- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.001
simdilik iyi gidiyo abla dahha alisamadim bazen kizim ayri tencerede pisiriyorum yagsini felan ayarlayamadigim icinUcmelekannesi senin kv gitmedinmi cnm görünmüyorsun
I Ilyusa kizinin beslenmesi nasil gidiyor cnm alistinizmi
Bide daha cok gellllll
Basin sagolun canim benim.Ayyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyimartık emeklemiyor yürüyor ve sürekli diş çıkarıyor. Şu 5.ve6. Dişi birlikte geliyor ve hiç bir şey yemiyor. Surekli huysuz uykusuz geçiyor. Yoksa çok özledim burda olmayı sizlerle sohbet etmeyi. Zaten normal hayatimda çok arkadaşım yok 2 3 tane o yuzden burasi cok iyi geliyordu. Ama sanirim daha zaman var
Evet abla ya aksam cocuklarlar esimin gozune bakiyorum cogu zaman uyusalarda yanliz kalsam diye.kim olursa olsun yatili misafir zor cnm
Bide insan yalniz kalamayinca boğuluyor
Dimi ya bende hayret ediyorum o kafa nasıl anlamıyorumBen de bir yakını ölünce whats up vb sosyal medya hesaplarından paylaşan taziyelere teşekkür eden insanları anlamıyorum baban ölmüş lan paylaşıp bi de kim bakmış diye kontrol mü ediyorsun ey AllahımNeyse konumuz bu değil. Canım sen durumunu anlatmışsın. İnanıp inanmamak ona kalmış. İletişime devam ederse eder zaten. Ne diceksin Allah belamı versin görmedim kuran çarpsın görmedim mi görmemişsin işte. Niye yalan söyleyeceksin ki. O ister ve ararsa bence görüş değilse kendi bilir
Hoca bana taktı ya
Evet canım acaba ben mi az yiyorum dedim ama ıhh bi daha yemem midem şişti muhtemelen sabah artı görürümCanım biz burda birbirimize kendi bakış açılarımızla yorum yapıyoruz, kendini baskı altında hissetme.
Mesela senin içtiğin 4 lt su bende ödem yapar, mümkün değil 2 lt yi geçemem..
Su içebilmeyi çok isterdim.Evet canım acaba ben mi az yiyorum dedim ama ıhh bi daha yemem midem şişti muhtemelen sabah artı görürümbende su içmezsem yapamam çok seviyorum içmeyi
MENUM:
10:00 kahve, 2dilim cavdar ile tost (4 dilim sucuk, 2 dilim kasar) 5 zeytin
14:30 1 bardak sut, 2,5 yk yulaf, 1 tk keten tohumu, 1tk chia, 5 badem
15:300 kahve
18:00 1 cupra fırında, 1 kabak, yarım sogan, yarım domates (firinda) , bol Salata
2.5 lt Su
Spor karin icin hareketler 10dk civari
30 Eylül çarşamba
11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt
18.00
2 servis kaşığı fırında sebze
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt
su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puanPnrrr-12
30 eylül menusu
Uyanınca limonlu su
11:00
Bi kase çökelik kavurması, 5zeytin ,4ceri domates, maydanoz,yarım dilim tm buğday ekmeği 3ceviz
15:00 sade kahve ( 10 yeşil üzüm)
17:45
5kasik et sote bol salata
Şu 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
60 mekik 12pn
Toplam 102pnPnrrr-12
Güzel bir gün30 Eylül menüm
Kahvaltı 11.40
Bir dilim ekmek
2 tk pekmez
2 tk bal
Bir haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam yemeği 18.30
5 parça küçük kanat
Biber havuç garnitür
Haşlanmış karnıbahar 2 parça
2 parça fırında patates
su: 2,5 litre
Spor: 30 dk LesliePnrrr-12
Ateş yokta iştahsız cnm bugün gittik asmye ama geç kalmışız idrar veremedik yarın sabahtan eşim götürecek artikşekerin mi var canım , normalde 2 parmak kadar günlük çok yağlı çünkü
tabaklar küçük tahmini 5yk bulgur 7 YK et sotedir canım ben millattan öncede burdaydimilk dusugumden sonra 63 le başladım kkya 55e indim sonra doğum sonrası 86 ile gelip 66 ya indim şimdi yine sil baştan ama hatam neydi hep beni biktiracak herşeyi hesap etmekti 7ye yakın diyetisyen değiştirdim gıda okumuş biri olarak mantığıma bilgime ters geldi diyetisyenler yada beni motive edemedi bilmiyorum bana mantar yemegi yasak dediğinde mantar sevmeyen ben mantarlı tavuk, mantarlı omlet istemeye başladım yani şuan benim hayatımda yk ve yasak yok ama sizin için tahmini yk yazarım tabiki yedikten sonra yerken hesap etmek yok ben beynimin değil vücudumun istediği kadar beslenecegim . Ne zaman kastım çok dikkat ettim beynim hep çeldi aklımı . Sen benden %1.40 mi istemiştin %1.55 in hazır :)
aynen canım :)
kendi derdin yetmiyor mu motive şeyler izleyin komedi filan
mantar olmuş olabilir canım , kokuda sülfür kokusu gibi mi kilosu nasıl iştahsız mi ateş var mı bunlarda enfeksiyon belirtisi götür sen
Dün tam yazarken şarj bittiydi yarıda bırakıp lafı unutmuşumDimi ya bende hayret ediyorum o kafa nasıl anlamıyorum
Bizim gelinin babaannesi fenalasiyor acillik oluyor gelinimizide o büyütmüş çok düşkündür babaannesine çok uzuldu gece başını bekledi ama o arada Instagrama acilde olduğunu emojilerlede üzgün olduğunu atmışBenim için bitu
Hoca bana taktı ya
afiyet olsun canım çok güzelMENUM:
10:00 kahve, 2dilim cavdar ile tost (4 dilim sucuk, 2 dilim kasar) 5 zeytin
14:30 1 bardak sut, 2,5 yk yulaf, 1 tk keten tohumu, 1tk chia, 5 badem
15:300 kahve
18:00 1 cupra fırında, 1 kabak, yarım sogan, yarım domates (firinda) , bol Salata
2.5 lt Su
Spor karin icin hareketler 10dk civari
çok az olmuş sanki30 Eylül çarşamba
11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt
18.00
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt
afiyet olsun canım30 eylül menusu
Uyanınca limonlu su
Bi kase çökelik kavurması, 5zeytin ,4ceri domates, maydanoz,yarım dilim tm buğday ekmeği 3ceviz
Şu 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
60 mekik 12pn
Toplam 102pnPnrrr-12
tavuk parçalarını tek tek sqydinmi30 Eylül menüsü
Saat 10
2 haşlama yumurta
Yarım domates , biraz maydanoz
Bir fincan ılık süt
Saat 15.3
3 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er fındık badem+ yarım şeftali
Saat 19
10 parça tavuk sote
Bir çorba kasesi bol ekşili salata
5 bin adım
Detoks suyum 2 lt
taVuk kanatlarinin derilerini yememissindir diye düşünüyorum30 Eylül menüm
Kahvaltı 11.40
Bir dilim ekmek
2 tk pekmez
2 tk bal
Bir haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam yemeği 18.30
5 parça küçük kanat
Biber havuç garnitür
2 parça fırında patates
afiyet olsun canım çok güzel30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık
16.00
yarım muz
19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran
2lt su
Spor yapıcam inşallah
Hahaha keşke canımSu içebilmeyi çok isterdim.
Cildin ışıl ışıldır muhtemelen, yaşını da göstermezsin
Kız kanatlar şu topladan bir but anca ediyordu çok küçüktü. Belki bir miktar yemiş olabilirimafiyet olsun canım çok güzel
çok az olmuş sanki
afiyet olsun canım
tavuk parçalarını tek tek sqydinmi
taVuk kanatlarinin derilerini yememissindir diye düşünüyorum
afiyet olsun canım çok güzel
Haklisin abla, kotu yana bak kahvalti hazirlamamak meleksin iste seno yüzden insanları asla tek taraflı dinleme pınarım
herkesin iyi kötü yanları vardır gülüm, biz kadınlar bir şeye kızdık mı kocaların sadece kötülerini söyleriz sinirimizden :)
iyi yanları da olmasa yaşanır mı bu adamlarla , sen şimdi gitsen eşime beni sorsan kötü yanları ne diye ilk diyeceği sabah kalkıp kahvaltı hazırlamıyor olur :)))
Masallah nazar degmesin kuzuya, iyi yapmissin takmakla insallah iyi gelir. Nasil gecti aşı sonrası iyi miKendi kendime nazar etmeyim ama dün gözle görülür bi fark vardı ya. Bugün aşı olacak bakalım nasıl geçecek. Eşimde erken taktın felan dedi ama bence tam zamanı gibi geliyor ya. Gaza çok iyi gelir
Benim eşim çok düzenli arkamı toplar hep ama evde erkek olunca bir karışıklık oluyor niye bilmem bugün tüm erkekleri yaylaya gönderdik bi rahatız ki sorma :)
Tabur kontrol edildigine göre, işlere basliyabilirim
Grevi mecbur sonlandirdim
Hepimize kolay gelsin
Eve ne yemek yapsam, daga karar vermedim
Insallah abla evt spor bay farkediyor insallah cogalticam haftada 2 leslie 2 yuruyus yapsam hareketler hergun yapiyorm ztm suer olurSana spor iyi geliyor cnm
Leslieyede baslarsan, kilo daha kolay gider
Canım benim bu hafta hergün 180 puanım varmış ilk defa hesapladımüşeniyordum hesaplamaya
Guzel afiyet olsn30 Eylül çarşamba
11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt
18.00
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt
Kedi gibi bi ohaaa diyim
Demekki menuleri ayrintili yazmak gerekiyormuş
Afiyet olsn cnm. Guzel menu ve spor30 eylül menusu
Uyanınca limonlu su
Şu 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
60 mekik 12pn
Toplam 102pnPnrrr-12
30 Eylül menüsü
Saat 10
2 haşlama yumurta
Yarım domates , biraz maydanoz
Bir fincan ılık süt
Saat 15.3
3 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er fındık badem+ yarım şeftali
Saat 19
10 parça tavuk sote
Bir çorba kasesi bol ekşili salata
5 bin adım
Detoks suyum 2 lt
Afiyet olsn cnm guzel olmus30 Eylül menüm
Kahvaltı 11.40
Bir dilim ekmek
2 tk pekmez
2 tk bal
Bir haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam yemeği 18.30
5 parça küçük kanat
Biber havuç garnitür
2 parça fırında patates
Niye sayilmasin tatlimGündüz yürüyüşünü yürüyüşten saymıyorum canım
Akşam 7-8 arası yürüyorduk, arkadaşların işi çıktı yürüyemez olduk
Sen normalde de fazla yiyen biri değilmişsin cnmBana herkes çok az yiyorsun dedi heralde gerçekten az yiyorum dedim ve biraz kendimi zorladım midem genişlicek gibi nasıl ağrıyor yaaaaçok pişmanım bi daha ısrarla yemicem
İnşallah canım. Bugün de yapıcamTamamdir kuzum ekledim bugunde dahilmi
Evet abla ya herkes bi taraftan sanki çok aç kalıyormuşum gibi deyince bende yeyim dedim ıhhhebi daha töbe midem çok ağrıyorSen normalde de fazla yiyen biri değilmişsin cnm
Doydugun kadar ye
Cogumuz pis bogaz oldugumuz icin bize bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?