Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğum günü kutlu olsun canım, nice yıllarınız olsun insan sevindirmek kadar herhalde mutlu eden bişey yoktur insanı

Benim eşim çok düzenli arkamı toplar hep ama evde erkek olunca bir karışıklık oluyor niye bilmem bugün tüm erkekleri yaylaya gönderdik bi rahatız ki sorma :)
Benim eş her işi yapar ama dağınık ben cildiriyorum öyle, evet erkek evde olunca işin bile aksıyor
Ah bende çıkabilsem yaylaya

nice yıllarınız olsun canım
Günaydın herkese iyi haftalar dilerim. Sabah tartılamadım.
Haftasonum maalesef pek iyi geçmedi.
Test sonucum negatif. Maalesef bu sefer de olmadı. Sinirlerim o kadar laçka oldu ki, toparlanmakta güçlük çekiyorum.
Doğru zamanı gelecek canım inşallah

Benim minik kızcemi yerken görsen iştahın acılır zeytinciye verecem seni diyorum
Bizim eltimin Küçükte patates manyağı onlarda patatesciye vereceğim diyor bende vermeyin kızları diyorum güzel mevkilere gel çuvalla pattates depola diyoruz artık .sende verme kızını zeytin bahçeleri alacak durumu olsun

Esprisine diyorum en büyük isteğim okusunlar istedikleri kadar sınır yok güzel meslekleri olsun, kendi ayakları üzerinde dursun inşallah hepimizin yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…