Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Babasını kaybettiği için çok hassas ve aranız iyi olduğu için nazi geçmiş sana. Ararsan daha iyi olur bence hem kendini de kanıtlamış olursun haberin olmadığına dair. Hem de en önemlisi Allah rızası için aramış olursun.
Karar senin canm.

Ben de bir yakını ölünce whats up vb sosyal medya hesaplarından paylaşan taziyelere teşekkür eden insanları anlamıyorum baban ölmüş lan paylaşıp bi de kim bakmış diye kontrol mü ediyorsun ey Allahım Neyse konumuz bu değil. Canım sen durumunu anlatmışsın. İnanıp inanmamak ona kalmış. İletişime devam ederse eder zaten. Ne diceksin Allah belamı versin görmedim kuran çarpsın görmedim mi görmemişsin işte. Niye yalan söyleyeceksin ki. O ister ve ararsa bence görüş değilse kendi bilir

Buna bende şaşırdım açıkçası.
Benim aklıma bile gelmez.
Birde Rabbim gecinden versin babam öldükten sonra milletin bana başsağlığı dilemesi beni teselli etmez.

Sağol canım
Posta koyup gidenimizde az değil

Burada yapılan uyarıların dostane olduğunu düşünüyorum, yazıştıkça samimiyette artıyor, kimseye hakaret ya da azar babında bir şey yazıldığını görmedim hakkınızı yiyemem, ben seviyorum hepinizi

İnsanlık icabı arayabilirim belki ama kendimi kanıtlamak için asla...
Ki zaten babası hastayken defalarca aradığım halde kanıtlayamamışım

Hatırlı olsun canım. İnşallah huzurla çalışabileceğin bir ortam olur. Küçük çocuk falan da yok. Çalışman en iyisi. İnsan evde kaldıkça kendine sarıyor

Hobiler vakit tüketmiyor, ben alışmışım çalışmaya ırgat yerinde gerek

Cnm ararsa acmamazlik etme bence

Ama tekrar araman gerekirmi orasini bilemedim
Sen soyliyecegini soylemişsin
Diger tarafdan arkadasin babasini kaybettigi icin hassas alingan bi döneminde olabilir

Eğer onemsedigin, kaybetmek istemedigin biriyse... Ara derim
Büyüklük sende kalsin

Bu sefer Kolay affetme ki ciddiyetini görüp bi daha yapmasın

Dediğin gibi zamana ve ona bırakmak en doğrusu sanırım

Önemsiyorum ama hiç kimseyi kaybetmekten korkmadığım için çok önemli değil.

Ama dediğin gibi hassas dönemden geçtiğine verip ararsa açmamazlık etmeyeyim en iyisi

Ne çabuk bitti ya
sayili gün cabuk biter demisler :)
evet cnm
2 haftaydi,
Burda olmamdan da belli zaten
Aç gezmedim, aksine 2.öğünü eşimin ısrarı ile yedim
ben hindistan cevize takildim bildigimiz hc nin yarisinimi yedin
Spor da yaptigin icin verdigin kilodan daha cok incelme olmustur cnm

Ben de bunu anlamıyorum. Babamı kaybettiğimizde dünya başıma yıkıldı. Napıcam kim aramış kim yazmış. Bütün dünya bana baş sağlığı dilese nolucak. Babam ölmüş Ne saçma ne abuk subuk insanlar haline geldik ya

Yan komşumun abisi intihar etti densizin biri arayıp telefonda haber vermiş bu da gerçekliğini teyit etmeye çalışırken eşi eşlerimizi arayıp yanına gitmemizi söyledi kadının kapıyı açmamızla düşüp bayılıp sonrasında sinir krizi geçirmesi bir oldu üstelik 3 aylıktı çocuğu da vardı kendine getirmeye çalıştık annesigil 1 saatlik uzaklıkta oturuyor çocuğun onun eşyalarını hazırladık evini derleyip topladık bulaşıklarını bile kaldırdık kayınvalidesigil geldi onlara teslim ettik hafta içiydi çoğumuz çalışıyoruz hafta sonu da ailesinin evine topluca taziyeye gittik tepkisi şu oldu ben sizi ilk gün (gömüldüğü gün) Bekliyordum oldu acısına verdik hoş gördük yani ben de düşündüm gencecik abisi ölmüş bizim kaçıncı gün geldiğimize mi taktı diye sen de boş ver acısına ver ararsa konuşursunuz zamana Bırak

Öğlen çok acikmistim gomuldum resmen ve sonrasında açikmadim yürüyüşe çıktık bebekle sonra oğlumu banyo yaptım vs derken saat gecikince yemedim 8 den sonra mümkün mertebe çok acikirsam yoğurt yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…