Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eloş başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah tez zamanda toparlan gel çok özlüyorum seni

boşanmak ama önce iyi düşünmek lazım hem kendisi hem çocuğu için diyelim ki kadın boşandı sonra hayatın da neler olacak pişman olacak mı her şeyi gerçekçi bir şekil de düşünmeli
tabi ki abla işin şakası o ama şöyle birşey var sadece çocuklar içinde seni kemiren biri ile olmakta yanlış yani bazı şeyler görmezden gelinebilir ama özellikle şiddet (her türlüsü) bence hiç uzatilmamali
şaka dedim kız onu :)
50 adet zeytinime laf edenler, Cumaya görüşeceğiz
kaptan soyle bir durum söz konusu senin bahsettigin bilim bana ters başkalarının iki çeşit peyniride sana ters o yüzden bence seninde peyniri tek çeşit ye demen yanlıştı herkesin bünyesi farklı belki sana 2 çeşit peynir yaramıyor ama onada 5 kepçe çorba yaramıyor . Zeytin işin espirisi ama 50 nedir ya
Benim kızı emziriyorum mis gibi uyuyor beşiğe koyup odadan çıkmaya yeltendiğini an basıyor çığlığı Canlı dersim yeni bitti kahvaltı masası bile hala ortada. Esir alınmış durumdayım
benimkide öyle bugün çip yerleştirmiş gibi hissediyor
Glutensiz ciciler aldım kendime ehuhehhe

Eki Görüntüle 2698511
afiyetle ye canım
Kız beş kepçeydi
ya ben niye kase diye hatırladım ki :)
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin

Eloş başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah tez zamanda toparlan gel çok özlüyorum seni
Allah razı olsun canim benim vallahi benim de aklım hep burda. Şu üst dişler patlamış bir kaç güne toparlar inşallah. Sonra gelirim. Yani umarim öyle olur. Birde bu dönem ustten ders alma geldi bize bende şartları taşıyorum 3 ders aldım ve şu an 9 dersim var yani nasil olacak bilemiyorum

Aminnn canim Allah razı olsun

Ucmelekannesi senin kv gitmedinmi cnm görünmüyorsun

@medine66 kizinin beslenmesi nasil gidiyor cnm alistinizmi
Bide daha cok gellllll
Kv dun gitti abla . ama bende bi durgunluk var abla. Kv ne kadar etliye sutluye karismasad cumadan beri enerjim bitti sanki bugun evleri toparladim biraz kizlarin odevleri dersleri falan gelemedim abla.

İns yarindan itibaren buralarda olurum.
Sagol sordugun icin ablam

süpersiin kızzzz sen baştan kedinin bacağını ayırmışsın

kız ne yapayım kendimi avutuyorum demek ki böyle

Magnezyum eksikliginden de olur cnm

Gecenlerde yataktan kalkarken öyle bi kramp giirdiki bacagima bicak saplanir gibiydi
Magnezyum icince rahatladim
Muhtemelen ondan abla topukların çok ağrıyor özellikle vitamin alıyorum ama demekki gala eksik. Sende kullansana

Selam arkadaslar. Bi soru sormusum kimse cevap vermemis ask olsun size. Sonra gidene neden gittin diyosunuz. Free oluncami boyle oluyor. Uzgun hissediyorum.

senin masallahin var cnm vaktinde frene basiyorsun
Benim gibi patlamış frenle dolu dizgin gitmiyorsun
Konuşucam sırf kızım etkilenmesn diye yoksa süründürürdm
Tavuklu salata yaptm sağol ablaa
bidaha milletin yaninda beni kirarsan, hanimefendiligi birakip, cirkefe baglarim seni rezil ederim deseydin
abla sen kimi tutuyorsun bakayım biricik kekegini dimi
Nanecim Kekigim feslegenim bidenem
Bu seferlik denizbenimadim mu tuttuydum :))) insallah yüzümü kara cikarmicak

50 adet zeytinime laf edenler, Cumaya görüşeceğiz
ne deseydik 50 az olmus 100 yeseydinmi diyeydik

Cuma icin bisey demiyoruzki, eksi gelirsen tabiki hepimiz cok seviniriz
Ama Herseyin bi normali var
Glutensiz ciciler aldım kendime ehuhehhe
sifa olsun tatlicim
Gecengun karabugdayla yapilan ekmek gorduydum bende denemek istiyorum
Ben bi kasa domates aldım konserve yapacağım dünden kalan yemeklerden ayarlarım artık
domates isi bitmedimiydi senin tatlim, kolay gelsin
Bende birazdaha alicaktim gidemedim
elaaa bebegim bitsin artik bu hasret

Basiniz sagolsun cnm
kim olursa olsun yatili misafir zor cnm
Bide insan yalniz kalamayinca boğuluyor
Muhtemelen ondan abla topukların çok ağrıyor özellikle vitamin alıyorum ama demekki gala eksik. Sende kullansana
Benim evde takviye dolu cnm da
Hap yutmayi sevmedigim icin kalıyor
Aslinda bi düzen oturtup almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…