- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.381
Yok canım niye sıkasın katı diyet yapmıyorum bence. Sadece doyunca bırakıyorum. Sen tamamen emziriyorsun benim öyle değil senin daha çok dikkat etmen gerekCanım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma naçizane benim yorumum sadece çok sıkıp bı sure sonra bırakma diyeydi çünki daha önce çok katı diyetler yapıp geri alanları gördüm her ne kadar mama veriyor olsan da yine de emziriyosun sonuçta daha çok yeni doğum yaptık aynıyız acele etmeye gerek yok diye düşündüm bunyeni en iyi sen bilirsin tabi tekrar kusura bakma yorumlarım sıktıysa
Kız ne sorcam alakasız olcak belki ama aslında herkeze olabillr bu sorum kizim 2bucuk yasinda demissn ya ondan, kac yaş civari yanlız merdiven inmeyi ogrenir benim sıpa. Parkta yuzbinkez merdiven cikip iniyoruz helak ediyor beni nezaman rahat ederm acabaEvetbelki Handandandan da bize katılır
Olsun bacım ne zaman dersen
Var canım kızım 2 buçuk yaşında
Yarından itibaren yazayım birazdan son dondurmamı da hüpleteyim4 hafta çok ya iki bilemedin 3 haftaya listedeyim görün bakın ekimin son cumasına kadar mı rakibiz yani ? Olur ben varım
Sağol canım akşamdan yaparım artık
Karabuğday yazıyüüür sen diyorsun bulgur mu var uyku mu bastırdı bacım beben mi yordu git bi yüzüne su vur
silinmiş mi nolmuş
Tahmin edin diye yapmışım
Bir avuç çiğ kuruyemiş canım
Kepekli ekmek canım beyaz değil light diye satıyorlar
Sagol cnm, yulaf olcmuyorum aslinda o 1 bardak sute asagi yukari denkgeliyor 4-5 kasik falandir herhalde.afiyet olsun canım güzel menü
Fındıklar biraz fazla geldi bana yağ oranı fazla olduğu için bence maksimum 1 avuç yenmeli afiyet olsun.
Sabahki beyaz peynirin dilimi küçükse gayet ideal menü afiyet olsun
Pideyle ekmek aynı anda olmasa da olurmuş ama gün içinde bir şey yememişsin zaten sınırı aşmamıştır afiyet olsun.
güzel menü afiyet olsun.
canım yulaf kaç kaşık? Sağlıklı olsa da fazlası kalori sınırını aşar dikkatli yemek lazım sabahki tost ve akşamki kebap eğer kaçamak olmadıysa sınırı aşmamıştır afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Oo süper sen baya tadını çıkarmışsın. Benim kuzum 9 aylık. 1.5 yaşına gelince düşünüyorum inş. Arada 2.5 yaş olur. Ben de huni muni bulurum bi şeyler
3 ay sonra insAllah bende bı tık daha azaltıp devam ederim diyeteYok canım niye sıkasın katı diyet yapmıyorum bence. Sadece doyunca bırakıyorum. Sen tamamen emziriyorsun benim öyle değil senin daha çok dikkat etmen gerek
güzel olmus28 Eylül menüm
kahvaltı 10.30
2 çatal suçuklu yumurta
1 Kk peynir
Bir parmak açık çay
Yarım dilim ekmek
ara öğün 12.00
Yarım içli köfte
Yarım fındık lahmacun
Salata
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.30
3yk taze fasulye
3 yemek kaşığı salata
Bir kade yoğurt
su:3 litre
Spo: daha yapmadım şimdilik yok :)
5 kepçe mi28 Eylül Pazartesi
09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber
16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata
Su=== 2 lt
2 tane wasa 1 dilim ekmek ediyor zaten normal canım28 eylul pazartesi
10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma
14.00
2 ceviz
5 6 findik
18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi
spor 1 saat yuruyus 180 puanPnrrr-12
su 2 olur
birini ye bari cokokrem recelden vuracaklar seni28 Eylül
Kahvaltı 12.00
4 kaşık soğanlı yumurta
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 ,5 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 tk cokokrem
1 dilim beyaz ekmek
Arada 1 elma neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.30
1 tabak etli nohut yemeği
1 kase salata turp
20.00
2 ceviz 1 erik
3 lt su büyük bardak ödem çayı
sabah ki lpide ile eksini mi kutladın28 Eylül
11.00
1 peynirli yumurta
1 tb ekmeği
1 parça pide
Domates
Salatalık
1 avuç
15.00
1 bardak ayran
18.00
Yarım muz
20.00
1 tabak hünkar beğendi( geç pişti eti geçe kaldı)
1 bardak ayran
2 lt su
spor yapıcam inş bebişim uyursa
beni geçmek için kendini sulara mi vurdun baby28eylül menusu
Sabah
11:00 1haslanmis 4ceri domates bi salatalık közlenmiş kırmızı biber 2ceviz
15:00 sade kahve 2 küçük erik
18:00
5 kasik haşlanmış tavuk,bi kase bol acılı fasulye kavurması
21:30
4kasik yoğurt (tarcın,zencefil, zerdeçal)karisimli
Su 4lt
Spor
30dk leslie 90pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn
Toplam 104pnPnrrr-12
ya ben mi çok yiyorum siz mi az28 Eylül menüsü
Saat 10.3
1 haşlama yumurta
Sürk salatası
Saat 16.3
3 karabuğday dolması ( 3 parmak kalınlığında 1 kabak +2 patlıcan)
Saat şimdi
Filtre kahve
Su 2 lt
6 bin adım
kız sen benim elti gibisin tamam deyip bildiğini okur28.09.2020
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
Salatalık
1 dilim light ekmek
15.00
1 sade kahve
öğlen 16.00
4 kaşık etsiz susuz kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.00
Meyveli yoğurt( 3 kaşık yoğurt 1 ekşi elma 2 yk yulaf ezmesi, 1 küçük muz, çörekotu, tarçın)
Pnrrr-12 basen+ iç bacak eritme hareketleri 45p
suyu artırmışsin canım daha güzel olmuş28 Eylül
7.45
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalik semizotu
1 dilim tam buğday ekmeği
12.20
6 yk bamya yemeği
4 yk yogurt
15.30
1 kaysi 1 hurma
10 kaysi cekirdegi
18.00
3 köfte (100 gr civari)
7-8 yk salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt
Spor 45 dk orta tempo yuruyus 20 dk bolgesel 150 puanPnrrr-12
güzel menuMENUM:
9:30 kahve yanına 2 tb ekmek ile kasarlı sucuklu tost ( 1dilim kasar, 3 dilim sucuk)
13:00 1 bardak sut ile yulaf, 10badem
16:30 kahve
18:00 kuzu şiş 1 porsiyon, yarımdan az lavaş (incelerden), bol Salata, 1 bardak Ayran
2.5 lt Su
Spor evde karin icin hareketler 10dk- 15dk civari
kilona göre az geldi bana burda 1000 çal yoktur bile28 Eylül menüm
13.00
2 peynirli kekikli yumurta
1 dlm kaşar
1 domates
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk
20:00
10 badem
su:2 lt
Şehriye çorbası yanına erişte olmasada olurmuş canım28 Eylül menü
Kahvaltı 11:00
2 tam buğday ekmeği ile peynirli tost
Domates
Salatalık
1 tane taze incir
1 bardak ayran
Öğle 13:30
1 tane içli köfte (o kadar çok konusu geçti ki takımda bugün komşuda karşıma çıktı haşlama idi bı kızartmayi tutmaz tabi)
Pırasa yemeği 4 kaşık
Yeşil salata
Akşam 19:00
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık erişte
6 kaşık kuru patlıcan yemeği
1 bardak ayran
Soğan
21:00
1 tane tarçınlı elma
Su 3 lt
Spor
85 dk tempolu yürüyüş 255 puanPnrrr-12
Çocuğa göre değişir hatta merdivenin basamak arasi yüksekliğine gore kontrol et ama kendisinin denemesine izin ver 2 yaşta eltimin küçük pıtı pıtı inip çıkıyor ama ablası hala inerken korkup Kuzeyin. Elini tutuyor küçükken surekki kucaklarında taşıdılar ondan olduKız ne sorcam alakasız olcak belki ama aslında herkeze olabillr bu sorum kizim 2bucuk yasinda demissn ya ondan, kac yaş civari yanlız merdiven inmeyi ogrenir benim sıpa. Parkta yuzbinkez merdiven cikip iniyoruz helak ediyor beni nezaman rahat ederm acaba
Hahhaha ayy aynenn bencede uykum gelmis bence uyumaliym
Bulgurla bozdum kafayi bence
Hee tamam cnm ztn tahmin ettiydm oyle biseydir diye afiyet olsun
Anladim cnm afiyet olsn ama kepekli ekmek iyi degl diyorlar. Bence tam bugday veyatta cavdar ye
Sagol cnm, yulaf olcmuyorum aslinda o 1 bardak sute asagi yukari denkgeliyor 4-5 kasik falandir herhalde.
Bence simdiden hazirla huninikizmiydi seninki, kizlar daha uysal diyorlar ya.
Bunlar yurumeye baslayinca basliyor asıl olaylar cunki suan canavar gibiyz 2 saniye ayıramiyorm gozmu ya koltuk ustunde zipliyor ya ordan kitapliga uzanip ordakileri indiriyor ya masadakilere uzanip cekiyor he yaramazlık yapmiyorsada kıcımın dibinde hep affedersin wcye gidemiyorm yanlız
Haklısınız o konuda olmasa da olurdu aslında ama şimdilik ben akşamları de bı dilim ekmek tükettiğim için ekmek yerine erişte olsun dedimŞehriye çorbası yanına erişte olmasada olurmuş canım
Tamam kasmayalim ama mesela bir dilim ekmek hakkım var diye doydugun halde yerini doldurmaya çalışma canım ama doymamissan normal tabiHaklısınız o konuda olmasa da olurdu aslında ama şimdilik ben akşamları de bı dilim ekmek tükettiğim için ekmek yerine erişte olsun dedim
Sen tamamen sütle besliyorsun canım çok fazla kısma keşke benimde öyle olsa ama olmadı bapalım canı sağ olsunda varsın mamayla büyüsün3 ay sonra insAllah bende bı tık daha azaltıp devam ederim diyete
Olmuyorsa olmuyordur herkes emzirmek ister koruyuculuğu yüksek nede olsa ama yapacak birşey yokSen tamamen sütle besliyorsun canım çok fazla kısma keşke benimde öyle olsa ama olmadı bapalım canı sağ olsunda varsın mamayla büyüsün
Aynen canım gerçekten elimden geleni yaptım artık nasip dedik doktorumda aynısını dedi çok emek verdin olmuyor olmuyor dedi. Hayırlısı ne deyim sağlıklı olsun daOlmuyorsa olmuyordur herkes emzirmek ister koruyuculuğu yüksek nede olsa ama yapacak birşey yok
ben hamilelikte baya büyümüş mide herhalde doymuyorum sonrasında birşeyler istiyor canım küçülecek insAllah yarın öğle ve akşama ekmeği kisicam bklmTamam kasmayalim ama mesela bir dilim ekmek hakkım var diye doydugun halde yerini doldurmaya çalışma canım ama doymamissan normal tabi
öyle tabi canım sağlık olsunda kızım mama ile büyüdü gitti çok şükür herkes nasibini yer kızımın ki azmışSen tamamen sütle besliyorsun canım çok fazla kısma keşke benimde öyle olsa ama olmadı bapalım canı sağ olsunda varsın mamayla büyüsün
hiç kullanmadım canımKızlar vitamin demişsiniz Solgar 200v kullanan var mı aranzda
İyi gecelerHerkese iyi geceler ben yatar
bu hafta 4 kilo versem, kalan 4 haftada en az 1 er kilo gider diye düşündüm
bide aksam yogurdunu erkene alsan süper olacakBugün ilk defa menümde ekmek yoktu ins yarinda yemem 1dilimde olsa
O kadar yulaf fazla cnmcnm, yulaf olcmuyorum aslinda o 1 bardak sute asagi yukari denkgeliyor 4-5 kasik falandir
afiyet olsun canım miktarlar çok olmadığı için gayet güzel menü olmuşMenü
Sabah(8:30)
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
3 zeytin
Ara(11:00)
1 yaş incir
Öğle(14:00)
3yk pilav
1kase yoğurt
3 tatlı kaşığı irmik helvası
Akşam(19:00)
Salata
6tane patates kızartması koktu valla :)
1 kase çorba 1 kk peynir
Su:3 lt
Madem sporunu yapıyorsun, yemenede dikjat etsen de, boşa gitmese cnmKizlar iyi aksamlar kv yarin gidecekmis kac gundur ne gecmisi dogru duzgun okuyabildim ne diyeti adam akilli yaptim. Allahtan yuruyusu birakmadim
İyi geceleriniz olsun sporumu yaziyim diger sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?