- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.501
Kız adamın bi hastalığı olabilir mi bu kadar uyku hiç normal değilLusi
Akşam 9 'dan sabaha kadar yatan, sabah kalkıp yeniden yatan, bu saatte kalkıp 13 gibi yeniden yatan 16 gibi kalkan adamla nasıl başedelir?
Bi akıl ver gözünü sevem
Bildiğin ölü var evde
Sabah kızım döktü, bir daha sakın yapma dediSu dök su
Çocukların sorumluluğundan kaçmak için uyuyor.Kız adamın bi hastalığı olabilir mi bu kadar uyku hiç normal değil
Kahveye gelin kızlar
Kızım kahvemi hazırlıyor ben size yazarken.
Kahveden sonra bebişimi arabasına koyup yürüyüşe çıkacağım İnşaallah
Küçük hanım da kahvaltısını bitirirse biz de aynısını yapacağızTakımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
Ben çok yürürüm, tövbe eder kızcağızKüçük hanım da kahvaltısını bitirirse biz de aynısını yapacağızNamaria ile buluşun hafta sonları
Ben yakinimTakımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
En sevdigim havadirGunaydinnnn güzeller
Size manzara resmi hic atmayim, iciniz kararir
Yine kapali, gri, yagmurlu bi sabah :)
oooovvvv sen böyle olmasan benden beter olurmuşsun senin koca da sinirlendi mi durulmuyor allah yardımcın olsunBen kana kan dişe diş abloş senin minnoş yüreyin kaldırmaz böyle ekşınlı hayatı
Adam sinirli benim fevri bi keresinde para mevzusu oldu bu 10 TL çıkarıp yırttı cüzdanından kedi durur mu ben de onun cüzdanında 20 TL çıkarıp yırttım
Geçen gün de aldığımız böreğin yağı arabaya aktı diye sinirlendi köpürdü alıp fırlatasım var vs saydırmaya başladı al tabi fırlat dedim aldı fırlattı sakinleşti.
Anca bu şekilde baş edebiliyorum
Belende seni bekliyor olacagim30 'ar km yürüyüp ortada buluşalım
Git mıncıkla ben bazen öyle yapıyorum işe yarıyorSabah kızım döktü, bir daha sakın yapma dedi
Kıyamam yokuş çıkma sen Topboğazı da olurBelende seni bekliyor olacagim
Kuzum cidden sen kötü aliştirmişsintaş fırın mı taş ocağı mı kütük fabrikası mı ne dersen artık oğlan hala yıkayıp yeşil kısmını ayıklamazsam çilek bile yemiyor babası hazırlayıp oğlana versene diye söyleniyor(kendi de yiyecek yaa :)
Solundan kalkıyor bildiğin, ellemem ne hali varsa görsün.Git mıncıkla ben bazen öyle yapıyorum işe yarıyor
Zamaninda cahillik etmisiz cnmbiz böyle adamları çekmişiz mefkuşum 4 kaynım var biri bile kv deyken karısına şunu da pişir yanına bunu da yap getir demez benim ki boyuna adımı zikreder kardeşlerine annesine benim üstümden hizmet ve iyilik yapmayı pek sever ,oturduğu yerden :))
enişteye de maşallah dolap içlerini bile döküp temizlemiş helal vallaha
vallaha ben alıştırmadım mefkuşum dün bir ara içeri gittim bir şey dedim hemen otur bacaklarımı ov dedi ben de tek senin canın ağrıyor değil mi dedim(benim parmaklar eller yine ağrıyor bu ara kasılmalar uyuşmalar var da) yemediğim azar kalmadı bağırdı çığırdı ben de ohh yaşasın günlük azarımı da yedim rahatlarım şimdi dedim çıktım salondan yani adam beni alıştırdı bağırtısıylaKuzum cidden sen kötü aliştirmişsin
Sivri var diye kaldirmak ne demek yaa
Ordan da serinyola doneriz beraberKıyamam yokuş çıkma sen Topboğazı da olur
Ben yokuş aşağı koşarak gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?