- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.741
Gelenek görenek takıntısı bu, başka birşey değil..Yan komşumun abisi intihar etti densizin biri arayıp telefonda haber vermiş bu da gerçekliğini teyit etmeye çalışırken eşi eşlerimizi arayıp yanına gitmemizi söyledi kadının kapıyı açmamızla düşüp bayılıp sonrasında sinir krizi geçirmesi bir oldu üstelik 3 aylıktı çocuğu da vardı kendine getirmeye çalıştık annesigil 1 saatlik uzaklıkta oturuyor çocuğun onun eşyalarını hazırladık evini derleyip topladık bulaşıklarını bile kaldırdık kayınvalidesigil geldi onlara teslim ettik hafta içiydi çoğumuz çalışıyoruz hafta sonu da ailesinin evine topluca taziyeye gittik tepkisi şu oldu ben sizi ilk gün (gömüldüğü gün) Bekliyordum oldu acısına verdik hoş gördük yani ben de düşündüm gencecik abisi ölmüş bizim kaçıncı gün geldiğimize mi taktı diye sen de boş ver acısına ver ararsa konuşursunuz zamana Bırak
Kalorisinden haberim yok, hemen bir bakayımSorman hata
Bizim insanimiz ne zaman bu hale geldi yaaYan komşumun abisi intihar etti densizin biri arayıp telefonda haber vermiş bu da gerçekliğini teyit etmeye çalışırken eşi eşlerimizi arayıp yanına gitmemizi söyledi kadının kapıyı açmamızla düşüp bayılıp sonrasında sinir krizi geçirmesi bir oldu üstelik 3 aylıktı çocuğu da vardı kendine getirmeye çalıştık annesigil 1 saatlik uzaklıkta oturuyor çocuğun onun eşyalarını hazırladık evini derleyip topladık bulaşıklarını bile kaldırdık kayınvalidesigil geldi onlara teslim ettik hafta içiydi çoğumuz çalışıyoruz hafta sonu da ailesinin evine topluca taziyeye gittik tepkisi şu oldu ben sizi ilk gün (gömüldüğü gün) Bekliyordum oldu acısına verdik hoş gördük yani ben de düşündüm gencecik abisi ölmüş bizim kaçıncı gün geldiğimize mi taktı diye sen de boş ver acısına ver ararsa konuşursunuz zamana Bırak
Bildirimini yaptiPembe Lotus Bugün tartılacaktın canım
Gördüğümü hatırladımBildirimini yapti
Ne kadarmış kalorisi canım çok mu? Bende bu aralar cok yiyorumKalorisinden haberim yok, hemen bir bakayım
Hobiler vakit tüketmiyor diyince çok şanslısın demeye geldim.
Hobilerime fırsat bulamıyorum :))
Bnde yazmıştımSon listeyi yani bunu favorilere ekledim
5 hafta sonra bakarız artık
Tane olarak değil, gram olarak vardı, kalorisini hesaplayamadım o yüzden.Ne kadarmış kalorisi canım çok mu? Bende bu aralar cok yiyorum
Bide Hindistan cevizinden bahsediyorsunuz demi. Yine yanlış anlamiyim
Bu erkeklerin çoğu aynıBen ikisi arasında çok kalmıştım epey araştırdım alırken ve koşu bandından daha çok kalori harcattiği ve daha sağlıklı olduğunu okudum epey yerde. O yüzden bunu aldım. Eşim de yapınca dizleri ağrıyor ama eşim nerdeyse hareket etse günaha gireceğini düşünecek kadar hareketsiz yaşıyorbi işe gelir gider bi de arada dışarı çıkar spor falan asla yok Ona bağlamıştım ben ondaki sıkıntıyı
Arkadasin bu donemde sağlıklı düşünemez zaten alınganlık,kırgınlık olabilir yaşadığı aciya ver..Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
Yarın ekliyeyim kahvaltidan itibaren
Evet bende gördüm zuhal abla aldatılan bi kadını anlatiyor diziKizlar 7 ekimde kanal d - de sadakatsiz diye bi dizi başlıyormuş
Tanitimindan cok ilginc görünüyor
Sürünsün biraz hiç sevmez evde huzursuzluk olmasını. Msj atıyor başka odada oturuyorm geliyo geçiyo arada laf atacak atamıyo. İçtiğim bardağa geliyo kaldırıyo içiyo musun diye cvp vermiyorum şöyle kalınca bi fırıncı küreği olsa evde ne iyi olurdu o zaman sinirim geçerdi belki :)allah sabır versin sana da bana da kocası sinirli olan herkese de
şimdi senin sinirin nasıl yatışacak için de tutmaya devam edersen sana zarar , kocana yönlendirsen hepinize zarar , sen biraz dışarı mı çıksan
Ben geçen donemki dizilere bakmiyorum :)Evet bende gördüm zuhal abla aldatılan bi kadını anlatiyor dizi
Güzele benziyo ama dogdugun ev kaderindiri izliyorumoda yarin aksam sezonun ilk bölümü
Aramasını bekle ararsa aç canmBugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
100 gr mi 360 kalori civari cnmNe kadarmış kalorisi canım çok mu? Bende bu aralar cok yiyorum
Bide Hindistan cevizinden bahsediyorsunuz demi. Yine yanlış anlamiyim
Hindistan cevizine kadar her şey çok yolundaydı o ne kadar yağlı kalorisini bilmiyorum ama yükte hafif pahada ağır bence29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
Sabahki ekmek çok olmuş canım akşam öğününde de ya içli köfte ya et yemeği olmasa daha iyi olurmuş29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
Akşamı erken yemişsin canım ama miktar çok bence 1 tabak et buçuk pilavsa kabul edilebilir belki ama kaşık miktarı belirtsen Yorumlamamız daha doğru olur Tatlı zaten hiç olmamıydı29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
Adım sayısı mükemmel simiti affettirdi29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
Akşam öğünü güzel de kahvaltı azmış gibi geldi gözüme mantının yoğurdun yanında yoğurt yok muydu ?29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik
akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye
su:2,5 litre
Spor: yok
Güzel canım göze batan bir şey yok afiyet olsunMENUM:
9:30 kahve yanına 1 kare bitter
12:00 2 dilim cavdar, 1ck salca, 3 dilim sucuk, 1hasl. Yumurta, 5zeytin, domates salatalık
16:00 yarım bardak süt
18:00 1 kepce mercimek corbası, 7yk kabak yemegi, Salata ve 3 yk yogurt
2.5 lt Su
30dk yuruyus 90p
Spor karin icin hareketler 10dk civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?