- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.821
ne çabuk 2 hafta bitiyor yaaaKizlar bugun grev ilan ettim
Hic bi iş yapmicam
Bi kahvalti hazirlayip topladim o kadar :)
Dünden yemekde var
Zaten haftasonuna yaklastikca içimi hüzün kapliyoriş günü yaklasiyor
evlilikte yaş farkı başta hissediliyor da sonrası bence geçersiz ,aynen dediğin gibi kimin olgun ya da duygusal zekasının fazla olmasına göre değişiklik gösteriyor ,yani yaş farkı hükümsüzleşiyor , gerçi benim koca bu sene ilk defa bir şey konuşurken baktı ben haklıyım ona kızıcam ben senden büyüğüm onun için sen saygılı ol dedi yani yaşını kullanıp ses çıkarma kızma didiiiBizim aramızda da 9 yaş var ama bence ben daha olgunum
gerçekten istiyor musun lusim , ana haber bültenini ulusal bir kanal da sunmayı cidden ister miydin , imkansız diye bir şey yoktuuur..........Gizli bi teşkilatta şiiişştt
varsa leblebi ye gülüm azıcık yoksa da salatalık yeBugün kahvaltıda sadece zeytij ve domates yiyeyim dedim.
Zeytini fazla kaçırdım biraz, aşırı yağlı olduğu için midem bulanmaya başladı
rabbim sağlıkla güle güle huzurla oturmayı nasip etsin gülümİnşallah denk gelir canım. Ben yeni aldım 2 aya teslim inşallah. Oraya çok umutluyum inşallH foss çıkmaz
Benimki işinde tanınan ve saygı duyulan biri. O nedenle her şeyin en iyisini kendisinin bildiğini ve çok Zeki olduğunu düşünüyordu. Ama artık az biraz normalleşti. Şunu kabul etmeliyiz ki Kadınlar statüsü ne olursa Olsun erkeklerden daha Zeki benceevlilikte yaş farkı başta hissediliyor da sonrası bence geçersiz ,aynen dediğin gibi kimin olgun ya da duygusal zekasının fazla olmasına göre değişiklik gösteriyor ,yani yaş farkı hükümsüzleşiyor , gerçi benim koca bu sene ilk defa bir şey konuşurken baktı ben haklıyım ona kızıcam ben senden büyüğüm onun için sen saygılı ol dedi yani yaşını kullanıp ses çıkarma kızma didiii
çok şaşırıp gülmeye başladım ben de:)
Sende zekaya saygı duy deseydinben senden büyüğüm onun için sen saygılı ol dedi
Hiç birşey yiyecek durumda değilim.varsa leblebi ye gülüm azıcık yoksa da salatalık ye
Sen çok yaşa ya
Ekmeksiz mi yedinBugün kahvaltıda sadece zeytij ve domates yiyeyim dedim.
Zeytini fazla kaçırdım biraz, aşırı yağlı olduğu için midem bulanmaya başladı
aa bu kadar benzerlik olur benim koca da liseden itibaren dışarıda yatılı okumuş 17 yaşın da memurluğa geçmiş hem çalışmış hem okumuş dil tarihi 3. sınıfta bırakmış , diş proteze 1 ay gitmiş bırakmış arada bir bölüm daha kazanmış ama gitmemiş en son hukuk okumuş ve aileden destek almadan okumuş ailenin destekleyecek hali yokmuş zaten , dersleri hariç de çok okumuş hala da okur , kendi kendine ingilizce çalışıyor 3 senedir videolardan v.s. denbenimki direk abur cubur
pit pitlar 3 aydan sonra zort olacak sabır
4.aya kadar kaka 3-4 normal canım bizimde öyle bı dönem öyle oluyor gaz masajı yap ve sen gün sayma inan daha kolay oluyor
hiç sorma abla ama çok eğleniyorlar o mutlu oldukça ben daha mutluyum . Baya soğumuş abla kış gelmiş size
kız senin tartı bildirimi hala gelmedi neden
abla benim babam biz çocukken çok snirliydi yani sizin kocalar melek kalır ama ablam senin gibi bastirilmisti ilk çocuk olmanin da etkisi bense tam tersi uslanmayan taraf ablam evlenince babam çok değişti içine melek yerleşti resmen sanırım bir yerde yanlış yaptığını anladı ,çünkü babamın onaylamadigi bir evlilikti hani diyorsun ya söylemedigim şeyleri söyledi diye iddea eder tartışır diye eniştemde öyle baba anne desteği olmadan kendileri okumuşlar ve çok okumuş bence o noktada kafa gidiyor. Sürekli herşeyi ablamdan ister malesef ogluda alıştı ben yüzlerine diyorum ben ablamın yerinde olsam size mum söktürürum diye . Benim eşim 3 gün tatlı isterse yapmam bir hafta sonra kendim yaparım niye istediğinde yaparsam alışır ben kendim yaparsam teşekkür eder Çünkü öncesinde ders alacağım bir abla evliliği vardı ama sizin koca gibi biriyle evlenmekten kıl payı vazgeçtim neredeyse nişan olacaktı kalbimin koreldigini hissettim .eşimle tanistigimda eşim tam bir inatti yonttum resmen sonra evlendim evlenince coluk çocuk derken yontmaya mecalin kalmıyor
eniştemde ablamdan 10 yaş büyük :)
ne garip bu erkekler
bizde vardır bir yere götürmek , mesela doğumdan sonra kontrol vardı eşimle gittim üç gün üst üste gitmek gerekiyordu kaynım götürdü , yada çocuk hasta olunca filan küçük büyük fark etmez götürür ama bizde de aynı karşılıklı yani biz zaten çok gidip geliriz bağlıyız
o grevden takimca ilan edelim
ne geçti eline ne büyük kötülük ya insan olan zaten yapmaz
rakibem seni yenince benim kart siliniyordy dimi
çay iyi gelmez ama kahve iyi gelebilir en azından kokusu bulantıya iyi gelir gülümHiç birşey yiyecek durumda değilim.
Çay hazır ama çay içsem daha fena olurum muhtemelen
o yüzden insanları asla tek taraflı dinleme pınarımCok farklı bir kadınsın kendine has, o saate hayatta kalkıp bunları yapamam sabah 8 de bile oglan uyursa 1 saat daha uyuyim diye gozunun icine bakiyorm
Hayirli olsun cnm cok sevindim
Bende cok kizarm birsey olmamış gbi davranilmasina, sanki o an yaşanmadı sen kırılmadın. Insallah hatasnı anlayip konusmustur seninle
Masallah kaptnim yaglar erisinn insallah
Insallah hafifler cnm bizim uzun surmustu 6 aya yakin, uyutuyordm 10dk sonrasi uyaniyordu kivraniyordu hatta, acaba baska biseyimi var diyordm artk alerji vs ama gecti gitti sukur.
Katiliyorm cnm bende inşallah eşim gbi hep arkasini toplayn annesi olmadigni ogreticem ogluma odasini kiyafetlerni vs durmeyi. Suan cok cekiyorm cnku esimden anasi alistirmis.
Abla iyiki iyi yanlarınıda anlattın icten ice iyice uyuz olmaya baslamistm enisteye neyseki bönkör cikti bu önemli bir ayrıntı
Neden bukadar az aksama kadr hicbirsey yememissinki
Spor ve menu cok iyi guzel baslangic yapmissin cnm hayirli olsun. Kepekli ekmek kansizlik ve demir eksimligi yapiyor deniyor tb yad cavdar yesen daha iyi cnm
guzel cnm afiyet olsn spor da var
Afiyet olsn kaptanim. Aksam cok hafif olms ama o hindistan cevizni anlamadm. Gercegi se cok yağlı oluyor bildigim kadariyla ve acayip kalorili
Aboww afiyet olsn pazartesi gordugn eksi seni rehavete mi kaptirdi acaba bildigin yemissin cunki
Afiyet olsn cnm guzel tatli kucuk ve emzirdign icin gormedm
Cok guzel menu ve adımlar
afiyet olsun cnm bana gore gene az ama sen doyuyorsan iyi :)
bence o seni sevip değer veren biri senin aramanı o yüzden beklemiş ve küsmüş , samimi olup çok da sevmediğin birine küsmezsin ,üstün de durmazsın bile değil mi niranım , bazen çok sevdiklerimize nazlanırız ya bana bu durum da öyle gibi geldi tabi sen tanıyorsun kadını sen daha iyi bilirsin gülümBugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
ovv gece olmuş bu mesajı yazdığın da ve hala çok sinirlisin , demek ki hak etmiş ne yaptıysa senin koca , sen bu kadar sinirlenmezdim ponim boş ver ne zaman canın konuşmak isterse o zaman konuş , az kaldı sabret çivili sopa yapıp ihtiyaç sahiplerine yollıycam :)Sürünsün biraz hiç sevmez evde huzursuzluk olmasını. Msj atıyor başka odada oturuyorm geliyo geçiyo arada laf atacak atamıyo. İçtiğim bardağa geliyo kaldırıyo içiyo musun diye cvp vermiyorum şöyle kalınca bi fırıncı küreği olsa evde ne iyi olurdu o zaman sinirim geçerdi belki :)
canım aramışsın açmamış görüp dönmediğini düşünmüş gördüğün zaman izah etmişsin zaten durumu, şimdi de ben küsüyorum o zaman demek yerine canım ben durumu izah ettim inanıp inanmamak sana kalmış başınız sağolsun tekrar diyerek yola devam edebilirdin sonuçta ölüm canım hiçbirşeye benzemez. haklısın ama fevri çıkışın biraz haklılığını gölgelemiş gibi geldi.Bugün çarşıda eski iş arkadaşımın eşiyle karşılaştım, samimiyiz ama bu ara fazla görüşmez olduk.
Babasının sebebi bulunamayan başağrısı vardı, sürekli arar sorardım, en son aradığımda akciğer filmi çekilmişti, sonuç bekleniyordu.
Sonra birkaç kere daha aradım, açmadı telefonu, hatta en son dün aradım yine açmadı.
Çarşıda görünce seslendim, küstüm ben sana dedi.
Meğer babası vefat etmiş, watsaba durum yapmış, gördüm diye gözüktüğü halde arayıp başın sağolsun dememişim...(watsap durumlarına asla bakmam, çocuklar bakar ama, bunu da belirttim)
Haberim olmadı canım dedim, nasıl olmadı diyor, haberim olupta aramadığım konusunda ısrar ediyor.
Ortak arkadaşımız yok canım, duymadım diyorum, yine değişik edalarda
Arkadaşıma "sadece başı ağrıyor dediğin günlerde bile arayıp sürekli sormadım mı, nasıl babanın ölümünden haberim olupta aramadığımı düşünüyorsun" dedim, ses çıkarmadı..
"Şimdide ben küsüyorum o zaman, beni tanıdığın halde hakkımda böyle düşündüğün için, hadi görüşürüz" diyip cevap beklemeden yoluma döndüm.
Eve gelince biraz düşündüm ve bu arkadaşıma karşı nasıl bir tutum sergilesem diye karar veremedim.
Ne diyorsunuz kızlar, arayayım mı bir daha, yoksa onun aramasını mı bekleyeyim, yada ararsa bile açmayayım, "bu ilişki de buraya kadar olsun" mu diyeyim
Not: Yanında kızkardeşi de vardı, babam öldü der demez , ikisine de "başınız sağolsun, haberim olmadı" diyip annelerini ve diğer kardeşlerini de sordum.
permeperişan olmuşsun gülüm uykusuzluktan ve hala ders var uyuma şansın yok , kahveye dayan ancak ..Günaydın kızlar
Kızım gittikçe daha çok uyanık kalıyor geceleri
Okudum interntten beyin gelişiminin fazla olmasından dolayı uyku gerilemeleri oluyormuş belli dönemler. Ama perişanım yani
Akşam 9 da uyuttum 12 de uyandı. Gece 4 ü gördük. Oynamak istiyorsonra uyuttum yarım saatte bir uyandı. 7 buçukta(o 7 diyor da ) eşimi uyandırdım şunu biraz götür canlı dersim var 8 buçukta yarım saat uyuyayım diye.
Ders bitti eşimle kapıda duruyorlardıarada da altını Falan değiştirmiştim zaten 2 saat sonra yine dersim var ama uykusuzluktan ölücem
Bebekler için çok zor biliyorum sonuçta büyüyorlar ve bu sancılı bir süreç. Ama anneler için de çok zor ya
Nasıl geçti günün canım ? Mutlu oldu değil mi annen ?Yok canim annemin doğum günü icin disardaydik gec geldik giremedim
İyi sporcuyumdur da totomu yerden kaldırabilirsem tabimenüyü değil sporu gördüm :)) maşallah canım
Ooo süpersin canımSen benden %1.40 mi istemiştin %1.55 in hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?