Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız sen kaynananla mı kalıyorsun

Tatlim tabiki listede olmak daha farkli
Ama listeye girmen icinde güven vermen lazim

Hay maşAllah ya ne konuşmuşsunz yeni bitti geçmiş ortalığı toparlayıp yatica şimdi yatakta alıntılar bakicam oğlum bu gidişle garanti bı saat daha emecek beni bebe geceleri ayrılamıyor benden
Oğlan çocukları anneye düşkün olur derler canım

Canım süt için yedim ama çok ağır geldi bana da yemem bi daha

Vallaha çok rahatsız oldum hala karnım şiş. Kuzu çevirdik deseler bir lokma alacak yerim yok. Bi daha töbe zaten yemek asla

afiyet olsun canım güzel menü bence
Oğlan çocukları anneye düşkün olur derler canım
ayyy öyle oluyor snrm ama bunun ki şu an fazla çıkar düşkünlüğü sanki emzik niyetine kullanıyor beni
Vallaha çok rahatsız oldum hala karnım şiş. Kuzu çevirdik deseler bir lokma alacak yerim yok. Bi daha töbe zaten yemek asla
Kendi bunyene göre hareket et cnm en iyisi öyle

Yarın onun yarısı inşallah canım eski düzene devam

afiyet olsun canım güzel menü bence
ayyy öyle oluyor snrm ama bunun ki şu an fazla çıkar düşkünlüğü sanki emzik niyetine kullanıyor beni

Kendi bunyene göre hareket et cnm en iyisi öyle
Yalancı meme kullanmıyor mu ben basen veriyorum canım ya kurtarıyor

Yalancı meme kullanmıyor mu ben basen veriyorum canım ya kurtarıyor
Veriyorum cnm o zaten kurtaricim ama geceleri uykuya dalmadan garanti bı buçuk iki saat memede yanımda kalmak istiyor bı de sabaha karşı aynı durum oluyor şimdi uyudu MaşAllah emziği uykusunda emmiyor geceleri

anki daha önce vermemiş gibi konuşuyorsun abla beraber başladığımızda ilk hafta %4 yapmıştın
verdim de cnm
Ne zamandir istikrarim yok ya
sabitim hala ben bilmiyorum menüleri gözden geçircem artık bu hafta yarım kg bari gitmezse kaçamak hiç yapmadan deniycem bu hafta sporu da artirdim belki de o şişlik yapıyor
menulerin pek ideal degildi heralde cnm :))
gözün aydın abla MaşAllah ne güzel vermiş
Sagolasin cnm

Ben kabak soteleyip yogurtla yemistim
Ustune bikac ceviz koydum
Maydonozda koyacaktim unuttum

Beni hic doyurmadi yaa cok aciktim, başım agridi
Su, bitki cayi ictim olmadi
Kahve iciyom simdi

Allahim benim midemde kuculse, az yiyip doysam, Aminnn

Veriyorum cnm o zaten kurtaricim ama geceleri uykuya dalmadan garanti bı buçuk iki saat memede yanımda kalmak istiyor bı de sabaha karşı aynı durum oluyor şimdi uyudu MaşAllah emziği uykusunda emmiyor geceleri
Ay o olmasa benim durumda aynı. Uyuyana kadar gerekiyor öalesef ya

Afiyet olsun canım öğlenki ara öğünde bir şeyler fazla gibi yulaf badem yeterdi bence neyse miktarları az en azından
30 Eylül çarşamba

11.30
2 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
2 kaşık yoğurt

18.00
2 servis kaşığı fırında sebze
2 parmak kadar tavuk
Yoğurt

su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş =120 puan @Pnrrr-20
Kuzum gerçekten çok az yiyorsun yürüyüşün de var üstelik
Güzel canım spor ise harika
Güzel
Güzel canım bal pekmez yerine peynir tüketsen daha iyi olmaz mıydı ?
30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık

16.00
yarım muz

19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran

2lt su
Spor yapıcam inşallah
Güzel
Az az her şeyden yemişsin özellikle kahvaltıda nescafe 3ü bir arada mı yine ?
Bugün de ben senin sporuna bayıldım çokça karbonhidrat var bugün 3 dilim ekmek 2 dilim börek içliler neyse diyetisyenle anlaşmışsınız yarın telafi edeceksin canım
Öğlenki az görünen kek patates salatası yerine kısır yanına ayran olsaydı daha güzel olurdu sanki

İlk zamanlar öyle baş ağrısı yapıyor ama sonrada yeyince miden ağrıyor. Stevia otu var tarçınla kaynattığında şeker isteğini götürüyor kalorisi de yok onu bi araştır istersen baş ağrını alır biraz

Ewet canım yarın dikkat edicem diyetin ilk günü gibi olucam

Stevia doğal tatlandırıcı hem de sıfır kalori ne kadar enteresan değil mi bimde stevialı çikolata var alayım dedim kalori miktarı gözümü korkuttu vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…