- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.081
Kuzum vajinasinda kaşıntı var istahida hiç yok yarın tahlil vericem enfeksiyon yada mantar diyoruz bakalımay gecmis olsun canim guldurdun beni ya.. Burnunda bisey yok degilmi
gecmisi kacirdim.canim ama alintida gordum minikmi hasta hayirdir
dedimya abla kor seytan
Ya valla is beklemiyom ablam yaa kotu gelin ben
Ne guzel surpriz olmus ablam.
Gozun aydin
Haadi kizininda yolu acik olsun istedigi kiloya en kisa zamanda gelsin ins. Bu arada kilosu kacki
Ayda bir geldiğinde duyduğum için çok sıkmadıİtiraf et kız zehroş benden sürekli ayni şeyleri duymaktan sıkılmadın mi ayy ben sıkıldım galiba sürekli bi diş sürekli bi sinav
Odemide bol suya bakar ..Aslında kalorisi pek bi şey değil de ödemi fena tabi
Ayy böyle iyi o zamanAyda bir geldiğinde duyduğum için çok sıkmadı
Ahhh bilmemmi cnmAyy hadiii insallahhh bu sefer bırakma lütfen. Zayiflamak çok güzel. Teyzemler yengemler herkes şok oldu ne kadar zayıflamışsın diye. 75 e düşmüştüm 78 olmuştum tekrar dikkat etmeye başladım. Az önce 77.6 idim ama bende söyle bir şey var sabah ki kilom akşamdan fazla olabiliyor
İtiraf et kız zehroş benden sürekli ayni şeyleri duymaktan sıkılmadın mi ayy ben sıkıldım galiba sürekli bi diş sürekli bi sinav
Magnolia ne ya bildiğin muhallebi2 tane ödül müAy bende onu 75 de koydum magnolia yicem öyle söz verdim kendime. İnşallah en kısa zamanda yeriz yaaaa
Bu arada cemil çok iyidi kiz ara da bir girince kendimi yakalanmış gibi hissediyordumAyda bir geldiğinde duyduğum için çok sıkmadı
O hesabin içinden ben bile cikamamBiraz moralini bozayım kaç senede kaç kilo verdin kaç kilo aldin
kesin eriyeceksen gelirim yoksa dışardan izlemek daha iyi en azindan görmüyorumAhhh bilmemmi cnmben zayifladigim dönemde bütün şehir beni konusuyordu
Aldim deyince 5-10 kilo aldin sandim
Bikac kilo arti bile sayilmaz
Gel de benim eridigime sen de şahit ol
Bilirsin cok severim atıp tutmayi
Ya valla is beklemiyom ablam yaa kotu gelin ben
anacim başladık işte daha ne diyimkesin eriyeceksen gelirim yoksa dışardan izlemek daha iyi en azindan görmüyorum
Free olarak yandan yandan gelsenAyy burda birlikte kilo vermek kesinlikle daha eğlenceli ama sorumluluklarimi yerine getiremiyorum diye gelemiyorum. Biraz hafifliyim gelirim insallah.
Ben sana yazayim o zamanHayırlı geceler hanımlar
Okudum okudum yazacak bişey bulamadım.
En iyisi iyi geceler dilemek❤
Ne yedinde artı gorucen kuş kadar yemişsin yüzde bı milyon eksisinBana morel versene yaçok canım sıkkın kesin artık görücem. Yok yok eksi
Hadiii hayırlısı inşallah. Kesinlikle düğüne kadar zayiflaman lazim yoksa giyecegin her kiyafet seni çok üzecek biliyorum benanacim başladık işte daha ne diyimhem seneye düğün var, mecbur vermem lazim :)))
Free olarak yandan yandan gelsen
6bucuk yasinda canimNe kadarlık senin kızın canım
Haftaya olsun tamamKiz, kas 1 günde oluşmazya
Ileriki günlere yatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?