- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.881
Ben atamıyordum ama artık atmaya karar verdim ve başladım canımkız bu ne çok az yemişsin afiyet olsun diyecem diyemiyom
hım anladım cnm hayırlısi insAllah bulur
bı yer bulmuşsun yine iyi
afiyet olsun canım güzel menü
çok çok gereksiz esyam yok benim aslında ama yine de atamıyorum snrm ben eşyaaz eşya daha iyi
afiyet olsun canım gayet güzel menü olmuş hafif
evet ya bı fırsat bulup yazamadm yazicam insAllah vakit bulunca
afiyet olsun kaptanım
5 dilim ekmek, kakolu helva üstüne içli köfte çok olmuş sanki cnm afiyet olsun
bizde hiç bı samimiyet yok cnm işleri dusmedikcr arayıp sormazlar inanmazsn bı ara oturmaya geldiler yeminle hiç mi muhabbeti olmaz iki kardeşin konuşmadan öylece oturup gittiler adam kullanmayı çok severler anlatılacak olsa neler neler varda işte
afiyet olsun canım güzel bence emzirdigni düşününce
Afiyet olsun cnm güzel menü
çok iyi cnm tebrikelr bende ölçülerini alayım diyom unutuyom hep
vala doyuyorsan süper afiyet olsun cnm normalde de böyle az mı yerdin
afiyet olsun canım gayet güzel menü olmuş sporda var
ben aramazdim snrm o kadar konusmussun hala senin samimiyetine inanmamış kendi ararsa ne âlâ aramazsa yapacak bişey yok bence
cokokremle patates kizartmasini gormedim Afiyet olsun cnm
teşekkürler ☺
az yediğinde daha rahat oluyor insan cidden
Cnm patates değildi hepsi çoğu kıyma domates biberli harcti zaten
Ac karna 1-2 ks. Yag icseydinMefkurem derdimi söylüyorum hazır mısın
Kabizim ne yesem ne yapsam kayısı form içsem bı kerelik kizceyi etkiler mi
ben ırgat sinifindayimSen ne iş yapıyorsun canım
Niran kadar yemicegine göre sikinti olmazOzaman sıkıntı yokmuş sevindim
Bide tartiya 2 kalaNokta tahmin
Nasıl güzel yapmışsınız canımçok güzel geçti canım öğlen kalpli bir pasta almıştım akşam da güzel manzaralı bir yere götürdük arkadaşlarla, onlar da sağolsunlar balon falan almışlar :) ben hiç böyle bir doğum günü yaşamadım dedi gözlerinin içi gülüyordu
Allah tüm ebeveynlerimize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah
Ben de fırında sebze ve tavuk yaparımNasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Bu 2 günde sebze, et türüne devamBen de fırında sebze ve tavuk yaparım
Çivili sopa da iyiymiş ilk bana yolla ablaovv gece olmuş bu mesajı yazdığın da ve hala çok sinirlisin , demek ki hak etmiş ne yaptıysa senin koca , sen bu kadar sinirlenmezdim ponim boş ver ne zaman canın konuşmak isterse o zaman konuş , az kaldı sabret çivili sopa yapıp ihtiyaç sahiplerine yollıycam :)
Allah kolaylık versin canım zor işben ırgat sinifindayimfabrikada calisiyorum cnm
Yok artıkNokta tahmin
Güzin apla bu herüfleri ne yapsak analarına iade etsek almazlardaNasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Bahar senin koca hep hazır ol da mı bekliyo merak ettim öyle bi imaj uyandırdınEn iyi yöntem boşanmakay bana kalsa bütün kocalari bosayip hazır yapılmış çocuklarla gül gibi geçinip gitmek ama çocuğa bakacak annede lazım
Bugün aksam et sote var yarın aksamda tavuk
Canım kızın kaç yaşında ? Benim ilk kızımda çok uyku sorunu yaşadım günde 2-3 saatliknuykuyla duruyordu. Ben işe artık hayalet gibi gidiyordu neler neler denedim. Uyku düzenini oturmak için çok çabaladım sonunda ben kazandımGünaydın kızlar
Kızım gittikçe daha çok uyanık kalıyor geceleri
Okudum interntten beyin gelişiminin fazla olmasından dolayı uyku gerilemeleri oluyormuş belli dönemler. Ama perişanım yani
Akşam 9 da uyuttum 12 de uyandı. Gece 4 ü gördük. Oynamak istiyorsonra uyuttum yarım saatte bir uyandı. 7 buçukta(o 7 diyor da ) eşimi uyandırdım şunu biraz götür canlı dersim var 8 buçukta yarım saat uyuyayım diye.
Ders bitti eşimle kapıda duruyorlardıarada da altını Falan değiştirmiştim zaten 2 saat sonra yine dersim var ama uykusuzluktan ölücem
Bebekler için çok zor biliyorum sonuçta büyüyorlar ve bu sancılı bir süreç. Ama anneler için de çok zor ya
Canım ya katı besleniyorsun ya da yetersiz onlar sebep olur kabızlığa. Demir ilacı kullanıyorsan o da yapar. Sıvı beslenip az yiyip öğün atlamazsan sorun kalmaz inşMefkurem derdimi söylüyorum hazır mısın
Kabizim ne yesem ne yapsam kayısı form içsem bı kerelik kizceyi etkiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?