Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kalorisi tabi stevia kaynaklı değil içindeki yağdan vs kaynaklıdır bence
Cahilliğimi mazur gör ama keto nedir
Ketojenik Diyetin kısaltması canım
Mecbur yapacan bacım kıskançlık olmasın diye bugün bağırsak çalıştırıcı bir şeyler tüket semizotu kabak bamya vb. Gerçi dün menünde bamya çorbası vardı sanki
Askolsun canim uc değil iki dilim ekmek yedim
Evet rutinin disinda oldu aksam bu aylik ödülüm olarak görüp devam edecegim canim
Ay sabahki 2 dilim peyniri ekmek olarak sayıp 3 demişim canım

Mecbur yapacan bacım kıskançlık olmasın diye bugün bağırsak çalıştırıcı bir şeyler tüket semizotu kabak bamya vb. Gerçi dün menünde bamya çorbası vardı sanki
Kabak yok evde ama semizotu yapabilirim yok canım dün yoğurt çorbası yedim pazartesi bamya vardı

Cahilliğimi mazur gör ama keto nedir
zehra söylemiş zaten
Ondanda mahrum kalmayim diye bi ara ketojenik diyet yapmistim cnm 3 hafta kadar
Gözün aydın abla. Ne güzel o da
sagolasin cnm
canım sanırım bünyemle alakalı az yemeyince kilo veremiyorum . Cumadan sonra 1 hafta normal diyet menüsüyle besleneceğim bakalım sonucu ne olacak
benimde cogu zaman en büyük hatam az yiyip, vucudu kitliga sokmak
Dün aksam attigim viedoyoyu dinlesene cnm
10.ay geldi artik dahami sogumasin

Ör tabi ya onunda hakki :))

10.ay geldi artik dahami sogumasin

Ör tabi ya onunda hakki :))
Ay ay kış demek masraf demek kızıma kışlık alışverişi lazım doğalgaz derdi başlayacak ohhooo bı sürü borç Rabbim cümle ile beraber yardımcımız olsun,
Örcem artık insAllah ona da bı ceket oğlanınki bitsin

Aynen öyle canım Allah sağlık versin inşallah gerisi hallolur

Allah dar gelirlinin yardimcisi olsun cnm
Biz gaz parasini tüm sene icin aylik ödüyoruz

Ne guzel beceriklisinde bazi seyleri kendin hallediyorsun
Ben el işi yapmayali seneler oldu :))

kelimeler büyüdür ağzından her çıkan söze kafandan geçen her düşünceye kalbinden dolanan her hisse dikkat etmek lazım eğer alışkanlık haline getirirsen sözcüklerinin duygularının ve düşüncelerinin sürekli farkın da olursan yarınının geleceğinin efendisi olursun
her şey enerji yayar canlı cansız fark etmez ,duygu ve düşünceler de enerji yayar(iç organlarının bile yaydığı farklı enerji dalgaları var) , benzer enerjiler birbirini çeker buna çekim yasası denir yani sen kesin kilo alıcam dediğin zaman gerçekle hayali doğruyla yanlışı şimdiyle geçmiş ya da geleceği ayırt edemeyen saf-salak bilinç altı buna inanır ve gerçekten kilo alırsın , ben şanssız biriyim dersen şanssızlık olacak olayları mıknatıs gibi çekersin (çekim yasası ) olayları , hayatını ve bedenini iyi yönde enerjilerle etkileşim haline getirmek (rezonansına girmek için) düşünce ve sözcükleri , duyu organlarımızı da (sesler kokular gibi) kullanarak yaptığımız imajinasyona(hayal etmeye) de afirmasyon denir
hücre çekirdeğinin için de kuark denen enerji vardır yan insanlar , ışık -enerji ve bilinç-bilgiden oluşur gülüm

düşüncelerine hükmeden hayatına hükmeder tek yapman gereken en büyük enerji titreşim dalgasını yayan kalbi (inanmak- inançlar) bilinç altıyla ortak kullanabilmek
özeti verdim gitti gülüm :))

Bebeğim sen de mi listeye girdin yoksa free mi takılıyor sunn...
oo masallahhh büyüyor senin kuzucukta. Olur,o kadar çok normal.
Hayatımın özeti şu ara
aynı ay doğumlular ya aralık grubunu pek takip edemiyorum ama merak ediyorum acaba gelişimleri nasil benimki ne durumda diye.. Tabiki her çocuk kendine has ama insa i rahatlatan şeyler oluyor illaki. Senin bebeğin benim oğlum gibi yataga koyardimm ohh be uyudu derdim odadan cikardim basatdi çığlığı çoğu gece biraz uyuyayim diye ayağımda sallayarak uyurduk ikimizde o yuzden bir bebeğim daha olursa asla sallamiycam diyordum çok şükür sallamadim. Diş donemleri dışında uyku problemi yasamadik

Nasilsin bitanem ne var ne yok

Taçsız nasil olmuş
çok şükür iyiyim mefkuşum sen nasılsın dün eltinlere gitmişsiniz ne zamandır gitmiyordun iyi olmuştur :)
taçsız biraz daha iyi aramızda kalsın 2 gündür aramadım geçenlerde akşam görüntülü aramış ben de yatarken telefonu rahatsız etmeyin moduna alıyorum duymadım tabii:))

E ela_2019 hoş geldin gülüm başınız sağ olsun deden vefat etmiş, annenin durumu nasıl yaşlı da olsa baba işte allah sabır versin
senin bıcırığın dişler 6 oluyormuş maşallah bol nasibi olsun şimdiden kemirsin dursun ne bulursa , iştahı geri açılır onun için üzülme gülüm

Bencede canım bu aralar yine kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…