- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.661
Biliyom abla da niye uyumuyom bilemiyorumTatlim birak diziyi falan, sana bi faydasi varmi :) oyuncular gelip bakmicak cocugayine sen bakican :))
Firsat buldugun gibi yat uykunu al
Daha etkili oldugu, daha fazla kalori yaktirdigi konusunda hemfikirim cnmBen ikisi arasında çok kalmıştım epey araştırdım alırken ve koşu bandından daha çok kalori harcattiği ve daha sağlıklı olduğunu okudum epey yerde. O yüzden bunu aldım. Eşim de yapınca dizleri ağrıyor ama eşim nerdeyse hareket etse günaha gireceğini düşünecek kadar hareketsiz yaşıyorbi işe gelir gider bi de arada dışarı çıkar spor falan asla yok Ona bağlamıştım ben ondaki sıkıntıyı
tekrar çıkmaz mı kiBugün boşanan arkadaşımla konuştum.
Diplomalarının ve sertifikalarının olduğu çantayı kaybetmiş.
Daha doğrusu eşinin aldığından şüpheleniyor..
Bu erkeklerde hiç vefa duygusu yok maalesef
20 yıllık karısı, 3 çocuğunun annesine gider ayak yine yapacağını yapmış
iyiymiş o zmn boş bı odam olsa isterdim bende ama ev full doluBenim kızım aşırı hareketli arkamı dönmeye gelmiyor
İlk aldım 1 ay sonra ses çıkardı servisi çağırdım şıktı yağladı sonra hiç ses çıkarmadı.
Vala ne biliyim değişikler abla ya ben daha bı gün kaynima beni şuraya götür demedim demem bunlar çok rahatlar ben eşimin yüzüne de derim sen adam olmazsn diye fazla merhamet aile bağı var gereksiz yereoofff işte bu da evlilikte kadını en çok yıpratan şeylerden annesi kardeşi hadi neyse de geline bile hayır dememesi kötü , böyle erkekler taki yaşlanana kadar o zaman da çok ağırlarına gidiyor ama ömür gidiyor
O baya yoruyor hakikaten bı ara komege gittiğimde 10 dk tamamlayamiyordum başta ama tüm vücudu çalıştırıyor dediğin gibi ablaDaha etkili oldugu, daha fazla kalori yaktirdigi konusunda hemfikirim cnm
Eliptik bütün vücudu calistiriyor
Yapabilenler, fazla kilosu olmayanlar yapsin
Ama benim dizlerime iyi gelmedi
-ki o zaman simdiki gibi diz problemimde yoktu. Sadece kilom fazlaydi
Ben o yaşda tek görünüşe odaklanmistimben de kimseyle gezip tozup sürtmemiş temiz biri olsun dediydiim
senin ki dediğin gibi mi :))
E devlette diplomam var benim arkadaşının da vardır muhakkak sertifikaları da aldığı kurumlara başvursa belki örneğini bulabilir
Çıkar ama çok masraflı ve zaman alacaktekrar çıkmaz mı ki
Ben 70 in üstündeyken kullanamadım canım dizlerim ağrıtıyordu. 70 altına düşünce başladım. Şimdi iyiDaha etkili oldugu, daha fazla kalori yaktirdigi konusunda hemfikirim cnm
Eliptik bütün vücudu calistiriyor
Yapabilenler, fazla kilosu olmayanlar yapsin
Ama benim dizlerime iyi gelmedi
-ki o zaman simdiki gibi diz problemimde yoktu. Sadece kilom fazlaydi
Benim evde tıklım tıklım maalesef oturma odamda köşede tv karşısındaiyiymiş o zmn boş bı odam olsa isterdim bende ama ev full dolu
Ne çabuk bitti yaKizlar bugun grev ilan ettim
Hic bi iş yapmicam
Bi kahvalti hazirlayip topladim o kadar :)
Dünden yemekde var
Zaten haftasonuna yaklastikca içimi hüzün kapliyoriş günü yaklasiyor
Benimde aynı ya hiç yerim yok ama karar verdim taşınınca ıvır zıvır hiç bişey istemiyorumBen 70 in üstündeyken kullanamadım canım dizlerim ağrıtıyordu. 70 altına düşünce başladım. Şimdi iyi
Benim evde tıklım tıklım maalesef oturma odamda köşede tv karşısında
Siyasal mezunu değilim canım Ankara İletişim Fakültesi mezunuyumOrdan mı mezun oldun eşimden ordan mezun
Ya ben mümkün mertebe az eşya alıcam diye çıktım yola baktım ev dolmuşBenimde aynı ya hiç yerim yok ama karar verdim taşınınca ıvır zıvır hiç bişey istemiyorumşimdiden gizli gizli atmaya başladım
Çocuğun eşyası zaten bitmiyor. Aynen senin o sıkıntı olmuştur. Sen şimdi salona koydumfelan diyorsun ya vallaha ben salonda adım atacak yeri zor buluyorum.Ya ben mümkün mertebe az eşya alıcam diye çıktım yola baktım ev dolmuşAma bizim bebek odamız yok ondan olabilir. Bebek odamız eşimin çalışma odası. Kv bakıyor diye daha büyük bi yere de gidemiyoruz bakalım nolucak
Eşimde hukuk fakültesi mezunu. Cebeci’yi seviyorum ben ya eski yerleşim yeri sakin oluyorSiyasal mezunu değilim canım Ankara İletişim Fakültesi mezunuyum
Nerde spiker olduğunu hala söylemedinSiyasal mezunu değilim canım Ankara İletişim Fakültesi mezunuyum
Ben bi sürü şeye odaklandım da yani evlenince çoğu fos çıkıyorBen o yaşda tek görünüşe odaklanmistimo da oldu :))
Bugün diyorumki...
Seninle keşke simdiki aklimla evlenseydim, sen görürdün gününü
İzinde miydinKizlar bugun grev ilan ettim
Hic bi iş yapmicam
Bi kahvalti hazirlayip topladim o kadar :)
Dünden yemekde var
Zaten haftasonuna yaklastikca içimi hüzün kapliyoriş günü yaklasiyor
Biz ancak yine yakınlarda bulabilirsek büyük bir eve taşınabiliriz. Evimi de seviyorum aslında çok uğraştık buraylaÇocuğun eşyası zaten bitmiyor. Aynen senin o sıkıntı olmuştur. Sen şimdi salona koydumfelan diyorsun ya vallaha ben salonda adım atacak yeri zor buluyorum.O dediğin çalışma odası vizede lazım ama malesef yok. Görümcem ünv okuyor bizde kalıyordu o gidince oda boşaldı evde yer açmaya çalışıyorum Bizim evdeki oyuncakla bir kreş doyar diyorum artık. Şimdi annem var diye başladım ayırmaya. Dağıtmaya başladım birileri sebeplensin diye. Yeni eve istemiyorum. Canıma tak etti zaten taşınıcam
Bizim aramızda da 9 yaş var ama bence ben daha olgunumcidden ya bir düşmedi gitti şu taş yazık çok ağrı çekiyor eşin rabbim şifasını tez zaman da verirde taş düşer inşallah
evet gülüm 10 yaş var neredeyse aramız da 3 ay eksik :)
Valla öyle bişi varsa bana neden söylemiyorsunuz çok memnun olurdum allaaaam keşke çıksaydım
Gizli bi teşkilatta şiiişşttNerde spiker olduğunu hala söylemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?