Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seker istegim yok da cnm cok acikiyorum

Suyumun icinde tarcin falanda var aslinda

Stevia doğal tatlandırıcı hem de sıfır kalori ne kadar enteresan değil mi bimde stevialı çikolata var alayım dedim kalori miktarı gözümü korkuttu vazgeçtim
Bende keto yaparken tatlandiricisini almistim, öyle duruyor

Stevia doğal tatlandırıcı hem de sıfır kalori ne kadar enteresan değil mi bimde stevialı çikolata var alayım dedim kalori miktarı gözümü korkuttu vazgeçtim
Aynen canım akapuntur zamanı çok kullanmıştım. Şimdide bazen tarçınla kullanıyorum tatlı canım çok isterse. Şeker hastaları için kurtarıcı olduğu söyleniyor. Çikolatada kalorisi basıl hiç bilmiyorum. Denk gelmedim belki de geldim ama dikkat etmedim

Seker istegim yok da cnm cok acikiyorum

Suyumun icinde tarcin falanda var aslinda
Canım bi anda tatlı ve yemeği kestiğinde baş ağrısı yapıyor. Vücut öyle ki aynı saatte aynı şekilde yemek istiyor vermediğin zaman da bal ağrısı yapıyor. Benim öyle. Akşam şimdi ben midem ağrıyana kadar yedim ya yarın aynı saatte aynı şekilde vermezsem baş ağrım iyice artacak. Seninde öyle olabilir

çok az olmuş sanki
Son iki gün diye şeyettiydim
Bi şeyler yemişsin en azından
Yedim yedim
Benim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))

O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
Gözün aydın abla. Ne güzel o da zayıflıyormuş
Kuzum gerçekten çok az yiyorsun yürüyüşün de var üstelik
Valla canım sanırım bünyemle alakalı az yemeyince kilo veremiyorum . Cumadan sonra 1 hafta normal diyet menüsüyle besleneceğim bakalım sonucu ne olacak

Sabah 1 dlm kaşar fazla olmuş bence canım
Gayet güzel menün canım
Menün güzel canım
Sabah reçel olmasaymış bence. Akşam da öyle aşırı aşırı doyacak bişey yok. Garnitürü mü çok yedin acaba?
30 Eylül
11.00
Yarım yumurta
Domates
Salatalık
Bi parça peynir
1 Tk pekmez
1 fındık

16.00
yarım muz

19.30
Fırında 3 baget 3 elma dilimi patates
1 bardak ayran

2lt su
Spor yapıcam inşallah
Güzel bence canım
Sabahki çokokrem dışında güzel canım
Börek olmamış canım ya. Tadımlık yeseydin bari.
Bence kısırı 6 kaşık yiyebilirdin yanında ayranla yeterliydi canım
Güzel menün canım
Menülerin güzel canım

9.Takımımın güzel fit Hatunları

Tartıya kaldı bir gün

Menülerinize dikkat edelim

Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.

Günü mümkün mertebe erken kapatalım

Geç saatlere kadar su içmeyelim..

Yarın yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım

Günaydıııııınnnnnnnn kızlaaaaaaar
bugün sabahtan yemeğimi yaptım bugünün Perşembe olduğunu unuttum sanki kuru fasulye yaptım belki kendime başka sebze yemeği yapabilirim hava akşam üzeri bozuyor öğlen yürüyüşe çıkma planım var o yüzden erken başladım güne bugün tartıda eksi görecek gibiyim henüz WC ye çıkmadım bı de çok erken saat bekliycem tartı için bklm yarına kaç olabilecek havalar artık geceleri sabahları serinledi dün ogluma ceket örmek için ip aldım kızım bana da mı örsen demeye başladı

Öğlenki az görünen kek patates salatası yerine kısır yanına ayran olsaydı daha güzel olurdu sanki
haklsn cnm ayran için yeterince yoğurdum yoktu tek kendime de götürmek işime gelmedi markette yok yakında patates salatasinda lahana soğan marul maydanoz derken bı küçük patates anca yemisimdr

Bu adamin bütün viedeyolarini dinlicem
Özetle kalori azaltma, hareketi artir diyor
ay abla tam izlerken uyuyakalmisim şaka gibi birazdan bakicam yine
30.09.2020

3 çatal waffle

18:00
7kaşık bulgur pilavı
2 pirzola
Su2lt
Spor tüüm gun yurudum bugun
afiyet olsun cnmda çok az ve dengesiz olmuş sanki saabah niye kahvaltı yapmiyorsn

Bugün de ben senin sporuna bayıldım çokça karbonhidrat var bugün 3 dilim ekmek 2 dilim börek içliler neyse diyetisyenle anlaşmışsınız yarın telafi edeceksin canım
Askolsun canim uc değil iki dilim ekmek yedim
Evet rutinin disinda oldu aksam bu aylik ödülüm olarak görüp devam edecegim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…