- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.961
Eloş başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah tez zamanda toparlan gel çok özlüyorum seniAyyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyimartık emeklemiyor yürüyor ve sürekli diş çıkarıyor. Şu 5.ve6. Dişi birlikte geliyor ve hiç bir şey yemiyor. Surekli huysuz uykusuz geçiyor. Yoksa çok özledim burda olmayı sizlerle sohbet etmeyi. Zaten normal hayatimda çok arkadaşım yok 2 3 tane o yuzden burasi cok iyi geliyordu. Ama sanirim daha zaman var
tabi ki abla işin şakası o ama şöyle birşey var sadece çocuklar içinde seni kemiren biri ile olmakta yanlış yani bazı şeyler görmezden gelinebilir ama özellikle şiddet (her türlüsü) bence hiç uzatilmamaliboşanmak ama önce iyi düşünmek lazım hem kendisi hem çocuğu için diyelim ki kadın boşandı sonra hayatın da neler olacak pişman olacak mı her şeyi gerçekçi bir şekil de düşünmeli
şaka dedim kız onu :)Canım iyilik bu adamın neresindeİyiliği başkasına. Önce hanenin içini koruyup kollayıp gözeteceksin. Başkasına iyi olan kocayı ben napıyım
Hiçbir insan dört dörtlük değil ki. Tolare edilecek yönleri olmasa kimse kimseyi çekmez. Sabırla zamanla alışıyor insanlar birbirine. Evlendikten sonra bırakıp gitmek kolay değil. Ben zaman zaman bırakıp gittiğimi düşünüyorum eşimi. Senelerce yalnız yaşadım işim gücüm var çok şükür ama artık onsuz bi hayat bana onun tüm eksikliğine rağmen eksik geliyor. Ha ben seviyorum da tabi onun etkisi de çok büyük
kaptan soyle bir durum söz konusu senin bahsettigin bilim bana ters başkalarının iki çeşit peyniride sana ters o yüzden bence seninde peyniri tek çeşit ye demen yanlıştı herkesin bünyesi farklı belki sana 2 çeşit peynir yaramıyor ama onada 5 kepçe çorba yaramıyor . Zeytin işin espirisi ama 50 nedir ya50 adet zeytinime laf edenler, Cumaya görüşeceğiz
benimkide öyle bugün çip yerleştirmiş gibi hissediyorBenim kızı emziriyorum mis gibi uyuyor beşiğe koyup odadan çıkmaya yeltendiğini an basıyor çığlığıCanlı dersim yeni bitti kahvaltı masası bile hala ortada. Esir alınmış durumdayım
afiyetle ye canım
ya ben niye kase diye hatırladım ki :)Kız beş kepçeydi
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versinAyyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyimartık emeklemiyor yürüyor ve sürekli diş çıkarıyor. Şu 5.ve6. Dişi birlikte geliyor ve hiç bir şey yemiyor. Surekli huysuz uykusuz geçiyor. Yoksa çok özledim burda olmayı sizlerle sohbet etmeyi. Zaten normal hayatimda çok arkadaşım yok 2 3 tane o yuzden burasi cok iyi geliyordu. Ama sanirim daha zaman var
Yerken 5'er li kümeler yaptımYerken mi saydın yoksa bitirdikten sonra mı farkına vardın çok merak ettim canım
Allah razı olsun canim benim vallahi benim de aklım hep burda. Şu üst dişler patlamış bir kaç güne toparlar inşallah. Sonra gelirim. Yani umarim öyle olur. Birde bu dönem ustten ders alma geldi bize bende şartları taşıyorum 3 ders aldım ve şu an 9 dersim varEloş başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah tez zamanda toparlan gel çok özlüyorum seni
Aminnn canim Allah razı olsuntabi ki abla işin şakası o ama şöyle birşey var sadece çocuklar içinde seni kemiren biri ile olmakta yanlış yani bazı şeyler görmezden gelinebilir ama özellikle şiddet (her türlüsü) bence hiç uzatilmamali
şaka dedim kız onu :)
kaptan soyle bir durum söz konusu senin bahsettigin bilim bana ters başkalarının iki çeşit peyniride sana ters o yüzden bence seninde peyniri tek çeşit ye demen yanlıştı herkesin bünyesi farklı belki sana 2 çeşit peynir yaramıyor ama onada 5 kepçe çorba yaramıyor . Zeytin işin espirisi ama 50 nedir ya
benimkide öyle bugün çip yerleştirmiş gibi hissediyor
afiyetle ye canım
ya ben niye kase diye hatırladım ki :)
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin
Kv dun gitti abla . ama bende bi durgunluk var abla. Kv ne kadar etliye sutluye karismasad cumadan beri enerjim bitti sanki bugun evleri toparladim biraz kizlarin odevleri dersleri falan gelemedim abla.Ucmelekannesi senin kv gitmedinmi cnm görünmüyorsun
@medine66 kizinin beslenmesi nasil gidiyor cnm alistinizmi
Bide daha cok gellllll
süpersiin kızzzz sen baştan kedinin bacağını ayırmışsınHiç irade filan değil abla ben diyorum fazla sevgi zarar verir diye varsada göstermeyeceksin hepsini biz sevgiliylen sanki ben daha fazla seviyor gibiydim ilgi alaka misal sinema için randevulastigimizda onu unutup arkadaşları ile gezmeye gitmisligi var aaa diye de bir cevap insanın sevgilisi aklından çıkar mı yaçok üzülmüştüm içimdeki manyağı ortaya çıkardı deveye diken insana .... Lazım diye bir argo laf var erkeklerde öyle onlara çektiren yaraniyor . Çok mu seviyorum bigun dibine kadar ilgi gösteriyorum hizmette sınır yok ertesi gün buz gibi adam beni anlamaya çalışmakla uğraşırken benden çok sevmeye başladı . Şimdi hala diyor herkes o daha çok seviyor belli ediyor diye herkes onun tarafını tutar annemler filan . Ama merhamette önemli bir insan merhametli olacak yoksa karşısındakini yıpratıyor
kaç senedir dilim de bir icraata geçemedim geçersem söz kız ilk sanaÇivili sopa da iyiymiş ilk bana yolla abla
Büyümenin bu kadar sancılı olduğunu ilk kez bu kadar yakından gözlemliyorum hayretler içinde
Aynen öyle caniko
kız ne yapayım kendimi avutuyorum demek ki böyleCanım iyilik bu adamın neresindeİyiliği başkasına. Önce hanenin içini koruyup kollayıp gözeteceksin. Başkasına iyi olan kocayı ben napıyım
Hiçbir insan dört dörtlük değil ki. Tolare edilecek yönleri olmasa kimse kimseyi çekmez. Sabırla zamanla alışıyor insanlar birbirine. Evlendikten sonra bırakıp gitmek kolay değil. Ben zaman zaman bırakıp gittiğimi düşünüyorum eşimi. Senelerce yalnız yaşadım işim gücüm var çok şükür ama artık onsuz bi hayat bana onun tüm eksikliğine rağmen eksik geliyor. Ha ben seviyorum da tabi onun etkisi de çok büyük
Kedi mi bacak mı kedinin mi bacağı mısüpersiin kızzzz sen baştan kedinin bacağını ayırmışsın
Amin abla çok sağol ateşi çıkmadı şükür biraz huysuzluk varŞifa olsun cnm
İnşallah kolay atlatirsiniz
Muhtemelen ondan abla topukların çok ağrıyor özellikle vitamin alıyorum ama demekki gala eksik. Sende kullansanaMagnezyum eksikliginden de olur cnm
Gecenlerde yataktan kalkarken öyle bi kramp giirdiki bacagima bicak saplanir gibiydi
Magnezyum icince rahatladim
Selam arkadaslar. Bi soru sormusum kimse cevap vermemis ask olsun size. Sonra gidene neden gittin diyosunuz. Free oluncami boyle oluyor. Uzgun hissediyorum.Selam kizlar bende kilo bildireyim free free. 71.5. kiloda kayip gorunmuyor ama olculerde incelme var. Metabolizma yasim kilo gitmemesine ragmen 2 yas kuculmus. Direniyormus bunye 69 u gormeden direnci kiramazmisim. Cok sıkı bir program uyguluyorum suan birakirsam hop 77 lere geri donecegimi biliyorum. Bu kilolardaayken ayni durumu yasayan varmi? 70 ve 60 arasi en zor verilen kilolarmis oyle soyluyorlar. 60 lari gormek icin 6 ay ugrasanlar varmis. Bir an once normal normal haftada 1 kilo vermek istiyorum bende. Ne inatci bunyeymis arkadas aha 2 ay oldu buraya geleli durum ortada. Motivasyon var caba var kacamak yok saglikli besleniyorum ama bi goremedim su 69u. Daha napayim sabir cekmekten direnmekten sinirlerim bozuldu.
senin masallahin var cnm vaktinde frene basiyorsunAbla benim bunyeyi biliyon hızlı veriyom hizli aliyorum. Ama bu hafta canim istedigini yiyip aksam hafif tuttum yada canim bisey istemedi yemedim bazen kilo vermeye bazen dengelemeye calisiyorum bugun kahvaltıyı hafif tuttum. Aksamda yogurtlu brokoli dusunuyorum inşallah 6 lar gelir
bidaha milletin yaninda beni kirarsan, hanimefendiligi birakip, cirkefe baglarim seni rezil ederim deseydinKonuşucam sırf kızım etkilenmesn diye yoksa süründürürdm
Tavuklu salata yaptm sağol ablaa
Nanecim Kekigim feslegenim bidenemabla sen kimi tutuyorsun bakayım biricik kekegini dimi
ne deseydik50 adet zeytinime laf edenler, Cumaya görüşeceğiz
sifa olsun tatlicimGlutensiz ciciler aldım kendime ehuhehhe
domates isi bitmedimiydi senin tatlim, kolay gelsinBen bi kasa domates aldım konserve yapacağım dünden kalan yemeklerden ayarlarım artık
elaaa bebegim bitsin artik bu hasretAyyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyimartık emeklemiyor yürüyor ve sürekli diş çıkarıyor. Şu 5.ve6. Dişi birlikte geliyor ve hiç bir şey yemiyor. Surekli huysuz uykusuz geçiyor. Yoksa çok özledim burda olmayı sizlerle sohbet etmeyi. Zaten normal hayatimda çok arkadaşım yok 2 3 tane o yuzden burasi cok iyi geliyordu. Ama sanirim daha zaman var
kim olursa olsun yatili misafir zor cnmKv dun gitti abla . ama bende bi durgunluk var abla. Kv ne kadar etliye sutluye karismasad cumadan beri enerjim bitti sanki bugun evleri toparladim biraz kizlarin odevleri dersleri falan gelemedim abla.
İns yarindan itibaren buralarda olurum.
Sagol sordugun icin ablam
Benim evde takviye dolu cnm daMuhtemelen ondan abla topukların çok ağrıyor özellikle vitamin alıyorum ama demekki gala eksik. Sende kullansana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?