- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.861
Benim eşim çok düzenli arkamı toplar hep ama evde erkek olunca bir karışıklık oluyor niye bilmem bugün tüm erkekleri yaylaya gönderdik bi rahatız ki sorma :)Evi düzenli tutmak için olabilir
Doğum günü kutlu olsun canım, nice yıllarınız olsunçok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyordu
Allah tüm ebeveynlerimize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah
dünkü menün cok kötüydü cnmBen fırında tavuk yapacam inş
15-20 yedigini hatirliyorum ama bu sefer rekor denemesi yapmis olabilirmiki5 kase çorba ve yarım hindistan cevizinden yola cikarsak sanırım 55 tane yedin
Oyleydiİç güveyisinden halice miydi oöyle bişe herhalde
sen nasılsın iyisindir inşallah? Yeme işleri nasıl? Urlaub nasıl gidiyor
Evet canım farkındayım. İnşallah telafi edicemdünkü menün cok kötüydü cnmbu 2 günü dikkatli gecir lutfen
Sen ne iş yapıyorsun canımOyleydi
Sagol cnm, daha iyiyim
Izini evde tükettik işte
Benim eş her işi yapar ama dağınık ben cildiriyorum öyle, evet erkek evde olunca işin bile aksıyorBenim eşim çok düzenli arkamı toplar hep ama evde erkek olunca bir karışıklık oluyor niye bilmem bugün tüm erkekleri yaylaya gönderdik bi rahatız ki sorma :)
Nokta tahmin5 kase çorba ve yarım hindistan cevizinden yola cikarsak sanırım 55 tane yedin
Bu pandemide daha ne yapılırkiOyleydi
Sagol cnm, daha iyiyim
Izini evde tükettik işte
Siyah zeytin daha kalorili :)Yeşil zeytin bu ara fazla tüketmeye başladım.. kalorisi fazla diye bilmiyordum
Nasıl yiyebiliyorsun ben olsam 55 zeytinin çekirdeğini çıkarırken ağzım yorulurNokta tahmin
Ozaman sıkıntı yokmuş sevindimSiyah zeytin daha kalorili :)
Faydali olsada herseyin fazlasi iyi degil cnm
Benim minik kızcemi yerken görsen iştahın acılırNasıl yiyebiliyorsun ben olsam 55 zeytinin çekirdeğini çıkarırken ağzım yorulur
nice yıllarınız olsun canımHayırlı geceler hanımlar
Bugün evlilik yıl dönümumüz.
Esim kendini affettirmek maksadıyla supriz yaptı ama tam beceremedi. Yine de düşünmesi yeterli diyorum. 11 yıllık evliyiz bu ikinci sürprizi malesef.
Doğru zamanı gelecek canım inşallahGünaydın herkese iyi haftalar dilerim. Sabah tartılamadım.
Haftasonum maalesef pek iyi geçmedi.
Test sonucum negatif. Maalesef bu sefer de olmadı. Sinirlerim o kadar laçka oldu ki, toparlanmakta güçlük çekiyorum.
Geç kaldınNasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Bizim eltimin Küçükte patates manyağı onlarda patatesciye vereceğim diyor bende vermeyin kızları diyorum güzel mevkilere gel çuvalla pattates depola diyoruz artık .sende verme kızını zeytin bahçeleri alacak durumu olsunBenim minik kızcemi yerken görsen iştahın acılırzeytinciye verecem seni diyorum
Siyah zeytinYeşil zeytindir muhtemelen çok faydalı ama çok kalorili, nasıl dengeleyeceksin canım düşündün mü ?
Esprisine diyorumBizim eltimin Küçükte patates manyağı onlarda patatesciye vereceğim diyor bende vermeyin kızları diyorum güzel mevkilere gel çuvalla pattates depola diyoruz artık .sende verme kızını zeytin bahçeleri alacak durumu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?