Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen abla muhtemelen zaten yan etkisinde var . Bacaklarım çok ağrıyor onda da iyi geldi. Kilodan mı spordan mı bilmiyorum. İnşallah daha da düzelir
Magnezyum eksikliginden de olur cnm

Gecenlerde yataktan kalkarken öyle bi kramp giirdiki bacagima bicak saplanir gibiydi
Magnezyum icince rahatladim

Nasilsiniz kizlar

Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda

Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Abla diyet nasil gidiyor nasilsin
Guzin abla bugun 70.1 ciktim yarin 6 lari gormeyi hedefliyorun erisin yaglar

Abla diyet nasil gidiyor nasilsin
Guzin abla bugun 70.1 ciktim yarin 6 lari gormeyi hedefliyorun erisin yaglar
Bu hafta iyi gidiyor cnm, insallah böyle devam eder

Bugünü hafif gecirirsen en az 500 gider senden :)))

Bu hafta iyi gidiyor cnm, insallah böyle devam eder

Bugünü hafif gecirirsen en az 500 gider senden :)))
Abla benim bunyeyi biliyon hızlı veriyom hizli aliyorum. Ama bu hafta canim istedigini yiyip aksam hafif tuttum yada canim bisey istemedi yemedim bazen kilo vermeye bazen dengelemeye calisiyorum bugun kahvaltıyı hafif tuttum. Aksamda yogurtlu brokoli dusunuyorum inşallah 6 lar gelir

Konuşucam sırf kızım etkilenmesn diye yoksa süründürürdm
Tavuklu salata yaptm sağol ablaa

ben zekanın tek yönlü olduğunu düşünmüyorum herkesin farklı , duygusal zeka sezgisel zeka görsel yada duyarak , iyi hafıza zekası, iletişim zekası v.s. diye bir çok farklı alanı var bir insan hepsinde zeki olmayabilir , duygu ve sezgi zekasın da bence de her zaman kadınlar daha zeki
ayküsü çok yüksek çok zeki , işin de oldukça başarılı olup ailesiyle iletişim kuramayanlar , kendini ifade edemeyenleri de çok gördüm :)

Esprisine diyorum en büyük isteğim okusunlar istedikleri kadar sınır yok güzel meslekleri olsun, kendi ayakları üzerinde dursun inşallah hepimizin yavruları
Amin canım
Ac karna 1-2 ks. Yag icseydin

Kiz küçük cnm sorumluluk alamam uzmanlik alanim degil

ben ırgat sinifindayim fabrikada calisiyorum cnm

Niran kadar yemicegine göre sikinti olmaz
niran sınırını zorluyor :) 55 zeytin nasıl yenir
@Beyazkugu87 bu hafta baya iyi gidiyorsun cnm
Bu 2 gün icin senin planin ne
abla sen kimi tutuyorsun bakayım biricik kekegini dimi
kiz yeyip kalksaydin masadan onlarin yaptığı gibi
Bahar senin koca hep hazır ol da mı bekliyo merak ettim öyle bi imaj uyandırdın
yok kız arada kukruyor geçen birşey oldu hadi ya hadi diye bağırdı bende bastım fırçayı annesi de vardı , sonra ben bebeyi alıp odaya gittim kv diyor ki git özür dile benimki anne ne dedim kendi kendine trip attı gitti diyor sonra geldi öpüyor yürü git dedim arkadan konuştuklarını duydum surundururdumde taş ağrısı tuttu yada artık barışmak için yeni numarası
Bugün aksam et sote var yarın aksamda tavuk

Sabah kahvalti öncesi 30dk leslie yaptım 60 mekik çektim yarın spor yapmayacağım inş güzel eksiler görürüz hep birlikte
anam anam rakip çıldırdı
Canım ya katı besleniyorsun ya da yetersiz onlar sebep olur kabızlığa. Demir ilacı kullanıyorsan o da yapar. Sıvı beslenip az yiyip öğün atlamazsan sorun kalmaz inş
demir ilacı canım
Kabızmızın ben o işi çözdğn canım. Doktor bi ilaç verdi çok rahatlattı emziriyorum çocuğuda bi etkisi yok tavsiye ederim magvital adı
aslında benimde magnezyum ihtiyacım var kramplar malum
Ben bugğn muhabbete katılamadım fazla girmeye çalışıyorum ama kızım aşı oldu ve biraz huysuz. İnşallah kolay atlatırız
kimi bebekte etkili ben oğlumda hiç asi huysuzlugu bilmem ama kızımda malesef etkili ateş düşürücü verdim mecbur ateşi çıktı huysuzlandi
Tabur kontrol edildigine göre, işlere basliyabilirim

Grevi mecbur sonlandirdim
Hepimize kolay gelsin

Eve ne yemek yapsam, daga karar vermedim
Ben evdeki sebzeleri toplayıp fırına verdim üstüne yoğurt miss

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Beyazkugu 90 + -- + 291 + 104 + 90 + -- + --
Namaria 175 + 100 + 160 + 150 + -- + -- + --
Ucmelekannesi -- + 240 + -- + 150 + -- + -- + --
1prensesannesi 204 + -- + -- + 255 + -- + -- + --
88prenses99 --- + -- + 120 + -- + 60 + -- + --
Medine66 210 + -- + -- + 180 + -- + -- + --
Strontium -- + 120 + 60 + 60 + -- + -- + --
Pnrrr-20 150 + 90 + -- + 90 + --+ -- + --
Ucansupurge -- + -- + -- + -- + 272 + -- + --
Papatya-2014 -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kızlar listeye göz atın eksik varsa ekliyeyim.

En iyi yöntem boşanmak ay bana kalsa bütün kocalari bosayip hazır yapılmış çocuklarla gül gibi geçinip gitmek ama çocuğa bakacak annede lazım
boşanmak ama önce iyi düşünmek lazım hem kendisi hem çocuğu için diyelim ki kadın boşandı sonra hayatın da neler olacak pişman olacak mı her şeyi gerçekçi bir şekil de düşünmeli

Canım benim bu hafta hergün 180 puanım varmış ilk defa hesapladım üşeniyordum hesaplamaya

Benimki daha geçen yıl düzene girdi canım. Çok zor uyumayan çocuk. Daha küçükmüş inşallah hemen düzene girer. O ataklar canımı okuyor benim ama napalım diyorum canları sağ olsunda
Büyümenin bu kadar sancılı olduğunu ilk kez bu kadar yakından gözlemliyorum hayretler içinde
Aynen öyle caniko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…