- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.561
yapalııım vallaaa.... yaşın yaşıma şehrin şehrime uygun.... müstakbel eşimide getir bir yiyeyiim onuuuv
valla ben kesin kararlıyım bu kez zayıflamazsam palto almıcam diğerlerinide verdim zaten belediyeye.... bir çapıt almıcam kendime.... 65 oliiim bir ödüll 60 aliim 2 ödüll..55 oliim dile benden ne dilersen dicem kendime birde 50 olursam Alllaaaaaaaaaaaahhhh.............
Betüşüm aç gözlü olma yahu 0 bedende yetmiyor :) biri varılmayacak delikanlı değil mi dedibeni de alır mi ki
merhaba arkadaşlar, ben geldiimm
merhaba arkadaşlar bende aranızdayımmm
29 yaşındaım, 4 yaşında ikiz ogluşlarım var
hayatımın en zayıf dönemindeyim 65 kilo olarak amaa ben dahada zayıf olmak istiyorum.
ama 65 in altına inmeyi beceremedim bir türlü 25 kiloyu verdim 7 kiloyu veremedim.
bir çok diyet yöntemi denedimm. kalori hesabı,monti detosklarr
bütün azmimi ve hırsımı kaybetmiş durumdayımm umarım sizlerle tekrardan kazanırım.
ankarada yaşıyorumm
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
getirmem mi kuzum sen iste yeter :)
oooo hanginiz önce erirse onu alırım
hoşgeldinnnn
sende hoşgeldin cnm
seng betüş topik oğlan anası dolmuş şansınız gittikçe artıyo
fadime ablamda gelmiş hoşgelmiş epeyce toparlandık sanki birde murc gelse
günaydınn günaydınn günaydın
sün akşam neler yediğimi saymıcam zira döversiniz beni ha diyince giremedim diyet moduna ee bunda kv faktörüde etken sevgili annem kıymalı poğaça yapmış akşama bu bana yapılırmı
bu hafta geçiş dönemim olsun beni mazur görün haftaya iyi olur inş bıktım ben bu diyet işinden 3 ayda 3 kilo zor ver 3 günde geri al çok adaletsiz bu denge ya kendimi bu sefer kolay kolay sokamıcam galiba diyet moduna lafta kolayda icratı epey zor
bende çok yedimm dünn arkadaşım yalnız degilsinn bol kh aldıgım içinde midem taş gibi uyandım((
bayramın 1. günü 63.8 dim bugün 65.2 adeletmi şimdi bu ya
diyorum ya bu hafta kaptan bizi affetsin toparlanma ve geçiş sürecimiz olsun (her zaman yemek için bir masum sebebim vardır )
ben bir kahve yapayım kendime üşüdüm ısınırım belki
selamlaaar....
ahhh nagiiş vah nagiş diyorum.... bu gün ağzımızın fermuarını kapama günü...
ayy ne zor ne zor
bu günkü menüm
sabah
1b form çayı
1 kocaman yeşil elma
1 parça peynir
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 b light sütlü
1 su bardağı spesial k
Ara
1 elma
Akşam
1 elma
finişşş....
ama acaip asabiyim... niye rejim yapınca asabi oluyorum bilmiyorum.... hırrrrrrrr...
niyesimi var açızda ondan dahası midemiz aç değil düşüncemiz aç en azından benim öyle dün akşam karnım çok güzel doydu normalde yemekten sonra ağzıma lokma almayan ben topikte açıldı yine diyet başladı modundayım ya resmen arandım evde Allah'tan oğlumun acur bucur dolabı boşmuşta bişey bulamadımoda demez mi anne acur bucur kalmamış markete gitmemiz lazım
Ben eridim kicevap şu an yazamayacaığm hanımlar. Öğleden sonra artık. Bu hafta mecbur zaten geçiş haftası. Cuma geldi nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?