Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim aramızda da 9 yaş var ama bence ben daha olgunum
evlilikte yaş farkı başta hissediliyor da sonrası bence geçersiz ,aynen dediğin gibi kimin olgun ya da duygusal zekasının fazla olmasına göre değişiklik gösteriyor ,yani yaş farkı hükümsüzleşiyor , gerçi benim koca bu sene ilk defa bir şey konuşurken baktı ben haklıyım ona kızıcam ben senden büyüğüm onun için sen saygılı ol dedi yani yaşını kullanıp ses çıkarma kızma didiii
çok şaşırıp gülmeye başladım ben de:)

Gizli bi teşkilatta şiiişştt
gerçekten istiyor musun lusim , ana haber bültenini ulusal bir kanal da sunmayı cidden ister miydin , imkansız diye bir şey yoktuuur..........
sen haber sunarsan ben de tv de haber (seni) izlerim kötü haberleri ardı ardına verme ama

Günaydın kızlar
Kızım gittikçe daha çok uyanık kalıyor geceleri
Okudum interntten beyin gelişiminin fazla olmasından dolayı uyku gerilemeleri oluyormuş belli dönemler. Ama perişanım yani
Akşam 9 da uyuttum 12 de uyandı. Gece 4 ü gördük. Oynamak istiyor sonra uyuttum yarım saatte bir uyandı. 7 buçukta(o 7 diyor da) eşimi uyandırdım şunu biraz götür canlı dersim var 8 buçukta yarım saat uyuyayım diye.
Ders bitti eşimle kapıda duruyorlardıarada da altını Falan değiştirmiştim zaten2 saat sonra yine dersim var ama uykusuzluktan ölücem
Bebekler için çok zor biliyorum sonuçta büyüyorlar ve bu sancılı bir süreç. Ama anneler için de çok zor ya

Benimki işinde tanınan ve saygı duyulan biri. O nedenle her şeyin en iyisini kendisinin bildiğini ve çok Zeki olduğunu düşünüyordu. Ama artık az biraz normalleşti. Şunu kabul etmeliyiz ki Kadınlar statüsü ne olursa Olsun erkeklerden daha Zeki bence

aa bu kadar benzerlik olur benim koca da liseden itibaren dışarıda yatılı okumuş 17 yaşın da memurluğa geçmiş hem çalışmış hem okumuş dil tarihi 3. sınıfta bırakmış , diş proteze 1 ay gitmiş bırakmış arada bir bölüm daha kazanmış ama gitmemiş en son hukuk okumuş ve aileden destek almadan okumuş ailenin destekleyecek hali yokmuş zaten , dersleri hariç de çok okumuş hala da okur , kendi kendine ingilizce çalışıyor 3 senedir videolardan v.s. den
ben kimseyi yontmak istemem , kimse beni değiştirmeye çalışmasın ben de kimseyi değiştirmek için çaba sarf etmem , herkes ancak kendini değiştirebilir inancındayım
sen yine de çabalamış ve değiştirmişsin güçlü irade ve bol enerjiyle :)

o yüzden insanları asla tek taraflı dinleme pınarım
herkesin iyi kötü yanları vardır gülüm, biz kadınlar bir şeye kızdık mı kocaların sadece kötülerini söyleriz sinirimizden :)
iyi yanları da olmasa yaşanır mı bu adamlarla , sen şimdi gitsen eşime beni sorsan kötü yanları ne diye ilk diyeceği sabah kalkıp kahvaltı hazırlamıyor olur :)))

bence o seni sevip değer veren biri senin aramanı o yüzden beklemiş ve küsmüş , samimi olup çok da sevmediğin birine küsmezsin ,üstün de durmazsın bile değil mi niranım , bazen çok sevdiklerimize nazlanırız ya bana bu durum da öyle gibi geldi tabi sen tanıyorsun kadını sen daha iyi bilirsin gülüm

ovv gece olmuş bu mesajı yazdığın da ve hala çok sinirlisin , demek ki hak etmiş ne yaptıysa senin koca , sen bu kadar sinirlenmezdim ponim boş ver ne zaman canın konuşmak isterse o zaman konuş , az kaldı sabret çivili sopa yapıp ihtiyaç sahiplerine yollıycam :)

canım aramışsın açmamış görüp dönmediğini düşünmüş gördüğün zaman izah etmişsin zaten durumu, şimdi de ben küsüyorum o zaman demek yerine canım ben durumu izah ettim inanıp inanmamak sana kalmış başınız sağolsun tekrar diyerek yola devam edebilirdin sonuçta ölüm canım hiçbirşeye benzemez. haklısın ama fevri çıkışın biraz haklılığını gölgelemiş gibi geldi.
arkadaşlığı devam ettirmek sana kalmış canım onu bilemedim

permeperişan olmuşsun gülüm uykusuzluktan ve hala ders var uyuma şansın yok , kahveye dayan ancak ..
bence bebekler zaten hatırlamıyor bu zamanlarını annelere daha zor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…