- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.161
Kalorisi tabi stevia kaynaklı değil içindeki yağdan vs kaynaklıdır benceAynen canım akapuntur zamanı çok kullanmıştım. Şimdide bazen tarçınla kullanıyorum tatlı canım çok isterse. Şeker hastaları için kurtarıcı olduğu söyleniyor. Çikolatada kalorisi basıl hiç bilmiyorum. Denk gelmedim belki de geldim ama dikkat etmedim
Ketojenik Diyetin kısaltması canımCahilliğimi mazur gör ama keto nedir
Mecbur yapacan bacım kıskançlık olmasın diye bugün bağırsak çalıştırıcı bir şeyler tüket semizotu kabak bamya vb. Gerçi dün menünde bamya çorbası vardı sankiGünaydıııııınnnnnnnn kızlaaaaaaar❣
bugün sabahtan yemeğimi yaptım bugünün Perşembe olduğunu unuttum sanki kuru fasulye yaptım belki kendime başka sebze yemeği yapabilirim hava akşam üzeri bozuyor öğlen yürüyüşe çıkma planım var o yüzden erken başladım güne bugün tartıda eksi görecek gibiyim henüz WC ye çıkmadım bı de çok erken saat bekliycem tartı için bklm yarına kaç olabilecek havalar artık geceleri sabahları serinledi dün ogluma ceket örmek için ip aldım kızım bana da mı örsen demeye başladı
Ay sabahki 2 dilim peyniri ekmek olarak sayıp 3 demişim canımAskolsun canim uc değil iki dilim ekmek yedim
Evet rutinin disinda oldu aksam bu aylik ödülüm olarak görüp devam edecegim canim
Kabak yok evde ama semizotu yapabilirim yok canım dün yoğurt çorbası yedim pazartesi bamya vardıMecbur yapacan bacım kıskançlık olmasın diye bugün bağırsak çalıştırıcı bir şeyler tüket semizotu kabak bamya vb. Gerçi dün menünde bamya çorbası vardı sanki
zehra söylemiş zatenCahilliğimi mazur gör ama keto nedir
sagolasin cnmGözün aydın abla. Ne güzel o da
benimde cogu zaman en büyük hatam az yiyip, vucudu kitliga sokmakcanım sanırım bünyemle alakalı az yemeyince kilo veremiyorum . Cumadan sonra 1 hafta normal diyet menüsüyle besleneceğim bakalım sonucu ne olacak
10.ay geldi artik dahami sogumasinGünaydıııııınnnnnnnn kızlaaaaaaar❣
bugün sabahtan yemeğimi yaptım bugünün Perşembe olduğunu unuttum sanki kuru fasulye yaptım belki kendime başka sebze yemeği yapabilirim hava akşam üzeri bozuyor öğlen yürüyüşe çıkma planım var o yüzden erken başladım güne bugün tartıda eksi görecek gibiyim henüz WC ye çıkmadım bı de çok erken saat bekliycem tartı için bklm yarına kaç olabilecek havalar artık geceleri sabahları serinledi dün ogluma ceket örmek için ip aldım kızım bana da mı örsen demeye başladı
Ay ay kış demek masraf demek kızıma kışlık alışverişi lazım doğalgaz derdi başlayacak ohhooo bı sürü borç Rabbim cümle ile beraber yardımcımız olsun,10.ay geldi artik dahami sogumasin
Ör tabi ya onunda hakki :))
Ya yüzü nasıl küçülmüş 80 kilo ama nasıl sıkı duruyor nasıl toparlanmış vücudu
Aynen öyle canım Allah sağlık versin inşallah gerisi hallolurAy ay kış demek masraf demek kızıma kışlık alışverişi lazım doğalgaz derdi başlayacak ohhooo bı sürü borç Rabbim cümle ile beraber yardımcımız olsun,
Örcem artık insAllah ona da bı ceket oğlanınki bitsin
Allah dar gelirlinin yardimcisi olsun cnmAy ay kış demek masraf demek kızıma kışlık alışverişi lazım doğalgaz derdi başlayacak ohhooo bı sürü borç Rabbim cümle ile beraber yardımcımız olsun,
Örcem artık insAllah ona da bı ceket oğlanınki bitsin
kelimeler büyüdür ağzından her çıkan söze kafandan geçen her düşünceye kalbinden dolanan her hisse dikkat etmek lazım eğer alışkanlık haline getirirsen sözcüklerinin duygularının ve düşüncelerinin sürekli farkın da olursan yarınının geleceğinin efendisi olursunEkim abla ablam benim canını yerim o terapiyi bana da ver nolurben şimdi beynime başlıyorum eksi görmezsem zabahaaaa buralarda ol kaybolma bi yere senin iş iyiymiş yemesen vereceksin o zaman. Ne güzel balla yeme bi süre ver gitsin
Bebeğim sen de mi listeye girdin yoksa free mi takılıyor sunn...Sanki daha önce vermemiş gibi konuşuyorsun abla beraber başladığımızda ilk hafta %4 yapmıştın
Benim de favorim çikolata hele şu geçen sene popülerleşen lokmalar yok mu çikiletalıneyse su içelim su
Kedi istedi
Hele sen bi gel hele bi gel
İzinde miydin canım ? İzinde değil isen 3.4 ile listeye girmen pek mümkün değil canım kilonun en az %10unu hedef belirlemek lazım liste için
oo masallahhh büyüyor senin kuzucukta. Olur,o kadar çok normal.ilk menü çok dengesiz olmuş ikinci güzel bence canım afiyet olsun
ilk evlendigimize göre çok değişti abla ama hala değişmeyen şeyler var tabi bilmiyorum bklm daha ne kadar böyle gidecek
oyyyy çok zor valla Rabbim yardımcın olsun canım sabret düzelir inşAllah
hızlı yiyen aslında daha çok yer doydugunu farketmedigu için canım bende oldum olası hızlı yerim sanki ne acelem varsa
abla sabitim hala ben bilmiyorum menüleri gözden geçircem artık bu hafta yarım kg bari gitmezse kaçamak hiç yapmadan deniycem bu hafta sporu da artirdim belki de o şişlik yapıyor bilemiyorum
canım cumartesi 210 puanım var 70 dk tempolu yürüyüş yapmışm
ya tüh Allah korusun ya hiç farkına varmasalardi
sağlıkla ye insAllah cnm
hg canım Allah rahmet eylesinMaşAllah kızına
pek bilgim olan bı konu değildi o yüzden yalan yanlış yorum yapmak istememiştim canım ki arada gözden de kaçabiliyo mesajlar çok olunca
ya süper haber canim tebrikler bende de bı tunik var tam yaklaşmistim ki hamile kaldım insAllah sonunda girerim ona bende
kız herkesin bünyesi farklı sen kendini daha iyi tanırsın bizimki sadece görüş rahatsız oluyorsan az ye tabiki
gözün aydın abla MaşAllah ne güzel vermiş
11 gün sonra 3 ay bitecek canım iyi şükür çok seviyor arada kıskançlık tutuyor o da normal diyoruz canım
Hayatımın özeti şu ara
çok şükür iyiyim mefkuşum sen nasılsın dün eltinlere gitmişsiniz ne zamandır gitmiyordun iyi olmuştur :)Nasilsin bitanem ne var ne yok
Taçsız nasil olmuş
Bencede canım bu aralar yine kullanayımKalorisi tabi stevia kaynaklı değil içindeki yağdan vs kaynaklıdır bence
Ketojenik Diyetin kısaltması canım
Mecbur yapacan bacım kıskançlık olmasın diye bugün bağırsak çalıştırıcı bir şeyler tüket semizotu kabak bamya vb. Gerçi dün menünde bamya çorbası vardı sanki
Ay sabahki 2 dilim peyniri ekmek olarak sayıp 3 demişim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?