- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.641
allah hayırlı sağlıklı upuzun ömürler versin annenemerhaba arkadaşlar bugün annemin doğum günü öğlen minik kalpli bir pasta aldımçok sevindi akşam da meydan köyü diye deniz kenarı bir yer var arkadaşla oraya götüreceğiz diyetisyenimden bakıl ekmek için izin kopardım öğlen ekmek yememek ve sporu yüksek tutmak şartıyla :))
Benim kızım aşırı hareketli arkamı dönmeye gelmiyorBence simdiden hazirla huninikizmiydi seninki, kizlar daha uysal diyorlar ya.
Bunlar yurumeye baslayinca basliyor asıl olaylar cunki suan canavar gibiyz 2 saniye ayıramiyorm gozmu ya koltuk ustunde zipliyor ya ordan kitapliga uzanip ordakileri indiriyor ya masadakilere uzanip cekiyor he yaramazlık yapmiyorsada kıcımın dibinde hep affedersin wcye gidemiyorm yanlız
İlk aldım 1 ay sonra ses çıkardı servisi çağırdım şıktı yağladı sonra hiç ses çıkarmadı.çok ses çıkarıyor mu
cidden ya bir düşmedi gitti şu taş yazık çok ağrı çekiyor eşin rabbim şifasını tez zaman da verirde taş düşer inşallahyok canım 1 haftadır çay aldı adam yinede düşmedi inşallah bu son ağrısı olurda düşer
patron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorum
oo şimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt havasını
o kadar soğudu mu ?
Bunları görünce kendimi yaşlı hissediyorum
ay @Tekrar dene de bana yakın olsa bizde berabarr yerdikpardon diyet yapardık
kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
geçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmedi
erkeklerde yapar canım öğretmekle alakalı benimki herşeyi yapıyor çok şükür yeter ki öğretilsin ezmesinlee eşlerini destek olsunlar
abla senin eşin senden büyükmüydu
tam benim kafadan ama benim eşim sınırlı değil ben atarlıyim
abla eşin 50sinde değil mi sakinlese artık yani ömür dediğin tatlı tatlı huzurla geçse en güzel vakitleriniz çocuk büyümüş
bende de olur genelde
kv ler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zaten
tatlım konuşman lazım bunu bazı konular triple çözülmez hatasını bilmezse yine tekrar eder
hayırlı olsun canım boş olmak çok fena
böyle dersen merak ederiz ama
iyi eğlenceler tadını çıkar şimdiden afiyet olsun
uyuuuuu biraz uyuuuuu
Gerçek yüz boşanınca çıkar maalesefBugün boşanan arkadaşımla konuştum.
Diplomalarının ve sertifikalarının olduğu çantayı kaybetmiş.
Daha doğrusu eşinin aldığından şüpheleniyor..
Bu erkeklerde hiç vefa duygusu yok maalesef
20 yıllık karısı, 3 çocuğunun annesine gider ayak yine yapacağını yapmış
kusura bakma niranım en sona ben kalmıştım zamanın da dün akşam gelmediğim için tamamlanması gecikti özürrrSon listeyi yani bunu favorilere ekledim
5 hafta sonra bakarız artık
Aşkolsun canım, hepimiz her dk burada olamıyoruz.kusura bakma niranım en sona ben kalmıştım zamanın da dün akşam gelmediğim için tamamlanması gecikti özürrr
güzel kalplimAşkolsun canım, hepimiz her dk burada olamıyoruz.
Yine bu defa hızlı toparladık listeyi
Önceden bir hafta sürüyordu
Hedeflerimize ulaşmak için gayret edelim.
Evet aylarca uğraştı annem için ama annem nezninde biten bitmişti zaten söz konusu bile olmadı.Baban pişman oldu mu peki canım
oofff işte bu da evlilikte kadını en çok yıpratan şeylerden annesi kardeşi hadi neyse de geline bile hayır dememesi kötü , böyle erkekler taki yaşlanana kadar o zaman da çok ağırlarına gidiyor ama ömür gidiyorbunu deneyim ama doğruluğu vardır gece spor yapıp yatmak bana iyi geliyor genelde
çok ses çıkarıyor mu
afiyet olsun canım
haklısın abla nasıl bı evde yetişirse öyle oluyor sanırım insan istisnalar arada olsa da iyi yönlerini görmeye devam benim eşimin gösterebileceğim tek kötü huyu hayır diyememesi babası ve kardeşlerine mevzu ne olursa olsun kolay kolay hayır diyemez işin kötü yanı ne zmn işleri düşse o zmn ararlar bunu bile bile yapar bu yüzden kavgalarımiz çok olur babasını bı nebze anlıyorum hadi ama abisi kendi karısını hastaneye götürmekte aciz onu da eşime yaptırıyor tahammül edemiyorum ben hamile halimle kaç vasıta değiştirerek ehliyet derslerine gittim kimse necisin demeyip nasıl her işimi kendim yapıyorsam herkeste tek seferlik hastane işini kendi yapsın diyorum ama kime diyorum akıllanmaz benim adam
Haklısın abla evde gitmeden önce şu içip birşeyler atıştırayim
Canim sehir disinda olan bir esim yokCanım eşin şehirdışında mı tek çok zor ya ben de bi süre tektim iyi bilirim allah yardımcın olsun
Anim canim tüm annelerimize insallahanneşine nice mutlu saglikli yaşlar cnm
Iyi eglenceler
Amin canim benim Allah da seni yavrundan güldürsünAllah sizi ayırmasın canım
Amin canim benim tum annelerimize insallahallah hayırlı sağlıklı upuzun ömürler versin annenesenin gibi bir evladı olduğu için şanslı annen akşam eğlenceniz muhabbetiniz bol olsun gülümmm
Amin canim benim insallah. Rabbim seni de cocuklarindan güldürsün
Kızım 2 yaşındayken aldım benden önce çıkıyordu ğstüne korktum bi yerini sıkıştıracak diye kaldırdım mecbur. Tüm sporlar öyle ya ara verdikten sonra işk hafta özellikle zor geçiyor. Ama sarkmamak için mecbur yapıcaz canımÇocuklar için öyle bir dezavantajı var maalesefben önceden hemen hergün kullanırdım. 2 senedir hamilelik vs bırakmıştım. Son birkaç haftadır ara ara yapmaya başladım. İlk başlarda alışana kadar sağlam yoruyor ama
Kusura bakma canım ya inşallah güzel haberlerini alırızCanim sehir disinda olan bir esim yokbekarim ben
Dene bacım dene enerji sarfeden herşey mübahBunuda deneriz bacım denemedigimiz bişey kalmadı zaten
Ordan mı mezun oldun eşimden ordan mezunAhh okulumun orası çok severim oraları yaaa
Çok üzgünüm abloş eşine de kızgınım.
Çok güzel bi yüreğin var eşinse hayatını kendine ve ailesine zehir eden bir adam. İçindeki güzel kadını nasıl üzdüğünü hissetse, görebilse keşke. Ama kalp gözü kapalı öfkesiyle bencilliğiyle benmerkezciliğiyle kapanmış.
Kul hakkıdır bence bu. Seni ve eşini tenzih ediyorum ama böyle insanların namazı duası kabul olmasın istiyorum. Baş tacısın sen çok kıymetli değerlisin
Babam da kudurmuştu böyle annemin ağzına laf tıkar olmuştu kendini değersiz hissettiriyor net dürüst olmuyordu bi havalar bi civalar sonra anam boşadı babamı
Dizlerin pertse aslaKızlar Bime Voitin eliptik bisikleti gelmiş
Bütün binlerde duruyor, satılmamış.
Öneriyor musunuz
Dizlerimin pert olduğunu unutmayın
Tavuk sote en kolay makarna cacıkBu saat oldu akşam yemeği hazırlayamadım.
Ev halkı acıktık dedi diyecek
Ne hazırlanır ki bu saatten sonra
E devlette diplomam var benim arkadaşının da vardır muhakkak sertifikaları da aldığı kurumlara başvursa belki örneğini bulabilirBugün boşanan arkadaşımla konuştum.
Diplomalarının ve sertifikalarının olduğu çantayı kaybetmiş.
Daha doğrusu eşinin aldığından şüpheleniyor..
Bu erkeklerde hiç vefa duygusu yok maalesef
20 yıllık karısı, 3 çocuğunun annesine gider ayak yine yapacağını yapmış
bunu okurken cok duygulandimgözü görmüyormuşşşay bir de bacakları ağrıyor diye yatacağı zaman çok uykum var ben elimi yıkamayayım gel sen sür der yapmazsam ölür müsün sürsen çok ağrıyor uykum var der
bencilliği var canım sorun nerede biliyor musun çocukken daha iyisini görüp yetiştirilmemek de ,babaya hizmet et ses çıkarma kocaya hizmet et ses çıkarma ..duyduğun gördüğün bu olunca evlenince haksızlığa uğradığın da ses çıkarmak aklına gelmiyor adamlar da alışıyor kullanmaya yani hata kimsede değil insan kendinin farkına varıp değişmeye başlayınca çevresindekiler değişiyor benim değişmeye başlamam 15 seneyi buldu şimdi arada bağırtı çığırtı oluyor ,olmasına izin vermiyorum genel de , kendime bakış açım değişti adam da değişti bir örnek vereyim ben kendimi hiç güzel değerli becerikli görmezdim (eşimin sürekli eleştirmesinin de etkisi var aşırı kiloların da, 6 çocuktan 3 numara olup arada kaynamanın yetiştirilme tarzının da) hep diyorum troid ameliyatı sonrası okumaya ve değişmeye başladım diye , ben kendimi sevmeye başladım değerli görmeye başladım , benim koca bir gün konuşuyoruz lojmanda ki kadınların için de en güzeli sensin dedi ( veda bir şeyi vardı herkes kuaföre v.s.gidip yeni kıyafetler alıp süslenmişti) sadece kilo fazlan var dedi hayatım da ilk defa duydum bunu ve asla duymam sanıyordum , sonra ara ara sen güzelsin ki demeye başladı yemeklerim övülmeye hatta abartılarla övülmeye başladı , hatta bu yaz annesine beni överken duydum
eskiden sarılmazdı şimdi sık sık sarılıyor , haa bunlar ne ki diyeceksin önceden olmayınca işte şimdiyi iyi sanıyorum sanırsammm:)
Tatlim birak diziyi falan, sana bi faydasi varmi :) oyuncular gelip bakmicak cocugaPofff ya ne güzel yürüyüş yapacaktık bı yağmur bı rüzgar çıktı yürüyüşü geç kapı pencere ne varsa kapattık
Bı uyku bastı nasıl son bı hafta hiç uykumu alamadım alamıyorum ya gece deli gibi oğlum uyuyunca dizi izliyorum 2-3 kere kadar cumaya kadar uyku sorunumu halletsem iyi olacak tartıyı etkiliyor cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?