- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.561
Kesinlikle bak bana aslanimsin kaplanimsin diye diye adamı göğe çıkardım simdi indir indirebilirsinBunlara firsat vermicen zaten :)) şimartmaya gelmez
Bayılıyorum bu Kaynanalara yaOlduben niye 15 yasinda tutuldum zannediyosun, o yaşda baska neye bakilirki Allah var cok yakisikliydi :))
Bu beni nasil begendi dediydim
Simdi saclari döküldü ama
Bizim düğün günü komsulardan biri kv ye, guzel kizi kaptin deyince
Benim oglumda kiz guzeli dedi
Kolay gelsin canımSelam kızlar evde temizlik var lakin ev halkı evdeyken sinir gergin oluyorum büyük temizliklerdekucukte pacami bırakmıyor ayy bitmez bugün bana
Gaz damlası kullaniyormusn cnm sab simplex di sanrm ismi bize iyi gelmisti ama bizde cok gazlıydık malesefAslında erken kalktım ama yazamadım bi türlü yine gazı tuttu. Amin inşallah canım teşekkürler
dusunmuyorsa mecbur soylicen :))Abla çocuk mu her yanlışında söyleyip durayım önceden düşünsün artık. Bağırmak tarzım değil ama çok sinirliydim
amin inşallah cnmSen deyince hatırladım kilolu zayıf halini. Kilolu bile güzel sevimliydi. Bahtı da güzel olsun
Haksizlik etme :)) seninkide senin kiymetini biliyorKesinlikle bak bana aslanimsin kaplanimsin diye diye adamı göğe çıkardım simdi indir indirebilirsin
Yansinnnn yaglarrrr2.5 saat bebek arabası iteleye iteleye yürüdüm
Perte çıktım
Şifa olsun canım ben de özledim annemi yakın zamanda gideyim iyisi mimerhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü öğlen minik kalpli bir pasta aldımçok sevindi akşam da meydan köyü diye deniz kenarı bir yer var arkadaşla oraya götüreceğiz diyetisyenimden bakıl ekmek için izin kopardım öğlen ekmek yememek ve sporu yüksek tutmak şartıyla :))
Hayırlı olsun yeni işin canımGünaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
Yorum yapamadımYürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım
Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3
Nasıl olur
Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
SağlamYorum yapamadımtartın bozulmuş olabilir mi ?
inşallah canım Allah kavustursun ben yalnız yaşadığım için geldiklerinde seviniyorum çok :)Şifa olsun canım ben de özledim annemi yakın zamanda gideyim iyisi mi
Biogai gaz damlası kullandık biz çok işe yaramıştı canım. Nursey harvey de çok beğeniliyorAslında erken kalktım ama yazamadım bi türlü yine gazı tuttu. Amin inşallah canım teşekkürler
Cebecideyim siyasalın orda biraz varmış aramız canım :))ODTÜ nün oralardayım sen nerdesin canım ?
Kuzum aldım evde hepsi ama işe yaramadı hatta biogai ben içtim biraz belkiBiogai gaz damlası kullandık biz çok işe yaramıştı canım. Nursey harvey de çok beğeniliyor
Kolay gelsin canım çocuklarla ölüm ölüm o il . bende annemle girişiyorum dolapları dökücem. Taşınmadan önce elemelere başlayımSelam kızlar evde temizlik var lakin ev halkı evdeyken sinir gergin oluyorum büyük temizliklerdekucukte pacami bırakmıyor ayy bitmez bugün bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?