- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.021
Genelde diş çıkarma döneminde kullanılıyor diye biliyordum canım. 4 aydan önce çok önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Doktorunuza danışsaydın keşkeKendi kendime nazar etmeyim ama dün gözle görülür bi fark vardı ya. Bugün aşı olacak bakalım nasıl geçecek. Eşimde erken taktın felan dedi ama bence tam zamanı gibi geliyor ya. Gaza çok iyi gelir
Ne kadarlık senin kızın canımsimdilik iyi gidiyo abla dahha alisamadim bazen kizim ayri tencerede pisiriyorum yagsini felan ayarlayamadigim icin
diyetisyenle konusuyoruz zaten surekli en az 1 ayla 3 ay arasinda devam etmemiz gerekiyo faydasini gormek icin.
2 gundur yegenlerime bakiyodum
gelemedim pek
38-40-42 her bedenden var :))
taviz vermeden devam et cnm mutlaka faydasi olursimdilik iyi gidiyo abla dahha alisamadim bazen kizim ayri tencerede pisiriyorum yagsini felan ayarlayamadigim icin
diyetisyenle konusuyoruz zaten surekli en az 1 ayla 3 ay arasinda devam etmemiz gerekiyo faydasini gormek icin.
2 gundur yegenlerime bakiyodum
gelemedim pek
kiz kadin 2 günlüğüne gelmis zaten işmi bekliyonEvet abla ya aksam cocuklarlar esimin gozune bakiyorum cogu zaman uyusalarda yanliz kalsam diye.
Arkasindan atmak gibi olmasin ama anne su isi yap demedikce ne yemege ne bulasiga de elini surmedigi icin kv . e bende diyemiyorum oyle sunu yap bunu yap diye . diyeceksin normaldede sen yapmiyonmu haklisin abla.
İste seytan seytanligini burda devreye girip beynimle oynuyor
Kv si ile oturanlari cokkkkk ama cokkkk tebrik ediyorum sabirlari ve nefislerine uymadiklari icin.
Sen ise bu pazartesimi baslaycaksin abla
bu hoca sana taktigi icin 65 leri gördüydün senHoca bana taktı ya
Ben kabakli yogurt yedim, digerleri ne yerse yesinAh ah grevi uzatmak mumkun degl abla ne yaptn merak ettim
Sana ye dedik ama balla pekmezi ayni andaEvet abla ya herkes bi taraftan sanki çok aç kalıyormuşum gibi deyince bende yeyim dedim ıhhhebi daha töbe midem çok ağrıyor
Kehribar kolye mi canımGenelde diş çıkarma döneminde kullanılıyor diye biliyordum canım. 4 aydan önce çok önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Doktorunuza danışsaydın keşke
Evet canım. Sürekli gittiğiniz bi doktor varsa telefonda falan da olsa bi danış benceKehribar kolye mi canım
Bi de kiraz çekirdeği kemeri falan da deneyebilrsin canım. Azcık ısıtıp çok gazı olunca karnına koymak için. Ama dikkat et biz bi defa nerdeyse yakıyordukKehribar kolye mi canım
alıntılarda kalanlara da cevap vereyimVayyy gizli gizli kilo veriyon yani
canim benim biraz gecikti giremedim buraya pek. oğlum 3 yaşında sanirim et iyi pismedigi için sıkıntı oluyor. Dondurucuya kemikli et attim ona göre ayirdim çok şükür onda sıkıntı olmuyor.Ne kadarlık canım oğlun geçmiş olsun . Belkide ızgara eti sindiremiyor alerjiden ziyade sindirim sıkıntısından dolayı vücut tepki veriyor çünkü sadece ızgarada olması düşündürücü . Yada başlamaya göre daha az pişmiş olduğu için içindeki bizi etkilemeyen bakteriler onu etkiliyor haslamayida üç gün kuralı ile verip dene ona göre ızgara öncesi onun etini haşlayıp ızgaraya atarsınız oda mahrum kalmamış olur
Ayy daha buna cevap yazamamisken 5.6. Diş geldi. Allah senden razı olsun güzel duan için aminnn insallahhhh.hoş geldin elam maşallah bebnin 4 dişi çıkmış , çiğneyecek yiyecek nasibi rızkı bol olsun inşallah , kilo da vermişsin
Allah seni güldürsün e mi
Aynen benimki de öyle canım kanında enfeksiyon vardı çok yüksekti damardan antibiyotik alması gerekiyordu mahvettiler çocuğu yeni doğan hemşiresinden tut çocuk doktoruna varana kadar kimse damar yolu açamadı buldukları damar da hemen patlıyordu çok inceymiş damarları anlıyorum seni kuzum
Tarafımdan Denendi
Kız çomağını sakladı bizimkio deli ben deli o çomağını saklamayı tercih etti geçen halimi hatrımı sordu
Sirkeli suyla tüm takımı sileceğim olmadı
İnşallah canım Allah. Şifasını versin artık eve döndüğüne göre daha sık gel canım
Semizotu, kabak,bamya bende işe yarıyor canım
çok sağol ablammm. Gelecem insallah. Cok ozledimm. Sen ne yaptin başladın mı?ne deseydik50 az olmus 100 yeseydinmi diyeydik
Cuma icin bisey demiyoruzki, eksi gelirsen tabiki hepimiz cok seviniriz
Ama Herseyin bi normali var
sifa olsun tatlicim
Gecengun karabugdayla yapilan ekmek gorduydum bende denemek istiyorum
domates isi bitmedimiydi senin tatlim, kolay gelsin
Bende birazdaha alicaktim gidemedim
elaaa bebegim bitsin artik bu hasret
Basiniz sagolsun cnm
kim olursa olsun yatili misafir zor cnm
Bide insan yalniz kalamayinca boğuluyor
Benim evde takviye dolu cnm da
Hap yutmayi sevmedigim icin kalıyor
Aslinda bi düzen oturtup almam lazim
aminnnn canim benim Allah razı olsunÇok temiz calissmissin kaptanım zeytinler üzerindeafiyet olsun
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kan degerlerine vitamin degerlerine baktir canim
Bide diyetini sporla destekle
Allah razı olsun canim benim sagolasin. Aynenn ya daha çekeceği varBasin sagolun canim benim.
Su dis meselesi bir an once biter ins kuzularin. Ama bitmiyor
En kisa zamanda gel canim
Tam diyet menüsü olmuşMENUM:
10:00 kahve, 2dilim cavdar ile tost (4 dilim sucuk, 2 dilim kasar) 5 zeytin
14:30 1 bardak sut, 2,5 yk yulaf, 1 tk keten tohumu, 1tk chia, 5 badem
15:300 kahve
18:00 1 cupra fırında, 1 kabak, yarım sogan, yarım domates (firinda) , bol Salata
2.5 lt Su
Spor karin icin hareketler 10dk civari
Bi şeyler yemişsin en azından30 Eylül çarşamba
11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt
18.00
2 servis kaşığı fırında sebze
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt
su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puan @Pnrrr-20
eksi getirecek bir menü30 eylül menusu
Uyanınca limonlu su
11:00
Bi kase çökelik kavurması, 5zeytin ,4ceri domates, maydanoz,yarım dilim tm buğday ekmeği 3ceviz
15:00 sade kahve ( 10 yeşil üzüm)
17:45
5kasik et sote bol salata
Şu 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
60 mekik 12pn
Toplam 102pn @Pnrrr-20
Tam diyetlik30 Eylül menüsü
Saat 10
2 haşlama yumurta
Yarım domates , biraz maydanoz
Bir fincan ılık süt
Saat 15.3
3 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er fındık badem+ yarım şeftali
Saat 19
10 parça tavuk sote
Bir çorba kasesi bol ekşili salata
5 bin adım
Detoks suyum 2 lt
Vay ne yemişsin30 Eylül menüm
Kahvaltı 11.40
Bir dilim ekmek
2 tk pekmez
2 tk bal
Bir haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam yemeği 18.30
5 parça küçük kanat
Biber havuç garnitür
Haşlanmış karnıbahar 2 parça
2 parça fırında patates
su: 2,5 litre
Spor: 30 dk Leslie @Pnrrr-20
İyi yiyorsun haKahvaltı 12.00
Domatesli biber yumurtasız melemende denilebilir ondan 3 kaşık kadar
Sucuklu yumurta 3, 4 dilim sucukla ,5 6 catal yumurta ortadan yedim
5 zeytin
maydonoz salatasi
1 dilim beyaz peynir
2 parça kaşar
1 dilim ekmek
1 tk cokokrem
arada elma 10 fındık neskafe
aksam 19.30
1 tabak patlıcan yemeği
5 ızgara köfte biber soğan falanda filan işte
ayran domates kıvırcık
2,5 lt su
Yine basladim bakalim cnmçok sağol ablammm. Gelecem insallah. Cok ozledimm. Sen ne yaptin başladın mı?
Sen kac kilosun abla cok almamissindir inşallah bu sefer istedigin kiloya azimle ulaşırsınsenin masallahin var cnm vaktinde frene basiyorsun
Benim gibi patlamış frenle dolu dizgin gitmiyorsun
Ay supriz olmus ne guzelBenim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))
O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
Allah yardımcın olsun canımAllah razı olsun canim benim vallahi benim de aklım hep burda. Şu üst dişler patlamış bir kaç güne toparlar inşallah. Sonra gelirim. Yani umarim öyle olur. Birde bu dönem ustten ders alma geldi bize bende şartları taşıyorum 3 ders aldım ve şu an 9 dersim varyani nasil olacak bilemiyorum
Domates bu yıl hiç yapmadım ben abla Üstüne karışık turşu da yaptım bittim yorgunluktandomates isi bitmedimiydi senin tatlim, kolay gelsin
Bende birazdaha alicaktim gidemedim
Aslında sıkıntı orda bir çok şey biliyor ve hepsini uygulamaya çalışıyorsun bi yol tutturup ilerlediğinde çok güzel veriyorsun örneğin seviyelerdeBen diyetisyen sayılırım, beğenmediysen söyle
Ne güzel sürpriz olmuş sana ablaBenim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))
O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
benmi cok almam.
Sen kac kilosun abla cok almamissindir inşallah bu sefer istedigin kiloya azimle ulaşırsın
Bende dedigim gibi bazen koruma bazrn kilo vermedir oyle gecinip gidiyom iste
Erken frenlemesem duvara toslarim napim
O zayiflama kocuyla calisiyor cnmAy supriz olmus ne guzel
Zayiflamasi sanada motive olur anne kiz beraber zayiflarsiniz birbirinize destek olursunuz abla
İlk kızımdada kullandım ana hiç duymamıştım. Sadece ayda bir toprağa göm demişlerdi. Doktorumuza bi sorayım canım hiç duymadım benEvet canım. Sürekli gittiğiniz bi doktor varsa telefonda falan da olsa bi danış bence
Sen yine de bi sor canım nolur nolmaz. Hatta sonucu da yaz biz de bilgilenelimİlk kızımdada kullandım ana hiç duymamıştım. Sadece ayda bir toprağa göm demişlerdi. Doktorumuza bi sorayım canım hiç duymadım ben
Burda o kadar kişi yaptiki karistirmisim :)) ama geçen kac cesit turşu yaptigini hatirliyorumDomates bu yıl hiç yapmadım ben abla Üstüne karışık turşu da yaptım bittim yorgunluktan
Hahaha abla süt için yedim valla.Sana ye dedik ama balla pekmezi ayni anda
2 şer kaşık ye demedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?