- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.041
Öyle oldu cnmNe güzel sürpriz olmuş sana abla
Kesin arti olcam dersen, olursun :))Hahaha abla süt için yedim valla.Tatlı pek yemediğim için Oda bi ağır geldi ki sorma. Sabah kesin artık görücem morelim çok bozul ya
Allah korusun canım. Canım biraz hafiflemeye başladı eğer yine artarsa deneyim canım çok teşekkürlerBi de kiraz çekirdeği kemeri falan da deneyebilrsin canım. Azcık ısıtıp çok gazı olunca karnına koymak için. Ama dikkat et biz bi defa nerdeyse yakıyorduk
Sağlam yerimTam diyet menüsü olmuş
Bi şeyler yemişsin en azından
eksi getirecek bir menü
Tam diyetlik
Vay ne yemişsinaştın kendini
İyi yiyorsun haama ekmek yok güzel
Beni sizler yarattınızTam diyet menüsü olmuş
Bi şeyler yemişsin en azından
eksi getirecek bir menü
Tam diyetlik
Vay ne yemişsinaştın kendini
İyi yiyorsun haama ekmek yok güzel
Oda doğru38-40-42 her bedenden var :))
Tam keto yapamam cnm
taviz vermeden devam et cnm mutlaka faydasi olur
kiz kadin 2 günlüğüne gelmis zaten işmi bekliyon
Ben yalniz kalmayi sevdigim icin Allah mecbur etmesin ama kimseyle yapamam
bu hoca sana taktigi icin 65 leri gördüydün sen
Ben kabakli yogurt yedim, digerleri ne yerse yesin
Yarın doktora sorarımcanım yazarım buraya da.Sen yine de bi sor canım nolur nolmaz. Hatta sonucu da yaz biz de bilgilenelim
Deseydin ne demek istiyorsun şimdi sismanmiyim yaniBugün benim zayiflamis halimi gelin adayina gosterdim
Inanamadidümdüz incecikmişin diye
Midem daha kendine gelemedi kiKesin arti olcam dersen, olursun :))
Bugünü unut, yarina bak cnm
Ya kanati yediğine değmez hepsi kemik en güzeli kalça pirzolaKız kanatlar şu topladan bir but anca ediyordu çok küçüktü. Belki bir miktar yemiş olabilirim p
Yine 65 e düşünce, mezuniyet hikayende bize teşekkür edersinOda doğrubeni bana biraksaydiniz o gezmelerin misafir ağırlamalarin içinde zor kilo verirdim çok aşk ❤
Kiz zaten cok fazla degilsin diyorDeseydin ne demek istiyorsun şimdi sismanmiyim yani
Yeni ya pek tedirgin olur utanirdi
Bende geçen sene bu zamanlar 38 bedendim ah ahhhhhh nerden nereye. Tatile giderken girdiğim mağazada 42 beden olduğumu fark edince kalp krizi geçirecektim.Deseydin ne demek istiyorsun şimdi sismanmiyim yani
Yeni ya pek tedirgin olur utanirdi
Gorurmuyum o günleri aşkı memnundaki nihalin son sahnesindeki halı gibi kendimi pek yorgun hissediyorumYine 65 e düşünce, mezuniyet hikayende bize teşekkür edersin
Abla en son 3 sene once 64 e kadar dustuydum sen kaptanken ondan sonra 65 i ucundanda goremedimbenmi cok almamlisteden 97 falanla ciktiydim 104 le geri basladim
Cuma 103 düm
Bu hafta hedefim yüksek bakalim
Sen de bi 65 olamadin ama
O zayiflama kocuyla calisiyor cnm
Almanlarin diyet kafasi başka :)) hersey light olacak, kuruyemis bile yagli diye pek yeme demis
O yuzden beslenme konusunda etkilemek istemiyorum
Motivasyonu yüksek, verdikce kendini daha iyi hissedecek
Tam yeni gelinKiz zaten cok fazla degilsin diyor
Offff deme deme açma şu iştahımıYa kanati yediğine değmez hepsi kemik en güzeli kalça pirzola
Sen olmicaksinda kim olacak tatlicimGorurmuyum o günleri aşkı memnundaki nihalin son sahnesindeki halı gibi kendimi pek yorgun hissediyorum
Sende adnanim ol umut ol bana
Büyük travma seninkide cnm haklısın yemeden içmeden kesilmeyeBende geçen sene bu zamanlar 38 bedendim ah ahhhhhh nerden nereye. Tatile giderken girdiğim mağazada 42 beden olduğumu fark edince kalp krizi geçirecektim.Allahım bak aklıma geldi yine sonra niye iştahın yok nasıl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?