Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah razı olsun
Hayatımda ilk kez eve yürüme mesafesinde bir yerde çalışacağım, maaşı da az ama benim için önemli olan evden çıkmak. Yemek programımı bile yaptım, diyete iyi gelecek inş:)))
Hayirli olsun cnm insallah ortamdan memnun kalirsin

Daha fazla msjlaei okuyamayacagim ekim2009 abla Allah sana gani gani iç huzur sabır o eşinede insaf versin hiç tereddütsuz böyle yapsa şuan iki bebe var demem anında bosarim anam beni başkasına köle olayım diye doğurmadi . Nedir bağırıp çağırıp üste çıkıp üstünlük sağlamak sürekli seni ezmek sineği bile yakalayamayacak kadar aciz misin demedin mi nasıl demezsin abla nasıl

Oldu mu hepsi :)
Oldu ben niye 15 yasinda tutuldum zannediyosun, o yaşda baska neye bakilirki Allah var cok yakisikliydi :))
Bu beni nasil begendi dediydim
Simdi saclari döküldü ama

Bizim düğün günü komsulardan biri kv ye, guzel kizi kaptin deyince
Benim oglumda kiz guzeli dedi

Kız güzel oğlan güzel çocuklarda tiplidir sizin :)

Yürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım

Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3

Nasıl olur

Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
Sabah erken tartildigimda tartım fazla çıkıyor biraz zaman geçtikten sonra tartışıyorum 300.400 gram iniyor seninde inmiştir yaptığın kahvaltiida inen gramlarin yerine geçmistir cnm.
Bu arada artık listeye girebiliyorum sanırım ama bu hafta denicem iyi bi eksi gelirse listeye talibim.

Valla kuzum onu senden baskasi cekmez
Allah ona vicdan versin ne diyelim

Ben senin kadar anlayisli olamam
Normalde sakinim ama biyere kadar
Sabreder sabreder, patlarsam gözüm biseyi görmez

Baya oldu, buyuk bi kavga ettiydik
Benimki esyalarini toplamaya basladi :))
Ses etmedim, Gittim disari oturdum
Sonra kuzu gibi geldi bu :)

Bnm adamında öfke problemi var çok törpüledi kendini ama ara ara oluyor saman alevi gibi. Dün bişey oldu biraz tartıştık bana çıkıştı gereksiz bi konuda komşularda yandaydı çok zoruma gitti çünkü babam annemi bizi başkalarının yanında azarlardı hep benim gururumu çok incitiyor bu durum artık. Bende tepkimi koydum yüzüne bakmıyorm hiç bi iş yapmıyorum bugün. Hiç bişey olmamış gibi kahvaltı hazır canm gel diyo ben cvp vermeyince küsmüyüz diye soruyo ama hala çok öfkeliyim. Böyle durumlarda hiç bişey olmamış gibi davranıyor. Geldi gene sinirden bağırdım artık, yemiyorum diye yesem gider hazırlardm kendime diye.

İnşallah güzel olur, şu an maaşı çok gözüm görmüyor, 1,5 yıldır evdeyim çok sıkıldım inan
Pozitif bakmaya çalışıyorum, piyasanın şu halinde 1 ayda iş bulmak bence çok güzel, vardır bir hayır, hele başlayalım bakalım:)

Cnm yemiyorum diye bagiracagina neden kirildigini, yaptigi yanlışı soyleseydin

Jasminium84 yakın oturuyordun sanki eskiden.

Etiket yapmışken yazayım, hani menü yazıp tartı bildirimi yapacaktın Yasemin
evet canım epey yakındık aslında
bugün itibariyle başladım aslında en baştan
ama kilomu yazmak istemiyorum ben olur mu ki

Hayırlı olsun yeni işin

Aslında erken kalktım ama yazamadım bi türlü yine gazı tuttu. Amin inşallah canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…