıcı oluruz senin için..
kendimden bahsedeyim.. asiye ben. üniden yeni mezun oldum.. yeni öğretmen olarak atandım. antalyada yasamaya yeni başladım birde birinden hoşaldnım herşey yeni yani :))
23 yasındayım. kendimi bildim bileli tombişim 166 boyundayım. kilo olarak rekorum 95i görmek oldu.. diyetisyene gittim kendim uğraştım yurtdısına cıktım cok yürüdüm vs 78i gördüm amma ve lakin şu an 84 oldum tekrar 60 olmak istiyrum ya umarım başarırız..

seni de tanımak isterim canım.. kolay gelsin

canım bir önceki sayfada var onu alıntılar eklerlm bu sayfaya. O bir kısmı tabi daha uzun uzun konuşuruz..

Ehehehe düzeltiyorum. Ben tanıtım mesajını yazdım ama hata verdi site silindi. Yazayim dur :)

Adım ece nur. 19 yaşındayım . Geçen yıl lise bitti. Dershaneye gidiyorum sinava hazırlanıyorum. Temmuz 2011-2012 arasında 5. Takımdaydım kaptanlik yaptım. 45 le mezun oldum. Ama buranın bende büyük önemi var. Bunun açıklaması uzun. Anlatirim yine. Ozlemısım buraları. Gönüllü yardım etmeye karar verdim. Ve buradayım

kaç kilo verdin canım? dershaneni derslerini ihmal etme sakın (hemen öğretmen moduna gecildi )

ben yarın ciddi ciddi baslıyorum inşallah. sabah yazarm herşeyi. umarım güzel olur herşey. kendime 5 en fazla 6 ay veriyorum. artık bıktım bitsin bu dert

kaç kilo verdin canım? dershaneni derslerini ihmal etme sakın (hemen öğretmen moduna gecildi )

ben yarın ciddi ciddi baslıyorum inşallah. sabah yazarm herşeyi. umarım güzel olur herşey. kendime 5 en fazla 6 ay veriyorum. artık bıktım bitsin bu dert

Din kültürü canım :))

Günaydın kızlar...
Uyanali oldu epey ama şimdi yapabiliyorum. Henüz birşey yemedim bi bardak suyumu ictim o kadar :) bugün fakülteye gidiyorum süt iki dilim ekmek ve peynir domates olur büyük ihtimal menüm. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Günaydın :) asiyecım bugün işe kesin başlayacağini söylemiştin allah yardımcın olsun.

günaydın kızlar
ben 9. takımın eski üyesiyim takım kapanınca hiçbiryere girmeyeyim dedim biraz ara verdim ama kilo almaya başladım takımda yer varsa benide ekleyin
kendimide tanıtayım 29 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 66,5 kgyim hedefim 60 olmak sonrada 2. bebeği yapmak memurum çalışıyorum 8-5 haftaiçi aktif girerim günlük 5 msj kesin atarım ama baştan söyleyeyim akşamları ve haftasonu giremiyorum ev işi çocuk vs derken zamanım kalmıyo bu şartlarda kabul ederseniz bende varım

Yemek yedim kızlar ondan yazamadım bi daha ki teneffüs yazacağım. Nagieymencım tabiki buyur gel. Çok sevindim :)

ben bir nikotin molasına çıkayım
bu arada sabah 1 simit yedim az öncede tatlandırıcı kullanılmış neskafe içtim
şimdi kendime bir beslenme programı hazırlamalıyım :44: yine yeni yeniden

üff hemde ne biçim aldım sorma 69.9 u gördüm 70 in üstünü gördüm (( noluyom bende anlamadım....

önce bu hafta boyunca bir detoks yapayım diyorum sporlada destekleyerek....

Sabah
1 yeşil elma kocamaaan

yarım limon pek severim
1 bardak formçayı hala bitiremedim böğğkkk artık tiksinmeye başladım ömrüm form çaylarıyla geçiyo

(13:00) Öğlen
1 bardak süte
1 kase special k

(15:00) Ara
1 elma
1 b yeşil çay

(18:00) Akşam
1 elma
1 b. form çayı

işte böyle.... sen kaç kg oldun... napçaz biz yaaa (((

ben 66,5 ları gördüm betüşcüm ne güzel 40 bedene giriyodum haftasonu kuzenin nişanı var dün elbise aldım 40 oldu ama çok rahatsız dar yani anlaşılan o ki yine 42 oldum sıkıldım 1 ileri 5 geri

şimdi bende şöyle yapabilirim
dolabımda lipton form çayı,beşi biryerde ve yeşil çay var sabahları bunları dönüşümlü olarak içebilirim

sabah için 08:30 gibi evden domates+peynir+maydanoz vs ile hazırlanmış sandviç getirebilirim ekmeğide evde olan buğday kepeği mısır unu azıcıkta beyaz undan rol ekmekler yaparım (hep diyet modunda olduğumdan evde ne ararsan var )

öğle 12:00 iş yerinde yemek çıkıyo 3 çeşit çorba + bişeyler onu yerim ekmeksiz

ara kahvesiz yapamam :18:

akşamada becerebilirsem hiç yemek yemeden sadece 1 elma vs yapsam diyorum

öğlen iyi yemezsem akşama saldırıyorum kızlar bir sürede böyle deneyeyim sabah evden çıkmadan da su içiyorum ama bunu ılık suya döndürsem iyi olur nasıl liste varmı tavsiyeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…