- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.521
toyluktan gülüm bir şey isterken detaylı istemek lazımmış , misal iyi biriyle evlenmek yerine iyi kibar düşünceli sevmesini sevilmesini bilen eşine yardım edebilen v.s. diye ayrıntı girmemiz lazımmışZamaninda cahillik etmisiz cnm
Ydn bide bu adama daha cocuk yapicam diyorsunÇocukların sorumluluğundan kaçmak için uyuyor.
Turp gibi herkes ölür o ölmez
geçen hafta salı haber veririz diyip aramamışlardı o iş miiiiiiiiGünaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
O böyle sinirlendigi soylendigi zamanlardavallaha ben alıştırmadım mefkuşum dün bir ara içeri gittim bir şey dedim hemen otur bacaklarımı ov dedi ben de tek senin canın ağrıyor değil mi dedim(benim parmaklar eller yine ağrıyor bu ara kasılmalar uyuşmalar var da) yemediğim azar kalmadı bağırdı çığırdı ben de ohh yaşasın günlük azarımı da yedim rahatlarım şimdi dedim çıktım salondan yani adam beni alıştırdı bağırtısıyla
geçen hafta salı haber veririz diyip aramamışlardı o iş miiiiiiii
ayy hadi hayırlı uğurlu olsuunnsana her yönden çok iyi gelecek bu iş gülüm çok sevindim
Seninki ezilmek gibi abloş öyle bir hakkı mı var nasıl bağırabiliyor kendi ovalasın orasını burasınıvallaha ben alıştırmadım mefkuşum dün bir ara içeri gittim bir şey dedim hemen otur bacaklarımı ov dedi ben de tek senin canın ağrıyor değil mi dedim(benim parmaklar eller yine ağrıyor bu ara kasılmalar uyuşmalar var da) yemediğim azar kalmadı bağırdı çığırdı ben de ohh yaşasın günlük azarımı da yedim rahatlarım şimdi dedim çıktım salondan yani adam beni alıştırdı bağırtısıyla
Adama yapacam demedim hiç, çocuklar benimYdn bide bu adama daha cocuk yapicam diyorsun
çok oldu o zaman ben 6 yaşında ki çocuğun mantığına sahip akılsız terbiyesiz oldum , kendimi iyi bir şey mi sanıyorum v.s. diye büyük kavga çıkarıp beni ağlatıyordu 6 sene troid ameliyatı olduktan sonra dank etti ben değişmeye başladım oda değişti tabi bu arada uyku apnesi varmış onu da 7 sene önce öğrendik hava veren cihazı takıp maskeyle uyur oldu adam duruldu işte de alışkanlıklar ayağıma getir götür v.s.ler aynı hizmet bekliyor sürekli ve ona göre o hiç bir şey istemeyen mükemmel kocaymışO böyle sinirlendigi soylendigi zamanlarda
Sen hic daha fazla tepki gosterdinmi
Hic delirme durumun olmadimi
bence her şey harika olacakkkkAllah razı olsun
Hayatımda ilk kez eve yürüme mesafesinde bir yerde çalışacağım, maaşı da az ama benim için önemli olan evden çıkmak. Yemek programımı bile yaptım, diyete iyi gelecek inş:)))
tartın sana aşık sen şok olma üzülme sevinme hep ona in çık diye o rakama kilitlemiş kendini :)Yürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım
Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3
Nasıl olur
Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
elim hep üzerin de olsun istiyor ayağının altını ov bacağını ov başını ov v.s. adam yanlış zaman da yanlış ailede doğmuş şehzade yada sultan olacakmışSeninki ezilmek gibi abloş öyle bir hakkı mı var nasıl bağırabiliyor kendi ovalasın orasını burasını
sen sadece çocuk için adamı kullanacaksın niyetin belliAdama yapacam demedim hiç, çocuklar benim
Çok çok pozitifsin abloşum annem de bu işlere babam yüzünden girmişti çıkış yolu aradı bunaldı etti sonra huzura erdi.elim hep üzerin de olsun istiyor ayağının altını ov bacağını ov başını ov v.s. adam yanlış zaman da yanlış ailede doğmuş şehzade yada sultan olacakmış
hadi hayırlı olsun canımGünaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
kaptanım sen zaten pek bişey yemiyon da su bile icmedin miYürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım
Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3
Nasıl olur
Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
Yaaa seviyon ya da idare ediyon abla başka türlü katlanmak zor sankiben kalktım o kadar arkasından attım tuttum adamın şimdi masayı hazırlayıp kapı çalınca da ki çalmadan açarım genel de arabasını park ederken görüyorum mutfaktan , hoş geldin gülümm diye karşılarım :)))
Ben saf dalgali sacli renkli gözlü olsun dediydimtoyluktan gülüm bir şey isterken detaylı istemek lazımmış , misal iyi biriyle evlenmek yerine iyi kibar düşünceli sevmesini sevilmesini bilen eşine yardım edebilen v.s. diye ayrıntı girmemiz lazımmış
Haketmiyor ki ablaben kalktım o kadar arkasından attım tuttum adamın şimdi masayı hazırlayıp kapı çalınca da ki çalmadan açarım genel de arabasını park ederken görüyorum mutfaktan , hoş geldin gülümm diye karşılarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?