- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.601
O ve hip kabız yaptı canım şimdi normal aptamil kullanıyoruz Buda çok yaptırmıyor ama 3-4 güne bir yapıyor. Geleceği zaman da daha da huysuzlaşıyorConformil e mi geçtin hemen etki etmiyor bir haftaya etki ediyor oda
Aman dikkat etSpor ayakkabı aldik illa simit yiyeceğim diye tutturdu o simit ayran bende soda içiyorum manzara cis cos dolu
Bunuda dene canım ben yatağa geçiyorum ayaklarımı bisiklet gibi yapıp öyle yatıyorumOnu değil ama 7 hareketi 100 'er defa tekrar ediyorum.
Bunu da yaparım
Evet canım aynenöyle kocam delirmişim gibi bakıyor ama napayımsırtüstü yatıp bacakları çevirme hareketi di mi
yoksa tamamen yanlış mı anladım
Ben aldım ama çocuktan yapmadım evde benden çok o binmek istedi ona bişey olacak diye kaldırdım. Ama bence çok işe yarabilirKızlar Bime Voitin eliptik bisikleti gelmiş
Bütün binlerde duruyor, satılmamış.
Öneriyor musunuz
Dizlerimin pert olduğunu unutmayın
Ben yanlış mı anlattım acabaBende öyle anladım canım
Yooo... doğru anlatmışsın.Ben yanlış mı anlattım acaba
Çok zor gaz sancısı maalesefOlabilir canım bende belki gazsız olur bı sefer diye hiç bişey almamıştım ama şimdi evi görsen piyasadaki tüm gaz damlaları dolabının üstünde diziliooooo piti piti yapıcam artık canı sağolsun da napalım pıt pıt etsin bol bol
Hey gidi yalnız yaşadığım zamanlar ne eğlenceliydiinşallah canım Allah kavustursun ben yalnız yaşadığım için geldiklerinde seviniyorum çok :)
Bence eliptik, banttan daha cok dizlere yük bindiriyorKızlar Bime Voitin eliptik bisikleti gelmiş
Öneriyor musunuz
Domates kilo mu aldırıyorBende çok severim...
Hatta birde yoğurt ve domatesi eklersek bu 4 'lü ile ömür boyu beslenebilirim..
Benim kilo sebebim domates ve peynir ama, bırakabilir miyim, asla, kararında tüketmeye çalışıyorum
anneşine nice mutlu saglikli yaşlar cnmmerhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü öğlen minik kalpli bir pasta aldımçok sevindi akşam da meydan köyü diye deniz kenarı bir yer var arkadaşla oraya götüreceğiz diyetisyenimden bakıl ekmek için izin kopardım öğlen ekmek yememek ve sporu yüksek tutmak şartıyla :))
cocuklarin ne tuhaf ilgi alanlari varşimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt
gündüz 10 - 13 derece civari, kalorifer yakiyoruzkadar soğudu mu ?
Allah tez zamanda kurtarsin insallah cnmgeçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmedi
acaba bende oylemiyim diye düşündümler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zaten
İnşallah hepimizin hedefleri tutarSon listeyi yani bunu favorilere ekledim
5 hafta sonra bakarız artık
Hahaha evet sen böyle deyince şimdiYooo... doğru anlatmışsın.
Yatakta sırt üstü yatarken yapacağız diye anladık ikimizde :))
Canım benimki bu. 4 senedir kullanıyorum. Eliptic zordur ama alışınca kolay geliyor. Baya terletiyor ve bana normal spordan daha pratik geliyor. Hergün çıkıyorum üstüne masterchef izlerken yarım saat yapıyorum. Tabi bebem uyumuşsa. Aradan çıkıveriyor spor. Ama dizlerin çok ağrıyorsa bi şey diyemem. Doktora danışmanda fayda olabilir. Koşu bandı daha çok yük bindiriyormuş dizlereKızlar Bime Voitin eliptik bisikleti gelmiş
Öneriyor musunuz
Sağol canımÇok zor gaz sancısı maalesefAllah yardımcınız olsun
Bendeki de bundan canım çok az kullandım kızım üstüne çıkıyordu kaldırdım. Taşınınca çıkartıcam tekrar bakalımCanım benimki bu. 4 senedir kullanıyorum. Eliptic zordur ama alışınca kolay geliyor. Baya terletiyor ve bana normal spordan daha pratik geliyor. Hergün çıkıyorum üstüne masterchef izlerken yarım saat yapıyorum. Tabi bebem uyumuşsa. Aradan çıkıveriyor spor. Ama dizlerin çok ağrıyorsa bi şey diyemem. Doktora danışmanda fayda olabilir. Koşu bandı daha çok yük bindiriyormuş dizlere
Onceden ben yaptigimda eliptik dizimi agritiyordu, bant da bisey olmuyorduCanım benimki bu. 4 senedir kullanıyorum. Eliptic zordur ama alışınca kolay geliyor. Baya terletiyor ve bana normal spordan daha pratik geliyor. Hergün çıkıyorum üstüne masterchef izlerken yarım saat yapıyorum. Tabi bebem uyumuşsa. Aradan çıkıveriyor spor. Ama dizlerin çok ağrıyorsa bi şey diyemem. Doktora danışmanda fayda olabilir. Koşu bandı daha çok yük bindiriyormuş dizlere
Menemen çorba yada fırında tavuk veya köfteBu saat oldu akşam yemeği hazırlayamadım.
Ev halkı acıktık dedi diyecek
Ne hazırlanır ki bu saatten sonra
Yok yermiyim canımAman dikkat et
Geçen hafta zaten artıydın.
Bu hafta % kaç yapacaktın
Ben ikisi arasında çok kalmıştım epey araştırdım alırken ve koşu bandından daha çok kalori harcattiği ve daha sağlıklı olduğunu okudum epey yerde. O yüzden bunu aldım. Eşim de yapınca dizleri ağrıyor ama eşim nerdeyse hareket etse günaha gireceğini düşünecek kadar hareketsiz yaşıyorOnceden ben yaptigimda eliptik dizimi agritiyordu, bant da bisey olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?