- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.681
Kulağıma söyle, kimse duymasınGizli bi teşkilatta şiiişştt
İnşallah denk gelir canım. Ben yeni aldım 2 aya teslim inşallah. Oraya çok umutluyum inşallH foss çıkmazBen bi sürü şeye odaklandım da yani evlenince çoğu fos çıkıyor
İzinde miydin
Biz ancak yine yakınlarda bulabilirsek büyük bir eve taşınabiliriz. Evimi de seviyorum aslında çok uğraştık buraylaEşime çalışma odası şart çünkü işi bunu gerektiriyor. Hayırlısı bakalım
Ben 3 ay büyüğümBizim aramızda da 9 yaş var ama bence ben daha olgunum
çok çok az yemişsin canım hastalığın iştahsızlığın mı var ?29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan
su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puan @Pnrrr-20
Bi yandan çok güzel geliyor gözüme bi yandan eksik bir şeyler var gibi bilemedim ama bildiğim bir şey var o da bu menü yarın garanti eksi getirir29eylül menusu
Sabah
11:00
Sahanda 1yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin yeşil çay 2kucuk erik
17:15( kiymali bulgurlu)kabak dolması bi tane,bi kase cacık 2 Kıl biber turşusu
Şu 3lt
45dk orta tempolu yürüyüş 90pn @Pnrrr-20
Inş canım sade soda türk kahvesi fln eklemiyorum menuye sekersiz olduğu içinBi yandan çok güzel geliyor gözüme bi yandan eksik bir şeyler var gibi bilemedim ama bildiğim bir şey var o da bu menü yarın garanti eksi getirir
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canımİnşallah denk gelir canım. Ben yeni aldım 2 aya teslim inşallah. Oraya çok umutluyum inşallH foss çıkmaz
Benimki de biraz saygılı ol ben senden kaç yaş büyüğüm diyorBen 3 ay büyüğümbişey olunca sus büyüklere böyle söylenmez diyorum
Yok canım aksine çok açım. Fakat sabah artıyı görünce çok moralim bozuldu bişey yemeyeceğim dedim. Akşam da annem zorla yedirdiçok çok az yemişsin canım hastalığın iştahsızlığın mı var ?
benimki direk abur cuburBende çok severim...
Hatta birde yoğurt ve domatesi eklersek bu 4 'lü ile ömür boyu beslenebilirim..
Benim kilo sebebim domates ve peynir ama, bırakabilir miyim, asla, kararında tüketmeye çalışıyorum
pit pitlar 3 aydan sonra zort olacak sabırOlabilir canım bende belki gazsız olur bı sefer diye hiç bişey almamıştım ama şimdi evi görsen piyasadaki tüm gaz damlaları dolabının üstünde diziliooooo piti piti yapıcam artık canı sağolsun da napalım pıt pıt etsin bol bol
4.aya kadar kaka 3-4 normal canım bizimde öyle bı dönem öyle oluyor gaz masajı yap ve sen gün sayma inan daha kolay oluyorO ve hip kabız yaptı canım şimdi normal aptamil kullanıyoruz Buda çok yaptırmıyor ama 3-4 güne bir yapıyor. Geleceği zaman da daha da huysuzlaşıyor
hiç sorma abla ama çok eğleniyorlar o mutlu oldukça ben daha mutluyum . Baya soğumuş abla kış gelmiş sizeanneşine nice mutlu saglikli yaşlar cnm
Iyi eglenceler
cocuklarin ne tuhaf ilgi alanlari var
gündüz 10 - 13 derece civari, kalorifer yakiyoruz
Allah tez zamanda kurtarsin insallah cnm
acaba bende oylemiyim diye düşündüm
İnşallah hepimizin hedefleri tutar
Hadi bismillah diyelim
kız senin tartı bildirimi hala gelmedi nedenMenemen çorba yada fırında tavuk veya köfte
Ben disariya cikmadan kabak doldurdum bulgurlu kiymalu,yanina cacık yapacağım yeter tavuklu şehriye çorbasıda var
Yok yermiyim canımsade soda huplettim
45dk Orta tempodada yürüyüş yapmış oldum
abla benim babam biz çocukken çok snirliydi yani sizin kocalar melek kalır ama ablam senin gibi bastirilmisti ilk çocuk olmanin da etkisi bense tam tersi uslanmayan taraf ablam evlenince babam çok değişti içine melek yerleşti resmen sanırım bir yerde yanlış yaptığını anladı ,çünkü babamın onaylamadigi bir evlilikti hani diyorsun ya söylemedigim şeyleri söyledi diye iddea eder tartışır diye eniştemde öyle baba anne desteği olmadan kendileri okumuşlar ve çok okumuş bence o noktada kafa gidiyorgözü görmüyormuşşşay bir de bacakları ağrıyor diye yatacağı zaman çok uykum var ben elimi yıkamayayım gel sen sür der yapmazsam ölür müsün sürsen çok ağrıyor uykum var der
bencilliği var canım sorun nerede biliyor musun çocukken daha iyisini görüp yetiştirilmemek de ,babaya hizmet et ses çıkarma kocaya hizmet et ses çıkarma ..duyduğun gördüğün bu olunca evlenince haksızlığa uğradığın da ses çıkarmak aklına gelmiyor adamlar da alışıyor kullanmaya yani hata kimsede değil insan kendinin farkına varıp değişmeye başlayınca çevresindekiler değişiyor benim değişmeye başlamam 15 seneyi buldu şimdi arada bağırtı çığırtı oluyor ,olmasına izin vermiyorum genel de , kendime bakış açım değişti adam da değişti bir örnek vereyim ben kendimi hiç güzel değerli becerikli görmezdim (eşimin sürekli eleştirmesinin de etkisi var aşırı kiloların da, 6 çocuktan 3 numara olup arada kaynamanın yetiştirilme tarzının da) hep diyorum troid ameliyatı sonrası okumaya ve değişmeye başladım diye , ben kendimi sevmeye başladım değerli görmeye başladım , benim koca bir gün konuşuyoruz lojmanda ki kadınların için de en güzeli sensin dedi ( veda bir şeyi vardı herkes kuaföre v.s.gidip yeni kıyafetler alıp süslenmişti) sadece kilo fazlan var dedi hayatım da ilk defa duydum bunu ve asla duymam sanıyordum , sonra ara ara sen güzelsin ki demeye başladı yemeklerim övülmeye hatta abartılarla övülmeye başladı , hatta bu yaz annesine beni överken duydum
eskiden sarılmazdı şimdi sık sık sarılıyor , haa bunlar ne ki diyeceksin önceden olmayınca işte şimdiyi iyi sanıyorum sanırsammm:)
eniştemde ablamdan 10 yaş büyük :)cidden ya bir düşmedi gitti şu taş yazık çok ağrı çekiyor eşin rabbim şifasını tez zaman da verirde taş düşer inşallah
evet gülüm 10 yaş var neredeyse aramız da 3 ay eksik :)
ne garip bu erkeklerEvet aylarca uğraştı annem için ama annem nezninde biten bitmişti zaten söz konusu bile olmadı.
Şimdi de hala uğraşıyor nafaka düşürmek için dava vs açtı başka tuhaf tuhaf hareketler işte. Biz tanıyamıyoruz kendisini çok başka biri çıktı içinden
bizde vardır bir yere götürmek , mesela doğumdan sonra kontrol vardı eşimle gittim üç gün üst üste gitmek gerekiyordu kaynım götürdü , yada çocuk hasta olunca filan küçük büyük fark etmez götürür ama bizde de aynı karşılıklı yani biz zaten çok gidip geliriz bağlıyıztekrar çıkmaz mı ki
iyiymiş o zmn boş bı odam olsa isterdim bende ama ev full dolu
Vala ne biliyim değişikler abla ya ben daha bı gün kaynima beni şuraya götür demedim demem bunlar çok rahatlar ben eşimin yüzüne de derim sen adam olmazsn diye fazla merhamet aile bağı var gereksiz yere
o grevden takimca ilan edelimKizlar bugun grev ilan ettim
Hic bi iş yapmicam
Bi kahvalti hazirlayip topladim o kadar :)
Dünden yemekde var
Zaten haftasonuna yaklastikca içimi hüzün kapliyoriş günü yaklasiyor
Çıkar ama çok masraflı ve zaman alacak
Her belge için ayrı kayboldu ilanı lazım
Her belge için yeniden dilekçe ve masraf gerekiyor
rakibem seni yenince benim kart siliniyordy dimi
Afiyet olsun canım inş sabaha bu menüyle eksiye geçersin29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
Afiyet olsun29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun niran yine aç gezmissin29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
Haftalar sonra ilk baslardaki gibi bi menü olmuş29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
inşallah eksi getirir29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
güzel menu canım sporda suyu artır sporla birlikte zaten 1 lt icmelisin29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puan @Pnrrr-20
beni geçmek için bakıyorum da hiç birşey yemiyorsun ama sana bir ip ucu ben bu sabah bil bakalım - kaçtım29eylül menusu
Sabah
Şu 3lt
afiyet olsun29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
Sucugaa ekmek banıp helvayida ekmek içi yedin kesin öyle olunca dilimler uçuyor29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
Aç gezmedim, aksine 2.öğünü eşimin ısrarı ile yedimAfiyet olsun niran yine aç gezmissin
Canım yanlış beslenme artı gördüm diye yememezlik yaparsan sonra öfke ve yeme patlamasi olur artıların binbir türlü sebebi var stres bile etkiliYok canım aksine çok açım. Fakat sabah artıyı görünce çok moralim bozuldu bişey yemeyeceğim dedim. Akşam da annem zorla yedirdi
Himm demek artılar gitmiş eksiye geçilmişSabah yazmayı unutmusum tartıldım
77.8 tartım
Cuma 78.2
400gr artilar gitmiş
Ama şöyle bir seyde var incelme 44beden kot keten pantolonlarimin beli bol gelmeye başladı
Cuma tarti sonrası vücut olcumlerimi not alıp bir ay sonra karsilastiracagim
Ara öğünlerde ne içiyorsun tok tutuyor niran maşallah acikmiyorsan ben kesin evde can sikintisindan acıkıyorumAç gezmedim, aksine 2.öğünü eşimin ısrarı ile yedim
Hadi söyle sen ne kadar eksidesinHimm demek artılar gitmiş eksiye geçilmiş
Afiyet olsun güzel menü canım29eylül menusu
Sabah
Şu 3lt
Hey maşallah29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
Afiyet olsun canım29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?