Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zayıflayabilcem mi acaba yaa (( öfff.... aç kalıp kalıp sonra pes ediyom yaa ben ona sinir oluyorum.... çuklata jelibon ve binimum tatlıdan uzak durmam lazıım.... nescafe kolaa...... duruyom duruyom sonra bir akşam bir kriz geliyor bir sürü çukulata cips pasta hamburger artık aklınıza ne geliyosa yığıyorum eve gece gizli gizli yemeye başlıyorum :)))) kimden gizliyosam artık... psikolojik....yediklerimi gizleyebilirim ama göbeğimi asla.... yok yok artık sağlıklı yaşamak zamanı inşallah....

biri beni mi anlattı ne

Kusura bakmayın lütfen başım çok dönüyor dersi zor dinliyorum

geçmiş olsun kaptan çabuk toparlan sana ihtiyacımız var

Geçmiş olsun sengcim..

Eski üyeler de gelmeye başlamış..

9.takımın yeniden toparlanıp, taze bir başlangıç yapmasını temenni ederim.

teşekkür ediyoruz güzel dileklerin için

Herkese merhaba arkadaşlar bende kaptanın mesajını aldım ve aranıza katıldım..
Adım Zehra, 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.
Boyum 173 Kilom 65. 60 olmak istiyorum. Allah kısmet ederse önümüzdeki yaz oğluma kardeş yapmak istiyorum..
Kızlar bu arada ben öğretmenim ancak okuldan gelince yazabilirim. salı günleri yarım gün ama diğer günler tam gün çalışıyorum.
Sabah okula gitmeden ve okuldan gelince paylaşımda bulunurum..İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.. Sevgiler..

hoşgeldin zehra seninle hedeflerimiz aynı :) vereceğimiz kilolarda oğullarımızın yaşıda ve önümüzdeki yaz bebek hazırlığıda inş herşey gönlümüzce olur

hoşgeldin zehra seninle hedeflerimiz aynı :) vereceğimiz kilolarda oğullarımızın yaşıda ve önümüzdeki yaz bebek hazırlığıda inş herşey gönlümüzce olur

Evet bende geçmişi okudum şimdi aynıymış canım. Amin inşallah Allah gönlümüze göre verir..

Bugün ki menüm
Sabah: 1 peynirli tost
Ara: 1 fincan şekersiz çay, 2 kuru kayısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: 1 avuç beyaz leblebi olacak
Akşam: Fırında sebzeli palamut ve salata olacak.

menün gayet güzel cnm zehra sana bir teklif yarışalım mı

benim menümde şöyle ;

sabah:1 simit
ara:1 fincan kahve
öğleilav üstü nohut,bir bardak ayran
akşam : meyve yemeyi planlıyorum

bizde sıkıntı şurda akşam yemeğini son bir aydır kv yapıyo ve o beni hiç şişman bulmadığı için yemediğimde kızıyo hadi kırılmasın tadına bakayım diyincede ooo gerisi geliyo onun için son bir ayda 2,5 kg aldım

Oh oh maşallah :) sohbete bende katılacağım da kötüyüm. Dershane biter bitmez geldim eve. Gerçi annem pek rahat bırakmıyor ama susar herhalde :) bir kaç saat izninizle dınleneceğim..

Senin menünde güzel canım. İstersen yarışabiliriz tabi ama ben 60 olduktan sonrada korumak istiyorum yaza kadar.
Benim kayınvaldemde zayıf olmamı ister herzamanda söyler ama kendisine gittiğimizde sürekli yedirir. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ya aynen öyle
Bu arada hangi şehirdesin ve yaşın kaç?

ben bursadayım yaşım 29 sen hangi şehirdesin yazdıysanda atladım sanırım :44:

yarışın yarışın bende gizlice yarışçam sizinle :)))) bakalım ikinizden birine yetişebilcem mi.... B şehrinden 30 km hızla C şehrine giden nagişi, A şehrinden C şehrine itekaka giden betül kişisinin nagişi 64.kg de sobelemesi için kaç kg hızla zayıflaması gerekir? bunun cevabını istiyorum derhal... kafayı yiyiyorum galiba

hay Allah'ım güldürdün beni betüş bak sana azim verecek teklifimi açıklıyorum sıkı dur zayıfla çıta gibi ol (tabi bu lodosta uçmazsan) seni oğluma alıcam ee facede gördün hani varılmıcak delikanlıda değil ne dersin

Olaya bakın yaa

korku filmi izleyerek zayıflanabiliyormuuuşşşş....

Çünkü onu izlemek 30 dakika yürüyüş yapmaya eşit. Hangi film ne kadar kalori yaktırıyor?..
Haberin fotoğrafları için tıklayınız
30.10.2012 - 10:53

Çünkü onu izlemek 30 dakika yürüyüş yapmaya eşit. Hangi film ne kadar kalori yaktırıyor?..
gazetevatan.com
Korku filmi izlemek çok sayıda kalori yakmanıza yardımcı olabilir.

Bilim insanları belli korku filmlerini izleyenlerin kalp atış, oksijen giriş ve karbondioksit çıkışında kayde değer farklılıklar gözlemledi.

Uzmanlar adrenalin salgılanmasına sebep olan ve metabolizmayı hızlandıran korku hissinin 90 dakika boyunca 113 kalori yaktığını keşfetti. Bu oran da 30 dakikalık bir yürüyüşle aynı derecede kalori yakıldığı anlamına geliyor.

Jack Nicholson'un başrolünde yonadığı 'The Shining' filmi uzmanlar tarafından en çok kalori yaktıran film olarak gösteriliyor.

Westminster Üniversitesi'nden uzman doktor Richard Mackenzie, korku hissini yüksek tutan 10 filmi belirlediklerini söylüyor.

İşte size kalori yaktıracak o 10 film:

1. The Shining: 184 kalori

2. Jaws: 161;

3. The Exorcist (Şeytan): 158;

4. Alien: 152;

5. Saw (Testere): 133;

6. A Nightmare on Elm Street (Elm Sokağı'nda Kabus): 118;

7. Paranormal Activity: 111;

8. The Blair Witch Project (Blair Cadısı): 105;

9. The Texas Chain Saw Massacre (Teksas Katliamı): 107;

10. [Rec] (Kayıt) : 101.

alcan bak laf ağazdan çıkaar ayyyy hemen çıta olmam lazım... önce çita gibi koşturup zayıflıyayıımda....

alcan bak laf ağazdan çıkaar ayyyy hemen çıta olmam lazım... önce çita gibi koşturup zayıflıyayıımda....

çita gibi koşmak ha betüş aklında olsun bir ara bir kahve içelim be gerçi ben buara hiçbişeye vakit bulamıyorum kış boyu kiloları verelim baharda çıta gibi buluşalım (umut fakirin ekmeği)

çita gibi koşmak ha betüş aklında olsun bir ara bir kahve içelim be gerçi ben buara hiçbişeye vakit bulamıyorum kış boyu kiloları verelim baharda çıta gibi buluşalım (umut fakirin ekmeği)

yapalııım vallaaa.... yaşın yaşıma şehrin şehrime uygun.... müstakbel eşimide getir bir yiyeyiim onuuu v

valla ben kesin kararlıyım bu kez zayıflamazsam palto almıcam diğerlerinide verdim zaten belediyeye.... bir çapıt almıcam kendime.... 65 oliiim bir ödüll 60 aliim 2 ödüll..55 oliim dile benden ne dilersen dicem kendime birde 50 olursam Alllaaaaaaaaaaaahhhh.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…