Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9 aylık canım. Sanırım atak döneminde 8-12 ay arası büyüme atağı dolayısıyla uyku gerilemesi oluyormuş. Bir de aşırı hareketli sanırım gündüz enerjisini tüketemiyoruz

Nasilsiniz kizlar

Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda

Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
cok sukur dert tasa yok oglan bi uyusa biraz is yapcam onu bekliyom

Aksam fırında balık ve salata olucak.
Bugun sabitti tartım

Çivili sopa da iyiymiş ilk bana yolla abla
bende tam duzeldinizmi dicektim

Tatlim icindekileri söyle hem sen rahatla hem o rahatlasin :))

Evde sebze türü bisey varsa onu yap yada prolu bi salata
Bugün aksam et sote var yarın aksamda tavuk

Sabah kahvalti öncesi 30dk leslie yaptım 60 mekik çektim yarın spor yapmayacağım inş güzel eksiler görürüz hep birlikte
Menü güzel yanina karbon falan da gelmezse süper olur :))

Vaktin olursa aksamda 45 dk patlat, bu haftayi kapat :))

Mefkurem derdimi söylüyorum hazır mısın
Kabizim ne yesem ne yapsam kayısı form içsem bı kerelik kizceyi etkiler mi
Kabızmızın ben o işi çözdğn canım. Doktor bi ilaç verdi çok rahatlattı emziriyorum çocuğuda bi etkisi yok tavsiye ederim magvital adı

9 aylık canım. Sanırım atak döneminde 8-12 ay arası büyüme atağı dolayısıyla uyku gerilemesi oluyormuş. Bir de aşırı hareketli sanırım gündüz enerjisini tüketemiyoruz
Benimki daha geçen yıl düzene girdi canım. Çok zor uyumayan çocuk. Daha küçükmüş inşallah hemen düzene girer. O ataklar canımı okuyor benim ama napalım diyorum canları sağ olsunda

Abla yeni başladım. Bacakların çok ağrıyordu aslında magnezyum bu ama kabızııpada iyi geliyor iki konudada rahatlattı beni çok şükür bi araştır istersen tavsiye ediyorum
Magnezyum kiminde cırcır yapıyormuş :)) o yuzden etkisi oldu ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…