Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hahaha abla süt için yedim valla. Tatlı pek yemediğim için Oda bi ağır geldi ki sorma. Sabah kesin artık görücem morelim çok bozul ya
Kesin arti olcam dersen, olursun :))

Bugünü unut, yarina bak cnm

Bi de kiraz çekirdeği kemeri falan da deneyebilrsin canım. Azcık ısıtıp çok gazı olunca karnına koymak için. Ama dikkat et biz bi defa nerdeyse yakıyorduk
Allah korusun canım. Canım biraz hafiflemeye başladı eğer yine artarsa deneyim canım çok teşekkürler

Oda doğru beni bana biraksaydiniz o gezmelerin misafir ağırlamalarin içinde zor kilo verirdim çok aşk

Deseydin ne demek istiyorsun şimdi sismanmiyim yani
Yeni ya pek tedirgin olur utanirdi
Bende geçen sene bu zamanlar 38 bedendim ah ahhhhhh nerden nereye. Tatile giderken girdiğim mağazada 42 beden olduğumu fark edince kalp krizi geçirecektim. Allahım bak aklıma geldi yine sonra niye iştahın yok nasıl olsun

Abla en son 3 sene once 64 e kadar dustuydum sen kaptanken ondan sonra 65 i ucundanda goremedim
Senin sopanin korkusundan 2 gun detoks yapiyordum
Simdilik boyle iyi azar veriyim yada kilo almamaya calisiyim yeter
Sende baya almissin en son 80 lerdeydin galiba ama yine verirsin saglik olsun azimli ol sagligin icin vazgecme
senin kizda guzel kilo vermis

Gorurmuyum o günleri aşkı memnundaki nihalin son sahnesindeki halı gibi kendimi pek yorgun hissediyorum
Sende adnanim ol umut ol bana
Sen olmicaksinda kim olacak tatlicim
Sonucta biraz dikkatle cok guzel verebilen birisin
Cok şükür bi saglik sorunun yok, meton cayır cayır :))
Sadece birazcık bogazini tutacan

Büyük travma seninkide cnm haklısın yemeden içmeden kesilmeye
Biz alıştık yıllardır bı ver bı al dokunmuyor bünyeye normal karsiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…