- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.981
Kedi gibi bi ohaaa diyimKızlar bu arada ben yulafı 7yk falan koyuyormusum her yedigimde ilkdefa hespladmsonrada diyet yapiyom
Ben 60-70 arasi fazla kalmadigim icin bilemiyorum cnm,Selam arkadaslar. Bi soru sormusum kimse cevap vermemis ask olsun size. Sonra gidene neden gittin diyosunuz. Free oluncami boyle oluyor. Uzgun hissediyorum.
Hem balına vuruyon hem mıhına, Maşaallah...kaptan soyle bir durum söz konusu senin bahsettigin bilim bana ters başkalarının iki çeşit peyniride sana ters o yüzden bence seninde peyniri tek çeşit ye demen yanlıştı herkesin bünyesi farklı belki sana 2 çeşit peynir yaramıyor ama onada 5 kepçe çorba yaramıyor . Zeytin işin espirisi ama 50 nedir ya
Sabah açlıktan gözüm döndü galiba ama bir daha olmayacak..ne deseydik50 az olmus 100 yeseydinmi diyeydik
Cuma icin bisey demiyoruzki, eksi gelirsen tabiki hepimiz cok seviniriz
Ama Herseyin bi normali var
Niran normal bi diyetisyene mi başlasan ne etsenHem balına vuruyon hem mıhına, Maşaallah...
Az yiyin az yiyon dedin, çok yedik işte
Ben diyetisyen sayılırım, beğenmediysen söyleNiran normal bi diyetisyene mi başlasan ne etsen
Daha dün 2 saat yurumedinmi cnmSabah açlıktan gözüm döndü galiba ama bir daha olmayacak..
Eksi gelirim gelmesine de 3 gündür yürümez oldum.
Vücuda kh protein yağ hepsinden lazım tek tip beslenme bana doğru gelmiyor. Hem de porsiyon kontrolü lazım kilo vermek içinBen diyetisyen sayılırım, beğenmediysen söyle
Darisi benimde 2 dolap kiyafeyeteKızlar olmayan 2 tuniğimin içine girebildim darısı hiç giymediğim trançkota
Uykusuz çocuk çok zor oluyor canım bide benim eşim şehirdışındaydı tek başıma perişan olmuştum.Büyümenin bu kadar sancılı olduğunu ilk kez bu kadar yakından gözlemliyorum hayretler içinde
Aynen öyle caniko
Bu hap depil abla suya karıştırıyorsun suyla içiyorsunne deseydik50 az olmus 100 yeseydinmi diyeydik
Cuma icin bisey demiyoruzki, eksi gelirsen tabiki hepimiz cok seviniriz
Ama Herseyin bi normali var
sifa olsun tatlicim
Gecengun karabugdayla yapilan ekmek gorduydum bende denemek istiyorum
domates isi bitmedimiydi senin tatlim, kolay gelsin
Bende birazdaha alicaktim gidemedim
elaaa bebegim bitsin artik bu hasret
Basiniz sagolsun cnm
kim olursa olsun yatili misafir zor cnm
Bide insan yalniz kalamayinca boğuluyor
Benim evde takviye dolu cnm da
Hap yutmayi sevmedigim icin kalıyor
Aslinda bi düzen oturtup almam lazim
Ay poni çok sevindim darısı bize yaaaKızlar olmayan 2 tuniğimin içine girebildim darısı hiç giymediğim trançkota
Çok temiz calissmissin kaptanım zeytinler üzerindeYerken 5'er li kümeler yaptım
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAminnn canim Allah razı olsun
Kan degerlerine vitamin degerlerine baktir canimSelam arkadaslar. Bi soru sormusum kimse cevap vermemis ask olsun size. Sonra gidene neden gittin diyosunuz. Free oluncami boyle oluyor. Uzgun hissediyorum.
Gündüz yürüyüşünü yürüyüşten saymıyorum canımDaha dün 2 saat yurumedinmi cnm
Canım biz burda birbirimize kendi bakış açılarımızla yorum yapıyoruz, kendini baskı altında hissetme.Bana herkes çok az yiyorsun dedi heralde gerçekten az yiyorum dedim ve biraz kendimi zorladım midem genişlicek gibi nasıl ağrıyor yaaaaçok pişmanım bi daha ısrarla yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?