- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.901
Amin canım çok teşekkürlerrabbim sağlıkla güle güle huzurla oturmayı nasip etsin gülüm
9 aylık canım. Sanırım atak döneminde 8-12 ay arası büyüme atağı dolayısıyla uyku gerilemesi oluyormuş. Bir de aşırı hareketli sanırım gündüz enerjisini tüketemiyoruzCanım kızın kaç yaşında ? Benim ilk kızımda çok uyku sorunu yaşadım günde 2-3 saatliknuykuyla duruyordu. Ben işe artık hayalet gibi gidiyordu neler neler denedim. Uyku düzenini oturmak için çok çabaladım sonunda ben kazandım
Nasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Mekiğe bayıldım ben çekemiyorumBugün aksam et sote var yarın aksamda tavuk
Sabah kahvalti öncesi 30dk leslie yaptım 60 mekik çektim yarın spor yapmayacağım inş güzel eksiler görürüz hep birlikte
Bende de aynı menü varBen fırında tavuk yapacam inş
Çivili sopa da iyiymiş ilk bana yolla abla
bende tam duzeldinizmi dicektimGüzin apla bu herüfleri ne yapsak analarına iade etsek almazlarda
Bugün bankada işim vardı okulu yarına almıştım son anda iptal oldu banka işi, okula anca yetiştim bi activia yedim sabah. Gelince de adam bulgur pilavı çorba yapmış yemedim sinirim geçmedi. Kendime ne yapsam diye düşünüyorum.
Menü güzelBugün aksam et sote var yarın aksamda tavuk
Sabah kahvalti öncesi 30dk leslie yaptım 60 mekik çektim yarın spor yapmayacağım inş güzel eksiler görürüz hep birlikte
Menü güzel,cok sukur dert tasa yok oglan bi uyusa biraz is yapcam onu bekliyom
Aksam fırında balık ve salata olucak.
Bugun sabitti tartım
Kabızmızın ben o işi çözdğn canım. Doktor bi ilaç verdi çok rahatlattı emziriyorum çocuğuda bi etkisi yok tavsiye ederimMefkurem derdimi söylüyorum hazır mısın
Kabizim ne yesem ne yapsam kayısı form içsem bı kerelik kizceyi etkiler mi
Artım gitmiş de sabitim halaLusi senin artilar gittimi fıstığım
Sureklimi kullaniyorsun cnmKabızmızın ben o işi çözdğn canım. Doktor bi ilaç verdi çok rahatlattı emziriyorum çocuğuda bi etkisi yok tavsiye ederimmagvital adı
Naptın niran 55 tane nasıl yedin heyy masalllahNokta tahmin
Ooo bu iyi haberArtım gitmiş de sabitim hala
Eksiye çevirirsin sen onuArtım gitmiş de sabitim hala
Benimki daha geçen yıl düzene girdi canım. Çok zor uyumayan çocuk. Daha küçükmüş inşallah hemen düzene girer. O ataklar canımı okuyor benim ama napalım diyorum canları sağ olsunda9 aylık canım. Sanırım atak döneminde 8-12 ay arası büyüme atağı dolayısıyla uyku gerilemesi oluyormuş. Bir de aşırı hareketli sanırım gündüz enerjisini tüketemiyoruz
Abla yeni başladım. Bacakların çok ağrıyordu aslında magnezyum bu ama kabızııpada iyi geliyor iki konudada rahatlattı beni çok şükür bi araştır istersen tavsiye ediyorumSureklimi kullaniyorsun cnm
Magnezyum kiminde cırcır yapıyormuş :)) o yuzden etkisi oldu ozamanAbla yeni başladım. Bacakların çok ağrıyordu aslında magnezyum bu ama kabızııpada iyi geliyor iki konudada rahatlattı beni çok şükür bi araştır istersen tavsiye ediyorum
Şifa olsun cnmBen bugğn muhabbete katılamadım fazla girmeye çalışıyorum ama kızım aşı oldu ve biraz huysuz. İnşallah kolay atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?