Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah hayırlı sağlıklı upuzun ömürler versin annene senin gibi bir evladı olduğu için şanslı annen akşam eğlenceniz muhabbetiniz bol olsun gülümmm

Bugün boşanan arkadaşımla konuştum.
Diplomalarının ve sertifikalarının olduğu çantayı kaybetmiş.
Daha doğrusu eşinin aldığından şüpheleniyor..
Bu erkeklerde hiç vefa duygusu yok maalesef
20 yıllık karısı, 3 çocuğunun annesine gider ayak yine yapacağını yapmış

Benim kızım aşırı hareketli arkamı dönmeye gelmiyor
çok ses çıkarıyor mu
İlk aldım 1 ay sonra ses çıkardı servisi çağırdım şıktı yağladı sonra hiç ses çıkarmadı.

cidden ya bir düşmedi gitti şu taş yazık çok ağrı çekiyor eşin rabbim şifasını tez zaman da verirde taş düşer inşallah
evet gülüm 10 yaş var neredeyse aramız da 3 ay eksik :)

Gerçek yüz boşanınca çıkar maalesef

kusura bakma niranım en sona ben kalmıştım zamanın da dün akşam gelmediğim için tamamlanması gecikti özürrr
Aşkolsun canım, hepimiz her dk burada olamıyoruz.
Yine bu defa hızlı toparladık listeyi
Önceden bir hafta sürüyordu
Hedeflerimize ulaşmak için gayret edelim.

Aşkolsun canım, hepimiz her dk burada olamıyoruz.
Yine bu defa hızlı toparladık listeyi
Önceden bir hafta sürüyordu
Hedeflerimize ulaşmak için gayret edelim.
güzel kalplim
ayy inşallah hepimiz hedefi tuturur hatta fazlasını veririz 41 yaşıma 80 li rakam da girmek istemiyorum :)

Baban pişman oldu mu peki canım
Evet aylarca uğraştı annem için ama annem nezninde biten bitmişti zaten söz konusu bile olmadı.
Şimdi de hala uğraşıyor nafaka düşürmek için dava vs açtı başka tuhaf tuhaf hareketler işte. Biz tanıyamıyoruz kendisini çok başka biri çıktı içinden

oofff işte bu da evlilikte kadını en çok yıpratan şeylerden annesi kardeşi hadi neyse de geline bile hayır dememesi kötü , böyle erkekler taki yaşlanana kadar o zaman da çok ağırlarına gidiyor ama ömür gidiyor

anneşine nice mutlu saglikli yaşlar cnm
Iyi eglenceler
Anim canim tüm annelerimize insallah
Allah sizi ayırmasın canım
Amin canim benim Allah da seni yavrundan güldürsün
allah hayırlı sağlıklı upuzun ömürler versin annene senin gibi bir evladı olduğu için şanslı annen akşam eğlenceniz muhabbetiniz bol olsun gülümmm
Amin canim benim tum annelerimize insallah biz de evlatlari olarak onun gibi bir annemiz olduğu icin sansliyiz ablacim
Namaria
Hayırlı uzun yılları olsun annenin inşallah canım
Amin canim benim insallah. Rabbim seni de cocuklarindan güldürsün

Kızım 2 yaşındayken aldım benden önce çıkıyordu ğstüne korktum bi yerini sıkıştıracak diye kaldırdım mecbur. Tüm sporlar öyle ya ara verdikten sonra işk hafta özellikle zor geçiyor. Ama sarkmamak için mecbur yapıcaz canım

Ordan mı mezun oldun eşimden ordan mezun

Bu saat oldu akşam yemeği hazırlayamadım.
Ev halkı acıktık dedi diyecek
Ne hazırlanır ki bu saatten sonra
Tavuk sote en kolay makarna cacık
E devlette diplomam var benim arkadaşının da vardır muhakkak sertifikaları da aldığı kurumlara başvursa belki örneğini bulabilir

bunu okurken cok duygulandim
Bitanecik güzel kalplim
Daha zor zamanlari geride biraktigina göre,
Ben inaniyorumki senin guzel kalbin, iyi niyetin, hoşgörün, eşsiz biri olman
Bu adami yola getirecek
Tatlim birak diziyi falan, sana bi faydasi varmi :) oyuncular gelip bakmicak cocuga yine sen bakican :))
Firsat buldugun gibi yat uykunu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…