Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Niran çok erken uyanmissin canım ya
Uykumu almıştım canım, uykusuzluğum yok

Bebekle birlikte yorulmaya başlayınca biraz geç uyanmaya başlamıştım, geç derken yanlış anlaşılmasın 5-6 gibi yine.

3 yıl evveline kadar 3.5-4 idi uyanma saatim, sanırım yine eskiye dönüyorum

Senin adamda emir eri gibi heralde
Evdenmi calisiyor

Cocuklari susturup tekrar çıksaydın

Sanki her bilimsel öneriyi uyguluyoruz
Misal, ispanakla, etle yogurt yenmemesi lazim ama biz yiyoruz dikkat eden varsa bilmiyorum, kendi adima didim

Benim düşüncem.... karbon olmadigi surece, ekmek yiyinceye kadar peynir yerim. Biraz ondan biraz bundan :)) tabi miktari cok abartmadan

Hem kiz bizim gibi degilki, hedefine 2 kilo var ben onun gibi olsam.. Oooooo

Kahveye gelin kızlar

Kızım kahvemi hazırlıyor ben size yazarken.

Kahveden sonra bebişimi arabasına koyup yürüyüşe çıkacağım İnşaallah
Afiyet olsun
Bende kizimla dışarı çıkacağım öğleden sonra
Aksam yemegimi yapip çıkacağım

Senin adamda emir eri gibi heralde
Evdenmi calisiyor

Cocuklari susturup tekrar çıksaydın
Benim adam patron istediği zaman gidiyor geliyor kendi işini ayarlıyor , rahat yani.
Kız acıkmış iki yumurta kırayım demez bi çay demler onu da bu yıl yapmaya başladı işte haa. Kahvaltıyı geç yaparken o da benle aç bekler benden hizmet ister gir adam mutfağa hazırla bişiler ye demi ama yok akşam acıkmış çorba ısıtmama yardım eder misin diyor bazen de tost yapmama yardım eder misin der bunlar hep sen hazırla demek ekim2009 abloş senin vampirlerden bende de var gördüğün üzere

Takımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
Keşke ❤çok seviyorum yürüyüş yapmayı
Geçen aksam eltim diyo akşamları yürüyüş yapalım diye yürüyüş dediği yavaş tempoda yarım saat
Hiç bana göre değil

Kendi adıma çeşit sayısına ve proteinleri bir arada tüketmemeye dikkat ediyorum.

Sadece kilo vermek olarak bakmak çok yanlış.

Birlikte tüketilen besinlerin bağırsaklarda uğradığı tepkimeler ağır hastalıklara neden oluyor..

Duyduğumda ne alaka dediğim otizmin bile beslenme ye bağlı bağırsak hastalıklarının sebep olduğu ispatlandı.

Otizm değil ama yaşımız ilerlediği için tansiyon, kalp ve birçok hastalık için risk grubundayız.

Anladım cnm bakalm dedign gbi ben genelde izin veriyorm ama inmede hic sansı yok daha resmen atliyor hoppa diye

Aynen canım gerçekten elimden geleni yaptım artık nasip dedik doktorumda aynısını dedi çok emek verdin olmuyor olmuyor dedi. Hayırlısı ne deyim sağlıklı olsun da

Uzme kendini cnm hayırlısı olsun hakkinizd gene biraz emmesi bile guzel tamamen birakmasin insallah

Anladım cnm sagol

Ben 2 kş koyuyorum cnm
Yanina kketen tohumu, chia falan da koyabilirsin

Tamam abla bende oyle yapicam bundan sonra chia sevemedm hic ama keten tohumu bakaym

Ben 3 kaşık koyuyorum yetiyorda
2-3 kasik arasi yapcm artk bende yeterse 2 bakalm

Ben uyumak istiyorum artık dün gece 2 saat uyumuştum hala uyumadı yaaaaa
Seni cok iyi anliyorum daha cok kucuk bebegin geciyor bu gunlerde ama zaman lazım iste, insallah uyumustur bu gece

Aynen tahminen 4-5 yemek kasigi dedm ben olcmeden koyuyordm cnku bakicam normalde koydugm kadar koyup yemek kasigiyla olcucrm kacmis acaba belkide daha fazlaydi
Herkese günaydın koca kişisine tribim vardi ama canı yanarken kıyamıyorum tas ağrısı tutmuş yine bı düşmedi gitti sıcak su yaptım ona ağrı kesici verdim sonra o uyudu ben uyuyamıyorum

O taş olayı cok zormus dogum sancısıyla eş deger agrısı diyorlar. Esimde dusurmus gencliginde. Allah şifa versin, biran once duser insallah.

Manzara supermis cok sanslisin ama kısa surmus bence aksam ailecek gidin parka intikam olark da orda cocuklari kocaya birakip, sen yuruyusune devam edersin

Ekimin vampirinin yerini tutmaz seninki

Keşke ❤çok seviyorum yürüyüş yapmayı
Geçen aksam eltim diyo akşamları yürüyüş yapalım diye yürüyüş dediği yavaş tempoda yarım saat
Hiç bana göre değil
Hic baskasiyla yuruyemem :))

Ben kulaklik bile takmam ki, kafam dinlensin diye
Bide herkesin temposu farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…