Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayılıyorum bu Kaynanalara ya

Aslında erken kalktım ama yazamadım bi türlü yine gazı tuttu. Amin inşallah canım teşekkürler
Gaz damlası kullaniyormusn cnm sab simplex di sanrm ismi bize iyi gelmisti ama bizde cok gazlıydık malesef

Abla çocuk mu her yanlışında söyleyip durayım önceden düşünsün artık. Bağırmak tarzım değil ama çok sinirliydim
dusunmuyorsa mecbur soylicen :))
Sen deyince hatırladım kilolu zayıf halini. Kilolu bile güzel sevimliydi. Bahtı da güzel olsun
amin inşallah cnm
Kesinlikle bak bana aslanimsin kaplanimsin diye diye adamı göğe çıkardım simdi indir indirebilirsin
Haksizlik etme :)) seninkide senin kiymetini biliyor

merhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü öğlen minik kalpli bir pasta aldım çok sevindi akşam da meydan köyü diye deniz kenarı bir yer var arkadaşla oraya götüreceğiz diyetisyenimden bakıl ekmek için izin kopardım öğlen ekmek yememek ve sporu yüksek tutmak şartıyla :))

Şifa olsun canım ben de özledim annemi yakın zamanda gideyim iyisi mi

Günaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
Hayırlı olsun yeni işin canım
Yürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım

Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3

Nasıl olur

Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
Yorum yapamadım tartın bozulmuş olabilir mi ?

Biogai gaz damlası kullandık biz çok işe yaramıştı canım. Nursey harvey de çok beğeniliyor
Kuzum aldım evde hepsi ama işe yaramadı hatta biogai ben içtim biraz belki
İşe yarar diye aslında meme reddi var olanda gitmesin diye 2 saate bir emziriyorum. Şimdi istemeyince şırınga ile veriyorum ondan dolayı çok yoruldum adam gibi bi emse. Belki de ondan gazı arttı. Bugğn kehribar kolyesini taktım inşallah işe yarar

Selam kızlar evde temizlik var lakin ev halkı evdeyken sinir gergin oluyorum büyük temizliklerde kucukte pacami bırakmıyor ayy bitmez bugün bana
Kolay gelsin canım çocuklarla ölüm ölüm o il . bende annemle girişiyorum dolapları dökücem. Taşınmadan önce elemelere başlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…