- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.061
Biz iyice kaşarlandik heraldeBende geçen sene bu zamanlar 38 bedendim ah ahhhhhh nerden nereye. Tatile giderken girdiğim mağazada 42 beden olduğumu fark edince kalp krizi geçirecektim.Allahım bak aklıma geldi yine sonra niye iştahın yok nasıl olsun
Ödül olarak koy kendine bı cumays mesalaOffff deme deme açma şu iştahımıbak onu burda çok güzel yapan yerler var. Çık aklımdan çık çık
Bana morel versene yaSen olmicaksinda kim olacak tatlicim
Sonucta biraz dikkatle cok guzel verebilen birisin
Cok şükür bi saglik sorunun yok, meton cayır cayır :))
Sadece birazcık bogazini tutacan
Öyle yapıyorum cnm ama iyi doldurduğu zaman heryerine bulaşıyor o zaman kapmış olabilirDoktora götür mutlaka canım. Mantarda olabilir,enfeksiyonda. Birde kızlarda temizlik önden arkaya doğru yapılmalı.
Hahaha bende o yolda ilerliyorum merak etmeBiz iyice kaşarlandik heraldehic bisey istahimizi kesmiyor
ay gecmis olsun canim guldurdun beni ya.. Burnunda bisey yok degilmiKüçük kızım telde konuşurken elimdeki cam su bardağını almış farkında değilim altıyla bi vurdu burnuma, hala şaşan feleğim yerine gelmedi
gecmisi kacirdim.canim ama alintida gordum minikmi hasta hayirdirAteş yokta iştahsız cnm bugün gittik asmye ama geç kalmışız idrar veremedik yarın sabahtan eşim götürecek artik
dedimya abla kor seytankiz kadin 2 günlüğüne gelmis zaten işmi bekliyon
Ben yalniz kalmayi sevdigim icin Allah mecbur
Ne guzel surpriz olmus ablam.Benim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))
O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
2 tane ödül müÖdül olarak koy kendine bı cumays mesala
Bende 74.9 düşünce profiterol yada sufle yemeye gidicem
Çok değil biraz tutsam yetiyor aslındaSen olmicaksinda kim olacak tatlicim
Sonucta biraz dikkatle cok guzel verebilen birisin
Cok şükür bi saglik sorunun yok, meton cayır cayır :))
Sadece birazcık bogazini tutacan
Menun sana göre dolu ama hamurisi pasta vs. bisey yok cnmBana morel versene yaçok canım sıkkın kesin artık görücem. Yok yok eksi
Sabah artı gelirse şu kas olayını tekrar konuşalım olur muMenun sana göre dolu ama hamurisi pasta vs. bisey yok cnm
Yedigin tavuklar kas olacak sana, sebzeler vitamin
Hem yenilen seyler hemen yağa donusmez
Yarin normal duzenine dönersen biseycik olmaz :))
Moralin bozulacaksa yarin tartilma
Bidaha cocuk dusunuyomusun cnmHahaha bende o yolda ilerliyorum merak etmeşu ara ne haptım yaptım o yüzden bastırıyorum
Kış salatasını sevmiyoruz abla pek mor lahana havuç turp filan ağır geliyor turşu yiyoruz genelde kışınBurda o kadar kişi yaptiki karistirmisim :)) ama geçen kac cesit turşu yaptigini hatirliyorumtursuya doymamişin :))
Neyse gecmis olsun cnm :) kışın rahat edersin
Kiz, kas 1 günde oluşmazyaSabah artı gelirse şu kas olayını tekrar konuşalım olur muinşallah sabah yine devam. Mesela şuan herkes kurabiye çekirdek çitliyor bende bakıyorum onlara
Bende cok severim tursuyudaKış salatasını sevmiyoruz abla pek mor lahana havuç turp filan ağır geliyor turşu yiyoruz genelde kışın
Allah olmayana da versin ben kapattım o defteri allah bunlara can sağlığı versin. Benim hamileliğim çok kötü geçiyor o yüzden bu yaştan sonra artık bu beden kaldıramazBidaha cocuk dusunuyomusun cnm
Biran önce ver kurtul
Zaten senin geri alacagini hic sanmiyorum
Adama iki gün önce dedim diyete başlıyorum bana destek olun diye ertesi gün fırın sütlaç yaptı iki gündür akşam yiyorlar gözümün önündeSabah artı gelirse şu kas olayını tekrar konuşalım olur muinşallah sabah yine devam. Mesela şuan herkes kurabiye çekirdek çitliyor bende bakıyorum onlara
Ayy hadiii insallahhh bu sefer bırakma lütfen. Zayiflamak çok güzel. Teyzemler yengemler herkes şok oldu ne kadar zayıflamışsın diye. 75 e düşmüştüm 78 olmuştum tekrar dikkat etmeye başladım. Az önce 77.6 idim ama bende söyle bir şey var sabah ki kilom akşamdan fazla olabiliyorYine basladim bakalim cnmsen de gelde beraber verek :))
Ne kadar aldin
İtiraf et kız zehroş benden sürekli ayni şeyleri duymaktan sıkılmadın mi ayy ben sıkıldım galiba sürekli bi diş sürekli bi sinavAllah yardımcın olsun canım
Domates bu yıl hiç yapmadım ben abla Üstüne karışık turşu da yaptım bittim yorgunluktan
Aslında sıkıntı orda bir çok şey biliyor ve hepsini uygulamaya çalışıyorsun bi yol tutturup ilerlediğinde çok güzel veriyorsun örneğin seviyeler
Anacim sizin adamlar ne kadar becerikli :))Adama iki gün önce dedim diyete başlıyorum bana destek olun diye ertesi gün fırın sütlaç yaptı iki gündür akşam yiyorlar gözümün önünde
Aslında kalorisi pek bi şey değil de ödemi fena tabiBende cok severim tursuyuda
Kac senedir diyette oldugum icin yapmadim
Biraz moralini bozayım kaç senede kaç kilo verdin kaç kilo aldinBende cok severim tursuyuda
Kac senedir diyette oldugum icin yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?