Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aslinda tamda boyle canim. Ama o konuda kesin eminim birlikte oturanlar hakikaten mukemmel insanlar

Esimle bile rahat degildim o bile zordu yani.
Aman gelsin gitsin napalim zaman gelecek bizde yanliz kalacaz belki o zaman daha iyi anliycam kv yi. Ben cift kisilikmiyim acaba
Bi tarafim atip tutuyor sonra vicdan azabi niye oyle dusundum diyip tam tersi dusunuyom delimiyim neyim

Yazmayi unutmuşum :) pazartesi basliyorum cnm işe

Tamda eski günlere dönmeye baslamistim burda
Tatil sonrasi ise donus en zorudur heralde abla.

Neyse sen yinede uzaklasma her firsatta gel buraya

Adama iki gün önce dedim diyete başlıyorum bana destek olun diye ertesi gün fırın sütlaç yaptı iki gündür akşam yiyorlar gözümün önünde
Benimki de az önce meyve tabağı hazırlayıp gelmiş şakamısın sen ya dedim şeytan mı gönderdi yürü git dedim canım bunlara inat zayıflıcaz. Allah güç kuvvet versin bize

Hay maşAllah ya ne konuşmuşsunz yeni bitti geçmiş ortalığı toparlayıp yatica şimdi yatakta alıntılar bakicam oğlum bu gidişle garanti bı saat daha emecek beni bebe geceleri ayrılamıyor benden
Kaç aylık oldu canim. Abla kardeş nasil anlasiyorlar mi

Ben sana yazayim o zaman

listeye girmek istiyon ama ortada menü falan yok ne yiyip iciyon bilmiyoz :))
Simdiye kadarki kilo veriminde cok istikrarli sayilmazdi
Daha karar aşamasındayım
Bu hafta kendimi deniyordum ama boş çünkü hala artiyim ve hala boğazımı tutamıyorum.

Düşündum ki listeye girersem mecburi olarak vereceğim. Son 3.4 kilom kaldı
Tecrübelisin sen Zuhal abla girsem mi listeye yoksa böyle sürüne sürüne devam mı etsem?

Hadiii hayırlısı inşallah. Kesinlikle düğüne kadar zayiflaman lazim yoksa giyecegin her kiyafet seni çok üzecek biliyorum ben ben biliyorum yaa işte böyle böyle geleyim aslında evet free listeye mi girsem
Gel cnm
Bende free yim

Bilirsin cok severim atıp tutmayi
Sanki daha önce vermemiş gibi konuşuyorsun abla beraber başladığımızda ilk hafta %4 yapmıştın
Magnolia ne ya bildiğin muhallebi çikolatasiz odulmu olurmuş
Benim de favorim çikolata hele şu geçen sene popülerleşen lokmalar yok mu çikiletalı neyse su içelim su
Bu arada cemil çok iyidi kiz ara da bir girince kendimi yakalanmış gibi hissediyordum
Kedi istedi
Ya ama şimdi free listede de kilo verip asıl listeye katkı saglamamak ta zoruma gider benim
Hele sen bi gel hele bi gel
İzinde miydin canım ? İzinde değil isen 3.4 ile listeye girmen pek mümkün değil canım kilonun en az %10unu hedef belirlemek lazım liste için

Gayet güzel canim tebrikler
30 Eylül çarşamba

11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt

18.00
2 servis kaşığı fırında sebze
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt

su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puan @Pnrrr-20
Güzel menü canim kahvaltiya yesillik de ekleyebilirsin
Guzel menü canim kahvaltida zeytin yiyorsan ceviz yeme ya da ceviz yiyorsan zeytin yeme diyor diyetisyenim dipnot düşeyim
Guzel menü canim
Bal ve pekmez cok degil mi canim birini tercih etseydin daha iyi olurdu.
30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık

16.00
yarım muz

19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran

2lt su
Spor yapıcam inşallah
Güzel menü canim
Canim senin sabah menülerin çok dolu dolu bence cesiti biraz azaltmanin vakti geldi

Yok cnm izinde değilim. Kendi isteğimle ayrıldım listeden.
Ya öylemi o zaman kendimi liste için heveslendirmiyim

ilk menü çok dengesiz olmuş ikinci güzel bence canım afiyet olsun
ilk evlendigimize göre çok değişti abla ama hala değişmeyen şeyler var tabi bilmiyorum bklm daha ne kadar böyle gidecek
oyyyy çok zor valla Rabbim yardımcın olsun canım sabret düzelir inşAllah
Ben atamıyordum ama artık atmaya karar verdim ve başladım canım evet doydum yaaa bide hızlı yiyorum ondan mı bilmşyorum çocuklar yüzünden oturup bi keyifle yiyemiyorum
hızlı yiyen aslında daha çok yer doydugunu farketmedigu için canım bende oldum olası hızlı yerim sanki ne acelem varsa
Fit mutlu anne senin tartida işler yolundami cnm
abla sabitim hala ben bilmiyorum menüleri gözden geçircem artık bu hafta yarım kg bari gitmezse kaçamak hiç yapmadan deniycem bu hafta sporu da artirdim belki de o şişlik yapıyor bilemiyorum
canım cumartesi 210 puanım var 70 dk tempolu yürüyüş yapmışm
Evden çıkarken yemeğin altını kapatmayı unutmayın diye tembihledim kızlara.
Kömüre dönünce kapatmışlar sağolsunlar
ya tüh Allah korusun ya hiç farkına varmasalardi
Glutensiz ciciler aldım kendime ehuhehhe

Eki Görüntüle 2698511
sağlıkla ye insAllah cnm
hg canım Allah rahmet eylesin MaşAllah kızına
Selam arkadaslar. Bi soru sormusum kimse cevap vermemis ask olsun size. Sonra gidene neden gittin diyosunuz. Free oluncami boyle oluyor. Uzgun hissediyorum.
pek bilgim olan bı konu değildi o yüzden yalan yanlış yorum yapmak istememiştim canım ki arada gözden de kaçabiliyo mesajlar çok olunca
Kızlar olmayan 2 tuniğimin içine girebildim darısı hiç giymediğim trançkota
ya süper haber canim tebrikler bende de bı tunik var tam yaklaşmistim ki hamile kaldım insAllah sonunda girerim ona bende
Bana herkes çok az yiyorsun dedi heralde gerçekten az yiyorum dedim ve biraz kendimi zorladım midem genişlicek gibi nasıl ağrıyor yaaaa çok pişmanım bi daha ısrarla yemicem
kız herkesin bünyesi farklı sen kendini daha iyi tanırsın bizimki sadece görüş rahatsız oluyorsan az ye tabiki
Benim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))

O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
gözün aydın abla MaşAllah ne güzel vermiş
Kaç aylık oldu canim. Abla kardeş nasil anlasiyorlar mi
11 gün sonra 3 ay bitecek canım iyi şükür çok seviyor arada kıskançlık tutuyor o da normal diyoruz canım

afiyet olsun canım güzel menü
30 Eylül çarşamba

11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt

18.00
2 servis kaşığı fırında sebze
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt

su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun canım gayet güzel
afiyet olsun az ve öz bı menü olmuş
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun bu menü de çok geliyorsa senin mide baya baya küçük canım bana gayet ideal gelirdi afiyet olsun
30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık

16.00
yarım muz

19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran

2lt su
Spor yapıcam inşallah
afiyet olsun canım güzel menü bence
afiyet olsun kahvaltılar biraz kalabalık geliyor bana canım her gün var sanki cokokrem kahvaltıda
video dışında gayet güzel değil afiyet olsun
İyi geceler arkadaslar dusa girip yatayim ben de yoruldum bugün
İyi geceler canım

Ekim abla ablam benim canını yerim o terapiyi bana da ver nolur ben şimdi beynime başlıyorum eksi görmezsem zabahaaaa buralarda ol kaybolma bi yere senin iş iyiymiş yemesen vereceksin o zaman. Ne güzel balla yeme bi süre ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…