Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel menu canim aksam biraz cesit fazla sadece
Canim evet dengesiz bir menü olmus toparlarsin
Guzel menu canim
Bulgur pilavi miktar daha az olabilirmis onun disinda guzel canim
Kabak tatlisi gec saat olmus ama yakarsin canim
26 eylul cumartesi

10.30
2 zeytin
5yk etli pirasa
6 7 kucuk aci biber tursusu
15 findik
2 lokma pizza

18.30
1 but
1kase salata

su 2 lt olmustur spor yok
Sabah cok karisik degil mi afiyet olsun canim
MENUM:

10:00 kahve yanına 2 parca bitter cikolata

12:00 1 bardak sut ile yulaf, 10badem

15:30 1.5 dilim cavdar ekmegi, 1 dilim salam

18:00 1 karnıyarık (firın), 3 yk pilav, Salata ve cacık

2.5 lt Su
Spor yok
Guzel menu canim afiyet olsun

Kızlar sizlerede sormak ıstiyorum
benim instgram,facebook kullanmiyorum yaklaşık 10 senedir...

evliligimin ilk 3yili cocukluk arkadaslarimla gidip geliyorduk ne zaman çocuk fln olunca gitmemeye başladık

watsap durumlarimi görürseler yazarlar
arada telefonda konusuruz hepsi bu yıllar için de insanlardan uzaklaştım o donemlerde tüp bebek denemelerim hep negatif ile sonuclanmasi

bu konuda konusup canimin yanmasını istemediğim için kestim herşeyi

komşuluk iliskilerimde öyle doğum ölüm düğün olmadığı sürece gitmiyorum

anlayacaginiz sadece ailem kuzenlerle görüşüyorum
bazen bu duruma canım sıkılıyor ama sevmiyorum
sizce anormalmiyim

yok canım anormal değilsin belirli bir yastan sonra öncelik aile ve çevresi oluyor zaten normal bu. ben eskiden sosyal kelebektim şimdi 1-2 arkadaşım var fazlasına gerek yok kendi hayatlarımız yoğun cünkü. tabi bu benim fikrim kişiden kişiye değişir tabi

Miktar az çeşit birazcık fazla oluyor kilo vermem durunca azaltmayı düşünüyorum balim

MENUM:

2.5 lt Su
Spor yok
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım spor çok iyi menüde
Güzel menü canım afiyet olsun

Değilsin sadece kendini korumak için böyle bir şey yapmışsın dönüp arkana baktığında özlüyor musun eksikliklerini hissediyor musun o kişilerin o Zaman boş ver kuru kalabalığı

Bende böyle düşünüyorum bu dediğim insanlar diger arkadaşlarını eleştirdiği zaman bittiler bende uzun zaman önce
Galiba vıcık vıcık olan hiç bir şeyi sevmiyorum

Değilsin sadece kendini korumak için böyle bir şey yapmışsın dönüp arkana baktığında özlüyor musun eksikliklerini hissediyor musun o kişilerin o Zaman boş ver kuru kalabalığı
Yok ozlemiyorum laflariyla sözleriyle canımı yaktıkları için kestim herşeyi
Dahada kimseyle arkadaş dost olmak istemedim merhaba merhaba gördüğüm zamanda

MENUM:

2.5 lt Su
Spor yok
Menün bana dengesiz ve yetersiz geldi canım. 18.00 e kadar nerdeyse düzgün bir şey yememişsin. Öğünlerini atlamamanı tavsiye ederim. Birden acıkabilirsin

diyetisyen eşliğinde çalışmasan az diyebilirdim canım ancak sanırım vücudunun yeni düzeni oluştu. Mide küçülüyor çok iyi

Gayet güzel canım afiyet olsun
Az olmuş canım. Sen de farkındasın. Daha dengeli beslenmelisin

diyetisyen eşliğinde çalışmasan az diyebilirdim canım ancak sanırım vücudunun yeni düzeni oluştu. Mide küçülüyor çok iyi
canım haftasonu ben istedim 2 ana öğün bir ara öğün olayını geç kalkarım diye diyetisyenim de uygun gördü ama erken kalktım 2 gündür :)) doydum mu eh çok acıktım mı eh yani idare edebiliyorum. ama haftaya yine erken kalkarsam 3 öğün yapabilirim :)))

Canım insan sosyal bir varlık. Ben bu kadar içe kapanmayı doğru bulmuyorum. Sosyal medya hesabı kullanmak tamamen tercih meselesi. O senin bileceğin iş. Benim var ama hiç aktif değil mesela. Saçma buluyorum her anı paylaşmayı. Bu benim tercihim mesela. Onun dışında insan sosyal bir varlıktır. Kendini çok izole etmeni önermem. Ancak eskiler çok canını yaktıysa yeni arkadaşlıklar kurabilir hayatını ve arkadaşlık mesafelerini yeniden düzenleyebilir istemediğin şeyleri kimseyle paylaşmayabilirsin olur biter

Bunun güzel tarafı aç kaldıkça midenin küçülmesi. Başta zor geliyor ama alışıyor insan. Ve garip şekilde insan tıka basa tokken mutsuz açken iyi hissediyor

Bunun güzel tarafı aç kaldıkça midenin küçülmesi. Başta zor geliyor ama alışıyor insan. Ve garip şekilde insan tıka basa tokken mutsuz açken iyi hissediyor
aynen canım dün de konustuk eskiden tika basa yiyip sonraki pişmanlık hissini bir daha yasamak istemiyorum :/
aç uyusak bile biliyoruz ki sabah kahvaltı var çok şükür :)) vicdanım rahat uyuyorum açken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…