- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.701
Sağol canım teşekkürlerAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım
Benimki de biraz saygılı ol ben senden kaç yaş büyüğüm diyor
Canım gün saymıyorum zaten. Yoksa zaman geçmiyor vallabenimki direk abur cubur
pit pitlar 3 aydan sonra zort olacak sabır
4.aya kadar kaka 3-4 normal canım bizimde öyle bı dönem öyle oluyor gaz masajı yap ve sen gün sayma inan daha kolay oluyor
hiç sorma abla ama çok eğleniyorlar o mutlu oldukça ben daha mutluyum . Baya soğumuş abla kış gelmiş size
kız senin tartı bildirimi hala gelmedi neden
abla benim babam biz çocukken çok snirliydi yani sizin kocalar melek kalır ama ablam senin gibi bastirilmisti ilk çocuk olmanin da etkisi bense tam tersi uslanmayan taraf ablam evlenince babam çok değişti içine melek yerleşti resmen sanırım bir yerde yanlış yaptığını anladı ,çünkü babamın onaylamadigi bir evlilikti hani diyorsun ya söylemedigim şeyleri söyledi diye iddea eder tartışır diye eniştemde öyle baba anne desteği olmadan kendileri okumuşlar ve çok okumuş bence o noktada kafa gidiyor. Sürekli herşeyi ablamdan ister malesef ogluda alıştı ben yüzlerine diyorum ben ablamın yerinde olsam size mum söktürürum diye . Benim eşim 3 gün tatlı isterse yapmam bir hafta sonra kendim yaparım niye istediğinde yaparsam alışır ben kendim yaparsam teşekkür eder Çünkü öncesinde ders alacağım bir abla evliliği vardı ama sizin koca gibi biriyle evlenmekten kıl payı vazgeçtim neredeyse nişan olacaktı kalbimin koreldigini hissettim .eşimle tanistigimda eşim tam bir inatti yonttum resmen sonra evlendim evlenince coluk çocuk derken yontmaya mecalin kalmıyor
eniştemde ablamdan 10 yaş büyük :)
ne garip bu erkekler
bizde vardır bir yere götürmek , mesela doğumdan sonra kontrol vardı eşimle gittim üç gün üst üste gitmek gerekiyordu kaynım götürdü , yada çocuk hasta olunca filan küçük büyük fark etmez götürür ama bizde de aynı karşılıklı yani biz zaten çok gidip geliriz bağlıyız
o grevden takimca ilan edelim
ne geçti eline ne büyük kötülük ya insan olan zaten yapmaz
rakibem seni yenince benim kart siliniyordy dimi
SormaHaftalar sonra ilk baslardaki gibi bi menü olmuş
Aynen valla buhün spor yapmıcaktım mecbur yapıcamSucugaa ekmek banıp helvayida ekmek içi yedin kesin öyle olunca dilimler uçuyor
Kahve, kara çay, soda, su, limonlu suAra öğünlerde ne içiyorsun tok tutuyor niran maşallah acikmiyorsan ben kesin evde can sikintisindan acıkıyorum
Geçen pazar yürüyüşe çıkmadan önce öyle actimki 1.buçuk saat yürüyüp eve gelince hiç açlık hissetmedim
Cok farklı bir kadınsın kendine has, o saate hayatta kalkıp bunları yapamam sabah 8 de bile oglan uyursa 1 saat daha uyuyim diye gozunun icine bakiyormUykum kaçtı kaçmasına dedim
Kalkıp makinaya çamaşır attım.
Sonra pikemi alıp balkona çıktım.
Gecenin sessizliğindeki huzuru dinledim.
Ev halkı uyurken balkonda çay keyfi yaptım.
Günüm bereketlendi yani.
Uykuda geçen ömür kısalır
Hayirli olsun cnm cok sevindimGünaydın 9. takımın tatlı hatunları
Keyifler, diyetler nasıl gidiyor
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
Bende cok kizarm birsey olmamış gbi davranilmasina, sanki o an yaşanmadı sen kırılmadın. Insallah hatasnı anlayip konusmustur seninleBnm adamında öfke problemi var çok törpüledi kendini ama ara ara oluyor saman alevi gibi. Dün bişey oldu biraz tartıştık bana çıkıştı gereksiz bi konuda komşularda yandaydı çok zoruma gitti çünkü babam annemi bizi başkalarının yanında azarlardı hepbenim gururumu çok incitiyor bu durum artık. Bende tepkimi koydum yüzüne bakmıyorm hiç bi iş yapmıyorum bugün. Hiç bişey olmamış gibi kahvaltı hazır canm gel diyo ben cvp vermeyince küsmüyüz diye soruyo ama hala çok öfkeliyim. Böyle durumlarda hiç bişey olmamış gibi davranıyor. Geldi gene sinirden bağırdım artık, yemiyorum diye yesem gider hazırlardm kendime diye.
Masallah kaptnim yaglar erisinn insallah2.5 saat bebek arabası iteleye iteleye yürüdüm
Perte çıktım
Insallah hafifler cnm bizim uzun surmustu 6 aya yakin, uyutuyordm 10dk sonrasi uyaniyordu kivraniyordu hatta, acaba baska biseyimi var diyordm artk alerji vs ama gecti gitti sukur.Bi tek zinko işe yaradı hele o biogain allah canını almasın3 gün morarmıştı çocuk ağlamaktan. İlk kızımda kolikti onda çok panik yapıyordum bunda artık normal karşılıyorum napayım. Az kaldı son bir ay diyorum artık belli hafifler
Katiliyorm cnm bende inşallah eşim gbi hep arkasini toplayn annesi olmadigni ogreticem ogluma odasini kiyafetlerni vs durmeyi. Suan cok cekiyorm cnku esimden anasi alistirmis.yok canım 1 haftadır çay aldı adam yinede düşmedi inşallah bu son ağrısı olurda düşer
patron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorum
oo şimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt havasını
o kadar soğudu mu ?
Bunları görünce kendimi yaşlı hissediyorum
ay @Tekrar dene de bana yakın olsa bizde berabarr yerdikpardon diyet yapardık
kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
geçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmedi
erkeklerde yapar canım öğretmekle alakalı benimki herşeyi yapıyor çok şükür yeter ki öğretilsin ezmesinlee eşlerini destek olsunlar
abla senin eşin senden büyükmüydu
tam benim kafadan ama benim eşim sınırlı değil ben atarlıyim
abla eşin 50sinde değil mi sakinlese artık yani ömür dediğin tatlı tatlı huzurla geçse en güzel vakitleriniz çocuk büyümüş
bende de olur genelde
kv ler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zaten
tatlım konuşman lazım bunu bazı konular triple çözülmez hatasını bilmezse yine tekrar eder
hayırlı olsun canım boş olmak çok fena
böyle dersen merak ederiz ama
iyi eğlenceler tadını çıkar şimdiden afiyet olsun
uyuuuuu biraz uyuuuuu
gülüm bir insanı iyi yanları ve kötü yanları diye teraziye koyup tarttığın da hangi yanı ağır basıyor ona bakıyorum sanırım, yaşantısı ve işin de çok dürüst allah korkusu olan biri işinden eve evden işe gider gelir oğluyla iletişim kuramasa anlaşamasa bile onun iyiliği için elinden geleni yapar yemesi içmesi üstü başı okulu özel hocası v.s. ne istiyorsan ne eksiğin varsa yapalım, sen yeter ki çalış der , çok yorulup algım durmaya başladığın da evde yatılı misafir varken bile sen git yat az yine ne denildiğini anlamıyorsun kafan toplansın der , annem tek minnacık büyükbabamdan aldığı aylıkla çok güzel idare ediyor ,yazın memlekete gittiğimizde köy tereyağı kv ye alınıyorsa anneme de biraz alıp yollar , kendimize bal alıyorsak anneme alınanın parasını ödetmez kendi öder , bana harçlığı bol verip ne lazımsa annen deyken düşünme al der , kişiliği herkese karşı aynı evdekilere de dışarıdakilere de kızdı mı affetmez bağırır ,iki yüzlü değil , adil adam yani
çocukluğun da sevgi görmeyip kavga gürültülü çok kalabalık ailede(kendileri 7 kardeş ana baba dede nine ve bahçeleri bir ölmüş amcası çocukları karısı 12 kişi )toplam 23 kişi yetişmesinin sonucu sanırım adam böyle olmuş :))
Neden bukadar az aksama kadr hicbirsey yememissinki29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan
su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puanPnrrr-12
29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puanPnrrr-12
guzel cnm afiyet olsn spor da var29eylül menusu
Sabah
11:00
Sahanda 1yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin yeşil çay 2kucuk erik
17:15( kiymali bulgurlu)kabak dolması bi tane,bi kase cacık 2 Kıl biber turşusu
Şu 3lt
45dk orta tempolu yürüyüş 90pnPnrrr-12
Afiyet olsn kaptanim. Aksam cok hafif olms ama o hindistan cevizni anlamadm. Gercegi se cok yağlı oluyor bildigim kadariyla ve acayip kalorili29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
afiyet olsun cnm bana gore gene az ama sen doyuyorsan iyi :)29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik
akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye
su:2,5 litre
Spor: yok
Etme canım sonra bi anda saldırabilirsin yiyeceklereYok canım aksine çok açım. Fakat sabah artıyı görünce çok moralim bozuldu bişey yemeyeceğim dedim. Akşam da annem zorla yedirdi
O ana kadar içtiğimi yazdım canım bir litre daha içtim daha da içerimAfiyet olsun
Su az olmuş arttir canım ❤
Spor harika
menü yazdığım saate kadar içtiğimi yazdım canım sonra 1 litre daha içtimgüzel menu canım sporda suyu artır sporla birlikte zaten 1 lt icmelisin
0.59 yapmıştın galiba ordan kalan 0.40 ve bu hafta için %1 toplamda %1.40 da 1 buçuk ve üstü kabulümüzdürU UcanSupurge benim bu hafta kaç yapmam lazımdı ne kesmistin sen bana
Eve yakın fırından aldım Bi tek bu vardı zaten diyet sürecinde ekmek tüketmiyorum genelde bugün bi tedbir amaçlı aldım bunu bitireyim Almam herhalde dahaSpor ve menu cok iyi guzel baslangic yapmissin cnm hayirli olsun. Kepekli ekmek kansizlik ve demir eksimligi yapiyor deniyor tb yad cavdar yesen daha iyi cnm
Yok ya şekerim falan da yok ama uzun süre aç kalınca birden aşırı acıkıyorum. Ne yediğimi gözüm görmüyorAboww afiyet olsn pazartesi gordugn eksi seni rehavete mi kaptirdi acaba bildigin yemissin cunki
Anladım cnm surekli yemedikten sonra sorun olmaz herhalde :)Eve yakın fırından aldım Bi tek bu vardı zaten diyet sürecinde ekmek tüketmiyorum genelde bugün bi tedbir amaçlı aldım bunu bitireyim Almam herhalde daha
Ev hanımları uykucu oluyor zatenCok farklı bir kadınsın kendine has, o saate hayatta kalkıp bunları yapamam sabah 8 de bile oglan uyursa 1 saat daha uyuyim diye gozunun icine bakiyorm
Yeni işin hayırlı olsun canımGünaydın 9. takımın tatlı hatunları
Size bahsettiğim işi aldım, artık hergün mecburen 40 dk kadar yürüyeceğim, zorunlu sporum tamam:))
Yeni işin hayırlı olsun canım
Zorunlu spor geldiğine göre, diyet menüsü de planladığını göre kilo bildirimine gelirsin artık
Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
Çok az değil mi29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan
su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım. Doyurucu bir menü29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puanPnrrr-12
Az baya.29eylül menusu
Sabah
11:00
Sahanda 1yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin yeşil çay 2kucuk erik
17:15( kiymali bulgurlu)kabak dolması bi tane,bi kase cacık 2 Kıl biber turşusu
Şu 3lt
45dk orta tempolu yürüyüş 90pnPnrrr-12
İki şeyi anlamıyorum29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
Afiyet olsun gün epey erken kapanmış29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
Baya az. Sağlam eksi geliyor29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
Bence az ama sen acıkmıyorum diyorsun29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik
akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye
su:2,5 litre
Spor: yok
Güzel menüMENUM:
9:30 kahve yanına 1 kare bitter
12:00 2 dilim cavdar, 1ck salca, 3 dilim sucuk, 1hasl. Yumurta, 5zeytin, domates salatalık
16:00 yarım bardak süt
18:00 1 kepce mercimek corbası, 7yk kabak yemegi, Salata ve 3 yk yogurt
2.5 lt Su
30dk yuruyus 90p
Spor karin icin hareketler 10dk civari
Hatırlı olsun canım. İnşallah huzurla çalışabileceğin bir ortam olur. Küçük çocuk falan da yok. Çalışman en iyisi. İnsan evde kaldıkça kendine sarıyorGünaydın 9. takımın tatlı hatunları
Haklısın çocuk muhabbeti gibi olduHassas durumda olduğunu düşünür ilişkimi karşılıklı istek çerçevesinde devam ettirirdim. Bence dostluklar için de böyle fedakarlıklar göstermek gerekir kanısındayım.
Çocuk muhabbeti gibi olmuş ben küstüm aaaa yok asıl ben küstüm bana ne bana ne en çok ben küstüm
Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?