Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah sizi ayırmasın canım

Bendeki de bundan canım çok az kullandım kızım üstüne çıkıyordu kaldırdım. Taşınınca çıkartıcam tekrar bakalım
Çocuklar için öyle bir dezavantajı var maalesef ben önceden hemen hergün kullanırdım. 2 senedir hamilelik vs bırakmıştım. Son birkaç haftadır ara ara yapmaya başladım. İlk başlarda alışana kadar sağlam yoruyor ama

Bu saat oldu akşam yemeği hazırlayamadım.
Ev halkı acıktık dedi diyecek
Ne hazırlanır ki bu saatten sonra
Tavuk baget patates kapya ve yeşil biber istediğin baharatları ekle biraz yağ tuz ekle doldur fırın poşetine yaklaşık 1.5 saat pişsin 190 derecede (fırından fırına değişir tabi) mis gibi yemek üstelik pratik

bazen görmezden geldiğim oluyor ama genel de haksızlık yaptığını beni kırdığını üzdüğünü söyleyince bir ton savunması var asla özür dilemez evet haksızım demez üstelik benim demediğim yada yapmadığım şeyleri söyledin der zihni farklı çalışıyor :) tv de yada dosya da ki bazı kadınlar için (karşı tarafı , kocasını ezen yada iftira atanlar) genelleme yapıp bana söylenir fırsat verilse hepiniz böylesiniz v.s. diye bir kere de kötüyü görüp şükür sen öyle değilsin desene diyorum yorucu bir insan her an dediğini ters anlayıp kızmaya başlar o yüzden mutfak masasın da leptabımla yaşıyorum akşamları sadece salona çay götürüyorum 2 dk durup çıkıyorum kızsam surat assam hep bende de hata olduğu için öyle olmuş oluyor , kendimi değersiz sürekli eleştirilen bir konum da bulmamak için ne kadar az zaman geçirirsem o kadar iyi anlayışı yerleşti sanırım son 5 senedir :)

hadi hayırlı olsun canım
kaptanım sen zaten pek bişey yemiyon da su bile icmedin mi

Yaaa seviyon ya da idare ediyon abla başka türlü katlanmak zor sanki
gülüm bir insanı iyi yanları ve kötü yanları diye teraziye koyup tarttığın da hangi yanı ağır basıyor ona bakıyorum sanırım, yaşantısı ve işin de çok dürüst allah korkusu olan biri işinden eve evden işe gider gelir oğluyla iletişim kuramasa anlaşamasa bile onun iyiliği için elinden geleni yapar yemesi içmesi üstü başı okulu özel hocası v.s. ne istiyorsan ne eksiğin varsa yapalım, sen yeter ki çalış der , çok yorulup algım durmaya başladığın da evde yatılı misafir varken bile sen git yat az yine ne denildiğini anlamıyorsun kafan toplansın der , annem tek minnacık büyükbabamdan aldığı aylıkla çok güzel idare ediyor ,yazın memlekete gittiğimizde köy tereyağı kv ye alınıyorsa anneme de biraz alıp yollar , kendimize bal alıyorsak anneme alınanın parasını ödetmez kendi öder , bana harçlığı bol verip ne lazımsa annen deyken düşünme al der , kişiliği herkese karşı aynı evdekilere de dışarıdakilere de kızdı mı affetmez bağırır ,iki yüzlü değil , adil adam yani
çocukluğun da sevgi görmeyip kavga gürültülü çok kalabalık ailede(kendileri 7 kardeş ana baba dede nine ve bahçeleri bir ölmüş amcası çocukları karısı 12 kişi )toplam 23 kişi yetişmesinin sonucu sanırım adam böyle olmuş :))

Kızlar yarın komsularla ilk defa parka gidicez çay içmeye kurabiye yapicam bende kısır olacak en masum ondan yerim azıcık geri kalanlardan kızla oğlanla ilgileniyorum ayağına yemiycem
önden evde atıştırsan mı gülüm kokusu cezbetmesin, aç karnına olunca

Cebecideyim siyasalın orda biraz varmış aramız canım :))
Ahh okulumun orası çok severim oraları yaaa
Çok üzgünüm abloş eşine de kızgınım.
Çok güzel bi yüreğin var eşinse hayatını kendine ve ailesine zehir eden bir adam. İçindeki güzel kadını nasıl üzdüğünü hissetse, görebilse keşke. Ama kalp gözü kapalı öfkesiyle bencilliğiyle benmerkezciliğiyle kapanmış.
Kul hakkıdır bence bu. Seni ve eşini tenzih ediyorum ama böyle insanların namazı duası kabul olmasın istiyorum. Baş tacısın sen çok kıymetli değerlisin
Babam da kudurmuştu böyle annemin ağzına laf tıkar olmuştu kendini değersiz hissettiriyor net dürüst olmuyordu bi havalar bi civalar sonra anam boşadı babamı

Haketmiyor ki abla
aaa aşk olsun ponim ben bütün gün evde oturup yatıp ,yediğim önüm de yemediğim arkam da dertsiz tasasız yan gelip keyif yapayım , tüm gün çalışan adama öğlene sofra hazırlamayayım hiiiç olur muuuu

Dilekin dediği gibi koca değil koca ayı hepsi
ingiltere de leydilik okulu var ya hani keşke bizde de centilmenlik eşe nasıl davranılır nasıl koca ve baba olunur okulları olsaymış ama mecburi devlet okulu gibi aslın da hem kızlara hem erkeklere bu tarz derler de olsa hatta aile içi iletişim dersleri de olsa harika olurdu :)

aynı şeyleri yaşamışız benim babam da aynıydı gidip bir daha evlenmek istedi 6 çocuk 4 torun varken annem de boşadı benden küçük 3 çocuk biri orta okul biri lise 2 biri liseyi yeni bitirmişti çok zor zamanlar yaşadı annem
artık haksız yere coştuğun da kul hakkına giriyorsun bu yaptığın psikolojik şiddet diyorum benimkinin cevabı hazır kapı orada, adliye de orada git dilekçeni ver zorla mı tutuyorum seni oluyor ben de aynını ona diyorum kapı da orada adliyeye her gün gidiyorsun zaten sen ver dilekçeyi :)) kız ben de sinirlenince normal kadınlar gibi sinirlenmem az cadı değilim çok şükür , bende altta kalmam söylenirim ama benim sinirlenmem nadiren oluyor :)
ben bu yaz neyi fark ettim biliyor musun lusim ben gerçekten iyi bir eşim , iyi bir kadınım eniştemle, eşim de ablamdaydık bunları yüzüne söyledim enişteme de dedim ablam da aynen harika bir kadın ve eş ,
eşime dedim ki senin anlayıp anlamaman önemli değil ben farkına vardım artık kendi değerimi çok iyi biliyorum çook şükür dedim hem de güle güle dedim bunları resmen bir aydınlanma yaşadım bu yaz:)

gözü görmüyormuşşş ay bir de bacakları ağrıyor diye yatacağı zaman çok uykum var ben elimi yıkamayayım gel sen sür der yapmazsam ölür müsün sürsen çok ağrıyor uykum var der
bencilliği var canım sorun nerede biliyor musun çocukken daha iyisini görüp yetiştirilmemek de ,babaya hizmet et ses çıkarma kocaya hizmet et ses çıkarma ..duyduğun gördüğün bu olunca evlenince haksızlığa uğradığın da ses çıkarmak aklına gelmiyor adamlar da alışıyor kullanmaya yani hata kimsede değil insan kendinin farkına varıp değişmeye başlayınca çevresindekiler değişiyor benim değişmeye başlamam 15 seneyi buldu şimdi arada bağırtı çığırtı oluyor ,olmasına izin vermiyorum genel de , kendime bakış açım değişti adam da değişti bir örnek vereyim ben kendimi hiç güzel değerli becerikli görmezdim (eşimin sürekli eleştirmesinin de etkisi var aşırı kiloların da, 6 çocuktan 3 numara olup arada kaynamanın yetiştirilme tarzının da) hep diyorum troid ameliyatı sonrası okumaya ve değişmeye başladım diye , ben kendimi sevmeye başladım değerli görmeye başladım , benim koca bir gün konuşuyoruz lojmanda ki kadınların için de en güzeli sensin dedi ( veda bir şeyi vardı herkes kuaföre v.s.gidip yeni kıyafetler alıp süslenmişti) sadece kilo fazlan var dedi hayatım da ilk defa duydum bunu ve asla duymam sanıyordum , sonra ara ara sen güzelsin ki demeye başladı yemeklerim övülmeye hatta abartılarla övülmeye başladı , hatta bu yaz annesine beni överken duydum
eskiden sarılmazdı şimdi sık sık sarılıyor , haa bunlar ne ki diyeceksin önceden olmayınca işte şimdiyi iyi sanıyorum sanırsammm:)

aminnn
insanın boğazına kadar getirtip patlatıyorlar canı sağ olasıcalar
ben de 2 kere ciddi boşanmayı düşünmüştüm zamanın da , çocuk olmasa annem boşanmış geçim derdin de olmasalar herhalde çekip giderdim, bir sürü sıkıntı çekip yaşadık şimdi her yönden daha rahatız be mefkuşum bu saatten sonra da kimsenin atarına , kavgasına gaza gelip boşanacak değiliz haa olmazsa da olmaz kimse bulunmaz hint kumaşı değil istemeyen kendi gitsin iyi yapmışsın helal sanaaa

bunu deneyim ama doğruluğu vardır gece spor yapıp yatmak bana iyi geliyor genelde
çok ses çıkarıyor mu
Eki Görüntüle 2698109
Balkonda kahve keyfi yemegimide koydum pisiyor
afiyet olsun canım
haklısın abla nasıl bı evde yetişirse öyle oluyor sanırım insan istisnalar arada olsa da iyi yönlerini görmeye devam benim eşimin gösterebileceğim tek kötü huyu hayır diyememesi babası ve kardeşlerine mevzu ne olursa olsun kolay kolay hayır diyemez işin kötü yanı ne zmn işleri düşse o zmn ararlar bunu bile bile yapar bu yüzden kavgalarımiz çok olur babasını bı nebze anlıyorum hadi ama abisi kendi karısını hastaneye götürmekte aciz onu da eşime yaptırıyor tahammül edemiyorum ben hamile halimle kaç vasıta değiştirerek ehliyet derslerine gittim kimse necisin demeyip nasıl her işimi kendim yapıyorsam herkeste tek seferlik hastane işini kendi yapsın diyorum ama kime diyorum akıllanmaz benim adam
önden evde atıştırsan mı gülüm kokusu cezbetmesin, aç karnına olunca
Haklısın abla evde gitmeden önce şu içip birşeyler atıştırayim

Pofff ya ne güzel yürüyüş yapacaktık bı yağmur bı rüzgar çıktı yürüyüşü geç kapı pencere ne varsa kapattık
Bı uyku bastı nasıl son bı hafta hiç uykumu alamadım alamıyorum ya gece deli gibi oğlum uyuyunca dizi izliyorum 2-3 kere kadar cumaya kadar uyku sorunumu halletsem iyi olacak tartıyı etkiliyor cunki

Aniden kızımın okuluna gitmem gerekti.
Geldiğimde eşim kahvaltı hazırlamıştı.
Sabah kahvaltı hazırlamadan önce yaptıysam yaptım sonra koşturmacadan fırsat bulamıyorum

allah sabır versin sana da bana da kocası sinirli olan herkese de
şimdi senin sinirin nasıl yatışacak için de tutmaya devam edersen sana zarar , kocana yönlendirsen hepinize zarar , sen biraz dışarı mı çıksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…