Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım iyilik bu adamın neresinde İyiliği başkasına. Önce hanenin içini koruyup kollayıp gözeteceksin. Başkasına iyi olan kocayı ben napıyım
En iyi yöntem boşanmak ay bana kalsa bütün kocalari bosayip hazır yapılmış çocuklarla gül gibi geçinip gitmek ama çocuğa bakacak annede lazım
Hiçbir insan dört dörtlük değil ki. Tolare edilecek yönleri olmasa kimse kimseyi çekmez. Sabırla zamanla alışıyor insanlar birbirine. Evlendikten sonra bırakıp gitmek kolay değil. Ben zaman zaman bırakıp gittiğimi düşünüyorum eşimi. Senelerce yalnız yaşadım işim gücüm var çok şükür ama artık onsuz bi hayat bana onun tüm eksikliğine rağmen eksik geliyor. Ha ben seviyorum da tabi onun etkisi de çok büyük

Bu dediklerini de söyledim canım, hala ısrarcı idi maalesef.
Bu kadar takıntılı bir insanla arkadaşlığımı devam ettirmek bana ters geliyor
Bir daha aramazsa sevinirim açıkçası

Eloooo bu da sana gelsin E ela_2019
Ayyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyim artık emeklemiyor yürüyor ve sürekli diş çıkarıyor. Şu 5.ve6. Dişi birlikte geliyor ve hiç bir şey yemiyor. Surekli huysuz uykusuz geçiyor. Yoksa çok özledim burda olmayı sizlerle sohbet etmeyi. Zaten normal hayatimda çok arkadaşım yok 2 3 tane o yuzden burasi cok iyi geliyordu. Ama sanirim daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…