Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ucmelekannesi senin kv gitmedinmi cnm görünmüyorsun

I Ilyusa kizinin beslenmesi nasil gidiyor cnm alistinizmi
Bide daha cok gellllll
simdilik iyi gidiyo abla dahha alisamadim bazen kizim ayri tencerede pisiriyorum yagsini felan ayarlayamadigim icin
diyetisyenle konusuyoruz zaten surekli en az 1 ayla 3 ay arasinda devam etmemiz gerekiyo faydasini gormek icin.

2 gundur yegenlerime bakiyodum
gelemedim pek

Basin sagolun canim benim.

Su dis meselesi bir an once biter ins kuzularin. Ama bitmiyor

En kisa zamanda gel canim

kim olursa olsun yatili misafir zor cnm
Bide insan yalniz kalamayinca boğuluyor
Evet abla ya aksam cocuklarlar esimin gozune bakiyorum cogu zaman uyusalarda yanliz kalsam diye.

Arkasindan atmak gibi olmasin ama anne su isi yap demedikce ne yemege ne bulasiga de elini surmedigi icin kv . e bende diyemiyorum oyle sunu yap bunu yap diye . diyeceksin normaldede sen yapmiyonmu haklisin abla.
İste seytan seytanligini burda devreye girip beynimle oynuyor

Kv si ile oturanlari cokkkkk ama cokkkk tebrik ediyorum sabirlari ve nefislerine uymadiklari icin.

Sen ise bu pazartesimi baslaycaksin abla

Dimi ya bende hayret ediyorum o kafa nasıl anlamıyorum
Bizim gelinin babaannesi fenalasiyor acillik oluyor gelinimizide o büyütmüş çok düşkündür babaannesine çok uzuldu gece başını bekledi ama o arada Instagrama acilde olduğunu emojilerlede üzgün olduğunu atmış Benim için bitu
Fitt_anne
Dilegim azimli siçanim
Bu hafta senden guzel bi eksi bekliyoruz, ona göre ye
Hoca bana taktı ya

Canım biz burda birbirimize kendi bakış açılarımızla yorum yapıyoruz, kendini baskı altında hissetme.

Mesela senin içtiğin 4 lt su bende ödem yapar, mümkün değil 2 lt yi geçemem..
Evet canım acaba ben mi az yiyorum dedim ama ıhh bi daha yemem midem şişti muhtemelen sabah artı görürüm bende su içmezsem yapamam çok seviyorum içmeyi

Evet canım acaba ben mi az yiyorum dedim ama ıhh bi daha yemem midem şişti muhtemelen sabah artı görürüm bende su içmezsem yapamam çok seviyorum içmeyi
Su içebilmeyi çok isterdim.
Cildin ışıl ışıldır muhtemelen, yaşını da göstermezsin

Dengeli sağlıklı

Çok güzel

Spor menü şahane

Güzel bir gün

Ateş yokta iştahsız cnm bugün gittik asmye ama geç kalmışız idrar veremedik yarın sabahtan eşim götürecek artik

Dün tam yazarken şarj bittiydi yarıda bırakıp lafı unutmuşum
Benim için ağlayan emojiyi koyduğu anda karşıdaki kişi bütün samimiyetini yitiriyor diyecedim

afiyet olsun canım çok güzel
çok az olmuş sanki
afiyet olsun canım
tavuk parçalarını tek tek sqydinmi
taVuk kanatlarinin derilerini yememissindir diye düşünüyorum
30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık

16.00
yarım muz

19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran

2lt su
Spor yapıcam inşallah

Su içebilmeyi çok isterdim.
Cildin ışıl ışıldır muhtemelen, yaşını da göstermezsin
Hahaha keşke canım ama Doğumdan sonra cildim biraz bozuldu gibi. Emziriyorum diye bile bakımına da gitmek istemedim. Belki emzirme de bitsin düzelir biraz daha

çok az olmuş sanki
afiyet olsun canım
tavuk parçalarını tek tek sqydinmi
taVuk kanatlarinin derilerini yememissindir diye düşünüyorum
Kız kanatlar şu topladan bir but anca ediyordu çok küçüktü. Belki bir miktar yemiş olabilirim

Haklisin abla, kotu yana bak kahvalti hazirlamamak meleksin iste sen
Kendi kendime nazar etmeyim ama dün gözle görülür bi fark vardı ya. Bugün aşı olacak bakalım nasıl geçecek. Eşimde erken taktın felan dedi ama bence tam zamanı gibi geliyor ya. Gaza çok iyi gelir
Masallah nazar degmesin kuzuya, iyi yapmissin takmakla insallah iyi gelir. Nasil gecti aşı sonrası iyi mi

Benim eşim çok düzenli arkamı toplar hep ama evde erkek olunca bir karışıklık oluyor niye bilmem bugün tüm erkekleri yaylaya gönderdik bi rahatız ki sorma :)

Ohh miss
Tabur kontrol edildigine göre, işlere basliyabilirim

Grevi mecbur sonlandirdim
Hepimize kolay gelsin

Eve ne yemek yapsam, daga karar vermedim

Ah ah grevi uzatmak mumkun degl abla ne yaptn merak ettim

Sana spor iyi geliyor cnm
Leslieyede baslarsan, kilo daha kolay gider
Insallah abla evt spor bay farkediyor insallah cogalticam haftada 2 leslie 2 yuruyus yapsam hareketler hergun yapiyorm ztm suer olur

Canım benim bu hafta hergün 180 puanım varmış ilk defa hesapladım üşeniyordum hesaplamaya

Tamamdir kuzum ekledim bugunde dahilmi

Guzel afiyet olsn

Kedi gibi bi ohaaa diyim

Demekki menuleri ayrintili yazmak gerekiyormuş

Aynen abla demekki
Afiyet olsn cnm. Guzel menu ve spor

Guzel cnm afyt olsun

Afiyet olsn cnm guzel olmus

Gündüz yürüyüşünü yürüyüşten saymıyorum canım
Akşam 7-8 arası yürüyorduk, arkadaşların işi çıktı yürüyemez olduk
Niye sayilmasin tatlim
Tempolu olduktan sonra aksam gündüz farketmez

Bana herkes çok az yiyorsun dedi heralde gerçekten az yiyorum dedim ve biraz kendimi zorladım midem genişlicek gibi nasıl ağrıyor yaaaa çok pişmanım bi daha ısrarla yemicem
Sen normalde de fazla yiyen biri değilmişsin cnm
Doydugun kadar ye
Cogumuz pis bogaz oldugumuz icin bize bakma

Sen normalde de fazla yiyen biri değilmişsin cnm
Doydugun kadar ye
Cogumuz pis bogaz oldugumuz icin bize bakma
Evet abla ya herkes bi taraftan sanki çok aç kalıyormuşum gibi deyince bende yeyim dedim ıhhhebi daha töbe midem çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…