- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.761
Denk gelmedim hiç abla . Sadakatsiz diye bi film izlemiştim yıllar önce histerik bi kadını anlatıyordu o geldi aklımaKizlar 7 ekimde kanal d - de sadakatsiz diye bi dizi başlıyormuş
Tanitimindan cok ilginc görünüyor
Bende youtube da denk geldimDenk gelmedim hiç abla . Sadakatsiz diye bi film izlemiştim yıllar önce histerik bi kadını anlatıyordu o geldi aklıma
Naneli kekiğim dertlese dertlese yemeye aman yürümeyeyok canım 1 haftadır çay aldı adam yinede düşmedi inşallah bu son ağrısı olurda düşer
patron bence senin sorunun az uyumak malum oda ödem yapıyor kendimden biliyorum
oo şimdi önümüzdeki günlerde burada öyle olacak ben bayılıyorum benim oglanda kuzenine Ulumayi öğretmiş dün çakallar karşıdan bunlar balkondan uluyor çok severim yağmurlu gri kurt havasını
o kadar soğudu mu ?
Bunları görünce kendimi yaşlı hissediyorum
ayFitt_anne de bana yakın olsa bizde berabarr yerdik pardon diyet yapardık
kaptan şahsen peynir ve yumurta benim favorim ama oğlum tam senin kafada besleniyor :)
geçen sene düşürdü bı tane bu inat etti kırıldı iki kere ama hala düşmedi
erkeklerde yapar canım öğretmekle alakalı benimki herşeyi yapıyor çok şükür yeter ki öğretilsin ezmesinlee eşlerini destek olsunlar
abla senin eşin senden büyükmüydu
tam benim kafadan ama benim eşim sınırlı değil ben atarlıyim
abla eşin 50sinde değil mi sakinlese artık yani ömür dediğin tatlı tatlı huzurla geçse en güzel vakitleriniz çocuk büyümüş
bende de olur genelde
kv ler kapak misali hep oğullarınin hatasını örtüp güzel gösterir zaten
tatlım konuşman lazım bunu bazı konular triple çözülmez hatasını bilmezse yine tekrar eder
hayırlı olsun canım boş olmak çok fena
böyle dersen merak ederiz ama
iyi eğlenceler tadını çıkar şimdiden afiyet olsun
uyuuuuu biraz uyuuuuu
Doydum hatta çok bile geldi midem şiştiCok farklı bir kadınsın kendine has, o saate hayatta kalkıp bunları yapamam sabah 8 de bile oglan uyursa 1 saat daha uyuyim diye gozunun icine bakiyorm
Hayirli olsun cnm cok sevindim
Bende cok kizarm birsey olmamış gbi davranilmasina, sanki o an yaşanmadı sen kırılmadın. Insallah hatasnı anlayip konusmustur seninle
Masallah kaptnim yaglar erisinn insallah
Insallah hafifler cnm bizim uzun surmustu 6 aya yakin, uyutuyordm 10dk sonrasi uyaniyordu kivraniyordu hatta, acaba baska biseyimi var diyordm artk alerji vs ama gecti gitti sukur.
Katiliyorm cnm bende inşallah eşim gbi hep arkasini toplayn annesi olmadigni ogreticem ogluma odasini kiyafetlerni vs durmeyi. Suan cok cekiyorm cnku esimden anasi alistirmis.
Abla iyiki iyi yanlarınıda anlattın icten ice iyice uyuz olmaya baslamistm enisteye neyseki bönkör cikti bu önemli bir ayrıntı
Neden bukadar az aksama kadr hicbirsey yememissinki
Spor ve menu cok iyi guzel baslangic yapmissin cnm hayirli olsun. Kepekli ekmek kansizlik ve demir eksimligi yapiyor deniyor tb yad cavdar yesen daha iyi cnm
guzel cnm afiyet olsn spor da var
Afiyet olsn kaptanim. Aksam cok hafif olms ama o hindistan cevizni anlamadm. Gercegi se cok yağlı oluyor bildigim kadariyla ve acayip kalorili
Aboww afiyet olsn pazartesi gordugn eksi seni rehavete mi kaptirdi acaba bildigin yemissin cunki
Afiyet olsn cnm guzel tatli kucuk ve emzirdign icin gormedm
Cok guzel menu ve adımlar
afiyet olsun cnm bana gore gene az ama sen doyuyorsan iyi :)
Ben bu sezon depresyona gireyim aglak bir şey olayım amacım o yöndeki dizilerdeBende youtube da denk geldim
Yada onlara bakip, halimize sukredelimBen bu sezon depresyona gireyim aglak bir şey olayım amacım o yöndeki dizilerde
Hizli bi başlangıç yapmışın cnm29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puan @Pnrrr-20
Yok abla izlemedim
Fragman baya güzelBen bu sezon depresyona gireyim aglak bir şey olayım amacım o yöndeki dizilerde
Buda bir bakış açısı tabiYada onlara bakip, halimize sukredelim
Anca akşamları iş yapıyorum iki günü dizi izlemeye ayırdım daha fazla diziyi bu ev kaldırmazFragman baya güzelizlerim ben bunu
Çiş yaparken aciyormu acabaKızımin iki gündür vajinası kaşınıyor ciside değişik koktu bugün yarın ASM götürecem iltihap olmuş olabilirmi
emzirmenin hatrına akşamki az miktarlı irmik helvasını görmüyorum29 Eylül menüm
Kahvaltı 10:30
1 tane haşlanmış yumurta ile marullu dereotlu salata
1 kk Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara saati hatırlamıyorum
1 tane ceviz büyüklüğünde kurabiye
1 bardak süt
Akşam 19:30
2 kepçe bamya çorbası
Fırında patates oturtma 5 kaşık
4 tane acı süs biber turşusu
1 yk irmik helvası
Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Akşam nohut turp bağırsaklar ne durumda bacım ben gazdan patlamıştım şimdiKahvaltı 12.00
2 yumurtalı omlet
6 tane patates kızartması
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
1 tk cokokrem reçel
Arada çiğ 5 fındık 3 ceviz
Akşam 1 tabak nohut yemeği
Turp salata
2,5 lt su
Sen de haklısın bacım Allah Yardımcın olsunAnca akşamları iş yapıyorum iki günü dizi izlemeye ayırdım daha fazla diziyi bu ev kaldırmaz
Mantar olmuş olabilir mi ? Doğal sirken varsa onunla silindiğinde iyi geliyor bu sıra probiyotik içerikli şeyleri bol yedir yoğurt kefir yarın doktor söyler ne olduğunuKızımin iki gündür vajinası kaşınıyor ciside değişik koktu bugün yarın ASM götürecem iltihap olmuş olabilirmi
Himm anladım cnm. Bende öyle bi tane değilde iki parmak kadar yiyorum.Tane olarak değil, gram olarak vardı, kalorisini hesaplayamadım o yüzden.
Şekeri düşürücü etkisi olduğu için zayıflamaya yardımcı olur bence.
Sabah listeye girmeyi sormuştun, simdit hatırladım, Cuma günü bi bakayım ne zaman girebildiğine
Ya bayağı çökmüş kalorisi.yağ oranı yüksek100 gr mi 360 kalori civari cnm
Veee yüzde 90 ni yağ iceriyor :))
Arada az miktarda yenebilir ama miktara dikkat etmek lazim
Survivordakiler onun yüzünden yaglaniyolar :)))
Normal yoğurt vardı canım çok bile geldiHindistan cevizine kadar her şey çok yolundaydı o ne kadar yağlı kalorisini bilmiyorum ama yükte hafif pahada ağır bence
Sabahki ekmek çok olmuş canım akşam öğününde de ya içli köfte ya et yemeği olmasa daha iyi olurmuş
Akşamı erken yemişsin canım ama miktar çok bence 1 tabak et buçuk pilavsa kabul edilebilir belki ama kaşık miktarı belirtsen Yorumlamamız daha doğru olur Tatlı zaten hiç olmamıydı
Adım sayısı mükemmel simiti affettirdi
Akşam öğünü güzel de kahvaltı azmış gibi geldi gözüme mantının yoğurdun yanında yoğurt yok muydu ?
Güzel canım göze batan bir şey yok afiyet olsun
Sen baya az yiyorsun canımNormal yoğurt vardı canım çok bile geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?