- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.121
Kız sen kaynananla mı kalıyorsunKuzum vajinasinda kaşıntı var istahida hiç yok yarın tahlil vericem enfeksiyon yada mantar diyoruz bakalım
Seninde bı yerde okudum kv oturanlari tebrik ediyorum demişsin öncelikle teşekkür ederim kesinlikle mükemmel harika bir insanım ben
Aslinda birlikte oturunca alisiyosun evden bir kişi yanında yatarim kalkarım evimin işine mudale etmez ne pişirsem misafir gözü ilede bakmam ..Böyle olunca arada sırada gelip kalan kv daha zor aslında misafir diyip biseyde diyemiyosun düzeninde bozuluyoramaaan işte kayinvaldenin her türlüsü zor
Tatlim tabiki listede olmak daha farkliDaha karar aşamasındayım
Bu hafta kendimi deniyordum ama boş çünkü hala artiyim ve hala boğazımı tutamıyorum.
Düşündum ki listeye girersem mecburi olarak vereceğim. Son 3.4 kilom kaldı
Tecrübelisin sen Zuhal abla girsem mi listeye yoksa böyle sürüne sürüne devam mı etsem?
Oğlan çocukları anneye düşkün olur derler canımHay maşAllah ya ne konuşmuşsunz yeni bitti geçmiş ortalığı toparlayıp yatica şimdi yatakta alıntılar bakicam oğlum bu gidişle garanti bı saat daha emecek benibebe geceleri ayrılamıyor benden
Canım süt için yedim ama çok ağır geldi bana da yemem bi dahaGayet güzel canim tebrikler
Güzel menü canim kahvaltiya yesillik de ekleyebilirsin
Guzel menü canim kahvaltida zeytin yiyorsan ceviz yeme ya da ceviz yiyorsan zeytin yeme diyor diyetisyenim dipnot düşeyim
Guzel menü canim
Bal ve pekmez cok degil mi canim birini tercih etseydin daha iyi olurdu.
Güzel menü canim
Canim senin sabah menülerin çok dolu dolu bence cesiti biraz azaltmanin vakti geldi
Hayatımın özeti şu araHadikonusalim seni her gördüğümde bebeklerden bahsetmek geliyor içimden
Vallaha çok rahatsız oldum hala karnım şiş. Kuzu çevirdik deseler bir lokma alacak yerim yok. Bi daha töbe zaten yemek aslailk menü çok dengesiz olmuş ikinci güzel bence canım afiyet olsun
ilk evlendigimize göre çok değişti abla ama hala değişmeyen şeyler var tabi bilmiyorum bklm daha ne kadar böyle gidecek
oyyyy çok zor valla Rabbim yardımcın olsun canım sabret düzelir inşAllah
hızlı yiyen aslında daha çok yer doydugunu farketmedigu için canım bende oldum olası hızlı yerim sanki ne acelem varsa
abla sabitim hala ben bilmiyorum menüleri gözden geçircem artık bu hafta yarım kg bari gitmezse kaçamak hiç yapmadan deniycem bu hafta sporu da artirdim belki de o şişlik yapıyor bilemiyorum
canım cumartesi 210 puanım var 70 dk tempolu yürüyüş yapmışm
ya tüh Allah korusun ya hiç farkına varmasalardi
sağlıkla ye insAllah cnm
hg canım Allah rahmet eylesinMaşAllah kızına
pek bilgim olan bı konu değildi o yüzden yalan yanlış yorum yapmak istememiştim canım ki arada gözden de kaçabiliyo mesajlar çok olunca
ya süper haber canim tebrikler bende de bı tunik var tam yaklaşmistim ki hamile kaldım insAllah sonunda girerim ona bende
kız herkesin bünyesi farklı sen kendini daha iyi tanırsın bizimki sadece görüş rahatsız oluyorsan az ye tabiki
gözün aydın abla MaşAllah ne güzel vermiş
11 gün sonra 3 ay bitecek canım iyi şükür çok seviyor arada kıskançlık tutuyor o da normal diyoruz canım
afiyet olsun canım güzel menü bence30 Eylül Çarşamba
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:00
3 Çatal örgü peynir
1 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
1 salatalık
1 buçuk haşlanmış yumurta ( 1 bütün 1 sarı küçük hanım sarısını yemiyor da )
19:00
8 kaşık tavuklu bulgur pilavı
3 kıl biber turşusu
su: 2 buçuk litre
Spor yok turşu konserve pazar alışverişi çok yordu beni
ayyy öyle oluyor snrm ama bunun ki şu an fazla çıkar düşkünlüğü sanki emzik niyetine kullanıyor beniOğlan çocukları anneye düşkün olur derler canım
Kendi bunyene göre hareket et cnm en iyisi öyleVallaha çok rahatsız oldum hala karnım şiş. Kuzu çevirdik deseler bir lokma alacak yerim yok. Bi daha töbe zaten yemek asla
Yarın onun yarısı inşallah canım eski düzene devamafiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım gayet güzel
afiyet olsun az ve öz bı menü olmuş
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun bu menü de çok geliyorsa senin mide baya baya küçük canım bana gayet ideal gelirdiafiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menü bence
afiyet olsun kahvaltılar biraz kalabalık geliyor bana canım her gün var sanki cokokrem kahvaltıda
video dışında gayet güzel değil afiyet olsun
İyi geceler canım
Yalancı meme kullanmıyor mu ben basen veriyorum canım ya kurtarıyorafiyet olsun canım güzel menü bence
ayyy öyle oluyor snrm ama bunun ki şu an fazla çıkar düşkünlüğü sanki emzik niyetine kullanıyor beni
Kendi bunyene göre hareket et cnm en iyisi öyle
Veriyorum cnm o zaten kurtaricim ama geceleri uykuya dalmadan garanti bı buçuk iki saat memede yanımda kalmak istiyor bı de sabaha karşı aynı durum oluyor şimdi uyudu MaşAllah emziği uykusunda emmiyor geceleriYalancı meme kullanmıyor mu ben basen veriyorum canım ya kurtarıyor
verdim de cnmanki daha önce vermemiş gibi konuşuyorsun abla beraber başladığımızda ilk hafta %4 yapmıştın
menulerin pek ideal degildi heralde cnm :))sabitim hala ben bilmiyorum menüleri gözden geçircem artık bu hafta yarım kg bari gitmezse kaçamak hiç yapmadan deniycem bu hafta sporu da artirdim belki de o şişlik yapıyor
Sagolasin cnmgözün aydın abla MaşAllah ne güzel vermiş
Evet geçen haftaya göre çok abartmasam da iyi değildi yarın toparlamaya çalışcam olduğu kadar bu hafta cumadan itibaren sıkı tutucam insAllahmenulerin pek ideal degildi heralde cnm :))
Ay o olmasa benim durumda aynı. Uyuyana kadar gerekiyor öalesef yaVeriyorum cnm o zaten kurtaricim ama geceleri uykuya dalmadan garanti bı buçuk iki saat memede yanımda kalmak istiyor bı de sabaha karşı aynı durum oluyor şimdi uyudu MaşAllah emziği uykusunda emmiyor geceleri
Afiyet olsun canım öğlenki ara öğünde bir şeyler fazla gibi yulaf badem yeterdi bence neyse miktarları az en azındanMENUM:
10:00 kahve, 2dilim cavdar ile tost (4 dilim sucuk, 2 dilim kasar) 5 zeytin
14:30 1 bardak sut, 2,5 yk yulaf, 1 tk keten tohumu, 1tk chia, 5 badem
15:300 kahve
18:00 1 cupra fırında, 1 kabak, yarım sogan, yarım domates (firinda) , bol Salata
2.5 lt Su
Spor karin icin hareketler 10dk civari
Kuzum gerçekten çok az yiyorsun yürüyüşün de var üstelik30 Eylül çarşamba
11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt
18.00
2 servis kaşığı fırında sebze
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt
su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puan @Pnrrr-20
Güzel canım spor ise harika30 eylül menusu
Uyanınca limonlu su
11:00
Bi kase çökelik kavurması, 5zeytin ,4ceri domates, maydanoz,yarım dilim tm buğday ekmeği 3ceviz
15:00 sade kahve ( 10 yeşil üzüm)
17:45
5kasik et sote bol salata
Şu 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
60 mekik 12pn
Toplam 102pn @Pnrrr-20
Güzel30 Eylül menüsü
Saat 10
2 haşlama yumurta
Yarım domates , biraz maydanoz
Bir fincan ılık süt
Saat 15.3
3 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er fındık badem+ yarım şeftali
Saat 19
10 parça tavuk sote
Bir çorba kasesi bol ekşili salata
5 bin adım
Detoks suyum 2 lt
Güzel canım bal pekmez yerine peynir tüketsen daha iyi olmaz mıydı ?30 Eylül menüm
Kahvaltı 11.40
Bir dilim ekmek
2 tk pekmez
2 tk bal
Bir haşlanmış yumurta
Yeşillik
Akşam yemeği 18.30
5 parça küçük kanat
Biber havuç garnitür
Haşlanmış karnıbahar 2 parça
2 parça fırında patates
su: 2,5 litre
Spor: 30 dk Leslie @Pnrrr-20
Güzel30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık
16.00
yarım muz
19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran
2lt su
Spor yapıcam inşallah
Az az her şeyden yemişsin özellikle kahvaltıda nescafe 3ü bir arada mı yine ?Kahvaltı 12.00
Domatesli biber yumurtasız melemende denilebilir ondan 3 kaşık kadar
Sucuklu yumurta 3, 4 dilim sucukla ,5 6 catal yumurta ortadan yedim
5 zeytin
maydonoz salatasi
1 dilim beyaz peynir
2 parça kaşar
1 dilim ekmek
1 tk cokokrem
arada elma 10 fındık neskafe
aksam 19.30
1 tabak patlıcan yemeği
5 ızgara köfte biber soğan falanda filan işte
ayran domates kıvırcık
2,5 lt su
Bugün de ben senin sporuna bayıldım30 Eylül
7.50
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
6 yk semizotu yemeği
4 yk yogurt
15.30
1 kara erik
10 findik
19.00
2 adet icli kofte (haslama)
6 yk salata
1 bardak ayran
2 dilim ispanakli börek
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
40 dk bolgesel-cardio egzersiz
10 dk yoga
275 puan @Pnrrr-20
Öğlenki az görünen kek patates salatası yerine kısır yanına ayran olsaydı daha güzel olurdu sanki30 Eylül menüm
Kahvaltı 9:00
1 haşlanmış yumurta ile marullu dereotlu salata
1 kk Beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 adet ceviz
Saat 11:00
5-6 tane incecik kuru elma, şeftali
Öğle 13:30
3 kaşık kısır
3 kaşık patates salatası
1 çatal kek
Çay
Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Kuru biber kavurması
Su 3 lt
Spor 30 dakika tempolu yürüyüş (parktan dönüşte yürüdüm aslında tuvalete sıkısmasam yürürdüm daha suyu çayı abarttım bişey yememek için)
İlk zamanlar öyle baş ağrısı yapıyor ama sonrada yeyince miden ağrıyor. Stevia otu var tarçınla kaynattığında şeker isteğini götürüyor kalorisi de yok onu bi araştır istersen baş ağrını alır birazBen kabak soteleyip yogurtla yemistim
Ustune bikac ceviz koydum
Maydonozda koyacaktim unuttum
Beni hic doyurmadi yaacok aciktim, başım agridi
Su, bitki cayi ictim olmadi
Kahve iciyom simdi
Allahim benim midemde kuculse, az yiyip doysam, Aminnn
Ewet canım yarın dikkat edicem diyetin ilk günü gibi olucamAfiyet olsun canım öğlenki ara öğünde bir şeyler fazla gibi yulaf badem yeterdi bence neyse miktarları az en azından
Kuzum gerçekten çok az yiyorsun yürüyüşün de var üstelik
Güzel canım spor ise harika
Güzel
Güzel canım bal pekmez yerine peynir tüketsen daha iyi olmaz mıydı ?
Güzel
Az az her şeyden yemişsin özellikle kahvaltıda nescafe 3ü bir arada mı yine ?
Bugün de ben senin sporuna bayıldımçokça karbonhidrat var bugün 3 dilim ekmek 2 dilim börek içliler neyse diyetisyenle anlaşmışsınız yarın telafi edeceksin canım
Öğlenki az görünen kek patates salatası yerine kısır yanına ayran olsaydı daha güzel olurdu sanki
Stevia doğal tatlandırıcı hem de sıfır kalori ne kadar enteresan değil mi bimde stevialı çikolata var alayım dedim kalori miktarı gözümü korkuttu vazgeçtimİlk zamanlar öyle baş ağrısı yapıyor ama sonrada yeyince miden ağrıyor. Stevia otu var tarçınla kaynattığında şeker isteğini götürüyor kalorisi de yok onu bi araştır istersen baş ağrını alır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?