Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah denk gelir canım. Ben yeni aldım 2 aya teslim inşallah. Oraya çok umutluyum inşallH foss çıkmaz

29 Eylül salı

11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma

18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan

su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puan @Pnrrr-20
çok çok az yemişsin canım hastalığın iştahsızlığın mı var ?
Bi yandan çok güzel geliyor gözüme bi yandan eksik bir şeyler var gibi bilemedim ama bildiğim bir şey var o da bu menü yarın garanti eksi getirir

Bende çok severim...

Hatta birde yoğurt ve domatesi eklersek bu 4 'lü ile ömür boyu beslenebilirim..

Benim kilo sebebim domates ve peynir ama, bırakabilir miyim, asla, kararında tüketmeye çalışıyorum
benimki direk abur cubur
pit pitlar 3 aydan sonra zort olacak sabır
O ve hip kabız yaptı canım şimdi normal aptamil kullanıyoruz Buda çok yaptırmıyor ama 3-4 güne bir yapıyor. Geleceği zaman da daha da huysuzlaşıyor
4.aya kadar kaka 3-4 normal canım bizimde öyle bı dönem öyle oluyor gaz masajı yap ve sen gün sayma inan daha kolay oluyor
hiç sorma abla ama çok eğleniyorlar o mutlu oldukça ben daha mutluyum . Baya soğumuş abla kış gelmiş size
kız senin tartı bildirimi hala gelmedi neden
abla benim babam biz çocukken çok snirliydi yani sizin kocalar melek kalır ama ablam senin gibi bastirilmisti ilk çocuk olmanin da etkisi bense tam tersi uslanmayan taraf ablam evlenince babam çok değişti içine melek yerleşti resmen sanırım bir yerde yanlış yaptığını anladı ,çünkü babamın onaylamadigi bir evlilikti hani diyorsun ya söylemedigim şeyleri söyledi diye iddea eder tartışır diye eniştemde öyle baba anne desteği olmadan kendileri okumuşlar ve çok okumuş bence o noktada kafa gidiyor . Sürekli herşeyi ablamdan ister malesef ogluda alıştı ben yüzlerine diyorum ben ablamın yerinde olsam size mum söktürürum diye . Benim eşim 3 gün tatlı isterse yapmam bir hafta sonra kendim yaparım niye istediğinde yaparsam alışır ben kendim yaparsam teşekkür eder Çünkü öncesinde ders alacağım bir abla evliliği vardı ama sizin koca gibi biriyle evlenmekten kıl payı vazgeçtim neredeyse nişan olacaktı kalbimin koreldigini hissettim .eşimle tanistigimda eşim tam bir inatti yonttum resmen sonra evlendim evlenince coluk çocuk derken yontmaya mecalin kalmıyor
cidden ya bir düşmedi gitti şu taş yazık çok ağrı çekiyor eşin rabbim şifasını tez zaman da verirde taş düşer inşallah
evet gülüm 10 yaş var neredeyse aramız da 3 ay eksik :)
eniştemde ablamdan 10 yaş büyük :)
ne garip bu erkekler
bizde vardır bir yere götürmek , mesela doğumdan sonra kontrol vardı eşimle gittim üç gün üst üste gitmek gerekiyordu kaynım götürdü , yada çocuk hasta olunca filan küçük büyük fark etmez götürür ama bizde de aynı karşılıklı yani biz zaten çok gidip geliriz bağlıyız
Kizlar bugun grev ilan ettim
Hic bi iş yapmicam

Bi kahvalti hazirlayip topladim o kadar :)
Dünden yemekde var

Zaten haftasonuna yaklastikca içimi hüzün kapliyor iş günü yaklasiyor
o grevden takimca ilan edelim
Çıkar ama çok masraflı ve zaman alacak
Her belge için ayrı kayboldu ilanı lazım
Her belge için yeniden dilekçe ve masraf gerekiyor
ne geçti eline ne büyük kötülük ya insan olan zaten yapmaz
Fit mutlu anne
Canım cumartesi pazar menü paylaşmamışsın
rakibem seni yenince benim kart siliniyordy dimi

29 Eylül salı

11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma

18.30

Afiyet olsun canım inş sabaha bu menüyle eksiye geçersin
Afiyet olsun
Su az olmuş arttir canım ❤
Spor harika
29 Eylül Salı

09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz

16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran

19:30=== Yarım hindistan cevizi

Su=== 2 lt
Afiyet olsun niran yine aç gezmissin
Haftalar sonra ilk baslardaki gibi bi menü olmuş

29 Eylül salı

11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma

18.30

inşallah eksi getirir
güzel menu canım sporda suyu artır sporla birlikte zaten 1 lt icmelisin
beni geçmek için bakıyorum da hiç birşey yemiyorsun ama sana bir ip ucu ben bu sabah bil bakalım - kaçtım
29 Eylül Salı

09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz

16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran

19:30=== Yarım hindistan cevizi

Su=== 2 lt
afiyet olsun
Sucugaa ekmek banıp helvayida ekmek içi yedin kesin öyle olunca dilimler uçuyor

Yok canım aksine çok açım. Fakat sabah artıyı görünce çok moralim bozuldu bişey yemeyeceğim dedim. Akşam da annem zorla yedirdi
Canım yanlış beslenme artı gördüm diye yememezlik yaparsan sonra öfke ve yeme patlamasi olur artıların binbir türlü sebebi var stres bile etkili

Himm demek artılar gitmiş eksiye geçilmiş

Aç gezmedim, aksine 2.öğünü eşimin ısrarı ile yedim
Ara öğünlerde ne içiyorsun tok tutuyor niran maşallah acikmiyorsan ben kesin evde can sikintisindan acıkıyorum

Geçen pazar yürüyüşe çıkmadan önce öyle actimki 1.buçuk saat yürüyüp eve gelince hiç açlık hissetmedim

Afiyet olsun güzel menü canım
Hey maşallah
29 Eylül menüsü

Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt

Saat 15
Yarım simit

Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme

10 bin adım
2 lt su
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…