Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım niye sıkasın katı diyet yapmıyorum bence. Sadece doyunca bırakıyorum. Sen tamamen emziriyorsun benim öyle değil senin daha çok dikkat etmen gerek

EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)

Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Tekrar dene (77.3)---------73
@Beyazkugu87 (78.2)---------74
Namaria (103.1)---------(98)
Pnrrr-12 (71.2)--------- 67.7
Lusi (64.6)--------- (61)
ekim2009 (81.6)---------
@hadikonusalim (68.1)---------63
strontium (67.8)---------
Ucmelekannesi (76.5)---------
@medine66 (64.7)---------
North River (83.6)---------80.6
Fit mutlu anne (90.6)---------86
88prenses22 (102.3)---------
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)——————70
Mefkurem (103)..................(95)

Kız ne sorcam alakasız olcak belki ama aslında herkeze olabillr bu sorum kizim 2bucuk yasinda demissn ya ondan, kac yaş civari yanlız merdiven inmeyi ogrenir benim sıpa. Parkta yuzbinkez merdiven cikip iniyoruz helak ediyor beni nezaman rahat ederm acaba

Sağol canım akşamdan yaparım artık

Karabuğday yazıyüüür sen diyorsun bulgur mu var uyku mu bastırdı bacım beben mi yordu git bi yüzüne su vur

Hahhaha ayy aynenn bencede uykum gelmis bence uyumaliym
Bulgurla bozdum kafayi bence
silinmiş mi nolmuş
Tahmin edin diye yapmışım
Bir avuç çiğ kuruyemiş canım

Hee tamam cnm ztn tahmin ettiydm oyle biseydir diye afiyet olsun
Kepekli ekmek canım beyaz değil light diye satıyorlar

Anladim cnm afiyet olsn ama kepekli ekmek iyi degl diyorlar. Bence tam bugday veyatta cavdar ye
Sagol cnm, yulaf olcmuyorum aslinda o 1 bardak sute asagi yukari denkgeliyor 4-5 kasik falandir herhalde.

Oo süper sen baya tadını çıkarmışsın. Benim kuzum 9 aylık. 1.5 yaşına gelince düşünüyorum inş. Arada 2.5 yaş olur. Ben de huni muni bulurum bi şeyler

Bence simdiden hazirla hunini kizmiydi seninki, kizlar daha uysal diyorlar ya.
Bunlar yurumeye baslayinca basliyor asıl olaylar cunki suan canavar gibiyz 2 saniye ayıramiyorm gozmu ya koltuk ustunde zipliyor ya ordan kitapliga uzanip ordakileri indiriyor ya masadakilere uzanip cekiyor he yaramazlık yapmiyorsada kıcımın dibinde hep affedersin wcye gidemiyorm yanlız

Yok canım niye sıkasın katı diyet yapmıyorum bence. Sadece doyunca bırakıyorum. Sen tamamen emziriyorsun benim öyle değil senin daha çok dikkat etmen gerek
3 ay sonra insAllah bende bı tık daha azaltıp devam ederim diyete

[
güzel olmus
28 Eylül Pazartesi

09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber

16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata

Su=== 2 lt
5 kepçe mi nasıl içtin sismedimi miden
28 eylul pazartesi

10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma

14.00
2 ceviz
5 6 findik

18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi

spor 1 saat yuruyus 180 puan Pnrrr-12
su 2 olur
2 tane wasa 1 dilim ekmek ediyor zaten normal canım
birini ye bari cokokrem recelden vuracaklar seni
sabah ki lpide ile eksini mi kutladın
beni geçmek için kendini sulara mi vurdun baby kalkip iki bardak su içeyim süt olsun enerji olsun kilolar gitsin :)
28 Eylül menüsü

Saat 10.3
1 haşlama yumurta
Sürk salatası

Saat 16.3
3 karabuğday dolması ( 3 parmak kalınlığında 1 kabak +2 patlıcan)

Saat şimdi
Filtre kahve

Su 2 lt
6 bin adım
ya ben mi çok yiyorum siz mi az
kız sen benim elti gibisin tamam deyip bildiğini okur geçen kaptana bir çeşit peynir yetim diyordun hala iki çeşit ha bana sorarsan hiç sakıncası yok calsiyumu ve tam yağlı ürünleri tüketmek benim için normal hatta daha fazla ve düzenli WC demek
suyu artırmışsin canım daha güzel olmuş
güzel menu
28 Eylül menüm

13.00
2 peynirli kekikli yumurta
1 dlm kaşar
1 domates

18.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk

20:00
10 badem

su:2 lt
kilona göre az geldi bana burda 1000 çal yoktur bile
Şehriye çorbası yanına erişte olmasada olurmuş canım

Çocuğa göre değişir hatta merdivenin basamak arasi yüksekliğine gore kontrol et ama kendisinin denemesine izin ver 2 yaşta eltimin küçük pıtı pıtı inip çıkıyor ama ablası hala inerken korkup Kuzeyin. Elini tutuyor küçükken surekki kucaklarında taşıdılar ondan oldu

Haklısınız o konuda olmasa da olurdu aslında ama şimdilik ben akşamları de bı dilim ekmek tükettiğim için ekmek yerine erişte olsun dedim
Tamam kasmayalim ama mesela bir dilim ekmek hakkım var diye doydugun halde yerini doldurmaya çalışma canım ama doymamissan normal tabi

Sen tamamen sütle besliyorsun canım çok fazla kısma keşke benimde öyle olsa ama olmadı bapalım canı sağ olsunda varsın mamayla büyüsün
Olmuyorsa olmuyordur herkes emzirmek ister koruyuculuğu yüksek nede olsa ama yapacak birşey yok

Olmuyorsa olmuyordur herkes emzirmek ister koruyuculuğu yüksek nede olsa ama yapacak birşey yok
Aynen canım gerçekten elimden geleni yaptım artık nasip dedik doktorumda aynısını dedi çok emek verdin olmuyor olmuyor dedi. Hayırlısı ne deyim sağlıklı olsun da

EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)

Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Tekrar dene (77.3)---------73
@Beyazkugu87 (78.2)---------74
Namaria (103.1)---------(98)
Pnrrr-12 (71.2)--------- 67.7
Lusi (64.6)--------- (61)
ekim2009 (81.6)---------
@hadikonusalim (68.1)---------63
strontium (67.8)---------
Ucmelekannesi (76.5)--------74
@medine66 (64.7)---------
North River (83.6)---------80.6
Fit mutlu anne (90.6)---------86
88prenses22 (102.3)---------
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)——————70
Mefkurem (103)..................(95)

Tamam kasmayalim ama mesela bir dilim ekmek hakkım var diye doydugun halde yerini doldurmaya çalışma canım ama doymamissan normal tabi
ben hamilelikte baya büyümüş mide herhalde doymuyorum sonrasında birşeyler istiyor canım küçülecek insAllah yarın öğle ve akşama ekmeği kisicam bklm
Sen tamamen sütle besliyorsun canım çok fazla kısma keşke benimde öyle olsa ama olmadı bapalım canı sağ olsunda varsın mamayla büyüsün
öyle tabi canım sağlık olsunda kızım mama ile büyüdü gitti çok şükür herkes nasibini yer kızımın ki azmış
Kızlar vitamin demişsiniz Solgar 200v kullanan var mı aranzda
hiç kullanmadım canım
Herkese iyi geceler ben yatar
İyi geceler

Vayyy ablama bak sen bi ayda 8kiloyaparmı yapar
Mefkurem
Canım hedefini bi daha bi gözden geçir bence papatya_2014 seninki de çok değil mi
bu hafta 4 kilo versem, kalan 4 haftada en az 1 er kilo gider diye düşündüm
Bugün ilk defa menümde ekmek yoktu ins yarinda yemem 1dilimde olsa
bide aksam yogurdunu erkene alsan süper olacak
cnm, yulaf olcmuyorum aslinda o 1 bardak sute asagi yukari denkgeliyor 4-5 kasik falandir
O kadar yulaf fazla cnm
2 kş. 1 dil. Ekmek degerinde

afiyet olsun canım miktarlar çok olmadığı için gayet güzel menü olmuş
50 dk tempolu yuruyus 150 Pnrrr-12
Pazartesi sporu

Kizlar iyi aksamlar kv yarin gidecekmis kac gundur ne gecmisi dogru duzgun okuyabildim ne diyeti adam akilli yaptim. Allahtan yuruyusu birakmadim

İyi geceleriniz olsun sporumu yaziyim diger sayfaya
Madem sporunu yapıyorsun, yemenede dikjat etsen de, boşa gitmese cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…