Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Betüşüm aç gözlü olma yahu 0 bedende yetmiyor :) biri varılmayacak delikanlı değil mi dedi beni de alır mi ki

herkesler gitmiş yahu..hala başım dönüyor.yarın doktora gidemem ama eksik sorular var çözmem gereken yoksa hoca kavurmaları baklavaları getirttirecek dershaneye :)

sende hoşgeldin :) e bu akşam 3 kişi idare ederiz herhalde :) tanıtır misin kendini..

29 yaşındaım, 4 yaşında ikiz ogluşlarım var
hayatımın en zayıf dönemindeyim 65 kilo olarak amaa ben dahada zayıf olmak istiyorum.
ama 65 in altına inmeyi beceremedim bir türlü 25 kiloyu verdim 7 kiloyu veremedim.
bir çok diyet yöntemi denedimm. kalori hesabı,monti detosklarr

bütün azmimi ve hırsımı kaybetmiş durumdayımm umarım sizlerle tekrardan kazanırım.
ankarada yaşıyorumm

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

slam arkadaşlar 9. takım tekrarmı açıldı ben önce bu takımda yarışıyordum arkadaşlar azalınca kaptanımızda takımı kapatıp başka gruplara dagılım yapmamızı önerdi bizde kabul ettik .

Koruma dönemindeyim ama irademe sahip çıkmaya devam ediyorum menüyü yazayim.

Saat 7.30 da yarım fincan şekersiz kahve
saat 10 da domates peynir zeytin kepekli ekmeğe sandviç, şekersiz çay.
Saat 2 de bir kase tarhana çorbası 1 dl. Kepekli ekmek.
Saat 4 de 1 mandalina
saat 6 da 1 kase çorba, 1 kase salata, 1.5 dl kepekli ekmek 1 kase karnabahar 3 yk. Yoğurt...

2 br yeşilçay. 1 lt su. Yarım saat yürüyüş. 1 saat dans. 45 dk mekik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…