Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum vajinasinda kaşıntı var istahida hiç yok yarın tahlil vericem enfeksiyon yada mantar diyoruz bakalım
Seninde bı yerde okudum kv oturanlari tebrik ediyorum demişsin öncelikle teşekkür ederim kesinlikle mükemmel harika bir insanım ben
Aslinda birlikte oturunca alisiyosun evden bir kişi yanında yatarim kalkarım evimin işine mudale etmez ne pişirsem misafir gözü ilede bakmam ..Böyle olunca arada sırada gelip kalan kv daha zor aslında misafir diyip biseyde diyemiyosun düzeninde bozuluyor amaaan işte kayinvaldenin her türlüsü zor

Ahhh bilmemmi cnm ben zayifladigim dönemde bütün şehir beni konusuyordu

Aldim deyince 5-10 kilo aldin sandim
Bikac kilo arti bile sayilmaz

Gel de benim eridigime sen de şahit ol

Bilirsin cok severim atıp tutmayi

Ahhh bilmemmi cnm ben zayifladigim dönemde bütün şehir beni konusuyordu

Aldim deyince 5-10 kilo aldin sandim
Bikac kilo arti bile sayilmaz

Gel de benim eridigime sen de şahit ol

Bilirsin cok severim atıp tutmayi
kesin eriyeceksen gelirim yoksa dışardan izlemek daha iyi en azindan görmüyorum

kesin eriyeceksen gelirim yoksa dışardan izlemek daha iyi en azindan görmüyorum
anacim başladık işte daha ne diyim hem seneye düğün var, mecbur vermem lazim :)))
Ayy burda birlikte kilo vermek kesinlikle daha eğlenceli ama sorumluluklarimi yerine getiremiyorum diye gelemiyorum. Biraz hafifliyim gelirim insallah.
Free olarak yandan yandan gelsen

Hayırlı geceler hanımlar

Okudum okudum yazacak bişey bulamadım.
En iyisi iyi geceler dilemek❤
Ben sana yazayim o zaman

listeye girmek istiyon ama ortada menü falan yok ne yiyip iciyon bilmiyoz :))
Simdiye kadarki kilo veriminde cok istikrarli sayilmazdi

Bana morel versene ya çok canım sıkkın kesin artık görücem. Yok yok eksi
Ne yedinde artı gorucen kuş kadar yemişsin yüzde bı milyon eksisin
İşin sırrını bilmiyon sen bize Ekim abls öğretti şimdi beyinlerimiz saflarmis ne söylenirse insnirmis aynı benim genç kızlığım
Beyine az yediğini fucudunun cayır cayır yediklerini yağlarını yaktığını söyleyeceksin o safımda inanacak sonuç zabaha tartıda eksi
Bak bana öküz gibi yiyorum ama tıkır tıkırda kiloları veriyorum spor bile yapmadan ya beynim sağolsun

anacim başladık işte daha ne diyim hem seneye düğün var, mecbur vermem lazim :)))

Free olarak yandan yandan gelsen
Hadiii hayırlısı inşallah. Kesinlikle düğüne kadar zayiflaman lazim yoksa giyecegin her kiyafet seni çok üzecek biliyorum ben ben biliyorum yaa işte böyle böyle geleyim aslında evet free listeye mi girsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…