- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.581
Kız delimisin erkek milletine denir mi öyle. Hayatta dememKesinlikle bak bana aslanimsin kaplanimsin diye diye adamı göğe çıkardım simdi indir indirebilirsin
Canım ikisini de kullandım doktorda ikisini söylemişti ama işe yaramadı. Zinko biraz hafifletiyor mamayı da değiştirdim ama dediğin gibi 3 aydan sonra oturuyor 1 ayım kaldı ha gayret diyorum kendi kendimepapatya_2014 biogaia nin dalmasini kullandım pek işe yaramadı ama Nursey Harvey in surubu çok işe yaradı mamayada katabilirsin benimki kolikti hala var gerçi ama 2. Ayda bağırsakları şekillenmeye başladığı için gaz çok oluyor
Akapuntur hocam gece yatmadan5 dakika önce yatakta ayakyita fark etmez 5 dakikalık bisiklet hareketi yapın metabolizma gece çalışsın derdi. Sabah kalkınca en az 100 gr gitmiş olur diye çok anlatırdı ben yapıyorum gerçekten fayda ediyor denesene bi. Belki metabolizman yavaşlamıştırSağlam
Uykuda gram kaybetmediğim gibi sabahta ödemle kalktım.
Biz bi arkadaşımızın tavsiyesiyle 14 günlükken başlamıştık gaz damlasına. 20. Güne doğru başlıyormuş gaz olayı yani. Daha başlamadan damlayı vermeye başladık. Nerdeyse sıfır gaz sancısıyla geçti çok şükür. Çok ufak tefek sancılar oluyordu sadece. 4 ay bitince de bırakmıştık. Genelde gaz sorunu başlayınca başlıyor ya anne babalar doktor tavsiyesiyle. Başladıktan sonra çok işe yaramıyor benceKuzum aldım evde hepsi ama işe yaramadı hatta biogai ben içtim biraz belki
İşe yarar diyeaslında meme reddi var olanda gitmesin diye 2 saate bir emziriyorum. Şimdi istemeyince şırınga ile veriyorum ondan dolayı çok yoruldum adam gibi bi emse. Belki de ondan gazı arttı. Bugğn kehribar kolyesini taktım inşallah işe yarar
Bi tek zinko işe yaradı hele o biogain allah canını almasın3 gün morarmıştı çocuk ağlamaktan. İlk kızımda kolikti onda çok panik yapıyordum bunda artık normal karşılıyorum napayım. Az kaldı son bir ay diyorum artık belli hafiflerGaz damlası kullaniyormusn cnm sab simplex di sanrm ismi bize iyi gelmisti ama bizde cok gazlıydık malesef
yok canım 1 haftadır çay aldı adam yinede düşmedi inşallah bu son ağrısı olurda düşerGünaydın canım hala düşmedi mi yaAllah şifa versin
patron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorumBöyle güzel manzaram yoktu ama çayım 5 'te hazırdı.
3:30 da uyandım bugün
oo şimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt havasınıGunaydinnnn güzeller
Size manzara resmi hic atmayim, iciniz kararir
Yine kapali, gri, yagmurlu bi sabah :)
o kadar soğudu mu ?Hava soğuk, hic disari cikip resim cekemem
Bunları görünce kendimi yaşlı hissediyorumİçelim diyince Çelik 'in şarkısı geldi aklıma
Paylaşmadan olmaz
ayTakımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)Kendi adıma çeşit sayısına ve proteinleri bir arada tüketmemeye dikkat ediyorum.
Sadece kilo vermek olarak bakmak çok yanlış.
Birlikte tüketilen besinlerin bağırsaklarda uğradığı tepkimeler ağır hastalıklara neden oluyor..
Duyduğumda ne alaka dediğim otizmin bile beslenme ye bağlı bağırsak hastalıklarının sebep olduğu ispatlandı.
Otizm değil ama yaşımız ilerlediği için tansiyon, kalp ve birçok hastalık için risk grubundayız.
geçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmediAnladım cnm bakalm dedign gbi ben genelde izin veriyorm ama inmede hic sansı yok daha resmen atliyor hoppa diye
Uzme kendini cnm hayırlısı olsun hakkinizd gene biraz emmesi bile guzel tamamen birakmasin insallah
Anladım cnm sagol
Tamam abla bende oyle yapicam bundan sonra chia sevemedm hic ama keten tohumu bakaym
2-3 kasik arasi yapcm artk bende yeterse 2 bakalm
Seni cok iyi anliyorum daha cok kucuk bebegin geciyor bu gunlerde ama zaman lazım iste, insallah uyumustur bu gece
Aynen tahminen 4-5 yemek kasigi dedm ben olcmeden koyuyordm cnku bakicam normalde koydugm kadar koyup yemek kasigiyla olcucrm kacmis acaba belkide daha fazlaydi
O taş olayı cok zormus dogum sancısıyla eş deger agrısı diyorlar. Esimde dusurmus gencliginde. Allah şifa versin, biran once duser insallah.
Manzara supermis cok sanslisin ama kısa surmus bence aksam ailecek gidin parka intikam olark da orda cocuklari kocaya birakip, sen yuruyusune devam edersin
erkeklerde yapar canım öğretmekle alakalı benimki herşeyi yapıyor çok şükür yeter ki öğretilsin ezmesinlee eşlerini destek olsunlarKız napiyon o saate kalkıpgun bitmezki
Cok Şanslısın afiyet olsun canım, banada bi kız cocugu lazım ya kahve yapanm olsa ne guzel oluroglanda yaparmı acaba buyuynce, bence yapar hersey istemesini bilmekte
abla senin eşin senden büyükmüydubiz böyle adamları çekmişiz mefkuşum 4 kaynım var biri bile kv deyken karısına şunu da pişir yanına bunu da yap getir demez benim ki boyuna adımı zikreder kardeşlerine annesine benim üstümden hizmet ve iyilik yapmayı pek sever ,oturduğu yerden :))
enişteye de maşallah dolap içlerini bile döküp temizlemiş helal vallaha
tam benim kafadan ama benim eşim sınırlı değil ben atarlıyimBen kana kan dişe diş abloş senin minnoş yüreyin kaldırmaz böyle ekşınlı hayatı
Adam sinirli benim fevri bi keresinde para mevzusu oldu bu 10 TL çıkarıp yırttı cüzdanından kedi durur mu ben de onun cüzdanında 20 TL çıkarıp yırttım
Geçen gün de aldığımız böreğin yağı arabaya aktı diye sinirlendi köpürdü alıp fırlatasım var vs saydırmaya başladı al tabi fırlat dedim aldı fırlattı sakinleşti.
Anca bu şekilde baş edebiliyorum
abla eşin 50sinde değil mi sakinlese artık yani ömür dediğin tatlı tatlı huzurla geçse en güzel vakitleriniz çocuk büyümüşvallaha ben alıştırmadım mefkuşum dün bir ara içeri gittim bir şey dedim hemen otur bacaklarımı ov dedi ben de tek senin canın ağrıyor değil mi dedim(benim parmaklar eller yine ağrıyor bu ara kasılmalar uyuşmalar var da) yemediğim azar kalmadı bağırdı çığırdı ben de ohh yaşasın günlük azarımı da yedim rahatlarım şimdi dedim çıktım salondan yani adam beni alıştırdı bağırtısıyla
bende de olur geneldeYürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım
Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3
Nasıl olur
Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
çok oldu o zaman ben 6 yaşında ki çocuğun mantığına sahip akılsız terbiyesiz oldum , kendimi iyi bir şey mi sanıyorum v.s. diye büyük kavga çıkarıp beni ağlatıyordu 6 sene troid ameliyatı olduktan sonra dank etti ben değişmeye başladım oda değişti tabi bu arada uyku apnesi varmış onu da 7 sene önce öğrendik hava veren cihazı takıp maskeyle uyur oldu adam duruldu işte de alışkanlıklar ayağıma getir götür v.s.ler aynı hizmet bekliyor sürekli ve ona göre o hiç bir şey istemeyen mükemmel kocaymış
kv ler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zatenOlduben niye 15 yasinda tutuldum zannediyosun, o yaşda baska neye bakilirki Allah var cok yakisikliydi :))
Bu beni nasil begendi dediydim
Simdi saclari döküldü ama
Bizim düğün günü komsulardan biri kv ye, guzel kizi kaptin deyince
Benim oglumda kiz guzeli dedi
tatlım konuşman lazım bunu bazı konular triple çözülmez hatasını bilmezse yine tekrar ederBnm adamında öfke problemi var çok törpüledi kendini ama ara ara oluyor saman alevi gibi. Dün bişey oldu biraz tartıştık bana çıkıştı gereksiz bi konuda komşularda yandaydı çok zoruma gitti çünkü babam annemi bizi başkalarının yanında azarlardı hepbenim gururumu çok incitiyor bu durum artık. Bende tepkimi koydum yüzüne bakmıyorm hiç bi iş yapmıyorum bugün. Hiç bişey olmamış gibi kahvaltı hazır canm gel diyo ben cvp vermeyince küsmüyüz diye soruyo ama hala çok öfkeliyim. Böyle durumlarda hiç bişey olmamış gibi davranıyor. Geldi gene sinirden bağırdım artık, yemiyorum diye yesem gider hazırlardm kendime diye.
hayırlı olsun canım boş olmak çok fenaİnşallah güzel olur, şu an maaşı çok gözüm görmüyor, 1,5 yıldır evdeyim çok sıkıldım inan
Pozitif bakmaya çalışıyorum, piyasanın şu halinde 1 ayda iş bulmak bence çok güzel, vardır bir hayır, hele başlayalım bakalım:)
böyle dersen merak ederiz amaevet canım epey yakındık aslında
bugün itibariyle başladım aslında en baştan
ama kilomu yazmak istemiyorum ben olur mu ki
iyi eğlenceler tadını çıkar şimdiden afiyet olsunmerhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü öğlen minik kalpli bir pasta aldımçok sevindi akşam da meydan köyü diye deniz kenarı bir yer var arkadaşla oraya götüreceğiz diyetisyenimden bakıl ekmek için izin kopardım öğlen ekmek yememek ve sporu yüksek tutmak şartıyla :))
uyuuuuu biraz uyuuuuuSağlam
Uykuda gram kaybetmediğim gibi sabahta ödemle kalktım.
Conformil e mi geçtin hemen etki etmiyor bir haftaya etki ediyor odaCanım ikisini de kullandım doktorda ikisini söylemişti ama işe yaramadı. Zinko biraz hafifletiyor mamayı da değiştirdim ama dediğin gibi 3 aydan sonra oturuyor 1 ayım kaldı ha gayret diyorum kendi kendime
Onu değil ama 7 hareketi 100 'er defa tekrar ediyorum.Akapuntur hocam gece yatmadan5 dakika önce yatakta ayakyita fark etmez 5 dakikalık bisiklet hareketi yapın metabolizma gece çalışsın derdi. Sabah kalkınca en az 100 gr gitmiş olur diye çok anlatırdı ben yapıyorum gerçekten fayda ediyor denesene bi. Belki metabolizman yavaşlamıştır
Etkisi var, farkındayımpatron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorum
Son listeyi yani bunu favorilere ekledimEKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)
Handandandan (74.8)---------(71.0)
Fitt_anne (77.3)---------(73)
@Beyazkugu87 (78.2)---------(74)
@Namaria (103.1)---------(98)
@Pnrrr-20 (71.2)--------- (67.7)
@Lusi (64.6)--------- (61)
@ekim2009 (81.6)---------(79.9)
denizbenimadim (68.1)---------(63)
@strontium (67.8)---------(65)
@Ucmelekannesi (76.5)--------(74)
@medine66 (64.7)---------(61)
North River (83.6)---------(80)
@bi prenses annesi (90.6)---------(86)
@88prenses22 (102.3)---------(97)
@UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)---------(70)
@mefkurem (103)-----------(95)
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Canım eşin şehirdışında mı tek çok zor ya ben de bi süre tektim iyi bilirim allah yardımcın olsuninşallah canım Allah kavustursun ben yalnız yaşadığım için geldiklerinde seviniyorum çok :)
boşver :)yok canım 1 haftadır çay aldı adam yinede düşmedi inşallah bu son ağrısı olurda düşer
patron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorum
oo şimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt havasını
o kadar soğudu mu ?
Bunları görünce kendimi yaşlı hissediyorum
ayFitt_anne de bana yakın olsa bizde berabarr yerdik pardon diyet yapardık
kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
geçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmedi
erkeklerde yapar canım öğretmekle alakalı benimki herşeyi yapıyor çok şükür yeter ki öğretilsin ezmesinlee eşlerini destek olsunlar
abla senin eşin senden büyükmüydu
tam benim kafadan ama benim eşim sınırlı değil ben atarlıyim
abla eşin 50sinde değil mi sakinlese artık yani ömür dediğin tatlı tatlı huzurla geçse en güzel vakitleriniz çocuk büyümüş
bende de olur genelde
kv ler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zaten
tatlım konuşman lazım bunu bazı konular triple çözülmez hatasını bilmezse yine tekrar eder
hayırlı olsun canım boş olmak çok fena
böyle dersen merak ederiz ama
iyi eğlenceler tadını çıkar şimdiden afiyet olsun
uyuuuuu biraz uyuuuuu
Bende çok severim...kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
sırtüstü yatıp bacakları çevirme hareketi di miAkapuntur hocam gece yatmadan5 dakika önce yatakta ayakyita fark etmez 5 dakikalık bisiklet hareketi yapın metabolizma gece çalışsın derdi. Sabah kalkınca en az 100 gr gitmiş olur diye çok anlatırdı ben yapıyorum gerçekten fayda ediyor denesene bi. Belki metabolizman yavaşlamıştır
Bekar canımCanım eşin şehirdışında mı tek çok zor ya ben de bi süre tektim iyi bilirim allah yardımcın olsun
Olabilir canım bende belki gazsız olur bı sefer diye hiç bişey almamıştım ama şimdi evi görsen piyasadaki tüm gaz damlaları dolabının üstünde diziliBiz bi arkadaşımızın tavsiyesiyle 14 günlükken başlamıştık gaz damlasına. 20. Güne doğru başlıyormuş gaz olayı yani. Daha başlamadan damlayı vermeye başladık. Nerdeyse sıfır gaz sancısıyla geçti çok şükür. Çok ufak tefek sancılar oluyordu sadece. 4 ay bitince de bırakmıştık. Genelde gaz sorunu başlayınca başlıyor ya anne babalar doktor tavsiyesiyle. Başladıktan sonra çok işe yaramıyor bence
Bende öyle anladım canımsırtüstü yatıp bacakları çevirme hareketi di mi
yoksa tamamen yanlış mı anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?