- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.841
Kendi kendime nazar etmeyim ama dün gözle görülür bi fark vardı ya. Bugün aşı olacak bakalım nasıl geçecek. Eşimde erken taktın felan dedi ama bence tam zamanı gibi geliyor ya. Gaza çok iyi gelirBence de arama ama ararsada konuş geri cevirme hassas olabillr şuanda.
Oyle dedik erken uyandik bugn
Bende gordm agzim acik izledim hatta ilgi cekici ilk bolumu izlerm diyr dusunuyo ona gore ya devam ya tamam
Kehribar kolyesi bizde kullaniyoruz iyi geldi bizede ozellikle agiz salyalarimizi kesti resmen. Ama ben gec basladm 9 aylik falandi sanrm aldigimda, keske daha once alsaydım
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin annene canım. ❤Yok canim annemin doğum günü icin disardaydik gec geldik giremedim
Allah razı olsun canım amin inşallah cümlemizeRabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin annene canım. ❤
çok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyorduNasıl geçti günün canım ? Mutlu oldu değil mi annen ?
Canım yaçok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyordu
Allah tüm ebeveynlerimize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah
Yeşil zeytindir muhtemelen çok faydalı ama çok kalorili, nasıl dengeleyeceksin canım düşündün mü ?Bugün kahvaltıda sadece zeytij ve domates yiyeyim dedim.
Zeytini fazla kaçırdım biraz, aşırı yağlı olduğu için midem bulanmaya başladı
Allah kolaylik versin cnm anne icin cok zor zamanlarGünaydın kızlar
Kızım gittikçe daha çok uyanık kalıyor geceleri
Okudum interntten beyin gelişiminin fazla olmasından dolayı uyku gerilemeleri oluyormuş belli dönemler. Ama perişanım yani
Akşam 9 da uyuttum 12 de uyandı. Gece 4 ü gördük. Oynamak istiyorsonra uyuttum yarım saatte bir uyandı. 7 buçukta(o 7 diyor da ) eşimi uyandırdım şunu biraz götür canlı dersim var 8 buçukta yarım saat uyuyayım diye.
Ders bitti eşimle kapıda duruyorlardıarada da altını Falan değiştirmiştim zaten 2 saat sonra yine dersim var ama uykusuzluktan ölücem
Bebekler için çok zor biliyorum sonuçta büyüyorlar ve bu sancılı bir süreç. Ama anneler için de çok zor ya
çok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyordu
Allah tüm ebeveynlerimize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah
Bugun nasilsin güzellikGünaydın kızlar bol eksili günler❤❤
İyiyim ablacımAllah kolaylik versin cnm anne icin cok zor zamanlar
Her cocukta oluyor böyle bi donem
Uyandigi zaman ışığı falan acmamaya calis
Allah mutlulugunu daim etsin cnm
Bugun nasilsin güzellik
Ah ne güzel bir şey yapmışsınızçok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyordu
Ben fırında tavuk yapacam inşNasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
En iyi yöntem boşanmakseni çok iyi anlıyorum gülüm @tacsızprenses le aynı şeyleri yaşıyorsunuz üstelik bacım aynı bina da kv si ve eltisiyle , kız kardeşimin 4 sene önce ayağının üzerinden araba geçti kırık yoktu şükür ama ayağı bacağı uzun süre atelde kaldı baya zarar görmüştü ayağın da hala atel varken işe minibüsle gidiyordu ama eltisi yağmur yağıyor diye kocasının işi varsa kardeşimin kocasına haber veriliyor o alıp eve getiriyordu , işe her gün kayınbabası arabayla götürüyordu , yapılacak maddi manevi iş olsun kız kardeşimin kocası aranıyordu , o da o kadar iyi bir çocuk ki bana göre damadımız değil öz kardeşimiz gibi ailesine hayır demek ne bilmiyor kuzum yaa ama olan bacıma oluyor hep ,
ne zaman farkına varıp gerektiğin de hayır diyecek bu adamlar
5 kase çorba ve yarım hindistan cevizinden yola cikarsak sanırım 55 tane yedinBugün kahvaltıda sadece zeytij ve domates yiyeyim dedim.
Zeytini fazla kaçırdım biraz, aşırı yağlı olduğu için midem bulanmaya başladı
İç güveyisinden halice miydi oNasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Evi düzenli tutmak için olabilirEn iyi yöntem boşanmakay bana kalsa bütün kocalari bosayip hazır yapılmış çocuklarla gül gibi geçinip gitmek ama çocuğa bakacak annede lazım
Hiç irade filan değil abla ben diyorum fazla sevgi zarar verir diye varsada göstermeyeceksin hepsini biz sevgiliylen sanki ben daha fazla seviyor gibiydim ilgi alaka misal sinema için randevulastigimizda onu unutup arkadaşları ile gezmeye gitmisligi var aaa diye de bir cevap insanın sevgilisi aklından çıkar mı yaaa bu kadar benzerlik olur benim koca da liseden itibaren dışarıda yatılı okumuş 17 yaşın da memurluğa geçmiş hem çalışmış hem okumuş dil tarihi 3. sınıfta bırakmış , diş proteze 1 ay gitmiş bırakmış arada bir bölüm daha kazanmış ama gitmemiş en son hukuk okumuş ve aileden destek almadan okumuş ailenin destekleyecek hali yokmuş zaten , dersleri hariç de çok okumuş hala da okur , kendi kendine ingilizce çalışıyor 3 senedir videolardan v.s. den
ben kimseyi yontmak istemem , kimse beni değiştirmeye çalışmasın ben de kimseyi değiştirmek için çaba sarf etmem , herkes ancak kendini değiştirebilir inancındayım
sen yine de çabalamış ve değiştirmişsin güçlü irade ve bol enerjiyle :)
Yeşil zeytin bu ara fazla tüketmeye başladım.. kalorisi fazla diye bilmiyordumYeşil zeytindir muhtemelen çok faydalı ama çok kalorili, nasıl dengeleyeceksin canım düşündün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?