- 8 Mart 2020
- 5.839
- 28.223
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.441
haklısın canım yavaş yavaş bırakayımAynen öyle canım. Ben hamilelikte de çok yemezdim. Sen ekmeği bıraksan belki bir iki gün zor gelir sonra alışırsın o zaman daha kolay verirsin yaşın benden genç. Bazı alışkanlıkları değiştir tamam vitamin al süt olsun diye ama fayda etmeyen şeyleri çıkart hayatından.
aynen canım sağlık olsun daBen de seninle aynı fikirdeyim canım. Arada bir ödül niyetine yenmeli ki vucüt unutmasın. Elbetteki en aza indirgenmeli. Hele de sen emziriyorsun. Yavaş yavaş kilo vermen en ideali.
sağol canımDolu dolu ama güzel bir menü olmuş
Tamam canım öyle denerimikisini birden kesme bence akşamla başla gündüz doymazsan akşam daha çok yeme ihtimalin var önce aksam ki ekmeği kes
Günaydın canım hala düşmedi mi yaHerkese günaydın koca kişisine tribim vardi ama canı yanarken kıyamıyorumtas ağrısı tutmuş yine bı düşmedi gitti sıcak su yaptım ona ağrı kesici verdim sonra o uyudu ben uyuyamıyorum
Günaydın canım kalktım ben de9 takım hâlâ yatiyormu ya
5 'te kalktım, günaydın demeden liste düzenledim9 takım hâlâ yatiyormu ya
Sana bahsettiğim şey kişisel yöntem değil, bilimsel bir bilgi.Canım eltini bilmiyorum ama ben kaptana denerim dedim ve az geldi yemek istedim ben o şekilde bir düzen tutturdum bazen bu belki 3 çeşit peynir de olabilirkalori sınırımı aşmadığım sürece sorun yok bana yanlış anlaşılmasın ama 5 kepçe çorba da bana yanlış Handandandan demek ki herkesin yöntemi farklı olabiliyor biz sonuca bakalım bence ( arkanızdan konuşmak gibi olmasın diye sizi de etiketledim.)
Güzelmiş
Böyle güzel manzaram yoktu ama çayım 5 'te hazırdı.Eki Görüntüle 2697934 cay hazır hadi kalkın :)
Bi kat daha sinirlenebilirsin bu manzarayı bıraktırdığı için
Değiştirdik canım Haziran'da taşındık epey oldu yaniGüzelmiş
Bir ara ev değiştirmeyi düşünüyordun, ne yaptın
Vayy böyle yürüyüş parkurumuz vardida bizmi yürümedik
Niran çok erken uyanmissin canım yaBöyle güzel manzaram yoktu ama çayım 5 'te hazırdı.
3:30 da uyandım bugün
Değiştirdik canım Haziran'da taşındık epey oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?