- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.481
Birazda icinden gelecek heralde cnmGüneyin erkeklerinin eli iş yapmaya yatkın
Anne yaptırmadıysa bile eşe yaparlar
Tutmaz abloş yok bende de vampirlik var tırsıyor azcık benimki ben minnoş değilim ekimabla gibi zalımım benEkimin vampirinin yerini tutmaz seninki
Kız napiyon o saate kalkıpUykumu almıştım canım, uykusuzluğum yok
Bebekle birlikte yorulmaya başlayınca biraz geç uyanmaya başlamıştım, geç derken yanlış anlaşılmasın 5-6 gibi yine.
3 yıl evveline kadar 3.5-4 idi uyanma saatim, sanırım yine eskiye dönüyorum
Kahveye gelin kızlar
Kızım kahvemi hazırlıyor ben size yazarken.
Kahveden sonra bebişimi arabasına koyup yürüyüşe çıkacağım İnşaallah
Uyabilenler icin ne güzel cnmKendi adıma çeşit sayısına ve proteinleri bir arada tüketmemeye dikkat ediyorum.
Sadece kilo vermek olarak bakmak çok yanlış.
Birlikte tüketilen besinlerin bağırsaklarda uğradığı tepkimeler ağır hastalıklara neden oluyor..
Duyduğumda ne alaka dediğim otizmin bile beslenme ye bağlı bağırsak hastalıklarının sebep olduğu ispatlandı.
Otizm değil ama yaşımız ilerlediği için tansiyon, kalp ve birçok hastalık için risk grubundayız.
Bunlara firsat vermicen zaten :)) şimartmaya gelmezTutmaz abloş yok bende de vampirlik var tırsıyor azcık benimki ben minnoş değilim ekimabla gibi zalımım ben
Sen 3 çocuk üst üste olduğunda alıştırabilirdin aslında.Birazda icinden gelecek heralde cnm
Bizim yan taraftaki enişte cok güzel ev temizler
Gorumcem tr deyken adam dolaplarin icini bile döktü :)
Kaynim, diger enistede yemek yaparlar
Bi benimki var işte, keyfelli
Evet bildiğimi okuyacağım doğumdan sonra kilomu koruduysam üstüne almadıysam ve yine bu yöntemle kendimi kısıtlayıp 1.7 kg verdiysem doğru yoldayım demektir ama 9. Takımla olmaz zaten listede değilim ve devam da etmeyeceğim burada uslup sorunu var her türlü eleştiriye açığım eleştirdim de ama burada farklı yöntemlere saygı yok siz böyle biliyorsunuz diye ya da bunu söylediniz diye takım olarak bahsediyorım kimse bunu kanun gibi uygulamak zorunda değil her neyse takımdaki tüm arkadaşlara ve size bol eksili tartılar diliyorumSana bahsettiğim şey kişisel yöntem değil, bilimsel bir bilgi.
Çeşit ne kadar fazla ise kilo vermek o kadar zor olur.
Proteinler (yumurta ve peynir yada birkaç çeşit peynir) bir arada tüketilirse kilo vermek zor olur ve ödem sebebidir.
Öğün tek yada iki çeşit besinden oluşuyorsa miktar artabilir
Sağlıklı beslenmeyi öneren birçok uzman çeşidin az olmasını, doygunluk için miktarın artırılabiliceğini söyler.
Bunlar sana ters geliyorsa bildiğini okuyabilirsin
Uykum kaçtı kaçmasına dedimKız napiyon o saate kalkıpgun bitmezki
sana bir örnek vereyim sonra senin vampirlerle benimkiler aynı düzeyde mi anlaBenim adam patron istediği zaman gidiyor geliyor kendi işini ayarlıyor , rahat yani.
Kız acıkmış iki yumurta kırayım demez bi çay demler onu da bu yıl yapmaya başladı işte haa. Kahvaltıyı geç yaparken o da benle aç bekler benden hizmet ister gir adam mutfağa hazırla bişiler ye demi ama yok akşam acıkmış çorba ısıtmama yardım eder misin diyor bazen de tost yapmama yardım eder misin der bunlar hep sen hazırla demekekim2009 abloş senin vampirlerden bende de var gördüğün üzere
bacım yaaa nasıl da biliyorsunEkimin vampirinin yerini tutmaz seninki
Biz eleştiriye kapalıyız ama sen açıksın, ne kadar belli....Evet bildiğimi okuyacağım doğumdan sonra kilomu koruduysam üstüne almadıysam ve yine bu yöntemle kendimi kısıtlayıp 1.7 kg verdiysem doğru yoldayım demektir ama 9. Takımla olmaz zaten listede değilim ve devam da etmeyeceğim burada uslup sorunu var her türlü eleştiriye açığım eleştirdim de ama burada farklı yöntemlere saygı yok siz böyle biliyorsunuz diye ya da bunu söylediniz diye takım olarak bahsediyorım kimse bunu kanun gibi uygulamak zorunda değil her neyse takımdaki tüm arkadaşlara ve size bol eksili tartılar diliyorum
taş fırın mı taş ocağı mı kütük fabrikası mı ne dersen artık oğlan hala yıkayıp yeşil kısmını ayıklamazsam çilek bile yemiyor babası hazırlayıp oğlana versene diye söyleniyor(kendi de yiyecek yaa :)Güneyin erkeklerinin eli iş yapmaya yatkın
Anne yaptırmadıysa bile eşe yaparlar
Ekiminkiler taş fırın erkeği
Vereceğin kilo çok az canım yeme disiplinin de var zaten desteğe motivasyona ihtiyacın yok maşallahın varEvet bildiğimi okuyacağım doğumdan sonra kilomu koruduysam üstüne almadıysam ve yine bu yöntemle kendimi kısıtlayıp 1.7 kg verdiysem doğru yoldayım demektir ama 9. Takımla olmaz zaten listede değilim ve devam da etmeyeceğim burada uslup sorunu var her türlü eleştiriye açığım eleştirdim de ama burada farklı yöntemlere saygı yok siz böyle biliyorsunuz diye ya da bunu söylediniz diye takım olarak bahsediyorım kimse bunu kanun gibi uygulamak zorunda değil her neyse takımdaki tüm arkadaşlara ve size bol eksili tartılar diliyorum
ben de senin gibi olmak istiyoruuummm azar işitmeden tabiiTutmaz abloş yok bende de vampirlik var tırsıyor azcık benimki ben minnoş değilim ekimabla gibi zalımım ben
biz böyle adamları çekmişiz mefkuşum 4 kaynım var biri bile kv deyken karısına şunu da pişir yanına bunu da yap getir demez benim ki boyuna adımı zikreder kardeşlerine annesine benim üstümden hizmet ve iyilik yapmayı pek sever ,oturduğu yerden :))Birazda icinden gelecek heralde cnm
Bizim yan taraftaki enişte cok güzel ev temizler
Gorumcem tr deyken adam dolaplarin icini bile döktü :)
Kaynim, diger enistede yemek yaparlar
Bi benimki var işte, keyfelli
Ben kana kan dişe diş abloş senin minnoş yüreyin kaldırmaz böyle ekşınlı hayatıben de senin gibi olmak istiyoruuummm azar işitmeden tabii
Su dök suLusi
Akşam 9 'dan sabaha kadar yatan, sabah kalkıp yeniden yatan, bu saatte kalkıp 13 gibi yeniden yatan 16 gibi kalkan adamla nasıl başedelir?
Bi akıl ver gözünü sevem
Bildiğin ölü var evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?