- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.801
Bence de arama ama ararsada konuş geri cevirme hassas olabillr şuanda.Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
Oyle dedik erken uyandik bugnEv hanımları uykucu oluyor zaten
Benim yerime de uyu madem :))
Bende gordm agzim acik izledim hatta ilgi cekici ilk bolumu izlerm diyr dusunuyo ona gore ya devam ya tamamKizlar 7 ekimde kanal d - de sadakatsiz diye bi dizi başlıyormuş
Tanitimindan cok ilginc görünüyor
Kehribar kolyesi bizde kullaniyoruz iyi geldi bizede ozellikle agiz salyalarimizi kesti resmen. Ama ben gec basladm 9 aylik falandi sanrm aldigimda, keske daha once alsaydımDoydum hatta çok bile geldi midem şiştibıgün kehribar kolyesini taktım biraz iyi geldi gibi
100 gr mi 360 kalori civari cnm
Veee yüzde 90 ni yağ iceriyor :))
Arada az miktarda yenebilir ama miktara dikkat etmek lazim
Survivordakiler onun yüzünden yaglaniyolar :)))
Gözüme çok masum gözüktü.Hindistan cevizine kadar her şey çok yolundaydı o ne kadar yağlı kalorisini bilmiyorum ama yükte hafif pahada ağır bence
Yok canim annemin doğum günü icin disardaydik gec geldik giremedimNamaria canım bu akşam görünmedin masterchefe mi daldın ?
kız bu ne çok az yemişsin afiyet olsun diyecem diyemiyom29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan
su:2 lt
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puanPnrrr-12
hım anladım cnm hayırlısi insAllah bulurÇıkar ama çok masraflı ve zaman alacak
Her belge için ayrı kayboldu ilanı lazım
Her belge için yeniden dilekçe ve masraf gerekiyor
bı yer bulmuşsun yine iyiBenim evde tıklım tıklım maalesef oturma odamda köşede tv karşısında
afiyet olsun canım güzel menü29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puanPnrrr-12
çok çok gereksiz esyam yok benim aslında ama yine de atamıyorum snrm ben eşyaBenimde aynı ya hiç yerim yok ama karar verdim taşınınca ıvır zıvır hiç bişey istemiyorumşimdiden gizli gizli atmaya başladım
afiyet olsun canım gayet güzel menü olmuş hafif29eylül menusu
Sabah
11:00
Sahanda 1yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin yeşil çay 2kucuk erik
17:15( kiymali bulgurlu)kabak dolması bi tane,bi kase cacık 2 Kıl biber turşusu
Şu 3lt
45dk orta tempolu yürüyüş 90pnPnrrr-12
evet ya bı fırsat bulup yazamadm yazicam insAllah vakit bulunca
afiyet olsun kaptanım29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
5 dilim ekmek, kakolu helva üstüne içli köfte çok olmuş sanki cnm afiyet olsun29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
bizde hiç bı samimiyet yok cnm işleri dusmedikcr arayıp sormazlar inanmazsn bı ara oturmaya geldiler yeminle hiç mi muhabbeti olmaz iki kardeşin konuşmadan öylece oturup gittiler adam kullanmayı çok severler anlatılacak olsa neler neler varda iştebizde vardır bir yere götürmek , mesela doğumdan sonra kontrol vardı eşimle gittim üç gün üst üste gitmek gerekiyordu kaynım götürdü , yada çocuk hasta olunca filan küçük büyük fark etmez götürür ama bizde de aynı karşılıklı yani biz zaten çok gidip geliriz bağlıyız
afiyet olsun canım güzel bence emzirdigni düşününce29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
Afiyet olsun cnm güzel menü29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
çok iyi cnm tebrikelr bende ölçülerini alayım diyom unutuyom hepSabah yazmayı unutmusum tartıldım
77.8 tartım
Cuma 78.2
400gr artilar gitmiş
Ama şöyle bir seyde var incelme 44beden kot keten pantolonlarimin beli bol gelmeye başladı
Cuma tarti sonrası vücut olcumlerimi not alıp bir ay sonra karsilastiracagim
vala doyuyorsan süper afiyet olsun cnm normalde de böyle az mı yerdin29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik
akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye
su:2,5 litre
Spor: yok
afiyet olsun canım gayet güzel menü olmuş sporda varMENUM:
9:30 kahve yanına 1 kare bitter
12:00 2 dilim cavdar, 1ck salca, 3 dilim sucuk, 1hasl. Yumurta, 5zeytin, domates salatalık
16:00 yarım bardak süt
18:00 1 kepce mercimek corbası, 7yk kabak yemegi, Salata ve 3 yk yogurt
2.5 lt Su
30dk yuruyus 90p
Spor karin icin hareketler 10dk civari
ben aramazdim snrm o kadar konusmussun hala senin samimiyetine inanmamış kendi ararsa ne âlâ aramazsa yapacak bişey yok benceBugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
cokokremle patates kizartmasini gormedim Afiyet olsun cnmKahvaltı 12.00
2 yumurtalı omlet
6 tane patates kızartması
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
1 tk cokokrem reçel
Arada çiğ 5 fındık 3 ceviz
Akşam 1 tabak nohut yemeği
Turp salata
2,5 lt su
teşekkürlerhatrına akşamki az miktarlı irmik helvasını görmüyorum
az yediğinde daha rahat oluyor insan ciddenhamilelikte de fazla yemedim zaten tiroitten aldım kiloyu söylemiştim. Ben çok yediğim zaman kalkamıyorum yerimden. Ama şimdi öyle rahatım ki su içecek yerim kalıyor rezene içiyorım ne bileyim yeşil çay kahve .. hemde kilo vermiş oluyorum.
Cnm patates değildi hepsi çoğu kıyma domates biberli harcti zatenHadi seninde emzirdiğin için kurabiyeyi görmeyeyim canım ama akşam 5 kaşık patatea oturtması çok geldi gözüme
canım çok az vücudunu yoksunluğa sokacaksın daha dengeli beslenmeni öneririm29 Eylül salı
11.00
1 dlm peynir
1 yeşil elma
18.30
1 tabak yoğurtlu köz biber ve patlıcan
Spor :30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puanPnrrr-12
menüyü değil sporu gördüm :)) maşallah canım29 Eylül Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 dilim kepekli ekmek
1 tane sahan yumurta (tereyağlı)
1 salatalık
1 domates
5 yeşil zeytin
3 çatal örgü peynir (Diyarbakır’dan hediye geldi adı belki başkadır)
18:30
1 kaşık yoğurt
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tabak patlıcan türlü
su:1 buçuk litre
Spor: 60 dakika yürüyüş 120 puan
34 dakika Leslie 102 puan
300 ip atlama 50 puan
Toplam: 272 puanPnrrr-12
hafif olmuş canım afiyet olsun29eylül menusu
Sabah
11:00
Sahanda 1yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin yeşil çay 2kucuk erik
17:15( kiymali bulgurlu)kabak dolması bi tane,bi kase cacık 2 Kıl biber turşusu
Şu 3lt
45dk orta tempolu yürüyüş 90pnPnrrr-12
hafif olmuş canım afiyet olsun29 Eylül Salı
09:00=== 3 yk kıymalı yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet yeşil biber
Maydonoz
16:00=== 2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
2 bardak ayran
19:30=== Yarım hindistan cevizi
Su=== 2 lt
dolu dolu olmuş canım telafi edersin :)29 eylül
13.30
Sucuklu yumurta
5 dilim ekmek ( canlı dersler vardı kahvaltı yapamadım abarttım biliyorum ama gözüm döndü çok acıkmıştım)
2 kk tahinli kakaolu helva
Domates
Salatalık
16.00
Yarım muz
19.30
2 içli köfte
3 yk köz salata
3 yk et yemeği
1 bardak ayran
1 Salatalık
güzel canım tatlının miktarı fazla değil29 Eylül salı
Sabah (8:30)
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara(11:00)
1 kase yoğurt
1 Angelina erik elma kadar vardı :)
Akşam(15:30)
1.5 tabak bulgur et sote karisik eti fazla
1 kase yoğurt
1 tane pordu delik tatlısıburdaki adi bu yuvarlak bir şekerpare gibi birşey düşünün
Su: 2.5lt
gene güzel bir menü tebrikler :)29 Eylül menüsü
Saat 10
Peynirli yumurta
Bi kaç dilim domates
Süt
Saat 15
Yarım simit
Saat 18.3
Kuzu güveç ( 10 parça et)
Yoğurtlu mantar
Ezme
10 bin adım
2 lt su
afiyet olsun canım güzel29 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
Yarın dilim ekmek
1 tk kestane balı
1 tk pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
Yeşillik
akşam yemeği 18.00
3 yk mantı
5 yk taze fasulye
su:2,5 litre
Spor: yok
canım akşam çeşit çok geldi gözüme afiyet olsun29 Eylül menüm
Kahvaltı 10:30
1 tane haşlanmış yumurta ile marullu dereotlu salata
1 kk Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara saati hatırlamıyorum
1 tane ceviz büyüklüğünde kurabiye
1 bardak süt
Akşam 19:30
2 kepçe bamya çorbası
Fırında patates oturtma 5 kaşık
4 tane acı süs biber turşusu
1 yk irmik helvası
Su 2.5 lt geçer
Spor yok
gene dolu bir kahvaltı :) bence güzel gün içinde acıktırmazKahvaltı 12.00
2 yumurtalı omlet
6 tane patates kızartması
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
1 tk cokokrem reçel
Arada çiğ 5 fındık 3 ceviz
Akşam 1 tabak nohut yemeği
Turp salata
2,5 lt su
afiyet olsun canım güzel menü29 Eylül
7.50
bir yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık yeşillik
5 zeytin
1 dilim tam buğd. ekmeği
12.30
6 yk semizotu yemeği
4 yk yoğurt
15.30
1 grissini
1 kara erik
9 fındık
19.30
1 porsiyon balık ekmek (ekmeği çok büyük değildi :))
1 sade soda
spor yok
Çorba dışında miktarlar az aslındacanım akşam çeşit çok geldi gözüme afiyet olsun
şekerin mi var canım , normalde 2 parmak kadar günlük çok yağlı çünküTane olarak değil, gram olarak vardı, kalorisini hesaplayamadım o yüzden.
Şekeri düşürücü etkisi olduğu için zayıflamaya yardımcı olur bence.
Sabah listeye girmeyi sormuştun, simdit hatırladım, Cuma günü bi bakayım ne zaman girebildiğine
tabaklar küçük tahmini 5yk bulgur 7 YK et sotedir canım ben millattan öncede burdaydimHindistan cevizine kadar her şey çok yolundaydı o ne kadar yağlı kalorisini bilmiyorum ama yükte hafif pahada ağır bence
Sabahki ekmek çok olmuş canım akşam öğününde de ya içli köfte ya et yemeği olmasa daha iyi olurmuş
Akşamı erken yemişsin canım ama miktar çok bence 1 tabak et buçuk pilavsa kabul edilebilir belki ama kaşık miktarı belirtsen Yorumlamamız daha doğru olur Tatlı zaten hiç olmamıydı
Adım sayısı mükemmel simiti affettirdi
Akşam öğünü güzel de kahvaltı azmış gibi geldi gözüme mantının yoğurdun yanında yoğurt yok muydu ?
Güzel canım göze batan bir şey yok afiyet olsun
aynen canım :)Naneli kekiğim dertlese dertlese yemeye aman yürümeyeokadar ihtiyacim varki ne güzel olurdu
kendi derdin yetmiyor mu motive şeyler izleyin komedi filanBen bu sezon depresyona gireyim aglak bir şey olayım amacım o yöndeki dizilerde
mantar olmuş olabilir canım , kokuda sülfür kokusu gibi mi kilosu nasıl iştahsız mi ateş var mı bunlarda enfeksiyon belirtisi götür senKızımin iki gündür vajinası kaşınıyor ciside değişik koktu bugün yarın ASM götürecem iltihap olmuş olabilirmi
mefkuşum yaaabunu okurken cok duygulandim
Bitanecik güzel kalplim
Daha zor zamanlari geride biraktigina göre,
Ben inaniyorumki senin guzel kalbin, iyi niyetin, hoşgörün, eşsiz biri olman
Bu adami yola getirecek
Tatlim birak diziyi falan, sana bi faydasi varmi :) oyuncular gelip bakmicak cocugayine sen bakican :))
Firsat buldugun gibi yat uykunu al
seni çok iyi anlıyorum gülüm @tacsızprenses le aynı şeyleri yaşıyorsunuz üstelik bacım aynı bina da kv si ve eltisiyle , kız kardeşimin 4 sene önce ayağının üzerinden araba geçti kırık yoktu şükür ama ayağı bacağı uzun süre atelde kaldı baya zarar görmüştü ayağın da hala atel varken işe minibüsle gidiyordu ama eltisi yağmur yağıyor diye kocasının işi varsa kardeşimin kocasına haber veriliyor o alıp eve getiriyordu , işe her gün kayınbabası arabayla götürüyordu , yapılacak maddi manevi iş olsun kız kardeşimin kocası aranıyordu , o da o kadar iyi bir çocuk ki bana göre damadımız değil öz kardeşimiz gibi ailesine hayır demek ne bilmiyor kuzum yaa ama olan bacıma oluyor hep ,tekrar çıkmaz mı ki
iyiymiş o zmn boş bı odam olsa isterdim bende ama ev full dolu
Vala ne biliyim değişikler abla ya ben daha bı gün kaynima beni şuraya götür demedim demem bunlar çok rahatlar ben eşimin yüzüne de derim sen adam olmazsn diye fazla merhamet aile bağı var gereksiz yere
benim şimdi ki aklım olsa şu an hayatım çok farklı başka bir yön de olurdu ve hala bekar olurdumBen o yaşda tek görünüşe odaklanmistimo da oldu :))
Bugün diyorumki...
Seninle keşke simdiki aklimla evlenseydim, sen görürdün gününü
Şekerim yok canım(vardı da geçti diyelim)şekerin mi var canım , normalde 2 parmak kadar günlük çok yağlı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?