Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takım kurallarini oluşturalım onerileri bekliyorum

kurallar itici geliyor ve insanlar yazmamaya başlıyor...

nacizane fikrim en azından her kez günlük ben bunu yedim şeklinde yazsın.... menüler diğerleri tarafından yorumlansın ki bir paylaşım içerisinde olduğumuzu anlayalım....spor yapan sporunu yapıp diğerlerinide heveslendirsin... gibi bişiler olabilir....

Takım kurallarini oluşturalım onerileri bekliyorum

bende msj sayısı önemli diye düşünüyorum pazarı bu durumdan hariç tutalım ama diğer günler sayalım derim öbür türlü betüşle ben gibi 2 çok çeneli devamlı buralarda takılırken cumadan cumaya bildirim yapanların olması hoş olmuyo takımda şevk kalmıyo tecrübeyle sabit

heheeyytt biz kimseyi aratmıyoz işte :)))

offfff yaa offf konsatre olamıyorummm yaaaaa aglıcam valla sabah ne güzel baladım günee
öglen yemeginn arkasındann çozuttummm(((
nasıl toparlıycamm bennnn , illa yaptgım diyetin adımı olmalıı yaa((
yasak olması lazım sanırımm

merhaba. Hoşgeldin. Takım biraz tenha. Yeni actik çünkü. Yavaş yavaş toparlanıyoruz :) kendini tanıtır misin?

hoşbuldum
arkadaşlar biraz kendimi tanıtıp çıkmam lazım. zamanla daha sık girmeye çalışacam.
26 yaşındayım, 155 civarı boyum var ve bölgesel kilo alan biriyim.
tartıma çok güvenmiyorum gramları bir eksik bir fazla gösteriyor aslında:18:
ama bu sabah aç karnına 48.5 çıktım.
daha önce 4. takıma katılıp 53ten 48-49 civarına düşmüştüm. o zaman hedefim 47di ancak şimdi 45 istiyorum
ocak-şubat gibi nişanım olabilir kısmetse. ve ben istediğim elbiseyi giymek için 45 olmalıyım.
aslında umutsuzum. çok yiyen biri değilim ama spor yapmadan kilo veremiyorum ve bu ara çok üşengecim..

beslenme tarzı olarak da düzenli değilim ama bir gün fazla yersem ertesi gün dikkat ederim. sanırım bu yüzden verdiğimi geri almadım.
biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın hanımlar

yok ki.. Paramda yok.. mendil koydum , çokta etkisi yok ama yavaş yürüyünce azalıyor..

üzülme yarabandıda bir işe yaramıyor :))

bu arada öğlen menümden special k yı çıkartıp yerine bir avuç ceviz ve limonlu soda ekledim.... malum günlerde başladı öfff ööööfff... çingene oynamaya kalkmış dümbelek patlamış misali.....

neyse durmak yok yola devamm....

tickerımı düzelttim... nagiş düzeltmiş ben kuusur kalır mıyım hiç aaaaa..... tospişim baya geri gitti ama yazık yaaa zaten zar zor ilerliyo.... zavallı tospişim benim....

kıssslaar keten tohumumuda aldım... bakalım bakalım neler edeceğim.... ama gel görki yoğurt almadım şimdi çiğden yicem yeşil çayıma mı atsam acaba.... du bakiim Ebru Şallı ablamız nasıl neler yapmış....

slm betül keten tohumu adet düzensizligi yapıyormuş sporda bir bayan söyledi

slm betül keten tohumu adet düzensizligi yapıyormuş sporda bir bayan söyledi

hoooleeeyyyy fadiş te geldiiii..... mursuda ayartırsak graphickeride bulsak gene toplaşsak ne güzel oluur dimiii....

bağarsakları çalıştırıyo diye istedim bende.... neyse ben az az kullancam genede...

yarın sabah dahiliye bölümüne rendevu aldım yeni bir diyetisyen buldum .inşallah bayanın dedigi kadar vardır
çok merak içindeyim cuma tartılıcam bakalım kaç kilo oldum hiç dikkat etmedim bu aralar
cuma günü inşallah düzgün bir diyet listesiyle burdayım

Merhaba arkadaşlar bugün okul aile birliğinin toplantısı vardı yeni geldim eve çok yoruldum..

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz süt, 2 zeytin ve 1 dilim kızarmış ekmek
Ara: yarım form bisküvi
öğlen: 1 peynirli tost ve şekersiz çay
Ara : yarım paket form bisküvi
Akşam : köfte, az pilav ve yoğurt Ekmek yok kesinlikle

Bugün pek parlak geçmedi saat 20:00 gibi 1 tane portakal yemeyi planlıyorum meyve yemedim bugün..
Arkadaşlar yarın nöbetçiyim okulda ama hem sabah hem akşam yazarım yine kendinize iyi bakın..

fadimeee sen kocaman ikizleri olan fadimemisin????

arkadaşlar keten tohumunu ben çok kullandımm, kabızlıkta çok etkili reglide düzensilizk yaşamadım ben hiçç

fadimeee sen kocaman ikizleri olan fadimemisin????

arkadaşlar keten tohumunu ben çok kullandımm, kabızlıkta çok etkili reglide düzensilizk yaşamadım ben hiçç

bende deniyeyim yorumlarımı yazıcam... bence bünyeye göre değişir o yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…