- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.721
Babasını kaybettiği için çok hassas ve aranız iyi olduğu için nazi geçmiş sana. Ararsan daha iyi olur bence hem kendini de kanıtlamış olursun haberin olmadığına dair. Hem de en önemlisi Allah rızası için aramış olursun.Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
Sağol canımDayanamıyorum sana yaw
Ben de bir yakını ölünce whats up vb sosyal medya hesaplarından paylaşan taziyelere teşekkür eden insanları anlamıyorum baban ölmüş lan paylaşıp bi de kim bakmış diye kontrol mü ediyorsun ey AllahımBugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
Buna bende şaşırdım açıkçası.İnsanlar tuhaf babam öldüğünde kim başsağlığı dilemiş kim dilememiş farkında bile olmadım, gözüm görmedi. Arkadaşın bana fazla yüzeysel düşünen biri gibi geldi, babası ölmüş o milletin çetelesini tutuyorsa onunla hep prosedürlü bir ilişki gerekir şahsen ben çekemem, uzak dururum
Sağol canım
Posta koyup gidenimizde az değil
İnsanlık icabı arayabilirim belki ama kendimi kanıtlamak için asla...Babasını kaybettiği için çok hassas ve aranız iyi olduğu için nazi geçmiş sana. Ararsan daha iyi olur bence hem kendini de kanıtlamış olursun haberin olmadığına dair. Hem de en önemlisi Allah rızası için aramış olursun.
Karar senin canm.
Hatırlı olsun canım. İnşallah huzurla çalışabileceğin bir ortam olur. Küçük çocuk falan da yok. Çalışman en iyisi. İnsan evde kaldıkça kendine sarıyor
Cnm ararsa acmamazlik etme benceBugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Bu sefer Kolay affetme ki ciddiyetini görüp bi daha yapmasınBnm adamında öfke problemi var çok törpüledi kendini ama ara ara oluyor saman alevi gibi. Dün bişey oldu biraz tartıştık bana çıkıştı gereksiz bi konuda komşularda yandaydı çok zoruma gitti çünkü babam annemi bizi başkalarının yanında azarlardı hepbenim gururumu çok incitiyor bu durum artık. Bende tepkimi koydum yüzüne bakmıyorm hiç bi iş yapmıyorum bugün. Hiç bişey olmamış gibi kahvaltı hazır canm gel diyo ben cvp vermeyince küsmüyüz diye soruyo ama hala çok öfkeliyim. Böyle durumlarda hiç bişey olmamış gibi davranıyor. Geldi gene sinirden bağırdım artık, yemiyorum diye yesem gider hazırlardm kendime diye.
Dediğin gibi zamana ve ona bırakmak en doğrusu sanırımBen de bir yakını ölünce whats up vb sosyal medya hesaplarından paylaşan taziyelere teşekkür eden insanları anlamıyorum baban ölmüş lan paylaşıp bi de kim bakmış diye kontrol mü ediyorsun ey AllahımNeyse konumuz bu değil. Canım sen durumunu anlatmışsın. İnanıp inanmamak ona kalmış. İletişime devam ederse eder zaten. Ne diceksin Allah belamı versin görmedim kuran çarpsın görmedim mi görmemişsin işte. Niye yalan söyleyeceksin ki. O ister ve ararsa bence görüş değilse kendi bilir
Hayat kalitesini çok kötü etkilemeyen iş hayatı olması gereken benceHobiler vakit tüketmiyor, ben alışmışım çalışmaya ırgat yerinde gerek
Önemsiyorum ama hiç kimseyi kaybetmekten korkmadığım için çok önemli değil.Cnm ararsa acmamazlik etme bence
Ama tekrar araman gerekirmi orasini bilemedim
Sen soyliyecegini soylemişsin
Diger tarafdan arkadasin babasini kaybettigi icin hassas alingan bi döneminde olabilir
Eğer onemsedigin, kaybetmek istemedigin biriyse... Ara derim
Büyüklük sende kalsin
Hobiler vakit tüketmiyor diyince çok şanslısın demeye geldim.Hobiler vakit tüketmiyor, ben alışmışım çalışmaya ırgat yerinde gerek
sayili gün cabuk biter demisler :)Ne çabuk bitti ya
evet cnmİzinde miydin
ben hindistan cevize takildimAç gezmedim, aksine 2.öğünü eşimin ısrarı ile yedim
Spor da yaptigin icin verdigin kilodan daha cok incelme olmustur cnmSabah yazmayı unutmusum tartıldım
77.8 tartım
Cuma 78.2
400gr artilar gitmiş
Ama şöyle bir seyde var incelme 44beden kot keten pantolonlarimin beli bol gelmeye başladı
Cuma tarti sonrası vücut olcumlerimi not alıp bir ay sonra karsilastiracagim
Ben de bunu anlamıyorum. Babamı kaybettiğimizde dünya başıma yıkıldı. Napıcam kim aramış kim yazmış. Bütün dünya bana baş sağlığı dilese nolucak. Babam ölmüşİnsanlar tuhaf babam öldüğünde kim başsağlığı dilemiş kim dilememiş farkında bile olmadım, gözüm görmedi. Arkadaşın bana fazla yüzeysel düşünen biri gibi geldi, babası ölmüş o milletin çetelesini tutuyorsa onunla hep prosedürlü bir ilişki gerekir şahsen ben çekemem, uzak dururum
Yok ya şekerim falan da yok ama uzun süre aç kalınca birden aşırı acıkıyorum. Ne yediğimi gözüm görmüyorsabah 7 de uyandım. 8 buçuktan 1 buçuğa kadar canlı dersim vardı. Eşimin de işi çıktı bi yandan da kızım aşırı acıktım nasıl yedim anlamadım valla
Aynen, çok mu olmuş yoksaben hindistan cevize takildimbildigimiz hc nin yarisinimi yedin
Yan komşumun abisi intihar etti densizin biri arayıp telefonda haber vermiş bu da gerçekliğini teyit etmeye çalışırken eşi eşlerimizi arayıp yanına gitmemizi söyledi kadının kapıyı açmamızla düşüp bayılıp sonrasında sinir krizi geçirmesi bir oldu üstelik 3 aylıktı çocuğu da vardı kendine getirmeye çalıştık annesigil 1 saatlik uzaklıkta oturuyor çocuğun onun eşyalarını hazırladık evini derleyip topladık bulaşıklarını bile kaldırdık kayınvalidesigil geldi onlara teslim ettik hafta içiydi çoğumuz çalışıyoruz hafta sonu da ailesinin evine topluca taziyeye gittik tepkisi şu oldu ben sizi ilk gün (gömüldüğü gün) Bekliyordum oldu acısına verdik hoş gördük yani ben de düşündüm gencecik abisi ölmüş bizim kaçıncı gün geldiğimize mi taktı diye sen de boş ver acısına ver ararsa konuşursunuz zamana BırakBugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Öğlen çok acikmistim gomuldum resmen ve sonrasında açikmadim yürüyüşe çıktık bebekle sonra oğlumu banyo yaptım vs derken saat gecikince yemedim 8 den sonra mümkün mertebe çok acikirsam yoğurt yiyorumÇok az değil mi
Afiyet olsun canım. Doyurucu bir menü
Az baya.
İki şeyi anlamıyorum
1- nasıl acıkmıyorsun
2- hiçbir şey yemeden nasıl kilo alıyorsun
Afiyet olsun gün epey erken kapanmış
Baya az. Sağlam eksi geliyor
Bence az ama sen acıkmıyorum diyorsunAfiyet olsun
Güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?