Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle bak bana aslanimsin kaplanimsin diye diye adamı göğe çıkardım simdi indir indirebilirsin
Kız delimisin erkek milletine denir mi öyle. Hayatta demem öyle dedikçe kendilerini bişey sanıyorlar ilk yıllarda denedim olmadı bi tarafı kalktı şimdi herkes mutlu

Canım ikisini de kullandım doktorda ikisini söylemişti ama işe yaramadı. Zinko biraz hafifletiyor mamayı da değiştirdim ama dediğin gibi 3 aydan sonra oturuyor 1 ayım kaldı ha gayret diyorum kendi kendime

Sağlam
Uykuda gram kaybetmediğim gibi sabahta ödemle kalktım.
Akapuntur hocam gece yatmadan5 dakika önce yatakta ayakyita fark etmez 5 dakikalık bisiklet hareketi yapın metabolizma gece çalışsın derdi. Sabah kalkınca en az 100 gr gitmiş olur diye çok anlatırdı ben yapıyorum gerçekten fayda ediyor denesene bi. Belki metabolizman yavaşlamıştır

Biz bi arkadaşımızın tavsiyesiyle 14 günlükken başlamıştık gaz damlasına. 20. Güne doğru başlıyormuş gaz olayı yani. Daha başlamadan damlayı vermeye başladık. Nerdeyse sıfır gaz sancısıyla geçti çok şükür. Çok ufak tefek sancılar oluyordu sadece. 4 ay bitince de bırakmıştık. Genelde gaz sorunu başlayınca başlıyor ya anne babalar doktor tavsiyesiyle. Başladıktan sonra çok işe yaramıyor bence

Gaz damlası kullaniyormusn cnm sab simplex di sanrm ismi bize iyi gelmisti ama bizde cok gazlıydık malesef
Bi tek zinko işe yaradı hele o biogain allah canını almasın3 gün morarmıştı çocuk ağlamaktan. İlk kızımda kolikti onda çok panik yapıyordum bunda artık normal karşılıyorum napayım. Az kaldı son bir ay diyorum artık belli hafifler

Günaydın canım hala düşmedi mi ya Allah şifa versin
yok canım 1 haftadır çay aldı adam yinede düşmedi inşallah bu son ağrısı olurda düşer
Böyle güzel manzaram yoktu ama çayım 5 'te hazırdı.
3:30 da uyandım bugün
patron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorum
Gunaydinnnn güzeller

Size manzara resmi hic atmayim, iciniz kararir
Yine kapali, gri, yagmurlu bi sabah :)
oo şimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt havasını
Hava soğuk, hic disari cikip resim cekemem
o kadar soğudu mu ?
İçelim diyince Çelik 'in şarkısı geldi aklıma

Paylaşmadan olmaz

Bunları görünce kendimi yaşlı hissediyorum
Takımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
ay Fitt_anne de bana yakın olsa bizde berabarr yerdik pardon diyet yapardık
kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
geçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmedi
Kız napiyon o saate kalkıp gun bitmezki

Cok Şanslısın afiyet olsun canım, banada bi kız cocugu lazım ya kahve yapanm olsa ne guzel olur oglanda yaparmı acaba buyuynce, bence yapar hersey istemesini bilmekte
erkeklerde yapar canım öğretmekle alakalı benimki herşeyi yapıyor çok şükür yeter ki öğretilsin ezmesinlee eşlerini destek olsunlar
abla senin eşin senden büyükmüydu
tam benim kafadan ama benim eşim sınırlı değil ben atarlıyim
abla eşin 50sinde değil mi sakinlese artık yani ömür dediğin tatlı tatlı huzurla geçse en güzel vakitleriniz çocuk büyümüş
Yürüyüşe çıkmadan bi mantık muhakeme sorusu sorayım

Akşam yatarken 76.3
Sabah kalkınca (5:00) 76.3
Kahvaltı yaptıktan sonra(11:30) 76.3

Nasıl olur

Not: (WC ye çıktın demeyin, öyle bir durum yok)
bende de olur genelde

kv ler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zaten
tatlım konuşman lazım bunu bazı konular triple çözülmez hatasını bilmezse yine tekrar eder
hayırlı olsun canım boş olmak çok fena
evet canım epey yakındık aslında
bugün itibariyle başladım aslında en baştan
ama kilomu yazmak istemiyorum ben olur mu ki
böyle dersen merak ederiz ama
iyi eğlenceler tadını çıkar şimdiden afiyet olsun
Sağlam
Uykuda gram kaybetmediğim gibi sabahta ödemle kalktım.
uyuuuuu biraz uyuuuuu

Canım ikisini de kullandım doktorda ikisini söylemişti ama işe yaramadı. Zinko biraz hafifletiyor mamayı da değiştirdim ama dediğin gibi 3 aydan sonra oturuyor 1 ayım kaldı ha gayret diyorum kendi kendime
Conformil e mi geçtin hemen etki etmiyor bir haftaya etki ediyor oda

Onu değil ama 7 hareketi 100 'er defa tekrar ediyorum.
Bunu da yaparım

Son listeyi yani bunu favorilere ekledim

5 hafta sonra bakarız artık

boşver :)

kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
Bende çok severim...

Hatta birde yoğurt ve domatesi eklersek bu 4 'lü ile ömür boyu beslenebilirim..

Benim kilo sebebim domates ve peynir ama, bırakabilir miyim, asla, kararında tüketmeye çalışıyorum

sırtüstü yatıp bacakları çevirme hareketi di mi
yoksa tamamen yanlış mı anladım

Olabilir canım bende belki gazsız olur bı sefer diye hiç bişey almamıştım ama şimdi evi görsen piyasadaki tüm gaz damlaları dolabının üstünde dizili ooooo piti piti yapıcam artık canı sağolsun da napalım pıt pıt etsin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…