- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.781
Bol su ver canım. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor benim kızım da biraz suyu az içsin başlıyor kaşınmaya geçmiş olsunKızımin iki gündür vajinası kaşınıyor ciside değişik koktu bugün yarın ASM götürecem iltihap olmuş olabilirmi
İnşallah canımSen baya az yiyorsun canımHedefe ulaşman uzun sürmeyecek
Sağol arkadaşımBol su ver canım. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor benim kızım da biraz suyu az içsin başlıyor kaşınmaya geçmiş olsun
Kefir yemezde yoğurt yer mantarsa öyle yapıyım..doğal sirkrm yok elma sirkesi olmazmikiSen de haklısın bacım Allah Yardımcın olsun
Mantar olmuş olabilir mi ? Doğal sirken varsa onunla silindiğinde iyi geliyor bu sıra probiyotik içerikli şeyleri bol yedir yoğurt kefir yarın doktor söyler ne olduğunu
Mideyi buyultmemissin ozaman sen ben hiç doymuyorumİnşallah canımama doyuyorum da aç kalkmıyorum hatta bugin dazla bişe yedim dedim
Ah ben deMideyi buyultmemissin ozaman sen ben hiç doymuyorumyani ben istiyorum ki hani ağırlık çöker iyi yedim dersin ya ha işte öyle doygunluk istiyorum
Kızarıklık yok keyfide yerinde ama kaşınıyor yavrum elimi alıp kası diye işaret ediyorÇiş yaparken aciyormu acaba
Kizariklik falan varmi
Suyu bol icirmeye calis cnm
Hazırlarda doğala en yakın kühne var galiba canım onu deneyebilirsin canım olmadıKefir yemezde yoğurt yer mantarsa öyle yapıyım..doğal sirkrm yok elma sirkesi olmazmiki
Ben dizi izlemem canım. Kırmızı oda istisnaKizlar 7 ekimde kanal d - de sadakatsiz diye bi dizi başlıyormuş
Tanitimindan cok ilginc görünüyor
Olabilir canım her bünye farklı ben kendimde az içersem hemen başlıyorum kaşınmayaSağol arkadaşımsuyu içer ama yeterli gelmiyor demekki
Canım ayaklarını üşütmüş olabilir mi oda yapıyorKızarıklık yok keyfide yerinde ama kaşınıyor yavrum elimi alıp kası diye işaret ediyor☹
Mideyi buyultmemissin ozaman sen ben hiç doymuyorumyani ben istiyorum ki hani ağırlık çöker iyi yedim dersin ya ha işte öyle doygunluk istiyorum
Afiyet olsun canım inş sabaha bu menüyle eksiye geçersin
inşallah eksi getirir
Canım yanlış beslenme artı gördüm diye yememezlik yaparsan sonra öfke ve yeme patlamasi olur artıların binbir türlü sebebi var stres bile etkili
yememissinki
Etme canım sonra bi anda saldırabilirsin yiyeceklere
Sağ olun kızlar ama çok sıkıldım bugün onca az yemeye artı görünce. Neyseki annem biraz rahatlattı. Adetim düzensiz diye doktor düzenleyici verdi hafta önce .Annem ondan olabilir dedi.Çok az değil mi
Doktora götür mutlaka canım. Mantarda olabilir,enfeksiyonda. Birde kızlarda temizlik önden arkaya doğru yapılmalı.Kızarıklık yok keyfide yerinde ama kaşınıyor yavrum elimi alıp kası diye işaret ediyor☹
Yeme zaten kuzum da canını sıkan bi durum mu var bu saatte poğaça yapıyorsun?Ne zaman canım sıkılsa mutfakta bulurum kendimi. Bu kilolar öyle durduk yere gelmedi. Bu saatte de poğaça,çörek yapıyorum. Ama bu sefer ben yemem. Eşim okula götürür yer.
Sabahki tartı modumu düşürdü. Onu yükseltiyorumYeme zaten kuzum da canını sıkan bi durum mu var bu saatte poğaça yapıyorsun?
Menün süper canım29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puan @Pnrrr-20
Akşam az olmuş canım29eylül menusu
Sabah
11:00
Sahanda 1yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin yeşil çay 2kucuk erik
17:15( kiymali bulgurlu)kabak dolması bi tane,bi kase cacık 2 Kıl biber turşusu
Şu 3lt
45dk orta tempolu yürüyüş 90pn @Pnrrr-20
Akşam az olmuş canim hindistan cevizi de çok.29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
Naptın canım ya hadi sabah gözün döndü .Akşam içli köfte olmasaymış29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
Emzirdiğin için tatlıyı görmüyorum canım29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
Menünü begendim canım29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
Menün güzel canım29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik
akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye
su:2,5 litre
Spor: yok
Gayet güzel canımMENUM:
9:30 kahve yanına 1 kare bitter
12:00 2 dilim cavdar, 1ck salca, 3 dilim sucuk, 1hasl. Yumurta, 5zeytin, domates salatalık
16:00 yarım bardak süt
18:00 1 kepce mercimek corbası, 7yk kabak yemegi, Salata ve 3 yk yogurt
2.5 lt Su
30dk yuruyus 90p
Spor karin icin hareketler 10dk civari
Hadi seninde emzirdiğin için kurabiyeyi görmeyeyim canım ama akşam 5 kaşık patatea oturtması çok geldi gözüme29 Eylül menüm
Kahvaltı 10:30
1 tane haşlanmış yumurta ile marullu dereotlu salata
1 kk Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara saati hatırlamıyorum
1 tane ceviz büyüklüğünde kurabiye
1 bardak süt
Akşam 19:30
2 kepçe bamya çorbası
Fırında patates oturtma 5 kaşık
4 tane acı süs biber turşusu
1 yk irmik helvası
Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canımKahvaltı 12.00
2 yumurtalı omlet
6 tane patates kızartması
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
1 tk cokokrem reçel
Arada çiğ 5 fındık 3 ceviz
Akşam 1 tabak nohut yemeği
Turp salata
2,5 lt su
Guzelim bi arti gördün diye hemen moral bozulurmuSağ olun kızlar ama çok sıkıldım bugün onca az yemeye artı görünce. Neyseki annem biraz rahatlattı. Adetim düzensiz diye doktor düzenleyici verdi hafta önce .Annem ondan olabilir dedi.
Haklısın ablacım. Bu kilolar beni yıldırmayacak inşallah. Stresimi de atmış bulunmaktayım zatenGuzelim bi arti gördün diye hemen moral bozulurmu
Kacamak olmadiktan sonra için rahat olsun
Artinin farkli sebepleri olabilir
Hem biz ne artilari eksiye çevirmiş takimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?