Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zamaninda cahillik etmisiz cnm
toyluktan gülüm bir şey isterken detaylı istemek lazımmış , misal iyi biriyle evlenmek yerine iyi kibar düşünceli sevmesini sevilmesini bilen eşine yardım edebilen v.s. diye ayrıntı girmemiz lazımmış

Günaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
geçen hafta salı haber veririz diyip aramamışlardı o iş miiiiiiii

ayy hadi hayırlı uğurlu olsuunn sana her yönden çok iyi gelecek bu iş gülüm çok sevindim

O böyle sinirlendigi soylendigi zamanlarda
Sen hic daha fazla tepki gosterdinmi
Hic delirme durumun olmadimi

geçen hafta salı haber veririz diyip aramamışlardı o iş miiiiiiii

ayy hadi hayırlı uğurlu olsuunn sana her yönden çok iyi gelecek bu iş gülüm çok sevindim

Allah razı olsun
Hayatımda ilk kez eve yürüme mesafesinde bir yerde çalışacağım, maaşı da az ama benim için önemli olan evden çıkmak. Yemek programımı bile yaptım, diyete iyi gelecek inş:)))

Seninki ezilmek gibi abloş öyle bir hakkı mı var nasıl bağırabiliyor kendi ovalasın orasını burasını

O böyle sinirlendigi soylendigi zamanlarda
Sen hic daha fazla tepki gosterdinmi
Hic delirme durumun olmadimi
çok oldu o zaman ben 6 yaşında ki çocuğun mantığına sahip akılsız terbiyesiz oldum , kendimi iyi bir şey mi sanıyorum v.s. diye büyük kavga çıkarıp beni ağlatıyordu 6 sene troid ameliyatı olduktan sonra dank etti ben değişmeye başladım oda değişti tabi bu arada uyku apnesi varmış onu da 7 sene önce öğrendik hava veren cihazı takıp maskeyle uyur oldu adam duruldu işte de alışkanlıklar ayağıma getir götür v.s.ler aynı hizmet bekliyor sürekli ve ona göre o hiç bir şey istemeyen mükemmel kocaymış

Allah razı olsun
Hayatımda ilk kez eve yürüme mesafesinde bir yerde çalışacağım, maaşı da az ama benim için önemli olan evden çıkmak. Yemek programımı bile yaptım, diyete iyi gelecek inş:)))
bence her şey harika olacakkkk üstelik bir artısı daha vaaarrr görüşmeyi yaptığın gün demiştin ya patron kibar biri bu zaman da kibar patron zor bulunuyor , maaşı da hep aynı kalmaz ya senin gibi donanımlı tecrübeli birini uzun süre yanında tutmak isterler , o zaman da maaşı daha iyi hale getirirler bence

Yürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım

Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3

Nasıl olur

Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
tartın sana aşık sen şok olma üzülme sevinme hep ona in çık diye o rakama kilitlemiş kendini :)

Seninki ezilmek gibi abloş öyle bir hakkı mı var nasıl bağırabiliyor kendi ovalasın orasını burasını
elim hep üzerin de olsun istiyor ayağının altını ov bacağını ov başını ov v.s. adam yanlış zaman da yanlış ailede doğmuş şehzade yada sultan olacakmış

elim hep üzerin de olsun istiyor ayağının altını ov bacağını ov başını ov v.s. adam yanlış zaman da yanlış ailede doğmuş şehzade yada sultan olacakmış
Çok çok pozitifsin abloşum annem de bu işlere babam yüzünden girmişti çıkış yolu aradı bunaldı etti sonra huzura erdi.
Şöyle bir durum var kişi bu davranışlarının yanlış hatalı ya da nahoş olduğunu ancak sen gerekli tepki verebilirsen anlar. Yoksa bu davranışları normal kabul eder ve devam eder. Sen uğraşmak istemiyorsun sanırım ve görmezden geliyorsun bu da bi sistem tabi çoğu evli insan da bunu tercih ediyor .

Günaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
hadi hayırlı olsun canım
Yürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım

Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3

Nasıl olur

Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
kaptanım sen zaten pek bişey yemiyon da su bile icmedin mi
Yaaa seviyon ya da idare ediyon abla başka türlü katlanmak zor sanki

Ben saf dalgali sacli renkli gözlü olsun dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…