Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım gün saymıyorum zaten. Yoksa zaman geçmiyor valla sağlıklı olsun da napayım varsın gazı olsun

Kahve, kara çay, soda, su, limonlu su

Kiloma bakma canım, çok yiyen biri değilim...

Benim evde kek, börek, tatlı, pasta yapılmaz, yapılsa da kırk yılın başında canımız isterse yapılır.

Benim kilolar muhtemelen stres ve yoğunluk kaynaklı.

30 yaşında aniden kilo aldım, yıllarca 65-68 aralığındaydım, yeme şeklim değişmedi, masa başı çalışırken öğretmenlik ile birlikte daha aktif çalışmaya başladım.

"Her 10 yılda bir kilo alınır, metabolizma yavaşlar" derler ve bende hasıl oldu.

Yaş 40 'a merdiven dayarken yeniden yeni kilolar almamak için dikkat ediyorum

Cok farklı bir kadınsın kendine has, o saate hayatta kalkıp bunları yapamam sabah 8 de bile oglan uyursa 1 saat daha uyuyim diye gozunun icine bakiyorm
Günaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
Hayirli olsun cnm cok sevindim

Bende cok kizarm birsey olmamış gbi davranilmasina, sanki o an yaşanmadı sen kırılmadın. Insallah hatasnı anlayip konusmustur seninle
2.5 saat bebek arabası iteleye iteleye yürüdüm
Perte çıktım
Masallah kaptnim yaglar erisinn insallah

Insallah hafifler cnm bizim uzun surmustu 6 aya yakin, uyutuyordm 10dk sonrasi uyaniyordu kivraniyordu hatta, acaba baska biseyimi var diyordm artk alerji vs ama gecti gitti sukur.
Katiliyorm cnm bende inşallah eşim gbi hep arkasini toplayn annesi olmadigni ogreticem ogluma odasini kiyafetlerni vs durmeyi. Suan cok cekiyorm cnku esimden anasi alistirmis.

Abla iyiki iyi yanlarınıda anlattın icten ice iyice uyuz olmaya baslamistm enisteye neyseki bönkör cikti bu önemli bir ayrıntı

29 Eylül salı

11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma

18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan

su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puan Pnrrr-12
Neden bukadar az aksama kadr hicbirsey yememissinki

Spor ve menu cok iyi guzel baslangic yapmissin cnm hayirli olsun. Kepekli ekmek kansizlik ve demir eksimligi yapiyor deniyor tb yad cavdar yesen daha iyi cnm

guzel cnm afiyet olsn spor da var

29 Eylül Salı

09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz

16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran

19:30=== Yarım hindistan cevizi

Su=== 2 lt
Afiyet olsn kaptanim. Aksam cok hafif olms ama o hindistan cevizni anlamadm. Gercegi se cok yağlı oluyor bildigim kadariyla ve acayip kalorili

Aboww afiyet olsn pazartesi gordugn eksi seni rehavete mi kaptirdi acaba bildigin yemissin cunki

Afiyet olsn cnm guzel tatli kucuk ve emzirdign icin gormedm

29 Eylül menüsü

Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt

Saat 15
Yarım simit

Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme

10 bin adım
2 lt su

Cok guzel menu ve adımlar

29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik

akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye

su:2,5 litre
Spor: yok
afiyet olsun cnm bana gore gene az ama sen doyuyorsan iyi :)

Yok canım aksine çok açım. Fakat sabah artıyı görünce çok moralim bozuldu bişey yemeyeceğim dedim. Akşam da annem zorla yedirdi
Etme canım sonra bi anda saldırabilirsin yiyeceklere
Afiyet olsun
Su az olmuş arttir canım ❤
Spor harika
O ana kadar içtiğimi yazdım canım bir litre daha içtim daha da içerim
güzel menu canım sporda suyu artır sporla birlikte zaten 1 lt icmelisin
menü yazdığım saate kadar içtiğimi yazdım canım sonra 1 litre daha içtim
U UcanSupurge benim bu hafta kaç yapmam lazımdı ne kesmistin sen bana
0.59 yapmıştın galiba ordan kalan 0.40 ve bu hafta için %1 toplamda %1.40 da 1 buçuk ve üstü kabulümüzdür

Spor ve menu cok iyi guzel baslangic yapmissin cnm hayirli olsun. Kepekli ekmek kansizlik ve demir eksimligi yapiyor deniyor tb yad cavdar yesen daha iyi cnm
Eve yakın fırından aldım Bi tek bu vardı zaten diyet sürecinde ekmek tüketmiyorum genelde bugün bi tedbir amaçlı aldım bunu bitireyim Almam herhalde daha

Aboww afiyet olsn pazartesi gordugn eksi seni rehavete mi kaptirdi acaba bildigin yemissin cunki
Yok ya şekerim falan da yok ama uzun süre aç kalınca birden aşırı acıkıyorum. Ne yediğimi gözüm görmüyor sabah 7 de uyandım. 8 buçuktan 1 buçuğa kadar canlı dersim vardı. Eşimin de işi çıktı bi yandan da kızım aşırı acıktım nasıl yedim anlamadım valla

Eve yakın fırından aldım Bi tek bu vardı zaten diyet sürecinde ekmek tüketmiyorum genelde bugün bi tedbir amaçlı aldım bunu bitireyim Almam herhalde daha
Anladım cnm surekli yemedikten sonra sorun olmaz herhalde :)

Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.

Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.

Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.

Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.

Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)

Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.

Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda

Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..

"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.

Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.

Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim

Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.

Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
Yeni işin hayırlı olsun canım
Zorunlu spor geldiğine göre, diyet menüsü de planladığını göre kilo bildirimine gelirsin artık

Hassas durumda olduğunu düşünür ilişkimi karşılıklı istek çerçevesinde devam ettirirdim. Bence dostluklar için de böyle fedakarlıklar göstermek gerekir kanısındayım.
Çocuk muhabbeti gibi olmuş ben küstüm aaaa yok asıl ben küstüm bana ne bana ne en çok ben küstüm

29 Eylül salı

11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma

18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan

su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puan Pnrrr-12
Çok az değil mi
Afiyet olsun canım. Doyurucu bir menü
Az baya.
29 Eylül Salı

09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz

16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran

19:30=== Yarım hindistan cevizi

Su=== 2 lt
İki şeyi anlamıyorum
1- nasıl acıkmıyorsun
2- hiçbir şey yemeden nasıl kilo alıyorsun Afiyet olsun gün epey erken kapanmış
29 Eylül menüsü

Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt

Saat 15
Yarım simit

Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme

10 bin adım
2 lt su
Baya az. Sağlam eksi geliyor
29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik

akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye

su:2,5 litre
Spor: yok
Bence az ama sen acıkmıyorum diyorsunAfiyet olsun
Güzel menü

Hatırlı olsun canım. İnşallah huzurla çalışabileceğin bir ortam olur. Küçük çocuk falan da yok. Çalışman en iyisi. İnsan evde kaldıkça kendine sarıyor

Haklısın çocuk muhabbeti gibi oldu
Çok fazla nazını çektim ama her şekilde.
Buna rağmen ısrarla bile bile aramadığımı düşünmesi bu arkadaşlığı sorgulamam gerektiğini düşündürdü açıkçası

İnsanlar tuhaf babam öldüğünde kim başsağlığı dilemiş kim dilememiş farkında bile olmadım, gözüm görmedi. Arkadaşın bana fazla yüzeysel düşünen biri gibi geldi, babası ölmüş o milletin çetelesini tutuyorsa onunla hep prosedürlü bir ilişki gerekir şahsen ben çekemem, uzak dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…