- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.421
Ütü bittiyse bütün işler bitmiş demektirBaya utum vardı onu yaptım kocayi koca ayida olabilironu doyurdum yarın temizliğe kadin gelicek çok iş var uyuyum enerji depolayim
İyi geceler hanımlar ❤❤❤
Aylikmi, haftalikmiListede olmayanlar acaba yüzde kaç verselerkidüşündüm karar verdim yüzde iki
Babası kılıklı erken yatmaz hayatta 11-12 gibi yatıyor abla 8-9 gibi kalkar bana da 7-8 saatlik uyku yetiyor ablaSenin kiz erken kalkmiyormu cnm
Sen hep geçe kaliyorsun
Aslinda erken yatmaya alistirsan sende rahat edersin cnmBabası kılıklı erken yatmaz hayatta 11-12 gibi yatıyor abla 8-9 gibi kalkar bana da 7-8 saatlik uyku yetiyor abla
Geçen yıl kreşe gittiğinde erkenden uyuyordu abla dediğin gibi çünkü erkenden uyanıyorduk şimdi evdeyiz diye ben de çok kasmıyorum çocuğu geçen yıl uyandırırdım erkenden ağlardı yavrumAslinda erken yatmaya alistirsan sende rahat edersin cnm
Bizimkilerin 7 de baslar yatma hazirligi
Calisan annelerin işi gerçekten cok zorGeçen yıl kreşe gittiğinde erkenden uyuyordu abla dediğin gibi çünkü erkenden uyanıyorduk şimdi evdeyiz diye ben de çok kasmıyorum çocuğu geçen yıl uyandırırdım erkenden ağlardı yavrum
ikisini birden kesme bence akşamla başla gündüz doymazsan akşam daha çok yeme ihtimalin var önce aksam ki ekmeği kesben hamilelikte baya büyümüş mide herhalde doymuyorum sonrasında birşeyler istiyor canım küçülecek insAllah yarın öğle ve akşama ekmeği kisicam bklm
öyle tabi canım sağlık olsunda kızım mama ile büyüdü gitti çok şükür herkes nasibini yer kızımın ki azmış
hiç kullanmadım canım
İyi geceler
vitamin abla malum doğum sonrası herşey eksiliyorYok,duymadim :) o ne içinmiş
2 YK yeter canım ben bir cb a 1 yk eklerdim belkide artinin sebebiKac kasik yemeliyim abla ozmn 2 dilim.ekmek degerinde yesem cokmu olurki. Bidaha olculu koyucam
liste 5 haftalikmis ya :S bide kocaman 5 yazılmış körüm körListedekilerden genelde en az %1 bekliyoruz 5 hafta için en az %5 ini hedef koysak
1 çorba kaşığ yulaf ezmesi 39 kalori canım 39.5=195 kalori 3,5 tam buğday ekmeğine denk oluyorKız ne sorcam alakasız olcak belki ama aslında herkeze olabillr bu sorum kizim 2bucuk yasinda demissn ya ondan, kac yaş civari yanlız merdiven inmeyi ogrenir benim sıpa. Parkta yuzbinkez merdiven cikip iniyoruz helak ediyor beni nezaman rahat ederm acaba
Hahhaha ayy aynenn bencede uykum gelmis bence uyumaliym
Bulgurla bozdum kafayi bence
Hee tamam cnm ztn tahmin ettiydm oyle biseydir diye afiyet olsun
Anladim cnm afiyet olsn ama kepekli ekmek iyi degl diyorlar. Bence tam bugday veyatta cavdar ye
Sagol cnm, yulaf olcmuyorum aslinda o 1 bardak sute asagi yukari denkgeliyor 4-5 kasik falandir herhalde.
Bence simdiden hazirla huninikizmiydi seninki, kizlar daha uysal diyorlar ya.
Bunlar yurumeye baslayinca basliyor asıl olaylar cunki suan canavar gibiyz 2 saniye ayıramiyorm gozmu ya koltuk ustunde zipliyor ya ordan kitapliga uzanip ordakileri indiriyor ya masadakilere uzanip cekiyor he yaramazlık yapmiyorsada kıcımın dibinde hep affedersin wcye gidemiyorm yanlız
Canım eltini bilmiyorum ama ben kaptana denerim dedim ve az geldi yemek istedim ben o şekilde bir düzen tutturdum bazen bu belki 3 çeşit peynir de olabilir[
güzel olmus
5 kepçe minasıl içtin sismedimi miden
2 tane wasa 1 dilim ekmek ediyor zaten normal canım
birini ye bari cokokrem recelden vuracaklar seni
sabah ki lpide ile eksini mi kutladın
beni geçmek için kendini sulara mi vurdun babykalkip iki bardak su içeyim süt olsun enerji olsun kilolar gitsin :)
ya ben mi çok yiyorum siz mi az
kız sen benim elti gibisin tamam deyip bildiğini okurgeçen kaptana bir çeşit peynir yetim diyordun hala iki çeşit ha bana sorarsan hiç sakıncası yok calsiyumu ve tam yağlı ürünleri tüketmek benim için normal hatta daha fazla ve düzenli WC demek
suyu artırmışsin canım daha güzel olmuş
güzel menu
kilona göre az geldi bana burda 1000 çal yoktur bile
Şehriye çorbası yanına erişte olmasada olurmuş canım
Garanti olsun dedim canim.2 buçuk kilo mu hacım haftada yarım kilo eder %1 bile yapmıyor haftalık hedefinden emin misin yoksa bunu garanti tuttururum diye mi yazdın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?