Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnnnn....

sengg sen kaç kilosun hedefine ulaştın mı?

bendee 3-5 gündür abartmıştım bugün yeniden başlıyorumm..

birde menünde kahve gördüm sabah içmişsinnn, kilo veriminde bir etkisi oluyormu?

Herkese günaydın kahvaltımı yaptım okula gidiyorum. Akşama görüşürüz inş. Herkes için güzel bir gün dilerim..

Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek 2 zeytin ve 1 bardak şekersiz süt.

getirmem mi kuzum sen iste yeter :)

Betüşüm aç gözlü olma yahu 0 bedende yetmiyor :) biri varılmayacak delikanlı değil mi dedi beni de alır mi ki

oooo hanginiz önce erirse onu alırım

merhaba arkadaşlar, ben geldiimm

hoşgeldinnnn

merhaba arkadaşlar bende aranızdayımmm

sende hoşgeldin cnm
seng betüş topik oğlan anası dolmuş şansınız gittikçe artıyo
fadime ablamda gelmiş hoşgelmiş epeyce toparlandık sanki birde murc gelse

günaydınn günaydınn günaydın
sün akşam neler yediğimi saymıcam zira döversiniz beni ha diyince giremedim diyet moduna ee bunda kv faktörüde etken sevgili annem kıymalı poğaça yapmış akşama bu bana yapılırmı

bu hafta geçiş dönemim olsun beni mazur görün haftaya iyi olur inş bıktım ben bu diyet işinden 3 ayda 3 kilo zor ver 3 günde geri al çok adaletsiz bu denge ya kendimi bu sefer kolay kolay sokamıcam galiba diyet moduna lafta kolayda icratı epey zor

merhaba hoşbuldukkkkk
zaten bu gidişle 3 erkege bir kız düşücekk erkek bebek sayısı pek fazlaaa

bende çok yedimm dünn arkadaşım yalnız degilsinn bol kh aldıgım içinde midem taş gibi uyandım((
bayramın 1. günü 63.8 dim bugün 65.2 adeletmi şimdi bu ya

bende çok yedimm dünn arkadaşım yalnız degilsinn bol kh aldıgım içinde midem taş gibi uyandım((
bayramın 1. günü 63.8 dim bugün 65.2 adeletmi şimdi bu ya

diyorum ya bu hafta kaptan bizi affetsin toparlanma ve geçiş sürecimiz olsun (her zaman yemek için bir masum sebebim vardır )

ben bir kahve yapayım kendime üşüdüm ısınırım belki

diyorum ya bu hafta kaptan bizi affetsin toparlanma ve geçiş sürecimiz olsun (her zaman yemek için bir masum sebebim vardır )

ben bir kahve yapayım kendime üşüdüm ısınırım belki

katı diyetler yaramıyor bana anladım bunu bir kez daha herşeyden yiyceksin gözün dönmüycek cuma günleri dimi bildiirm günü?

selamlaaar....

ahhh nagiiş vah nagiş diyorum.... bu gün ağzımızın fermuarını kapama günü...

ayy ne zor ne zor

bu günkü menüm
sabah
1b form çayı
1 kocaman yeşil elma
1 parça peynir

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 b light sütlü
1 su bardağı spesial k

Ara
1 elma

Akşam
1 elma

finişşş....

ama acaip asabiyim... niye rejim yapınca asabi oluyorum bilmiyorum.... hırrrrrrrr...

niyesimi var açızda ondan dahası midemiz aç değil düşüncemiz aç en azından benim öyle dün akşam karnım çok güzel doydu normalde yemekten sonra ağzıma lokma almayan ben topikte açıldı yine diyet başladı modundayım ya resmen arandım evde Allah'tan oğlumun acur bucur dolabı boşmuşta bişey bulamadım oda demez mi anne acur bucur kalmamış markete gitmemiz lazım

Ben eridim ki cevap şu an yazamayacaığm hanımlar. Öğleden sonra artık. Bu hafta mecbur zaten geçiş haftası. Cuma geldi nerdeyse

çocuuğun dolabından uzak duuur.... ben eve almamaya gayret edicem yok yerim yani.... dün bebek ziyaretine gittik çukulata verdiler çokomilk ayyy nasıl bakıyorum çukulataya bana vermicekler diye korktum resmen ama elime alınca bunu birine vermeliyim dedim.... yemedim :))))) ayyy ne zorduuu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…