- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.461
Uykumu almıştım canım, uykusuzluğum yokNiran çok erken uyanmissin canım ya
Ben çok severim, sen atGunaydinnnn güzeller
Size manzara resmi hic atmayim, iciniz kararir
Yine kapali, gri, yagmurlu bi sabah :)
Senin adamda emir eri gibi heraldeGünaydın çıtırlar
Sabah yürüyüşe çıktım bir saate tamamlayacaktım lakin anlık bir gaflete düşüp eşimin telefonunu açtım ve onun yardım çığlıklarını geri çeviremedim. Yufka yüreğim yüzünden daha az kalori harcamış olarak ve kat be kat sinirlenerekten eve gelmiş bulundum. Bebeleri zaptedememiş ben gidince kız kudurmuş susturamamış gibi gerekçelerle ulvi bir görevden alınıp eve gelmek zorunda kaldığımdan mütevellit kocam hain kostok için haşin ve gaddar bir takım planlar oluşturmam gerekecek.
Az evvel ise ben teklif dahi etmeden makineyi boşalttı çay demledi şimdi ise her an gelecek emir kipli cümleler için tetikte bekliyor. Bunlar daha başlangıç bu sabahın intikamını alacağım nihahahahha
Zalım önerilere açığım
Hava soğuk, hic disari cikip resim cekememBen çok severim, sen at
Birde Sezen 'den şarkı ekleriz yanına
Icelim, güzelleşelimKahveye gelin kızlar
Kızım kahvemi hazırlıyor ben size yazarken.
Kahveden sonra bebişimi arabasına koyup yürüyüşe çıkacağım İnşaallah
Evet evet eskiden evler yakındı şimdi yine Çankaya sınırları içinde ama çok uzak bi semtteyiz.@Jasminium84 yakın oturuyordun sanki eskiden.
Etiket yapmışken yazayım, hani menü yazıp tartı bildirimi yapacaktın Yasemin
İçelim diyince Çelik 'in şarkısı geldi aklımaIcelim, güzelleşelim
Sanki her bilimsel öneriyi uyguluyoruzSana bahsettiğim şey kişisel yöntem değil, bilimsel bir bilgi.
Çeşit ne kadar fazla ise kilo vermek o kadar zor olur.
Proteinler (yumurta ve peynir yada birkaç çeşit peynir) bir arada tüketilirse kilo vermek zor olur ve ödem sebebidir.
Öğün tek yada iki çeşit besinden oluşuyorsa miktar artabilir
Sağlıklı beslenmeyi öneren birçok uzman çeşidin az olmasını, doygunluk için miktarın artırılabiliceğini söyler.
Bunlar sana ters geliyorsa bildiğini okuyabilirsin
Afiyet olsunKahveye gelin kızlar
Kızım kahvemi hazırlıyor ben size yazarken.
Kahveden sonra bebişimi arabasına koyup yürüyüşe çıkacağım İnşaallah
Benim adam patron istediği zaman gidiyor geliyor kendi işini ayarlıyor , rahat yani.Senin adamda emir eri gibi heralde
Evdenmi calisiyor
Cocuklari susturup tekrar çıksaydın
Keşke ❤çok seviyorum yürüyüş yapmayıTakımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
İçelim diyince Çelik 'in şarkısı geldi aklıma
Paylaşmadan olmaz
Kendi adıma çeşit sayısına ve proteinleri bir arada tüketmemeye dikkat ediyorum.Sanki her bilimsel öneriyi uyguluyoruz
Misal, ispanakla, etle yogurt yenmemesi lazim ama biz yiyoruzdikkat eden varsa bilmiyorum, kendi adima didim
Benim düşüncem.... karbon olmadigi surece, ekmek yiyinceye kadar peynir yerim. Biraz ondan biraz bundan :)) tabi miktari cok abartmadan
Hem kiz bizim gibi degilki, hedefine 2 kilo varben onun gibi olsam.. Oooooo
Anladım cnm bakalm dedign gbi ben genelde izin veriyorm ama inmede hic sansı yok daha resmen atliyor hoppa diyeÇocuğa göre değişir hatta merdivenin basamak arasi yüksekliğine gore kontrol et ama kendisinin denemesine izin ver 2 yaşta eltimin küçük pıtı pıtı inip çıkıyor ama ablası hala inerken korkup Kuzeyin. Elini tutuyor küçükken surekki kucaklarında taşıdılar ondan oldu
Aynen canım gerçekten elimden geleni yaptım artık nasip dedik doktorumda aynısını dedi çok emek verdin olmuyor olmuyor dedi. Hayırlısı ne deyim sağlıklı olsun da
Estağfirullah canım rica ederim hedefin bana ütopik gelmedi canım 1 haftada 4 kilo vermiş bir insansın hamilelikte tiroit problemi yaşamışsın şu an Değerlerin normale dönüyor haliyle kilo veriyorsun doğumda 5 kilo gitmiş bebek plasenta bile o kilodan fazladır demek ki ödem vs atamamışsın onları atıyorsun dediğin gibi
İşte Zühal ablama yakışır hedef
Kız geçen hafta 4 kilo verdi cumadan bu yana da 900 gram bence verir hatta fazlasını bile verir bu gidişle
Kenarlarda korkuluk varsa kendi inip çıkıyor tutunarak canım 2 yaşını geçmişti yanlış hatırlamıyorsam parktaki basamakları kendi başına çıkalı
2 buçuk kilo mu hacım haftada yarım kilo eder %1 bile yapmıyor haftalık hedefinden emin misin yoksa bunu garanti tuttururum diye mi yazdın bunu
Ben 2 kş koyuyorum cnm
Yanina kketen tohumu, chia falan da koyabilirsin
2-3 kasik arasi yapcm artk bende yeterse 2 bakalmBen 3 kaşık koyuyorum yetiyorda
Seni cok iyi anliyorum daha cok kucuk bebegin geciyor bu gunlerde ama zaman lazım iste, insallah uyumustur bu geceBen uyumak istiyorum artık dün gece 2 saat uyumuştum hala uyumadı yaaaaa
ikisini birden kesme bence akşamla başla gündüz doymazsan akşam daha çok yeme ihtimalin var önce aksam ki ekmeği kes
vitamin abla malum doğum sonrası herşey eksiliyor
2 YK yeter canım ben bir cb a 1 yk eklerdim belkide artinin sebebi
liste 5 haftalikmis ya :S bide kocaman 5 yazılmış körüm kör
Herkese günaydın koca kişisine tribim vardi ama canı yanarken kıyamıyorumtas ağrısı tutmuş yine bı düşmedi gitti sıcak su yaptım ona ağrı kesici verdim sonra o uyudu ben uyuyamıyorum
Günaydın çıtırlar
Sabah yürüyüşe çıktım bir saate tamamlayacaktım lakin anlık bir gaflete düşüp eşimin telefonunu açtım ve onun yardım çığlıklarını geri çeviremedim. Yufka yüreğim yüzünden daha az kalori harcamış olarak ve kat be kat sinirlenerekten eve gelmiş bulundum. Bebeleri zaptedememiş ben gidince kız kudurmuş susturamamış gibi gerekçelerle ulvi bir görevden alınıp eve gelmek zorunda kaldığımdan mütevellit kocam hain kostok için haşin ve gaddar bir takım planlar oluşturmam gerekecek.
Az evvel ise ben teklif dahi etmeden makineyi boşalttı çay demledi şimdi ise her an gelecek emir kipli cümleler için tetikte bekliyor. Bunlar daha başlangıç bu sabahın intikamını alacağım nihahahahha
Zalım önerilere açığım
Ekimin vampirinin yerini tutmaz seninkiBenim adam patron istediği zaman gidiyor geliyor kendi işini ayarlıyor , rahat yani.
Kız acıkmış iki yumurta kırayım demez bi çay demler onu da bu yıl yapmaya başladı işte haa. Kahvaltıyı geç yaparken o da benle aç bekler benden hizmet ister gir adam mutfağa hazırla bişiler ye demi ama yok akşam acıkmış çorba ısıtmama yardım eder misin diyor bazen de tost yapmama yardım eder misin der bunlar hep sen hazırla demekekim2009 abloş senin vampirlerden bende de var gördüğün üzere
Güneyin erkeklerinin eli iş yapmaya yatkınEkimin vampirinin yerini tutmaz seninki
Hic baskasiyla yuruyemem :))Keşke ❤çok seviyorum yürüyüş yapmayı
Geçen aksam eltim diyo akşamları yürüyüş yapalım diye yürüyüş dediği yavaş tempoda yarım saat
Hiç bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?