Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızımin iki gündür vajinası kaşınıyor ciside değişik koktu bugün yarın ASM götürecem iltihap olmuş olabilirmi
Bol su ver canım. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor benim kızım da biraz suyu az içsin başlıyor kaşınmaya geçmiş olsun

Bol su ver canım. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor benim kızım da biraz suyu az içsin başlıyor kaşınmaya geçmiş olsun
Sağol arkadaşım suyu içer ama yeterli gelmiyor demekki

Kefir yemezde yoğurt yer mantarsa öyle yapıyım..doğal sirkrm yok elma sirkesi olmazmiki

İnşallah canım ama doyuyorum da aç kalkmıyorum hatta bugin dazla bişe yedim dedim
Mideyi buyultmemissin ozaman sen ben hiç doymuyorum yani ben istiyorum ki hani ağırlık çöker iyi yedim dersin ya ha işte öyle doygunluk istiyorum

Mideyi buyultmemissin ozaman sen ben hiç doymuyorum yani ben istiyorum ki hani ağırlık çöker iyi yedim dersin ya ha işte öyle doygunluk istiyorum
hamilelikte de fazla yemedim zaten tiroitten aldım kiloyu söylemiştim. Ben çok yediğim zaman kalkamıyorum yerimden. Ama şimdi öyle rahatım ki su içecek yerim kalıyor rezene içiyorım ne bileyim yeşil çay kahve .. hemde kilo vermiş oluyorum.

Afiyet olsun canım inş sabaha bu menüyle eksiye geçersin
inşallah eksi getirir
Canım yanlış beslenme artı gördüm diye yememezlik yaparsan sonra öfke ve yeme patlamasi olur artıların binbir türlü sebebi var stres bile etkili
Etme canım sonra bi anda saldırabilirsin yiyeceklere
Çok az değil mi
Sağ olun kızlar ama çok sıkıldım bugün onca az yemeye artı görünce. Neyseki annem biraz rahatlattı. Adetim düzensiz diye doktor düzenleyici verdi hafta önce .Annem ondan olabilir dedi.

Ne zaman canım sıkılsa mutfakta bulurum kendimi. Bu kilolar öyle durduk yere gelmedi. Bu saatte de poğaça,çörek yapıyorum. Ama bu sefer ben yemem. Eşim okula götürür yer.
Yeme zaten kuzum da canını sıkan bi durum mu var bu saatte poğaça yapıyorsun?

Menün süper canım

Akşam az olmuş canım
29 Eylül Salı

09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz

16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran

19:30=== Yarım hindistan cevizi

Su=== 2 lt
Akşam az olmuş canim hindistan cevizi de çok.
Naptın canım ya hadi sabah gözün döndü .Akşam içli köfte olmasaymış
Emzirdiğin için tatlıyı görmüyorum canım

29 Eylül menüsü

Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt

Saat 15
Yarım simit

Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme

10 bin adım
2 lt su
Menünü begendim canım

29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik

akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye

su:2,5 litre
Spor: yok
Menün güzel canım
Gayet güzel canım
Hadi seninde emzirdiğin için kurabiyeyi görmeyeyim canım ama akşam 5 kaşık patatea oturtması çok geldi gözüme
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canım

Sağ olun kızlar ama çok sıkıldım bugün onca az yemeye artı görünce. Neyseki annem biraz rahatlattı. Adetim düzensiz diye doktor düzenleyici verdi hafta önce .Annem ondan olabilir dedi.
Guzelim bi arti gördün diye hemen moral bozulurmu
Kacamak olmadiktan sonra için rahat olsun
Artinin farkli sebepleri olabilir
Hem biz ne artilari eksiye çevirmiş takimiz

Guzelim bi arti gördün diye hemen moral bozulurmu
Kacamak olmadiktan sonra için rahat olsun
Artinin farkli sebepleri olabilir
Hem biz ne artilari eksiye çevirmiş takimiz
Haklısın ablacım. Bu kilolar beni yıldırmayacak inşallah. Stresimi de atmış bulunmaktayım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…