Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendi kendime nazar etmeyim ama dün gözle görülür bi fark vardı ya. Bugün aşı olacak bakalım nasıl geçecek. Eşimde erken taktın felan dedi ama bence tam zamanı gibi geliyor ya. Gaza çok iyi gelir

Nasıl geçti günün canım ? Mutlu oldu değil mi annen ?
çok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyordu
Allah tüm ebeveynlerimize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah

Canım ya çok güzel olmuş sevdiklerim mutlu olunca ben daha da mutlu oluyorum Allah eksiklerini göstermesin çok eksik yaşamışlar gerçekten

Bugün kahvaltıda sadece zeytij ve domates yiyeyim dedim.
Zeytini fazla kaçırdım biraz, aşırı yağlı olduğu için midem bulanmaya başladı
Yeşil zeytindir muhtemelen çok faydalı ama çok kalorili, nasıl dengeleyeceksin canım düşündün mü ?

Allah kolaylik versin cnm anne icin cok zor zamanlar
Her cocukta oluyor böyle bi donem
Uyandigi zaman ışığı falan acmamaya calis

Allah mutlulugunu daim etsin cnm
Günaydın kızlar bol eksili günler❤❤
Bugun nasilsin güzellik

Ah ne güzel bir şey yapmışsınız

En iyi yöntem boşanmak ay bana kalsa bütün kocalari bosayip hazır yapılmış çocuklarla gül gibi geçinip gitmek ama çocuğa bakacak annede lazım

Nasilsiniz kizlar

Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda

Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
İç güveyisinden halice miydi o öyle bişe herhalde

sen nasılsın iyisindir inşallah? Yeme işleri nasıl? Urlaub nasıl gidiyor

Hiç irade filan değil abla ben diyorum fazla sevgi zarar verir diye varsada göstermeyeceksin hepsini biz sevgiliylen sanki ben daha fazla seviyor gibiydim ilgi alaka misal sinema için randevulastigimizda onu unutup arkadaşları ile gezmeye gitmisligi var aaa diye de bir cevap insanın sevgilisi aklından çıkar mı ya çok üzülmüştüm içimdeki manyağı ortaya çıkardı deveye diken insana .... Lazım diye bir argo laf var erkeklerde öyle onlara çektiren yaraniyor . Çok mu seviyorum bigun dibine kadar ilgi gösteriyorum hizmette sınır yok ertesi gün buz gibi adam beni anlamaya çalışmakla uğraşırken benden çok sevmeye başladı . Şimdi hala diyor herkes o daha çok seviyor belli ediyor diye herkes onun tarafını tutar annemler filan . Ama merhamette önemli bir insan merhametli olacak yoksa karşısındakini yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…