Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben atamıyordum ama artık atmaya karar verdim ve başladım canım evet doydum yaaa bide hızlı yiyorum ondan mı bilmşyorum çocuklar yüzünden oturup bi keyifle yiyemiyorum

Nasıl güzel yapmışsınız canımAnneler çok çok değerliler kıymetlerini bilmek lazım

Çivili sopa da iyiymiş ilk bana yolla abla

Nasilsiniz kizlar

Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda

Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Güzin apla bu herüfleri ne yapsak analarına iade etsek almazlarda

Bugün bankada işim vardı okulu yarına almıştım son anda iptal oldu banka işi, okula anca yetiştim bi activia yedim sabah. Gelince de adam bulgur pilavı çorba yapmış yemedim sinirim geçmedi. Kendime ne yapsam diye düşünüyorum.

Pembe Lotus bu hafta baya iyi gidiyorsun cnm
Bu 2 gün icin senin planin ne
Bugün aksam et sote var yarın aksamda tavuk

Sabah kahvalti öncesi 30dk leslie yaptım 60 mekik çektim yarın spor yapmayacağım inş güzel eksiler görürüz hep birlikte

Canım kızın kaç yaşında ? Benim ilk kızımda çok uyku sorunu yaşadım günde 2-3 saatliknuykuyla duruyordu. Ben işe artık hayalet gibi gidiyordu neler neler denedim. Uyku düzenini oturmak için çok çabaladım sonunda ben kazandım

Mefkurem derdimi söylüyorum hazır mısın
Kabizim ne yesem ne yapsam kayısı form içsem bı kerelik kizceyi etkiler mi
Canım ya katı besleniyorsun ya da yetersiz onlar sebep olur kabızlığa. Demir ilacı kullanıyorsan o da yapar. Sıvı beslenip az yiyip öğün atlamazsan sorun kalmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…