Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

form bisküvileri yerine meyve veya ceviz fındık gibi faideli bir şeyler yiyebileydin iyiydiii.... peynirli tost yağlıysa bence portakal hakkın kalmadı....

kızlar şöyle bir bakalım takımda kimler var kimler yok..ayrı mesajda başlatalım listeyi. herkes önceki listeyi alıntılayp alıntı kodlarını silip kendisini eklesin. görelim kimler kesin giriş yapıyor..

fadimeee sen kocaman ikizleri olan fadimemisin????

arkadaşlar keten tohumunu ben çok kullandımm, kabızlıkta çok etkili reglide düzensilizk yaşamadım ben hiçç

evet canım seni görünce gaza geliyorum yarın dr listesine inşallah başlayıp senin gibi olurum sen çok güzel olmuşsun son halini gördüm
bence daha verme sadece almamaya dikkat et

evet canım seni görünce gaza geliyorum yarın dr listesine inşallah başlayıp senin gibi olurum sen çok güzel olmuşsun son halini gördüm
bence daha verme sadece almamaya dikkat et

nerde gördünnn son halimii? ahh birazdaha verebilsem süper olcak ama yok veremiyorum beceriksizim ya tıkandım kaldım

Herkese günaydın..
Kahvaltımı yapıyorum baktım kimsecikler yok birazdan hazırlanıp oğlumu bırakacağım sonrada okula..

Bugün ki menüm:
Sabah kahvaltısı: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost, 1 bardak süt ve 1 salatalık
Ara: 2 kuru kayısı ve 1 ceviz
Öğlen : 1 armut ve 2 küçük mandalina
Ara yok
akşama henüz planlamadım gelince yazarım kızlar.. Herkese güzel bir gün dilerim..

Günaydınlar beybiler....

ayyy dökülüyorum.... dün çok halsiz kaldım... malum günlerde diyet hiiiç çekilmiyo...

bu gün bir parça tavuk eklicem menüme....

sabah
1 elma
1 parça peynir
1 b form çayı

ara
bir avuç ceviz içi
1 b yeşil çay

öğlen
1 parça haşlama tavuk göğsü
1 b yeşil çay

ara
5 finduk
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay...

ayy bu günde çok fenayım.... yatıp uyumak istiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…