- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.521
Kusura bakmayın lütfen başım çok dönüyor dersi zor dinliyorum
zayıflayabilcem mi acaba yaa(( öfff.... aç kalıp kalıp sonra pes ediyom yaa ben ona sinir oluyorum.... çuklata jelibon ve binimum tatlıdan uzak durmam lazıım.... nescafe kolaa...... duruyom duruyom sonra bir akşam bir kriz geliyor bir sürü çukulata cips pasta hamburger artık aklınıza ne geliyosa yığıyorum eve gece gizli gizli yemeye başlıyorum :)))) kimden gizliyosam artık... psikolojik....yediklerimi gizleyebilirim ama göbeğimi asla.... yok yok artık sağlıklı yaşamak zamanı inşallah....
Kusura bakmayın lütfen başım çok dönüyor dersi zor dinliyorum
Geçmiş olsun sengcim..
Eski üyeler de gelmeye başlamış..
9.takımın yeniden toparlanıp, taze bir başlangıç yapmasını temenni ederim.
Herkese merhaba arkadaşlar bende kaptanın mesajını aldım ve aranıza katıldım..
Adım Zehra, 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.
Boyum 173 Kilom 65. 60 olmak istiyorum. Allah kısmet ederse önümüzdeki yaz oğluma kardeş yapmak istiyorum..
Kızlar bu arada ben öğretmenim ancak okuldan gelince yazabilirim. salı günleri yarım gün ama diğer günler tam gün çalışıyorum.
Sabah okula gitmeden ve okuldan gelince paylaşımda bulunurum..İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.. Sevgiler..
hoşgeldin zehra seninle hedeflerimiz aynı :) vereceğimiz kilolarda oğullarımızın yaşıda ve önümüzdeki yaz bebek hazırlığıda inş herşey gönlümüzce olur
Bugün ki menüm
Sabah: 1 peynirli tost
Ara: 1 fincan şekersiz çay, 2 kuru kayısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: 1 avuç beyaz leblebi olacak
Akşam: Fırında sebzeli palamut ve salata olacak.
menün gayet güzel cnm zehra sana bir teklif yarışalım mı
benim menümde şöyle ;
sabah:1 simit
ara:1 fincan kahve
öğleilav üstü nohut,bir bardak ayran
akşam : meyve yemeyi planlıyorum
bizde sıkıntı şurda akşam yemeğini son bir aydır kv yapıyo ve o beni hiç şişman bulmadığı için yemediğimde kızıyo hadi kırılmasın tadına bakayım diyincede ooo gerisi geliyo onun için son bir ayda 2,5 kg aldım
Oh oh maşallah :) sohbete bende katılacağım da kötüyüm. Dershane biter bitmez geldim eve. Gerçi annem pek rahat bırakmıyor ama susar herhalde :) bir kaç saat izninizle dınleneceğim..
Senin menünde güzel canım. İstersen yarışabiliriz tabi ama ben 60 olduktan sonrada korumak istiyorum yaza kadar.
Benim kayınvaldemde zayıf olmamı ister herzamanda söyler ama kendisine gittiğimizde sürekli yedirir. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ya aynen öyle
Bu arada hangi şehirdesin ve yaşın kaç?
Oh oh maşallah :) sohbete bende katılacağım da kötüyüm. Dershane biter bitmez geldim eve. Gerçi annem pek rahat bırakmıyor ama susar herhalde :) bir kaç saat izninizle dınleneceğim..
yarışın yarışın bende gizlice yarışçam sizinle :)))) bakalım ikinizden birine yetişebilcem mi.... B şehrinden 30 km hızla C şehrine giden nagişi, A şehrinden C şehrine itekaka giden betül kişisinin nagişi 64.kg de sobelemesi için kaç kg hızla zayıflaması gerekir? bunun cevabını istiyorum derhal...kafayı yiyiyorum galiba
hay Allah'ım güldürdün beni betüş bak sana azim verecek teklifimi açıklıyorum sıkı dur zayıfla çıta gibi ol (tabi bu lodosta uçmazsan) seni oğluma alıcamee facede gördün hani varılmıcak delikanlıda değil ne dersin
alcan bak laf ağazdan çıkaarayyyy hemen çıta olmam lazım... önce çita gibi koşturup zayıflıyayıımda....
çita gibi koşmak habetüş aklında olsun bir ara bir kahve içelim be gerçi ben buara hiçbişeye vakit bulamıyorum kış boyu kiloları verelim baharda çıta gibi buluşalım (umut fakirin ekmeği)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?