- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.941
Canım iyilik bu adamın neresindeseni çok iyi anlıyorum gülüm @tacsızprenses le aynı şeyleri yaşıyorsunuz üstelik bacım aynı bina da kv si ve eltisiyle , kız kardeşimin 4 sene önce ayağının üzerinden araba geçti kırık yoktu şükür ama ayağı bacağı uzun süre atelde kaldı baya zarar görmüştü ayağın da hala atel varken işe minibüsle gidiyordu ama eltisi yağmur yağıyor diye kocasının işi varsa kardeşimin kocasına haber veriliyor o alıp eve getiriyordu , işe her gün kayınbabası arabayla götürüyordu , yapılacak maddi manevi iş olsun kız kardeşimin kocası aranıyordu , o da o kadar iyi bir çocuk ki bana göre damadımız değil öz kardeşimiz gibi ailesine hayır demek ne bilmiyor kuzum yaa ama olan bacıma oluyor hep ,
ne zaman farkına varıp gerektiğin de hayır diyecek bu adamlar
Hiçbir insan dört dörtlük değil ki. Tolare edilecek yönleri olmasa kimse kimseyi çekmez. Sabırla zamanla alışıyor insanlar birbirine. Evlendikten sonra bırakıp gitmek kolay değil. Ben zaman zaman bırakıp gittiğimi düşünüyorum eşimi. Senelerce yalnız yaşadım işim gücüm var çok şükür ama artık onsuz bi hayat bana onun tüm eksikliğine rağmen eksik geliyor. Ha ben seviyorum da tabi onun etkisi de çok büyükEn iyi yöntem boşanmakay bana kalsa bütün kocalari bosayip hazır yapılmış çocuklarla gül gibi geçinip gitmek ama çocuğa bakacak annede lazım
Bu dediklerini de söyledim canım, hala ısrarcı idi maalesef.canım aramışsın açmamış görüp dönmediğini düşünmüş gördüğün zaman izah etmişsin zaten durumu, şimdi de ben küsüyorum o zaman demek yerine canım ben durumu izah ettim inanıp inanmamak sana kalmış başınız sağolsun tekrar diyerek yola devam edebilirdin sonuçta ölüm canım hiçbirşeye benzemez. haklısın ama fevri çıkışın biraz haklılığını gölgelemiş gibi geldi.
arkadaşlığı devam ettirmek sana kalmış canım onu bilemedim
Ne pişirmiştinEvden çıkarken yemeğin altını kapatmayı unutmayın diye tembihledim kızlara.
Kömüre dönünce kapatmışlar sağolsunlar
50 kısmı doğru muydu cidden50 adet zeytinime laf edenler, Cumaya görüşeceğiz
Kız beş kepçeydi5 kase çorba ve yarım hindistan cevizinden yola cikarsak sanırım 55 tane yedin
Ben bi kasa domates aldım konserve yapacağım dünden kalan yemeklerden ayarlarım artıkNasilsiniz kizlar
Varmi derdi, tasasi olan... Güzin ablaniz burda
Bugünün menü planlarini alalim
Benim niyetim kabak yogurt :)
Kaç yaşındalardı canım ?Evden çıkarken yemeğin altını kapatmayı unutmayın diye tembihledim kızlara.
Kömüre dönünce kapatmışlar sağolsunlar
Çarşamba Perşembe klasiği kabakNe pişirmiştin
Sadece 50 zeytin ve 2 domates50 kısmı doğru muydu cidden
Kuru fasulye unu falan noluyor
10 ve 13 canımKaç yaşındalardı canım ?
Ne yemeğiydi ayy çok üzülürüm ben özellikle de tencereye
Ben hamilelikte yiyordum o kadar ama yanında en az taze 1 beyaz ekmekleÇarşamba Perşembe klasiği kabak
Sadece 50 zeytin ve 2 domates
Ayyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyim
Un yerine kullanılıyor canım çorba krep vs yapmak istediğimdeKuru fasulye unu falan noluyoronları kuru fasulye yerine mi yicen
Yerken mi saydın yoksa bitirdikten sonra mı farkına vardın çok merak ettim canımSadece 50 zeytin ve 2 domates
Maşallahı varmış tencerenin yine ben çeyizlikleri bi yıl içinde çöpe atmıştım esse den almıştım kaliteli zannedip10 ve 13 canım
Çeyizimden kalma tencere idi, yeni aldığım takım olsa üzülürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?